Στ. Πλουμιστός: Οι 21 πνευματικοί νόμοι - Σε αρμονία με την ίδια τη ζωή

Στ. Πλουμιστός: Οι 21 πνευματικοί νόμοι - Σε αρμονία με την ίδια τη ζωή

👉Οι πνευματικοί νόμοι είναι πραγματικοί, λειτουργούν πραγματικά, είτε πιστεύουμε σε... αυτούς είτε όχι. Μπορούμε να τους αρνηθούμε και να προσπαθήσουμε να υπάρξουμε εναντίον τους, αλλά μετά παίρνουμε ένα μάθημα από τη μοίρα με τη μορφή ασθένειας ή ταλαιπωρίας.

Αλλά μπορούμε επίσης να συνεργαστούμε μαζί τους, να ζήσουμε σε αρμονία με αυτούς τους πνευματικούς νόμους και να ζήσουμε μια πλήρη ζωή. Η επιλογή είναι στα χέρια μας.

Μπορούμε επίσης να εργαστούμε με πνευματικούς νόμους. Σε αυτήν την περίπτωση, μας υπηρετούν υπάκουα, όπως όλα όσα συμβαίνουν σε εμάς είναι μόνο για τη βοήθεια και την εξυπηρέτησή μας, ανεξάρτητα από το πόσο δυσάρεστο μπορεί να είναι μερικές φορές. Εάν μάθουμε πώς να ζούμε σύμφωνα με τους πνευματικούς νόμους, θα είμαστε σε αρμονία με την ίδια τη ζωή.

Ο νόμος της αγάπης

Είναι δουλειά μας να μάθουμε να αγαπάμε.Πρέπει να κυριαρχήσουμε στην ικανότητα της συνολικής αγάπης.Το να είσαι ερωτευμένος και το να αγαπάς αληθινά είναι δύο διαφορετικά πράγματα, όπως τα λουλούδια και τα φρούτα.
  • Η αγάπη σημαίνει κατανόηση, συνειδητή αποδοχή.
  • Η αγάπη είναι η χαρά που νιώθουμε όταν σκεφτόμαστε ένα αγαπημένο άτομο. 
  • Αγάπη σημαίνει να ανοίγω τον καλό εαυτό μου και να αφήνω τον κακό μέσα. 
Ο ερωτευμένος θέλει να κατακτήσει την αγάπη,να εθιστεί σε αυτή. Όμως, όσο υπάρχει οποιαδήποτε μορφή εθισμού στην αγάπη, η σχέση δεν είναι τέλεια. Η αγάπη έχει μια επιθυμία στην καρδιά μας για να είναι ο άλλος ευτυχισμένος, και το να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε οτιδήποτε για αυτό. Να δίνουμε χρόνο αν χρειάζεται χρόνο, προσοχή αν χρειάζεται προσοχή και ελευθερία εάν χρειάζεται ελευθερία.Δεν περιμένουμε την άνευ όρων αμοιβαιότητα στην αγάπη.

Η κινητήρια δύναμη των ενεργειών μας είναι η προσοχή,η εκτίμηση και ο θαυμασμός.Μπορούμε να αγαπάμε και άλλους και να τους δίνουμε το δικαίωμα να κάνουν το ίδιο και οι αλλοι.Είμαστε συναισθηματικά ανεξάρτητοι από τις αντιδράσεις των άλλων γιατί τους αγαπάμε, ανεξάρτητα από το αν τα συναισθήματά μας είναι παλινδρομικά ή όχι. 

Αγάπη σημαίνει να δίνεις και να λαμβάνεις ταυτόχρονα και ξεκινά πάντα με το να δίνεις.

Ο νόμος της αρμονίας

Αυτός ο εξαιρετικά σημαντικός νόμος διασφαλίζει ότι τα διάφορα αποτελέσματα είναι ισορροπημένα και έτσι η αρμονία διατηρείται ή αποκαθίσταται πάντα γρήγορα. Όπου υπάρχει πολύ φως, υπάρχει και πολύ σκιά.Αυτός που δίνει,παίρνει.Ο νόμος της αρμονίας εκδηλώνεται όχι μόνο στη φύση, αλλά και στην καθημερινή μας ζωή, σε ό, τι συμβαίνει σε εμάς.Όποτε κάποιος διαταράσσει αυθαίρετα την αρμονία, αυτός ο νόμος αντισταθμίζει αμέσως.

