Icons: Θα αντέξουν στον χρόνο τα σημερινά «είδωλα» με τους εκατομμύρια followers;

Icons: Θα αντέξουν στον χρόνο τα σημερινά «είδωλα» με τους εκατομμύρια followers;

👉Μπλε κοστούμι-παντελόνι για το βραδινό δείπνο εργασίας, σορτς και μπότες για μια πρωινή έξοδο στην πόλη, άνετα εσώρουχα για χαλάρωση στο σπίτι, φόρμα γυμναστικής για τη βόλτα με τo παιδί στο πάρκο. Μέσα σε διάστημα μόνο λίγων ωρών οι πάνω από 20 εκατομμύρια ακόλουθοι της Chiara Ferragni παρακολουθούν μέσω Instagram τις ενδυματολογικές εναλλαγές του αγαπημένου τους style icon.

Κάθε εποχή έχει τα είδωλα που της αξίζουν και της αντιστοιχούν. Ο 21ος αιώνας, που χαρακτηρίζεται από υπερ-ταχύτητα και υπερ-πληροφόρηση, παρακολουθεί επαγγελματίες πλέον influencers, όπως η 33χρονη Ιταλίδα blogger, να υπογράφουν συμβόλαια για να φορούν ρούχα και αξεσουάρ μεγάλων οίκων, αλλά και να σχεδιάζουν δικές τους συλλογές.

Έχουν λιγότερο στιλ τα icons του σήμερα από εκείνα του παρελθόντος; Αν η Marlene Dietrich, η Audrey Hepburn και η Grace Kelly είχαν λογαριασμούς στο Instagram, τι θα μοιράζονταν με τους followers τους; Η ιστορία των εικόνων θα δείξει αν τα είδωλα που κράτησαν κάποιο μυστήριο γύρω από τον εαυτό τους θα σταθούν τελικά πιο αγέρωχα και μάχιμα απέναντι στον χρόνο σε σχέση με εκείνα που βρίσκονται μονίμως με μια έξυπνη συσκευή στο χέρι, αναζητώντας και σκηνοθετώντας την τέλεια selfie, την οποία πολύ γρήγορα θα διαδεχθεί η, εξίσου τέλεια, επόμενη. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι στο παρελθόν επικρατούσε ο απόλυτος αυθορμητισμός.Η περίφημη σκηνή, για παράδειγμα, που το λευκό φόρεμα της Marilyn Monroe ανεμίζει πάνω από μια σχάρα του υπόγειου σιδηροδρόμου στην ταινία Επτά χρόνια φαγούρα του Billy Wilder, το 1955, γυρίστηκε ξανά και ξανά. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ιστορικό στιγμιότυπο, ένας επικός καβγάς μεταξύ της σταρ και του τότε συζύγου της, Joe DiMaggio, και μια δημοπρασία το 2011 που απέφερε 4,6 εκατομμύρια δολάρια στους ιδιοκτήτες του φορέματος, που σχεδίασε ο William Travilla.

Στον αντίποδα, ο γνωστός Αμερικανός παπαράτσο Ron Galella, του οποίου ο φακός «ευθύνεται» για έναν σημαντικό όγκο φωτογραφικού υλικού που υπογραμμίζει το προσωπικό στιλ της Jackie Kennedy, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το καθημερινό φωτογραφικό κυνήγι της τότε Πρώτης Κυρίας μετά από δικαστική απόφαση.Πίσω από τα είδωλα του στιλ βρίσκονται άντρες και γυναίκες. Προσωπικότητες όπως η εμβληματική Marchesa Luisa Casati –κάποιοι την αποκαλούν Lady Gaga του 1920– που έχτισαν την εμφάνισή τους από προσωπική ανάγκη και σε πείσμα των στιλιστικών καιρών, αλλά και άνθρωποι όπως η Rihanna σήμερα, που επεξεργάζονται την εικόνα τους για λόγους κοινωνικούς και επαγγελματικούς. Το ερώτημα πλέον δεν είναι ποιος έχει στιλ, αλλά γιατί εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η πολυπόθητη αυτή ιδιότητα οδηγεί σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Icons: Θα αντέξουν στον χρόνο τα σημερινά «είδωλα» με τους εκατομμύρια followers;
Icons: Θα αντέξουν στον χρόνο τα σημερινά «είδωλα» με τους εκατομμύρια followers;
Icons: Θα αντέξουν στον χρόνο τα σημερινά «είδωλα» με τους εκατομμύρια followers;
https://influencerdb.com/blog/wp-content/uploads/2019/09/Blog-header_The-top-10-fashion-Influencers-730x350.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/icons-followers.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/icons-followers.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content