Στ. Πλουμιστός: Όταν η αλλαγή δεν πραγματοποιείται... επιβάλλετε !!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Πλουμιστός: Όταν η αλλαγή δεν πραγματοποιείται... επιβάλλετε !!

👉Ο Πλάτων μας διδάσκει ότι κάτω από συνηθισμένες συνθήκες μπορούμε εύκολα να ελέγξουμε και να καθοδηγήσουμε τους ανθρώπους με χειραγωγικές ομιλίες, φυτεύοντας πεποιθήσεις και επιβάλλοντας νόμους. Αλλά όταν απαιτείται να γίνουν με το ζόρι οικονομικές, κοινωνικές, ακόμη και ανθρωπολογικές αλλαγές, οι οποίες είναι απαράδεκτες από πληθυσμούς που ζουν σε σχετική ευημερία, πρέπει να καταφύγουμε στον τρόμο.

Σήμερα η ανθρωπότητα έχει γίνει παλιά, επαχθής, άχρηστη, αναποτελεσματική. Μολύνει τον πλανήτη, εξαντλεί πόρους, ενώ η τεχνολογία επιβάλλεται η Δημοκρατία γίνεται όλο και πιο πιεστική περιορίζοντας τις προσωπικές μας ελευθερίες.

Χρειάζεται ένα κβαντικό άλμα, μια σημαντική οικονομική επαναφορά και μια δραστική ανθρωπολογική μετάλλαξη για να επιταχυνθεί η αλλαγή.

Το Covid-19 σκόπιμα δεν είναι απόλυτα καταστροφικό, αλλά επαρκές για την επιβολή ισχυρού κοινωνικού ελέγχου. Είναι ο Δούρειος ίππος και εξελίσσεται σε εργαλείο επιβολής.

Όλα αυτά εκφράζονται ξεκάθαρα σε ένα βιβλίο που μόλις δημοσιεύθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, υπογεγραμμένο από δύο έγκυρους εκπροσώπους της κυρίαρχης τεχνοκρατίας, τον ιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο του φόρουμ Klaus Schwab και τον διευθυντή του Παγκόσμιου Δικτύου Κινδύνων, Thierry Malleret, και οι δύο ανήκουν στην ομάδα Ashkenazi, κυρίαρχη εθνοτική ομάδα. 

Το "COVID-19: The Great Reset", το οποίο βρίσκετε προς πώληση στο Amazon, υπογραμμίζει ότι εάν η αλλαγή δεν πραγματοποιηθεί, θα αναγκαστείτε να την επιβάλλετε με πολύ πιο βίαιες μεθόδους, γιατί δεν θα επιτρέπεται η επιστροφή , καθώς θα φέρει περισσότερη φτώχεια, περισσότερο κατακερματισμό και λιγότερη ανάπτυξη.

Η επόμενη μετα-πανδημική εποχή θα περιλαμβάνει: οικονομία, κοινωνία, γεωπολιτική, τεχνολογία. σηματοδοτώντας το οριστικό τέλος της κυριαρχίας των κρατών, κάθε μορφής ταυτότητας, ανθρώπινης πνευματικότητας και οικογένειας .

Το "The Great Reset" ακολουθεί ουσιαστικά την ατζέντα του ΟΗΕ του 2030, τους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης, που βλέπει την οριστική επιβολή της κυβέρνησης Ashkenazi, γνωστή εδώ και καιρό ως η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Σύμφωνα με τους δύο συγγραφείς, αυτή τη στιγμή, το Great Reset έχει μόνο τρία εμπόδια στο δρόμο του: 
  • την επανεκλογή του Trump, 
  • το Brexit χωρίς συμφωνία, 
  • την απόρριψη του καθολικού εμβολιασμού
Εάν συμβεί αυτό, μας λένε, θα αναγκάσει τους Ashkenazi σε βίαιη και έντονα κατασταλτική δράση. Kατά τη διάρκεια των πανδημικών μηνών θα ακολουθούν οι πάντες τα επιβληθέντα μέτρα, επειδή είναι γενετικά προγραμματισμένοι για υποταγή και ανθεκτικότητα, με τις τελευταίες γενιές να χάνονται για πάντα καθώς χειραγωγούνται για τη νέα πραγματικότητα. Στο βωμό αυτό θα "φύγουν" οι αδύναμοι ηλικιωμένοι, που δήθεν πάσχουν από γεροντική άνοια και θα προορίζονται για το σφαγείο των covid wards. Με πολλούς ενήλικες σε ηλικία εργασίας να περιμένουν να βρουν καταφύγιο κάτω από την ομπρέλα της πολιτικής και της γραφειοκρατίας και να προσαρμοστούν άριστα στη νέα φτώχεια . 

 Η Νέα Παγκόσμια Τάξη της κυβέρνησης Ashkenazi είναι εγκληματική και συνεχίζει να διεισδύει σε όλα τα θεσμικά όργανα. Με μια λέξη: ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΗ. Ακόμα κι αν η μόνη λύση ίσως να ήταν η ένοπλη εξέγερση και ήταν να πετύχει ... οι "αντάρτες" θα βρεθούν αντιμέτωποι με την εκδίκηση των τεχνοκρατών του συστήματος από τη μία πλευρά, και από την άλλη δισεκατομμύρια άνθρωποι ανίκανοι να διαχειριστούν τα προβλήματα με την τρέχουσα δομή εξουσίας.

Εν κατακλείδι, τελικά μόνο το 3% της ανθρωπότητας παραμένει αληθινό και συνειδητό, το οποίο πρέπει να ξεφύγει από το στάβλο, πριν φτάσει το βαγόνι που προορίζεται για το μεγάλο σφαγείο να το πάρει.

Σκεφτείτε την απόδραση, η οποία δεν πρέπει να έχει επιστροφή.

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,426,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1944,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,692,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,753,ΒΙΝΤΕΟ,187,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,840,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,369,Κόσμος,9495,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,358,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1516,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5929,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1099,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2582,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,614,Eco-News,2751,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Όταν η αλλαγή δεν πραγματοποιείται... επιβάλλετε !!
Στ. Πλουμιστός: Όταν η αλλαγή δεν πραγματοποιείται... επιβάλλετε !!
Στ. Πλουμιστός: Όταν η αλλαγή δεν πραγματοποιείται... επιβάλλετε !!
https://indicator.gr/wordpress/wp-content/uploads/2020/04/Wuhan-CoronaVirus-David-Dees-696x538-1.jpg
https://i.ytimg.com/vi/qLR6QbRctLY/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_25.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_25.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content