Καρμική αστρολογία: Μπορούμε να αλλάξουμε το κάρμα μας;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Καρμική αστρολογία: Μπορούμε να αλλάξουμε το κάρμα μας;

👉Η καρμική αστρολογία αποκαλύπτει ποιο είναι το κάρμα μας και πώς θα βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Η καρμική αστρολογία επικεντρώνεται στην εξελικτική πορεία της ψυχής και στα καρμικά πρότυπα που αναπτύχθηκαν σε αυτήν τη ζωή ή σε προηγούμενες ζωές που πρέπει να ξεπεραστούν. Παρακάτω αναλύουμε την έννοια του Κάρμα και παραθέτουμε μια σειρά από άρθρα καρμικής αστρολογίας που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το κάρμα σας και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Πριν προχωρήσουμε όμως στις αναλύσεις του καρμικού ωροσκοπίου σας, ας δούμε τι είναι το Κάρμα και πως μπορούμε να το διαχειριστούμε στην πορεία της ζωής μας.

Τι είναι το Κάρμα;

Το Κάρμα είναι ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος ή με απλά λόγια ό,τι σπείρεις θα θερίσεις. Η ετυμολογία του κάρμα προέρχεται από την ινδική γλώσσα, στην οποία η λέξη "Καρ" σημαίνει δράση, ενώ η λέξη "Μα" σημαίνει το αποτέλεσμα. Το κάρμα αποτελεί βασική θεολογική αντίληψη της βουδιστικής και της ινδουιστικής θρησκείας. Σύμφωνα με αυτήν είναι το άθροισμα των ενεργειών ενός ατόμου σε αυτή τη ζωή και σε προηγούμενες καταστάσεις ύπαρξης, οι οποίες καθορίζουν τη μοίρα ενός ατόμου σε μελλοντικές υπάρξεις. Όπως θα δούμε παρακάτω, το Κάρμα δεν είναι μόνο ατομικό, αλλά λειτουργεί και ομαδικά, εξ ου και αναφερόμαστε συχνά σε καρμικές σχέσεις.

Μπορούμε να αλλάξουμε το κάρμα μας;

Οι άνθρωποι, σύμφωνα με τους νόμους της φύσης, πρέπει να πληρώνουν για όλες τις λανθασμένες πράξεις τους. Όταν, όμως, συντονίζονται με τον Θεό μέσω τεχνικών διαλογισμού και θυμούνται την τέλεια εικόνα μέσα τους, τότε, συνειδητοποιώντας τη θεότητά τους, δεν χρειάζεται πλέον να υποφέρουν για τα σφάλματα του παρελθόντος. Αλλά αν υποπέσουν και πάλι σε νέα σφάλματα και δεν συγχωρέσουν τους άλλους, τότε υπόκεινται ξανά τις συνέπειες του απαιτητικού νόμου του Κάρμα. Το Κάρμα μπορεί όμως να αλλάξει με την παρέμβαση ενός ατόμου που είναι ελεύθερο από κάρμα.

Ομαδικό Κάρμα και καρμικές σχέσεις

Το Κάρμα μπορεί επίσης να επηρεάσει μια ομάδα ανθρώπων, όπως μια θρησκεία ή ακόμα και ολόκληρο τον πλανήτη ανάλογα με το κάρμα της πλειοψηφίας. Μια χώρα μπορεί να κατακτηθεί ή να έχει φυσικές καταστροφές ή πείνα, επειδή αυτό ήταν το συνολικό κάρμα του πληθυσμού, έστω και αν μια μειοψηφία δεν είχε αυτό το κάρμα. Ωστόσο, εάν αυτοί που δεν έχουν αυτό το Κάρμα έχουν ισχυρό μαγνητισμό για να επιφέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα, οι χώρες αυτές θα μπορούσαν να γλυτώσουν από τα προβλήματα.

