Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Τραμπ... διαφημίζει στους ομογενείς τα «καλά» που έκανε για την Ελλάδα

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Τραμπ... διαφημίζει στους ομογενείς τα «καλά» που έκανε για την Ελλάδα

👉Με ανακοίνωσή τους προς την ομογένεια των ΗΠΑ, οι επικεφαλής του ελληνοαμερικανικού... τμήματος της επίσημης προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, Christos Marafatsos και Anthony Marlowe, αναφέρονται στα όσα έχουν επιτευχθεί στις σχέσεις ΗΠΑ - Ελλάδας επί προεδρίας Τραμπ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Η εκλογή Τραμπ θα επιτρέψει τις οικονομικές ευκαιρίες, θα σημάνει περισσότερες θέσεις εργασίας, μικρότερους φόρους, ασφαλέστερες κοινότητες και μια πιο ισχυρή Αμερική, η οποία θα αγκαλιάσει τα ιδανικά του αμερικάνικου ονείρου. Παρέχει αυξημένη συνεργασία με τους συμμάχους μας για την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης, σταθερότητας, ασφάλειας και ευημερίας, ιδίως στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. 


Οι ΗΠΑ υπήρξαν σύμμαχοι και υποστηρικτές της Ελλάδας από την ανεξαρτησία της χώρας, το 1821. Οι ΗΠΑ και η Ελλάδα έχουν πολεμήσει χέρι-χέρι για την υπεράσπιση της ελευθερίας σε πολλούς πολέμους ενάντια στην τυραννία και τον κομμουνισμό, συμπεριλαμβανομένου του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και του Ψυχρού Πολέμου».Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Greek Voices for Trump, την τετραετία της προεδρίας Τραμπ, έχουν επιτευχθεί τα παρακάτω, που αφορούν στις ελληνοτουρκικές σχέσεις:



ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

- Τόσο ο πρόεδρος Τραμπ, όσο και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν εκφράσει τις πεποιθήσεις τους ότι οι σχέσεις Ελλάδος - ΗΠΑ είναι στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ υπό την προεδρία του Τραμπ.

- Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ο πρώτος πρόεδρος στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ που άλλαξε την εξωτερική πολιτική της χώρας, προκειμένου η Ελλάδα να καταστεί ως ο πλέον στρατηγικός και αξιόπιστος σύμμαχος της χώρας στην Ανατολική Μεσόγειο.

- Ο πρόεδρος Τραμπ ήταν εκείνος που υπέγραψε το διάταγμα του Νόμου του Υπουργείου Αμύνης προκειμένου να απελευθερωθούν 47,85 εκατ. δολάρια για έργα βελτίωσης στις εγκαταστάσεις της Σούδας.

- Ο πρόεδρος Τραμπ έδωσε εντολή το πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ «USS Hershel Williams» να έχει μόνιμη έδρα τη ναυτική βάση της Κρήτης που βρίσκεται στον κόλπο της Σούδας.

- Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ο μοναδικός πρόεδρος στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ ο οποίος τιμωρεί και επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία.

- Ο πρόεδρος Τραμπ προέτρεψε την Τουρκία να σταματήσει τις επιθετικές της πράξεις απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο στην Ανατολική Μεσόγειο.

- Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε την τουρκική κυβέρνηση να αντιστρέψει την προκλητική της απόφαση να λειτουργήσει ξανά τα Βαρώσια ενώ της ζήτησε να λειτουργήσει διπλωματικά στο Κυπριακό.

- Ο νόμος για την ασφάλεια και την ενεργειακή εταιρική σχέση της Ανατολικής Μεσογείου του 2019 ψηφίστηκε υπό την ηγεσία του προέδρου Τραμπ.

- Ο πρόεδρος Τραμπ ανακάλεσε το εμπάργκο όπλων στην Κύπρο, το οποίο διήρκεσε 33 χρόνια.

- Η κυβέρνηση του Tραμπ ανακοίνωσε ότι θα παρέχει Διεθνή Στρατιωτική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (IMET) στην Ελληνική Δημοκρατία της Κύπρου.

- Η διοίκηση του Τραμπ και η Ελληνική Κυπριακή Δημοκρατία επέκτειναν τις σχέσεις τους μέσω της δημιουργίας ενός κοινού κέντρου εκπαίδευσης ασφάλειας γνωστού ως CYCLOPS.