Ο νόμος της εξέλιξης

Όλα αλλάζουν συνεχώς.Δεν υπάρχουν δύο πράγματα, όντα ή φαινόμενα σε ολόκληρο το σύμπαν που είναι απολύτως πανομοιότυπα.Όλα είναι μοναδικά. Ο νόμος της εξέλιξης ενσωματώνει την αρχή της μεταβλητότητας.Τίποτα δεν μπορεί να μείνει όπως είναι τώρα.Δεν μπορούμε να πιάσουμε τίποτα, δεν μπορούμε να το κρατήσουμε, γιατί όλα ξεκινούν και τελειώνουν.Ήδη η αρχή περιλαμβάνει το τέλος, που είναι ταυτόχρονα η αρχή κάτι καινούργιου.Η αιώνια ύπαρξη, αν και σε συνεχή αλλαγή, ούτε μειώνεται ούτε αυξάνεται .Αλλάζει έκφρασή και είναι σταθερή.Είναι όλα μέρος όλων, αλλά είναι ένα σύνολο.

Ο νόμος της δόνησης

Όλα είναι σε κίνηση, τίποτα δεν στέκεται, όλα δονούνται.Η ενέργεια και η ύλη είναι απλώς μια εκδήλωση δονήσεων διαφορετικών συχνοτήτων.Ακόμα και στο φαινομενικά πιο δύσκολο υλικό, τα μόρια βρίσκονται σε συνεχή δόνηση και το ίδιο ισχύει για το φως, τη θερμότητα ή την ενέργεια.Κάθε σκέψη, κάθε συναίσθημα, κάθε επιθυμία ή θέληση είναι μια δόνηση διαφορετικών συχνοτήτων.Τα πάντα έχουν πολλές διαφορετικές δονήσεις ταυτόχρονα και σχηματίζουν ένα μοναδικό και μη επαναλήψιμο σύνολο.Όλα σχετίζονται με τα πάντα.Το σώμα μας ανταποκρίνεται άμεσα σε όλες τις σκέψεις μας.Πρέπει να μάθουμε να πειθαρχούμε τις σκέψεις μας, διότι είναι προϋπόθεση για να ενεργούμε σωστά, συνειδητά.Όσο υψηλότερη είναι η δόνηση της ενέργειας που κινητοποιούμε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι συνέπειες, εάν χρησιμοποιηθεί λανθασμένα.Οι αρνητικές σκέψεις ακολουθούνται από αρνητικές ενέργειες.Εάν αλλάξουμε την κατεύθυνση των σκέψεών μας, αλλάζουμε ολόκληρη τη ζωή μας. 



Ο νόμος της πολικότητας

Κάθε ον έχει δύο πόλους, αλλά στην πραγματικότητα όλα είναι ένα.Όλα είναι φαινομενικά αντίθετα,αλλα ουσιαστικά τα ίδια. Η ευτυχία και η δυστυχία, η αγάπη και το μίσος είναι στην πραγματικότητα δύο πλευρές του ίδιου πράγματος.

Έτσι, το μίσος μπορεί να μεταφραστεί σε αγάπη.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε γνώμη και τα πράγματα θα αλλάξουν.Μπορούμε να μετατρέψουμε τον φόβο σε θάρρος, το σκοτάδι σε φως.Αλλάζοντας τη δόνηση της συνείδησής μας, αλλάζουμε τη θέση μας.

Αυξάνοντας το δονητικό επίπεδο της συνείδησής μας, αλλάζουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και ολόκληρη τη ζωή μας, καθώς προσελκύουμε άλλα γεγονότα, πρόσωπα και συνθήκες διαβίωσης σύμφωνα με το νόμο του συντονισμού.

Ο νόμος του ρυθμού

Η μέρα ακολουθείται από τη νύχτα, η γέννηση ακολουθείται από το θάνατο, που είναι η αρχή μιας άλλης γέννησης.Τα στάδια δραστηριότητας, ξεκούρασης και χαλάρωσης εναλλάσσονται και συνεργάζονται για τη δημιουργία αρμονίας.Ο νόμος του ρυθμού εκφράζεται παντού στη δημιουργία.Το όλο ον είναι μια συνεχής εισροή και εκροή που δημιουργείται μεταξύ δύο πόλων, οπότε ο νόμος του ρυθμού σχετίζεται στενά με το νόμο της πολικότητας.Αυτός ο νόμος διασφαλίζει την αιώνια ύπαρξη του ανθρώπου, όποια κι αν είναι: γέννηση, θάνατος και αναγέννηση.

