10 έντονες εμπειρίες που δείχνουν ότι μπορεί να έχετε μεταφυσικές ικανότητες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

10 έντονες εμπειρίες που δείχνουν ότι μπορεί να έχετε μεταφυσικές ικανότητες

 

👉Φανταστείτε ότι κάθεστε μόνοι στο σπίτι. Είναι νύχτα και διαβάζετε κάτι πριν κοιμηθείτε. Ξαφνικά, παρατηρείτε ότι το φως στη λάμπα του κομοδίνου σας τρεμοπαίζει και τότε ακούτε ένα ελαφρύ θόρυβο από το διπλανό δωμάτιο, που ξέρετε ότι είναι άδειο. Μια περίεργη αίσθηση αρχίζει να σας κατακλύζει, σαν κάποιος να στέκεται κοντά σας. Στην πραγματικότητα, νομίζετε ότι θα δείτε και τη σκιά του.

Αλλά όταν κοιτάτε, δεν είναι κανείς εκεί.

Μήπως αυτό σας ακούγεται γνωστό; Ίσως πολύ γνωστό; Λοιπόν, κάποιοι μπορεί να πουν ότι υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό και δεν είναι κάτι που μπορούμε να δούμε ή να ακούσουμε στον φυσικό κόσμο.

Θα έλεγαν ότι εάν αντιμετωπίζετε τέτοια πράγματα τακτικά, ίσως έχετε ψυχικές ικανότητες και δεν το καταλαβαίνετε. Λοιπόν, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, τουλάχιστον όχι ακόμα, αλλά το ανατριχιαστικό αίσθημα της παρακολούθησης, η ξαφνική παράξενη αίσθηση που σας περιβάλλει όταν μπαίνετε σε συγκεκριμένα μέρη και τα ζωντανά όνειρα που σας στοιχειώνουν, κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι ενδείξεις αυξημένων ψυχικών ικανοτήτων.

Διαβάστε τα παρακάτω και πείτε μας εάν έχετε αισθανθεί ποτέ κάτι τέτοιο ή τι είδους τρομακτικές εμπειρίες μπορεί να είχατε!

1. Πάντα βλέπατε περίεργα πράγματα
Ίσως τα έχετε θεωρήσει παιδικές φαντασιώσεις, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι έχετε βιώσει κάτι άλλο.
Τα παιδιά παραδοσιακά θεωρούνται σαν πιο δεκτικά σε μεταφυσικά γεγονότα και έτσι ίσως να σκεφτήκατε ότι ήταν απόλυτα φυσιολογικό να είδατε ή να αισθανθήκατε ένα πνεύμα!

2. Έχετε ζωντανά όνειρα ή εφιάλτες
Οι κόσμοι των ονείρων και των πνευμάτων θεωρείται ότι είναι συνδεδεμένοι και έτσι έχει νόημα ότι εάν είστε ευαίσθητοι στα πνεύματα ενώ είστε ξύπνιοι, τότε θα είστε ευαίσθητοι και ενώ κοιμάστε.

Μπορεί να είστε σε θέση να θυμάστε τα όνειρά σας αρκετά καθαρά, μερικές φορές για χρόνια, και να βιώσετε αισθήσεις, όπως η αφή και η μυρωδιά στα όνειρά σας. Αυτό περιλαμβάνει και τρομακτικούς εφιάλτες.

Μπορεί επίσης να είστε σε θέση να προσδιορίσετε τις έννοιες και τα μηνύματα από τα όνειρά σας, τα οποία μερικοί πιστεύουν ότι είναι τα πνεύματα που επικοινωνούν απευθείας μαζί σας.

3. Έχετε δυνατές συναισθηματικές αντιδράσεις όταν βρίσκεστε σε παλιούς χώρους
Αν περπατήσετε σε έναν τόπο με μεγάλη ιστορία, μπορεί να αισθανθείτε ξαφνικά κάποιο δυνατό συναίσθημα, που δε φαίνεται να έχει νόημα, τουλάχιστον όχι σε αυτόν τον κόσμο.

Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί όταν πιάνετε ένα παλιό αντικείμενο, που έχει τη δική του ιστορία.

Πιστεύεται ότι οι ψυχικές ενέργειες μπορούν να προσκολληθούν σε μέρη και πράγματα και αν είστε αρκετά ευαίσθητοι, μπορείτε να τις αισθανθείτε.

4. Βλέπετε πράγματα με την άκρη του ματιού σας
Δεν είναι ασυνήθιστο το να νομίζετε ότι είδατε ένα σκοτεινό σχήμα, ίσως μια ανθρώπινη φιγούρα, να περνά σαν βέλος από την άκρη του ματιού σας.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με το γιατί εμφανίζονται αυτά τα “οράματα”, αλλά ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτές οι σκιές είναι πραγματικά πνεύματα, ειδικά αν τις βλέπετε στα ίδια μέρη.

5. Έχετε δυνατή σύνδεση με τα ζώα
Επειδή οι ψυχικές δυνάμεις ασχολούνται με το είδος της επικοινωνίας που δεν περιλαμβάνει λόγια, πολλές φορές πιστεύεται ότι είναι σε θέση να επικοινωνούν και με τα ζώα.