- Η κυβέρνηση Τραμπ έχει υπογράψει δύο ιστορικές ειρηνευτικές συμφωνίες -μία με το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μπαχρέιν, και μια άλλη με τη Σερβία και το Κοσσυφοπέδιο- προωθώντας την ειρήνη και τη σταθερότητα στις περιοχές γύρω από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο.

ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

- Οι ΗΠΑ και η Ελλάδα αντάλλαξαν σχεδόν 3 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω του εμπορίου το 2019.

- Η ιστορική Συμφωνία Επιστήμης και Τεχνολογίας ΗΠΑ-Ελλάδας υπογράφηκε και εφαρμόστηκε υπό την ηγεσία του προέδρου Τραμπ, η οποία ανοίγει τον δρόμο σε εταιρείες των ΗΠΑ όπως η Pfizer, η Cisco, η Microsoft, η Amazon και η Tesla να επενδύσουν στην Ελλάδα.

- Ο πρόεδρος Τραμπ εξαίρεσε το ελληνικό ελαιόλαδο, το τυρί, το κρασί και άλλα προϊόντα από αμερικανικές τιμές που επιβάλλονται στην ΕΕ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

- Ο πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε το νόμο περί φορολογικών περικοπών και θέσεων εργασίας που επέτρεψε τη μεγαλύτερη αναθεώρηση του φορολογικού κώδικα των τελευταίων τριών δεκαετιών. Η αναθεώρηση φόρου ύψους 1,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων επέτρεψε στους Ελληνοαμερικανούς εργαζόμενους και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να εξοικονομούν χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο.

- Ο πρόεδρος Τραμπ έκοψε σχεδόν οκτώ κανονισμούς για κάθε νέο κανονισμό, επιτρέποντας στους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες να ευδοκιμήσουν χωρίς τη γραφειοκρατία.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

- Ο πρόεδρος Τραμπ συναντήθηκε με τον νεοδιορισμένο Αρχιεπίσκοπο Ελπιδόφορο δύο φορές, προκειμένου να συζητήσουν τη θρησκευτική ελευθερία για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και θέματα που σχετίζονται με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία.

- Ο πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε εντολή άμεσης εκτέλεσης για την Προώθηση της Διεθνούς Θρησκευτικής Ελευθερίας, δηλώνοντας ότι η προσπάθεια προστασίας των θρησκευτικών ελευθεριών αποτελεί προτεραιότητα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής.

- Ο πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε μια εκτελεστική εντολή που προωθεί την ελευθερία του λόγου και τη θρησκευτική ελευθερία που δίνει εντολή στο Υπουργείο Οικονομικών να μην στοχεύσει το καθεστώς απαλλαγής από φόρους εκκλησιών και άλλων θεσμών.

- Ο πρόεδρος Τραμπ δημιούργησε το Τμήμα Συνείδησης και Θρησκευτικής Ελευθερίας στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Πόρων για την προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων γιατρών, νοσοκόμων και άλλων εργαζομένων στον τομέα της υγείας που αρνούνται να λάβουν μέρος σε διαδικασίες όπως η άμβλωση, αντιστρέφοντας μια πολιτική της εποχής του Ομπάμα που τους ζήτησε να το κάνουν.

- Ο πρόεδρος Τραμπ έδωσε εντολή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης να εκδώσει οδηγίες 25 σελίδων προς τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες που τους καθοδηγούν να προστατεύσουν τη θρησκευτική ελευθερία κατά την εκτέλεση του ομοσπονδιακού νόμου.

- Ο πρόεδρος Τραμπ ζήτησε από τα νέα Κέντρα Ελέγχου Νόσων (CDC) να χαρακτηρίσουν τα σπίτια της λατρείας ως «απαραίτητα», επιτρέποντας στις Ελληνικές Ορθόδοξες Εκκλησίες να ανοίξουν μετά το κλείσιμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.




Το διάβασα στο www.protothema.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Τραμπ... διαφημίζει στους ομογενείς τα «καλά» που έκανε για την Ελλάδα
Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Τραμπ... διαφημίζει στους ομογενείς τα «καλά» που έκανε για την Ελλάδα
Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Τραμπ... διαφημίζει στους ομογενείς τα «καλά» που έκανε για την Ελλάδα
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2020-11-02/donald_trumo_kapelaki_ekstrateia.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/2020.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/2020.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content