Συμπαντική Ενέργεια: Η ύπαρξη πέρα από την ύλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συμπαντική Ενέργεια: Η ύπαρξη πέρα από την ύλη

👉Ως άνθρωποι γεννιόμαστε και υπάρχουμε μέσα σ’ έναν υλικό κόσμο, ο οποίος – ως επί το πλείστον – τοποθετεί την ύλη στο επίκεντρο. Με τον όρο «κόσμος» παραπάνω δεν αναφέρομαι στο σύμπαν, αλλά στις κοινωνίες που συνολικά διαμορφώνουν αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως κόσμο. Μαθαίνουμε, λοιπόν, να χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας για να κατανοήσουμε την ύλη και να συνυπάρξουμε με αυτή. Ωστόσο, γύρω μας υπάρχουν ενέργειες τις οποίες δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε ή ακόμη και να αντιληφθούμε. Αυτό συμβαίνει διότι χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες αισθήσεις στην καθημερινότητά μας, οι οποίες είναι χρήσιμες ως προς την κατανόηση του υλικού κόσμου. Καθημερινά, ωστόσο, υφίστανται – γύρω και μέσα μας – συμβάντα τα οποία δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να ερευνήσουμε.

Κατ’ αρχάς, η ενέργεια υπάρχει παντού γύρω και μέσα μας. Η θερμότητα είναι μία μορφή ενέργειας· ο ήχος επίσης. Εν τούτοις, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιμετωπίζουν ούτε τη θερμότητα, ούτε τον ήχο ως πηγές ενέργειας διότι στην καθημερινότητά τους δεν έχουν μάθει να τα αντιλαμβάνονται με αυτό τον τρόπο. Συνεπώς, ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλες πηγές ενέργειας τις οποίες δεν κατανοούμε διότι δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να βιώσουμε ως τέτοιες.

Η Συμπαντική Ενέργεια υφίσταται παντού γύρω μας και μέσα μας. Κάθε αντικείμενο διακατέχεται από ενέργεια, η οποία διαχέεται διαρκώς στο σύμπαν. Οι ενέργειες που απελευθερώνονται από όλα τα αντικείμενα και υποκείμενα και διαχέονται στο σύμπαν αποτελούν τη Συμπαντική Ενέργεια. Αυτή μπορούμε να την εντοπίσουμε σε πολλούς πολιτισμούς. Στο βιβλίο Ρέικι: Συμβουλές και μυστικά αναγράφεται ότι «στην Κίνα, αυτή η δύναμη ονομάζεται chi, στον Ινδουισμό λέγεται prana, ενώ οι αρχαίοι Αιγύπτιοι την ονόμαζαν ka».

Μπορούμε να αισθανθούμε τη Συμπαντική Ενέργεια;

Αν και κάθε άνθρωπος θα δώσει ξεχωριστή απάντηση σε αυτή την ερώτηση μέσω του μοναδικού ταξιδιού εσωτερικής αναζήτησης που πρόκειται να βιώσει αν το επιθυμεί, οι περισσότεροι άνθρωποι – έστω και τυχαία – βιώνουν τη Συμπαντική Ενέργεια, παρ’ όλο που ενδέχεται να μην κατανοούν ούτε από που πηγάζει, ούτε πώς να την ονομάσουν. Ξεκινώντας να ανακαλύπτουμε τη συνειδητότητα και κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η ενέργεια του σύμπαντος μάς κατευθύνει. Άλλωστε, το ίδιο μας το σώμα διακατέχεται από ενέργεια διαρκώς· παρ’ όλο που δεν το αντιλαμβανόμαστε πάντοτε και δεν της επιτρέπουμε να μας καθοδηγήσει. Αν ξεφύγουμε από τον υλισμό και συγκεντρωθούμε στις εσωτερικές μας αναζητήσεις, η ενέργεια αυτή θα βρίσκεται εκεί για εμάς· μπορεί να μας καταπραΰνει, να λειτουργήσει θεραπευτικά (δες Reiki) ή να μας κατευθύνει μέσω τυχαίων περιστατικών. Σε κάθε περίπτωση, τα σώματα είναι πηγές ενέργειας και επικοινωνούν με την ενέργεια που υφίσταται γύρω τους και σε όλο το σύμπαν.

Πώς θα έρθω σε επαφή με τη Συμπαντική Ενέργεια;

Όλοι οι άνθρωποι βρίσκονται διαρκώς σε επαφή με τη Συμπαντική Ενέργεια, ωστόσο δεν είναι πάντοτε σε θέση να το αντιληφθούν. Όπως προαναφέρθηκε, ενέργεια διακατέχει πάντοτε τα σώματά μας. Η διαδικασία κατανόησης αυτής της ενέργειας και αλληλεπίδρασης μαζί της είναι μία μοναδική διαδικασία. Ωστόσο, ο κάθε ένας και η κάθε μία βρίσκει το δικό του/της τρόπο να συνυπάρξει με την ενέργεια που υφίσταται και να της επιτρέψει να τον/την κατευθύνει. Όποια και όποιος θέλει να μελετήσει περαιτέρω θα μπορούσε να διαβάσει το βιβλίο «Η ανθρώπινη αύρα: Αστρικά χρώματα και σκεπτομορφές» καθώς και το βιβλίο «Ντάρμα: Έκσταση – Τα 7 κέντρα – Αναπνοές». Πέραν από τη βιβλιογραφική αναζήτηση, εν τούτοις, η επαφή με τη Συμπαντική Ενέργεια είναι μία εμπειρία που ο κάθε άνθρωπος ανακαλύπτει με τρόπο ξεχωριστό· άλλωστε, γι’ αυτό το λόγο η εμπειρία αυτή είναι μοναδική.

Η Συμπαντική Ενέργεια μπορεί να με επηρεάσει;

Πολλοί άνθρωποι μέσω του διαλογισμού αισθάνονται τη Συμπαντική Ενέργεια να υφίσταται μέσα στο υλικό σώμα τους και να τους κατακλύζει. Νιώθουν ότι ο χρόνος – όπως τον έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι στο μυαλό τους – παύει να υφίσταται. Παράλληλα, αισθάνονται ευεξία, ευτυχία, γαλήνη, ψυχική ηρεμία. Αρκετοί άνθρωποι, επίσης, νιώθουν ότι επικοινωνούν με αυτή την ενέργεια και ότι τους κατευθύνει στη ζωή τους. Επομένως, δεν είναι λίγοι αυτοί που αισθάνονται την επιρροή της Συμπαντικής Ενέργειας.

Το διάβασα στο weirdo.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,426,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1944,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,692,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,753,ΒΙΝΤΕΟ,187,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,840,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,369,Κόσμος,9495,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,358,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1516,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5929,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1099,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2582,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,614,Eco-News,2751,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Συμπαντική Ενέργεια: Η ύπαρξη πέρα από την ύλη
Συμπαντική Ενέργεια: Η ύπαρξη πέρα από την ύλη
Συμπαντική Ενέργεια: Η ύπαρξη πέρα από την ύλη
https://www.provlepseis.eu/o-eavtos-mou/photobig/23082018183002-0.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_96.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_96.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content