Ο νόμος της συμμόρφωσης

Μια συγκεκριμένη φόρμα ταιριάζει με ένα συγκεκριμένο περιεχόμενο.Κάθε ον έχει ένα ισοδύναμο σε κάθε επίπεδο ύπαρξης.Αυτός ο νόμος ισχύει για τα πάντα, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο στο επίπεδο των λεπτών και πνευματικών επιπέδων επίσης.

Ο νόμος του συντονισμού

Το παρόμοιο προσελκύει τα παρόμοια και ενισχύεται από αυτό.Δύο διαφορετικά πράγματα απωθούν το ένα το άλλο.Ο ισχυρότερος ορίζει τον ασθενέστερο και τον κάνει σαν τον εαυτό του.Όλοι μπορούν να προσελκύσουν μόνο αυτό που αντιστοιχεί στη στιγμιαία δόνησή τους.Ο φόβος, λοιπόν, προσελκύει αυτό που φοβόμαστε.Η συμπεριφορά μας καθορίζει τις περιστάσεις μας.Εξαρτάται από μας σε ποιες δονήσεις είμαστε ευαίσθητοι, με τις οποίες είμαστε συνδεδεμένοι.

Ο νόμος της πληρότητας

Η πληρότητα της ζωής είναι διαθέσιμη σε εμάς ως πνευματική κληρονομιά ανά πάσα στιγμή.Αλλά οι ελαττωματικές πνευματικές μας συμπεριφορές και η μικρή πίστη περιορίζουν τον εξωτερικό και εσωτερικό πλούτο μας.Η ζωή μπορεί να αντανακλά την εσωτερική πραγματικότητα μόνο στην εξωτερική πραγματικότητα.Ας μην ενοχλούμαστε από την εξωτερική εικόνα.Καμία προσπάθεια και θετική σκέψη δεν θα λειτουργήσει εάν σκεφτόμαστε συνεχώς τους περιορισμούς μας και τι μας λείπει.

Η αποδοχή είναι η μία πλευρά του νόμου, η άλλη είναι η μετάδοση.Αυτός που δίνει προσοχή μόνο στο μισό του νόμου ακυρώνει τον νόμο με εγωισμό."Αυτός που δεν δίνει και αυτός που δεν σπέρνει, δεν μπορεί να καρπωθεί."Ο νόμος μπορεί να είναι αποτελεσματικός μόνο στο βαθμό που ανοίγουμε τον εαυτό μας, έτσι ώστε η ολότητα να μπορεί να εκδηλωθεί μέσω εμας.Ανοίγουμε τον εαυτό μας έτσι ώστε η ζωή να μπορεί να εκφραστεί στην ποικιλομορφία της μέσω εμας και να εξυπηρετήσει άλλους.

Αυτός που ζει στο σύνολό του τα πάντα στη διάθεσή του για να εκφράσει την ύπαρξή του τέλεια.Αυτός που ζει με πληρότητα ζει πραγματικά τη ζωή του σε αφθονία, σε πληρότητα, και όλες οι πτυχές της ζωής του είναι σε αρμονία.

Ο νόμος της ελευθερίας

Η κάθε στιγμή της ζωής του ανθρώπου, παρουσιάζεται με την πληρότητα της δημιουργίας και του δίνει ελευθερία επιλογής.Ορίζει τις «εσωτερικές εικόνες» που καθορίζουν τη ζωή του.Είναι ελεύθερος να επιλέξει το ‘’βασιλικό’’ μονοπάτι της ανακάλυψης, ή να επιλέξει το συνηθισμένο μονοπάτι, το οποίο είναι το μονοπάτι της μάθησης μέσω της ασθένειας και της ταλαιπωρίας.

Υπάρχουν τρία επίπεδα ελευθερίας:

- ελευθερία ως απελευθέρωση από κάτι,

- ελευθερία να κάνουμε κάτι,

-Αληθινή ελευθερία / απελευθέρωση
από τη δουλεία των επιθυμιών, απελευθέρωση από άλλους.Όλα πρέπει να απελευθερωθούν, η παλιά κατάσταση της συνείδησης, στην οποία ανήκουν τα ακόλουθα συναισθήματα: θυμός, φόβος, ανησυχία, άγχος, ενοχή, τρυφερότητα, αίσθημα κατωτερότητας, φθόνος, ανασφάλεια, μίσος, ενθουσιασμός, επιθετικότητα, θυμός.