Για παράδειγμα, ας αναφέρουμε μια περίπτωση εμπόλεμης σύρραξης σε μια περιοχή. Αν αρκετοί άνθρωποι του πληθυσμού της περιοχής έχουν το κάρμα για να γίνει πόλεμος, θα υπάρξει εμπόλεμη κατάσταση, ακόμη και αν κάποιοι δεν έχουν αυτό το κακό κάρμα. Αλλά εάν ένα άτομο έχει αρκετά θετικό μαγνητισμό για να ζήσει, μπορεί να επιβιώσει από τον πόλεμο ή να μην πάρει μέρος σε αυτόν ή ακόμα και να τον αποτρέψει.

Καθαρισμός και απελευθέρωση από το Κάρμα

Λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν πόσες από τις ενέργειες και τις επιθυμίες τους δημιουργούνται από το παρελθόν κάρμα. Πιστεύουν ότι ενεργούν με ελεύθερη βούληση, αλλά αντλούν συνήθειες που έχουν ταφεί βαθιά στο υποσυνείδητο του μυαλού τους από πολλές προηγούμενες ζωές.

Η διέξοδος από αυτόν τον κύκλο είναι η αποκήρυξη της ψευδούς αντίληψης ότι κάποιος είναι ελεύθερος επειδή μπορεί να εκτελεί όλες τις επιθυμίες του. Εναρμονισμένος με την άπειρη σοφία πίσω από τον καρμικό νόμο, κάποιος δέχεται τον Θεό και την καθοδήγησή Του από μέσα, αντί να καθοδηγείται από την επιθυμία. Όσο περισσότερο ζει καθοδηγούμενος από μέσα, τόσο μεγαλύτερο έλεγχο έχει στα εξωτερικά γεγονότα στη ζωή. Όταν κάποιος ενεργεί με τη θεία καθοδήγηση και όχι με το εγώ, δεν συσσωρεύεται άλλο κάρμα και τελικά εξανεμίζεται.

Το Κάρμα στο Βίβλο

Η χριστιανική θρησκεία δεν αποδέχεται τη μετενσάρκωση, σε αντίθεση με τον Βουδισμό και τον Ινδουισμό. Σύμφωνα με τον Χριστιανισμό, μας δίνεται μόνο μια ευκαιρία να ζήσουμε τη ζωή μας βάση του θεϊκού σχεδίου και δεν υπάρχει άλλη. Μετά θάνατο θα περάσουμε από κρίση για να εξεταστεί η ποιότητα της ζωής μας και αν θα υπάρξει τιμωρία. Κατά συνέπεια, δεν αποδέχεται το Κάρμα με την έννοια που του δίνουν οι Βουδιστές και οι Ινδουιστές, αφού συνδέεται με τη μετενσάρκωση, δηλαδή με προηγούμενες ζωές του ίδιου ατόμου.

Η επιστολή προς τους Εβραίους λέει πως “όσον αφορά τους ανθρώπους πεθαίνουν μια φορά και μετά υπάρχει κρίση”. Η ανταμοιβή είναι σε αυτήν τη ζωή, αλλά επιπλέον υπάρχει ποινή μετά θάνατο και αυτή είναι η μετάβαση στην κόλαση ή η επιβράβευση για τον παράδεισο. Αποδέχεται λοιπόν κατά μια έννοια το νόμο του Κάρμα ότι “η δράση φέρνει το αντίστοιχο αποτέλεσμα” και μάλιστα υπάρχει πληθώρα αναφορών στην Βίβλο και τα Ευαγγέλια.

Ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή προς Γαλάτες λέει: "Μην γελιέστε. Ο Θεός δεν ξεγελιέται και ό,τι σπείρει ο άνθρωπος, αυτό θα δρέψει επίσης". Αν σπείρετε το κακό, θα μαζέψετε το κακό με τη μορφή του πόνου. Και αν σπείρετε την καλοσύνη, θα αποκομίσετε καλοσύνη με τη μορφή εσωτερικής χαράς. Κάθε ενέργεια, κάθε σκέψη, φέρνει τις δικές της ανταμοιβές. Ο ανθρώπινος πόνος δεν είναι ένα σημάδι της οργής του Θεού για την ανθρωπότητα. Είναι ένα σημάδι, μάλλον, της άγνοιας του ανθρώπου για τον θεϊκό νόμο. Το Κάρμα είναι ο τρόπος που μας διδάσκει ο Θεός για να γνωρίσουμε την αγαλλίαση της ψυχής μας.

