Στ. Πλουμιστός: Όταν η αλλαγή δεν πραγματοποιείται... επιβάλλετε !!

Στ. Πλουμιστός: Όταν η αλλαγή δεν πραγματοποιείται... επιβάλλετε !!

👉Ο Πλάτων μας διδάσκει ότι κάτω από συνηθισμένες συνθήκες μπορούμε εύκολα να ελέγξουμε και να καθοδηγήσουμε τους ανθρώπους με χειραγωγικές ομιλίες, φυτεύοντας πεποιθήσεις και επιβάλλοντας νόμους. Αλλά όταν απαιτείται να γίνουν με το ζόρι οικονομικές, κοινωνικές, ακόμη και ανθρωπολογικές αλλαγές, οι οποίες είναι απαράδεκτες από πληθυσμούς που ζουν σε σχετική ευημερία, πρέπει να καταφύγουμε στον τρόμο.

Σήμερα η ανθρωπότητα έχει γίνει παλιά, επαχθής, άχρηστη, αναποτελεσματική. Μολύνει τον πλανήτη, εξαντλεί πόρους, ενώ η τεχνολογία επιβάλλεται η Δημοκρατία γίνεται όλο και πιο πιεστική περιορίζοντας τις προσωπικές μας ελευθερίες.

Χρειάζεται ένα κβαντικό άλμα, μια σημαντική οικονομική επαναφορά και μια δραστική ανθρωπολογική μετάλλαξη για να επιταχυνθεί η αλλαγή.

Το Covid-19 σκόπιμα δεν είναι απόλυτα καταστροφικό, αλλά επαρκές για την επιβολή ισχυρού κοινωνικού ελέγχου. Είναι ο Δούρειος ίππος και εξελίσσεται σε εργαλείο επιβολής.

Όλα αυτά εκφράζονται ξεκάθαρα σε ένα βιβλίο που μόλις δημοσιεύθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, υπογεγραμμένο από δύο έγκυρους εκπροσώπους της κυρίαρχης τεχνοκρατίας, τον ιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο του φόρουμ Klaus Schwab και τον διευθυντή του Παγκόσμιου Δικτύου Κινδύνων, Thierry Malleret, και οι δύο ανήκουν στην ομάδα Ashkenazi, κυρίαρχη εθνοτική ομάδα. 

Το "COVID-19: The Great Reset", το οποίο βρίσκετε προς πώληση στο Amazon, υπογραμμίζει ότι εάν η αλλαγή δεν πραγματοποιηθεί, θα αναγκαστείτε να την επιβάλλετε με πολύ πιο βίαιες μεθόδους, γιατί δεν θα επιτρέπεται η επιστροφή , καθώς θα φέρει περισσότερη φτώχεια, περισσότερο κατακερματισμό και λιγότερη ανάπτυξη.

Η επόμενη μετα-πανδημική εποχή θα περιλαμβάνει: οικονομία, κοινωνία, γεωπολιτική, τεχνολογία. σηματοδοτώντας το οριστικό τέλος της κυριαρχίας των κρατών, κάθε μορφής ταυτότητας, ανθρώπινης πνευματικότητας και οικογένειας .

Το "The Great Reset" ακολουθεί ουσιαστικά την ατζέντα του ΟΗΕ του 2030, τους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης, που βλέπει την οριστική επιβολή της κυβέρνησης Ashkenazi, γνωστή εδώ και καιρό ως η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Σύμφωνα με τους δύο συγγραφείς, αυτή τη στιγμή, το Great Reset έχει μόνο τρία εμπόδια στο δρόμο του: 
  • την επανεκλογή του Trump, 
  • το Brexit χωρίς συμφωνία, 
  • την απόρριψη του καθολικού εμβολιασμού
Εάν συμβεί αυτό, μας λένε, θα αναγκάσει τους Ashkenazi σε βίαιη και έντονα κατασταλτική δράση. Kατά τη διάρκεια των πανδημικών μηνών θα ακολουθούν οι πάντες τα επιβληθέντα μέτρα, επειδή είναι γενετικά προγραμματισμένοι για υποταγή και ανθεκτικότητα, με τις τελευταίες γενιές να χάνονται για πάντα καθώς χειραγωγούνται για τη νέα πραγματικότητα. Στο βωμό αυτό θα "φύγουν" οι αδύναμοι ηλικιωμένοι, που δήθεν πάσχουν από γεροντική άνοια και θα προορίζονται για το σφαγείο των covid wards. Με πολλούς ενήλικες σε ηλικία εργασίας να περιμένουν να βρουν καταφύγιο κάτω από την ομπρέλα της πολιτικής και της γραφειοκρατίας και να προσαρμοστούν άριστα στη νέα φτώχεια . 

 Η Νέα Παγκόσμια Τάξη της κυβέρνησης Ashkenazi είναι εγκληματική και συνεχίζει να διεισδύει σε όλα τα θεσμικά όργανα. Με μια λέξη: ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΗ. Ακόμα κι αν η μόνη λύση ίσως να ήταν η ένοπλη εξέγερση και ήταν να πετύχει ... οι "αντάρτες" θα βρεθούν αντιμέτωποι με την εκδίκηση των τεχνοκρατών του συστήματος από τη μία πλευρά, και από την άλλη δισεκατομμύρια άνθρωποι ανίκανοι να διαχειριστούν τα προβλήματα με την τρέχουσα δομή εξουσίας.

Εν κατακλείδι, τελικά μόνο το 3% της ανθρωπότητας παραμένει αληθινό και συνειδητό, το οποίο πρέπει να ξεφύγει από το στάβλο, πριν φτάσει το βαγόνι που προορίζεται για το μεγάλο σφαγείο να το πάρει.

Σκεφτείτε την απόδραση, η οποία δεν πρέπει να έχει επιστροφή.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Όταν η αλλαγή δεν πραγματοποιείται... επιβάλλετε !!
Στ. Πλουμιστός: Όταν η αλλαγή δεν πραγματοποιείται... επιβάλλετε !!
Στ. Πλουμιστός: Όταν η αλλαγή δεν πραγματοποιείται... επιβάλλετε !!
https://indicator.gr/wordpress/wp-content/uploads/2020/04/Wuhan-CoronaVirus-David-Dees-696x538-1.jpg
https://i.ytimg.com/vi/qLR6QbRctLY/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_25.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_25.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content