Ο νόμος της σκέψης

Κάθε σκέψη αλλάζει το πεπρωμένο, την επιτυχία ή την αποτυχία μας, την ασθένεια ή την υγεία, τον πόνο ή τη χαρά.Πρέπει λοιπόν να μάθουμε να χρησιμοποιούμε τη σκέψη μας όσο το δυνατόν καλύτερα.Το κλειδί είναι η θετική σκέψη, αναγνωρίζοντας ότι ό, τι συμβαίνει σε μας είναι πραγματικά καλό για εμάς.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους επειδή δεν μπορούν να ελέγξουν τις σκέψεις τους.Οι σκέψεις κινούνται και διαμορφώνουν ενέργεια.Κάθε σκέψη είναι μια δημιουργία που πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Η θετική σκέψη έγκειται στην αναγνώριση ότι ό, τι γίνεται με εξυπηρετεί και με βοηθά ακόμη και όταν είναι εντελώς άσχημο ή επώδυνο.Το αρνητικό δεν υπάρχει καν.Η αποτυχία είναι πάντα μόνο ένα ενδιάμεσο αποτέλεσμα στο δρόμο προς την απόλυτη επιτυχία. 



Ο νόμος του θυμού

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα άτομο που να μην αναστατώνεται για κάτι.Ο θυμός,είναι προϊόν κακού συναισθηματικού ελέγχου, με πολλά μειονεκτήματα.Ο θυμός προκαλεί νευρικότητα, ο καρδιακός μας παλμός γίνεται ακανόνιστος, η αρτηριακή μας πίεση αυξάνεται, η πέψη γίνεται κακή, παλεύουμε με διαταραχές στον ύπνο και με την κόπωση.Θα είμαστε μέσα στην γκρίνια,θα χάσουμε τον έλεγχο της σκέψης και των ενεργειών μας.Ο θυμός φέρνει επίσης επιθετικότητα, μια αρνητική ενέργεια που προκαλεί δυσαρμονία, η οποία με τη σειρά της προκαλεί ασθένεια.Αυτός που είναι ενοχλημένος δεν συμφωνεί με τη ζωή, δεν αποδέχεται τη ζωή ως έχει.
  • "Δέχομαι κάθε άτομο όπως είναι."
  • "Απελευθερώνω τον εαυτό μου από όλες τις προσδοκίες και αφήνω τη ζωή να είναι όπως είναι." 
  • "Αναγνωρίζω ότι κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να με ενοχλήσει." 
Ο νόμος της φαντασίας

Όλες οι φαντασιώσεις μας προσπαθούν να γίνουν πραγματικότητα.
Όλοι οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους.Η εικόνα είναι η γλώσσα του υποσυνείδητου και της ψυχής.Οι εσωτερικές εικόνες καθορίζουν μεγάλο μέρος της ζωής μας.Χρειαζόμαστε φαντασία για να μπορούμε να απεικονίσουμε το επιθυμητό ,τελικό αποτέλεσμα και να δημιουργήσουμε αυτές τις εικόνες μπροστά στα μάτια μας.Όσο πιο πολύ φανταζόμαστε-σκεφτόμαστε κάτι, και όσο περισσότερο το κρατάμε στην ψυχή μας, τόσο περισσότερη ενέργεια θα ρέει και τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Ο νόμος της πίστης

Η πίστη είναι εσωτερική γνώση που δεν βασίζεται σε εξωτερικά στοιχεία.Δεν είναι αυτό που θέλουμε, αλλά αυτό που πιστεύουμε.Η αληθινή πίστη είναι η βεβαιότητα ότι αυτό που θέλουμε πρέπει να εμφανίζεται όταν ανοιγόμαστε.Η πίστη δεν σημαίνει μόνο ότι λέμε ναι στην αλήθεια, αλλά είμαστε σίγουροι για αυτήν και λέμε ναι ,πιστεύουμε και ξέρουμε ότι θα γίνει πραγματικότητα.Αυτός που πιστεύει μόνο σε αυτό που θέλει θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.Αυτός που δεν έχει πίστη θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα απο αυτά που θέλει να επιτύχει.