Το Κάρμα στην αστρολογία


Η καρμική αστρολογία, εδώ και αιώνες, μελετούσε το κάρμα του ατόμου στον αστρολογικό χάρτη, κυρίως με επίκεντρο τους Δεσμούς της Σελήνης και τους ανάδρομους πλανήτες. Ωστόσο, τα νεώτερα χρόνια και με βάση τη δυνατότητα συγκέντρωσης πληθώρας στατιστικών στοιχείων που προσφέρει πλέον η τεχνολογία, δικαίωσαν τους διάσημους αμερικανούς αστρολόγους, Dane Rudhyar και Alexander Ruperti που για πρώτη φορά στα μέσα του 20ου αιώνα υποστήριξαν ότι όλος ο γενέθλιος χάρτης ενός ατόμου δίνει στοιχεία για το κάρμα του καθενός από εμάς. Αυτό μπορείτε να το δείτε παρακάτω στα σχετικά άρθρα μας.

Τόσο οι καλοπροαίρετες πράξεις όσο και οι εγωιστικά παρακινημένες ενέργειες τελικά επιστρέφουν σε μας ως καλό και κακό κάρμα αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Με άλλα λόγια, η καρμική αστρολογία είναι η επιστήμη της διάκρισης όσο το δυνατόν ακριβέστερα, μέσα από τις θέσεις των πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας, των λόγων για τους οποίους υπάρχετε, ο τρόπος που συμπεριφέρεστε και γιατί ενεργείτε με τον τρόπο που το κάνετε. Σας παρέχει επίσης καθοδήγηση για να επιλύσετε καταστάσεις ζωής του παρελθόντος, ώστε να απαλλαγείτε από τις προβληματικές καταστάσεις και να δώσετε περιθώρια για πιο θετικό κάρμα στην τρέχουσα ζωή σας.

Δεν μπορούμε (και δεν πρέπει) να αρνηθούμε κανένα ρόλο που μας δόθηκε. Το κλειδί είναι να είναι να βελτιώνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον εαυτό μας και να δείχνουμε σεβασμό και κατανόηση για όλους γύρω μας, ακόμη και για τον εχθρό μας. Είναι απαραίτητο να μπαίνουμε στα παπούτσια και των δύο ρόλων, του θύτη και του θύματος, και να είμαστε ευτυχισμένοι και στα δύο, γεμάτοι σοφία, ανοχή και ωραίες επιλογές. Αυτό θα μας επιτρέψει να αναρριχηθούμε στο επόμενο βήμα εξέλιξης και να λύσουμε πραγματικά κάθε υπάρχουσα εσωτερική ή εξωτερική σύγκρουση.

Το διάβασα στο .myastro.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ




Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,422,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1910,ΑΠΟΨΕΙΣ,41,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,104,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,686,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,121,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,742,ΒΙΝΤΕΟ,182,ΒΟΛΟΣ,49,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1810,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,143,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,719,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,63,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,24,ΕΡΕΥΝΕΣ,43,ΖΩΗ,140,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,35,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,324,Κόσμος,9453,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,44,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,306,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1512,Πολιτική,6782,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5912,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,58,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1086,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2548,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,33,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,86,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,604,Eco-News,2748,GP - info,5,voice healing therapy,32,
ltr
item
Ploumistos.com: Καρμική αστρολογία: Μπορούμε να αλλάξουμε το κάρμα μας;
Καρμική αστρολογία: Μπορούμε να αλλάξουμε το κάρμα μας;
Καρμική αστρολογία: Μπορούμε να αλλάξουμε το κάρμα μας;
https://www.myhoroscope.gr/wp-content/uploads/2015/09/karmikh-provolh.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_67.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_67.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content