Νέα τεχνολογία σας αρνείται την είσοδο σε καταστήματα εάν δεν φοράτε μάσκα προσώπου

Νέα τεχνολογία σας αρνείται την είσοδο σε καταστήματα εάν δεν φοράτε μάσκα προσώπου

👉Μια νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε καταστήματα στην Ταϊλάνδη και σε άλλες χώρες για... την επιβολή των μέτρων κατά του κορονοϊού πραγματοποιεί σάρωση προσώπου για να ελέγξει εάν ο πελάτης φοράει μάσκα και αρνείται την είσοδο εάν δεν φορά.

«Τα κοντινά μου καταστήματα στην Ταϊλάνδη. Σε 2 δευτερόλεπτα μετράει τη θερμοκρασία μου και καταλαβαίνει αν φοράω μάσκα. Οι πόρτες δεν ανοίγουν αν δεν φορώ. Τρία κρούσματα σε πάνω από 100 ημέρες εδώ. Επίσης το προσωπικό δεν έρχεται σε διένεξεις με τους πελάτες για τη μάσκα », έγραψε ο Niall Harbison.

Το σύστημα μοιάζει με κάτι που θα μπορούσατε να δείτε στον έλεγχο ασφάλειας ενός αεροδρομίου. Ο πελάτης συναντά μια οθόνη που γράφει τις λέξεις « Εντοπισμός Προσώπου-Face Detector». Το σύστημα στη συνέχεια σαρώνει για να ελέγξει αν ο πελάτης φοράει μάσκα πριν του επιτρέψει την είσοδο.

Πολλοί χρήστες του Twitter υποστήριξαν την ιδέα, αλλά άλλοι προειδοποίησαν ότι αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα για το πώς οι άνθρωποι αναγκάζονται να αποδεχτούν τη «νέα κανονικότητα».

«Μακάρι οι άνθρωποι να σταματούσαν να υποστηρίζουν και να μετατρέπουν σε φυσιολογικές αυτές τις ανοησίες», σχολίασε ένας χρήστης.

«Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στην κανονικότητα του 2019 αν συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Μια παγκόσμια υπερβολική αντίδραση επικών αναλογιών – οι Κινέζοι μας δούλεψαν εντελώς σε αυτό το θέμα. Σίγουρα δεν μπορούν να το πιστέψουν ούτε καν οι ίδιοι. »

Ένας άλλος χρήστης επεσήμανε ότι ένα παρόμοιο σύστημα χρησιμοποιείται επίσης σε κάποια σχολεία στη Σκωτία.
Με τον κόσμο να οδεύει ολοένα και περισσότερο προς ένα σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης κινεζικού τύπου είναι πιθανό μακροπρόθεσμα αυτή η τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί, πέραν από τις μάσκες, για να αρνηθεί την είσοδο σε άτομα των οποίων τα πρόσωπα έχουν εισαχθεί σε μια βάση δεδομένων (σ.ι. Δεν χρειάζεται καν μια βάση δεδομένων. Το τατουάζ quantum dot δεν απαιτεί βάσεις δεδομένων).


Θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επιβολή μυριάδων άλλων περιορισμών, όπως ο εξαναγκασμός των ατόμων να σκανάρουν το πρόσωπο τους προτού συνδεθούν στο διαδίκτυο (ήδη γίνεται στην Κίνα) και την άρνηση πρόσβασης εάν έχει μειωθεί το σκορ κοινωνικής βαθμολογίας τους.

Η Κίνα έχει ήδη συγχωνεύσει το σύστημα εντοπισμού και παρακολούθησης του COVID-19 με το σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης.

Τον Αύγουστο του 2019, το Κομμουνιστικό κράτος καυχήθηκε για το ότι εμπόδισε 2,5 εκατομμύρια «αναξιόπιστες οντότητες» να αγοράσουν αεροπορικά εισιτήρια και 90.000 να αγοράσουν σιδηροδρομικά εισιτήρια, και αυτά τα στοιχεία αφορούσαν μόνο τον Ιούλιο.

Scripta manent : Μας εθίζουν στην απαγόρευση της Κανονικότητος, και στην είσοδο της μετάλλαξης του προσώπου. Προάγγελος και εργαλείο για το χάραγμα, στην μη αποδοχή του, η άρνηση εισόδου στο κατάστημα.Το διάβασα στο thesecretrealtruth.blogspot.comΕκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1739,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,43,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,588,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,36,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,647,ΒΙΝΤΕΟ,148,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,58,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,81,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,65,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,91,Κόσμος,9159,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,60,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5734,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,51,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,991,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2331,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,37,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,475,Eco-News,2665,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Νέα τεχνολογία σας αρνείται την είσοδο σε καταστήματα εάν δεν φοράτε μάσκα προσώπου
Νέα τεχνολογία σας αρνείται την είσοδο σε καταστήματα εάν δεν φοράτε μάσκα προσώπου
Νέα τεχνολογία σας αρνείται την είσοδο σε καταστήματα εάν δεν φοράτε μάσκα προσώπου
https://cdn.statically.io/img/romioitispolis.gr/wp-content/uploads/2020/10/mask.png?quality=70&f=auto
https://1.bp.blogspot.com/-srzOXqsJF5k/X3zPKNL2CLI/AAAAAAAAA_M/KEIddLCqVz0E6fkyk6KjLdjLhn-2EkdPACLcBGAsYHQ/s72-w446-c-h640/viber2.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_912.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_912.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content