Ο νόμος της ευλογίας

Η ευλογία που αποστέλλεται στον κόσμο είναι η πιο αγνή και λεπτή μορφή ενέργειακής σκέψης και κινητοποιεί την πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν, τη θεϊκή αγάπη. Το να ζητάμε ευλογία σημαίνει να ζητάμε τη χάρη του Θεού για ένα άτομο ή μια κατάσταση.Αυτό που ευλογούμε από την καθαρή μας καρδιά θα ευλογηθεί εκείνη τη στιγμή και η δύναμη της ευλογίας θα ξεκινήσει αμέσως την ευλογημένη δραστηριότητά της.Αυτό που ευλογούμε με καθαρή καρδιά επιστρέφει σε εμάς ως μεγάλη ευλογία.Μπορούμε να αφήσουμε την ευλογία να συμβεί, αλλά μπορούμε επίσης να φανταστούμε ότι έρχεται με τη μορφή φωτός ή ακτίνας.

Ο νόμος αιτίας και αποτελέσματος

Όλα στον κόσμο λειτουργούν σύμφωνα με την αρχή της αιτίας και του αποτελέσματος.Όπου υπάρχει δημιουργία, πρέπει επίσης να υπάρχει δημιουργός.Αυτό που ονομάζουμε τύχη δεν είναι παρά μια έκφραση κάποιων κρυφών άγνωστων αιτιών.Μιλάμε μόνο για τύχη και τύχη μέχρι να αναγνωρίσουμε τις συνδέσεις.Τίποτα δεν συμβαίνει ποτέ χωρίς λόγο.

Ο νόμος του πεπρωμένου

Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να επιλέξει, οι συνέπειες των πράξεών του πρέπει να υπολογίζονται.Αυτό επιβάλλει ο νόμος του πεπρωμένου ή ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος, ο οποίος εκδηλώνεται ως πεπρωμένο.«Όλοι παίρνουν αυτό που δίνουν.Τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο."

Δεν υπάρχει καμία ευκαιρία, ούτε ανταμοιβή ή ακόμη και τιμωρία, αλλά μόνο αιτία και αποτέλεσμα.Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τις συνέπειες των πράξεών μας.Ο νόμος του πεπρωμένου αναγκάζει τον άνθρωπο να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για τη ζωή του, να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του, έως ότου λύσει τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στον εαυτό του και έτσι να απελευθερωθεί.Ο νόμος του πεπρωμένου παρεμβαίνει όταν ο άνθρωπος δεν μπορεί να δημιουργήσει αρμονία στη δημιουργία.

Έτσι όλοι παίρνουν αυτό που προκάλεσαν.Και κάθε φορά που παίρνουμε κάτι, το έχουμε προκαλέσει.Ο νόμος του πεπρωμένου μας έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών μας και δεν περιορίζει με κανέναν τρόπο την ελευθερία του ατόμου.Όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν τι θέλουν να σπείρουν, αλλά θα αναγκαστούν να θερίσουν ό, τι σπέρνουν.

Ο νόμος της αναγέννησης

Κάθε μέρα έχουμε μάθει να κερδίζουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες.Εφ 'όσον ενεργούμε με δική μας ελεύθερη βούληση, προκαλούμε νέες αιτίες, και παρόλο που τα θετικά αίτια έχουν θετικές συνέπειες, τα αρνητικά έχουν αρνητικά, πρέπει να ενσαρκωθούμε για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις συνέπειες.
  1. Η πρώτη γέννηση είναι η αρχή της φυσικής εκδήλωσης μέσω της αναπαραγωγής και της σύλληψης.
  2. Η δεύτερη γέννηση είναι ο φυσικός χωρισμός από τη μητέρα.Ακριβώς όπως βγαίνουμε από τη ζωή σε μια σκοτεινή σήραγγα όταν πεθαίνουμε, έτσι μπαίνουμε σε αυτή τη ζωή μέσα από ένα σκοτεινό κανάλι.
  3. Η τρίτη γέννηση είναι η εξατομίκευση της συνείδησης. 
  4. Η τέταρτη γέννηση ονομάζεται συνήθως εφηβεία.Το σώμα ξυπνά και δείχνει ότι έχει τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες.
  5. Κατά την πέμπτη γέννηση, το ον αναγνωρίζει την Αληθινή Αλήθεια. 
  6. Η έκτη γέννηση είναι αυτοέλεγχος. 
  7. Η έβδομη γέννηση είναι αυτοεκπλήρωση.Το να θέλεις και να ενεργείς σημαίνει ότι η πρόθεση και η δράση είναι μία. 

Ο νόμος της χάρης

Λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να βγει από την άγνοια κάποιου στο φως της αναγνώρισης και να αγκαλιάσει την πνευματική κληρονομιά, την τελειότητα.Αρκεί να είμαι σε θέση να προσευχηθώ, και η προσευχή μου θα ακουστεί.Η Χάρη είναι επίσης ότι μπορούμε να λάβουμε την παντοτινή αγάπη του Θεού πάντα και παντού.Το να ζεις με χάρη είναι να είσαι ανοιχτός και δεκτικός.