Ίσως να έχετε αισθανθεί μια σύνδεση με ένα συγκεκριμένο είδος ζώου ή είχατε έναν ισχυρό δεσμό με ένα συγκεκριμένο ζώο κάποια στιγμή στη ζωή σας. Νιώθετε έναν δεσμό που δεν απαιτεί λόγια.

6. Είχατε παράξενες εμπειρίες μετά από το θάνατο ενός αγαπημένου σας προσώπου
Όλοι κλονίζονται μετά από ένα θάνατο, αλλά ίσως έχετε παρατηρήσει ότι συμβαίνουν άλλα πράγματα, εκτός από τα συνηθισμένα, που μοιάζουν να σας υπενθυμίζουν τον αποθανόντα.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να είναι απόδειξη του πνεύματος του αποθανόντα, που παραμένει λίγο περισσότερο, συνήθως για να κάνει τα ζωντανά μέλη της οικογένειας να γνωρίζουν ότι όλα είναι εντάξει!

Τα συχνά σημάδια περιλαμβάνουν τα λευκά φτερά και τα αιωρούμενα φώτα.

7. Κάποιος στην οικογένεια είχε παρόμοια εμπειρία
Πιστεύεται ότι οι ψυχικές ικανότητες, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα να γυρίζετε τη γλώσσα σας, είναι κληρονομικές.

Έτσι, ίσως ακούσατε τους συγγενείς σας να λένε για μια τρομακτική εμπειρία που δε μπορούσαν να εξηγήσουν.

Ή ίσως όταν ήσασταν παιδιά, είχατε έναν ξάδερφο που επέμενε ότι το σπίτι τους ήταν στοιχειωμένο.

8. Οι ηλεκτρονικές συσκευές φαίνονται να μη λειτουργούν καλά γύρω σας
Πολλοί πιστεύουν ότι η ενέργεια που εκπέμπεται από τα πνεύματα ή από εκείνους με αυξημένη πνευματική ενέργεια, έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει στις ηλεκτρονικές συσκευές, κάνοντάς τες να κλείσουν, φαινομενικά τυχαία, όπως ακριβώς βλέπετε στις ταινίες τρόμου!

Εάν φαίνεται ότι όλα τα τηλέφωνα χάνουν την υπηρεσία γύρω σας ή αν χρειάστηκε να καλέσετε την υποστήριξη τεχνικού πάρα πολλές φορές, μπορεί να μην είναι οι συσκευές σας. Μπορεί να είστε εσείς.

9. Ακούτε θορύβους στο διπλανό δωμάτιο, ενώ δεν είναι κανείς άλλος στο σπίτι
Ακριβώς όπως όταν βλέπουμε ένα τμήμα μιας σκιάς, πιστεύεται από μερικούς ότι υποδηλώνει την παρουσία ενός πνεύματος το να ακούμε έναν περίεργο θόρυβο, σαν κάποιος να ανακατεύει χαρτιά ή να μουρμουρίζει ή κίνηση εκεί που γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να βρίσκεται. Αυτό θεωρείται επίσης ένα σημάδι ότι “πιάσατε” κάτι μεταφυσικό.

10. Πάντα σας προσέλκυαν το μεταφυσικά φαινόμενα
Από τότε που ήσασταν μικροί, σας άρεσαν τα πράγματα που χτυπούν τη νύχτα.

Ίσως σας άρεσε να μένετε για να παρακολουθήσετε τις τρομακτικές ταινίες στην τηλεόραση όταν όλοι οι άλλοι θα προτιμούσαν να είναι ασφαλείς κάτω από τα καλύμματα.

Ή ίσως αισθάνεστε μια συγκεκριμένη έλξη με τα μέρη και τις ιστορίες που άλλοι πιστεύουν ότι είναι τρομακτικά. Μπορεί να είναι κάτι που σας λέει να εξερευνήσετε αυτή την πλευρά της ζωής λίγο περισσότερο.

Λοιπόν; Σας ακούστηκε κάτι από τα παραπάνω γνωστό;

Εάν ναι, τότε κάποιοι μπορεί να πουν ότι έχετε μια τάση προς το τρομακτικό και το άγνωστο και μπορεί να είστε σε θέση να επικοινωνείτε με πράγματα πέρα από τη δυνατότητα των περισσότερων ανθρώπων.

Το διαβασα στο tilestwra.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,429,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1947,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,693,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,188,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,853,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,376,Κόσμος,9500,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,364,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5932,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1100,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2586,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,616,Eco-News,2752,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: 10 έντονες εμπειρίες που δείχνουν ότι μπορεί να έχετε μεταφυσικές ικανότητες
10 έντονες εμπειρίες που δείχνουν ότι μπορεί να έχετε μεταφυσικές ικανότητες
10 έντονες εμπειρίες που δείχνουν ότι μπορεί να έχετε μεταφυσικές ικανότητες
https://www.forwoman.gr/images/2017/ENALLAKTIKA_17-18/43-5.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/10_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/10_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content