Ο νόμος της ευτυχίας

Όσο κοιτάζουμε σε εξωτερικούς παράγοντες για την τύχη μας, την ευτυχία μας, η αναζήτησή μας θα είναι άκαρπη.Μπορούμε να βρούμε την ευτυχία στον εαυτό μας μόνο αν πούμε ναι στη ζωή άνευ όρων και την αποδεχτούμε ως έχει.Όποτε υποφέρουμε, αυτό σημαίνει ότι δεν δεχόμαστετη ζωή,μόνο θέλουμε να την αλλάξουμε.Εάν δεν εξαρτώμαστε από την εξωτερική τύχη και την ευτυχία μας, μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι σε όλες τις καταστάσεις.

Το να είμαστε ευτυχισμένοι σημαίνει να είμαστε σε αρμονία με τον εαυτό μας και τη ζωή μας, να ζούμε όσο καλύτερα την κάθε στιγμή, οπότε θα είμαστε ευτυχισμένοι που ζούμε σε όλη μας τη ζωή.

Ο νόμος του Ευχαριστώ

Η αληθινή ευγνωμοσύνη μας βοηθά σε κάθε δυσκολία στη ζωή.Πρέπει να ευχαριστούμε ολόψυχα για κάτι που δεν έχουμε ακόμη, σαν να το έχουμε ήδη - και θα το λάβουμε.Η αδιάκοπη ευγνωμοσύνη ενεργοποιεί την πίστη που κινεί βουνά.

Καθώς η καρδιά μας γεμίζει με ευγνωμοσύνη για όλες τις περιστάσεις και τα γεγονότα της ζωής μας, η υψηλότερη δύναμη του σύμπαντος αρχίζει να λειτουργεί μέσα μας, επειδή μια ευγνώμων και στοργική καρδιά είναι το πιο δυνατό στοιχείο για τη μόνη δύναμη που αποκαλούμε Θεό.

Όλα είναι καλά όπως και αν είναι, είτε είναι ευχάριστο για εμάς είτε όχι, είτε αποδεχόμαστε, είτε διαμαρτυρόμαστε.Εάν δεν το αποδεχτούμε, θα υποφέρουμε.Αλλά αν πείτε ναι χωρίς όρους, θα ανακαλύψετε το μυστικό της ευτυχίας.

Το φύλλο πέφτει από το δέντρο από μόνο του το φθινόπωρο.Το χιόνι πέφτει σε μικροσκοπικές νιφάδες, έχει φτάσει η άνοιξη, το γρασίδι αρχίζει να μεγαλώνει.Όλα με ευκολία, χωρίς φόβο, χωρίς περιορισμούς και προσπάθεια.Το δράμα είναι απλώς μια ψευδαίσθηση, η αλήθεια είναι αρκετά απλή.Ούτε καλό ,ούτε κακό, είναι απλό.

Δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τίποτα, αφού όλα είναι ‘’εμείς’’.Όλα όσα υπάρχουν δημιουργήθηκαν από τη μία πραγματικότητα που είμαστε εμείς.Οι άνθρωποι που συναντούμε είναι τα αντικείμενα που μας ανήκουν ή που χάνουμε, είναι απλώς ένα δώρο που θα μας εκπλήξει να ζήσουμε νέες πτυχές της ύπαρξής μας.Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να αποκτηθεί ή να χαθεί παρά μόνο να ζήσουμε την Αληθινή Πραγματικότητα του εαυτού μας.

Μόνο εσείς μπορείτε να κερδίσετε στο παιχνίδι της ζωής.

Αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκε για την ευχαρίστησή μας, οπότε ας απολαύσουμε την υπέροχη πληρότητα της ύπαρξής μας. 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Οι 21 πνευματικοί νόμοι - Σε αρμονία με την ίδια τη ζωή
Στ. Πλουμιστός: Οι 21 πνευματικοί νόμοι - Σε αρμονία με την ίδια τη ζωή
Στ. Πλουμιστός: Οι 21 πνευματικοί νόμοι - Σε αρμονία με την ίδια τη ζωή
https://www.lalucedimaria.it/wp-content/uploads/2017/05/spirito_santo1.jpg
https://i.ytimg.com/vi/tXLvGDRWo5U/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/21_22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/21_22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content