Πώς η διαίσθηση συνδέεται με την ευφυΐα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πώς η διαίσθηση συνδέεται με την ευφυΐα

👉Διαίσθηση είναι η αντίληψη και η γνώση κάποιων πραγμάτων, που δεν προκύπτει από τις αισθήσεις... ή τη λογική αλλά με απροσδιόριστο τρόπο, αναφέρει η επιστήμη. Η διαίσθηση είναι το πρώτο μας ένστικτο. Αυτό που αισθανόμαστε αμέσως, πριν ο νους βρει το χρόνο να μπει στη μέση και να αναλύσει συνειδητά. 

Συχνά ακούμε για ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο θάνατο και όλα μοιάζουν ξεκάθαρα και ενστικτωδώς ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Δεν υπάρχει χρόνος για σκέψη και αναλαμβάνει η διαίσθηση.

Από πού προέρχεται η διαίσθηση;


Γνωρίζετε ενδεχομένως από ένα προαίσθημα που έχετε, ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό είναι η διαίσθηση και ενώ συνήθως την αισθανόμαστε στην περιοχή του στομάχου, πολλοί θεωρούν ότι προέρχεται από την καρδιά. Το ντοκιμαντέρ ‘’The Power Of The Heart’’, εξηγεί πώς αυτό το συναίσθημα προέρχεται από την καρδιά και η καρδιά είναι η πρώτη που αντιδρά σε κάθε κατάσταση. Ενστικτωδώς, η καρδιά ξέρει τι συμβαίνει.

Η διαίσθηση αυτή καθαυτή δεν ισοδυναμεί με την εξυπνάδα, αλλά διαίσθηση με δράση, σχεδόν σίγουρα μπορεί να οδηγεί σε εξυπνάδα. Αυτοί που εμπιστεύονται το ένστικτό τους επιδιώκουν συνεχώς να μαθαίνουν νέα πράγματα και είναι έτοιμοι να αναθεωρήσουν τις βεβαιότητές τους και να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους. Συνεπώς λειτουργούν πιο έξυπνα από τους υπόλοιπους, οι οποίοι απλά κινούνται σε σίγουρα μονοπάτια μέσω της λογικής. Διαίσθηση είναι η ικανότητά μας να κατανοούμε τη συλλογική νοημοσύνη που έχει ξεχωρίσει ποιά στοιχεία μας είναι χρήσιμα και ποιά όχι.

«Το διαισθητικό μυαλό είναι ένα ιερό δώρο και το αναλυτικό, ορθολογικό μυαλό είναι ένας πιστός υπηρέτης. Δημιουργήσαμε μια κοινωνία που τιμά τον υπηρέτη, αλλά έχει ξεχάσει το δώρο», υποστήριζε ο Albert Einstein.

Πιθανόν έχετε σκεφτεί στο παρελθόν ‘’ήξερα ότι αυτή ήταν η απάντηση, θα έπρεπε να είχα δράσει σύμφωνα με το ένστικτό μου’’.Αυτό είναι ένα παράδειγμα του πώς η διαίσθησή σας συχνά γνωρίζει αυτό που το μυαλό σας δεν ξέρει.

Ο ψυχολόγος Gerd Gigerenzer, διευθυντής στο Max Planck Institute for Human Development, δηλώνει πως ο ίδιος χρησιμοποιεί εξίσου τη διαίσθηση και τη λογική. Σε μελέτες που κάνει λέει ότι συνήθως δοκιμάζει την πρώτη του διαίσθηση για να δει αν ήταν σωστή και συχνά είναι.

Ο συγγραφέας του βιβλίου Gut Feelings: The Intelligence of the Unconscious, θεωρεί ότι διαίσθηση είναι να κατανοείς ενστικτωδώς ποιά πληροφορία είναι ασήμαντη και μπορείς να την αγνοήσεις.
Κάτω από αυτό το πρίσμα η διαίσθηση είναι μια μορφή εξυπνάδας.

Έχοντας εμπιστοσύνη στη διαίσθηση
Το σημαντικό όσον αφορά τη διαίσθηση είναι ότι μπορεί να τη σκεφτούμε ως ένα μυ. Κάθε φορά που τη χρησιμοποιούμε και την εμπιστευόμαστε γίνεται ισχυρότερη. Αν αισθάνεστε ότι η διαίσθησή σας δεν είναι σαφής προσπαθήστε να δυναμώσετε αυτόν το μυ.

Την επόμενη φορά δράστε σύμφωνα με την πρώτη ιδέα που έρχεται στο δρόμο σας.
Δοκιμάστε να συμπεριφερθείτε σύμφωνα με την πρώτη αυθόρμητη σκέψη που σας υπαγορεύει η εσωτερική σας φωνή. Εμπιστευτείτε την και δείτε οτι συχνά σας οδηγεί εκεί που θέλετε να πάτε ή σας δίνει τη σωστή απάντηση. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Οι έξυπνοι άνθρωποι τιθασεύουν την δύναμη αυτή προς όφελός τους και κάνουν θαύματα στη ζωή τους.

Το διάβασα στο spiritearth.gr

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας και ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,423,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1921,ΑΠΟΨΕΙΣ,41,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,105,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,690,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,122,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,745,ΒΙΝΤΕΟ,182,ΒΟΛΟΣ,52,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1810,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,145,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,733,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,63,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,24,ΕΡΕΥΝΕΣ,44,ΖΩΗ,141,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,35,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,38,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,335,Κόσμος,9460,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,45,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,315,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1513,Πολιτική,6782,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5917,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,58,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1087,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2556,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,87,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,608,Eco-News,2748,GP - info,5,voice healing therapy,35,
ltr
item
Ploumistos.com: Πώς η διαίσθηση συνδέεται με την ευφυΐα
Πώς η διαίσθηση συνδέεται με την ευφυΐα
Πώς η διαίσθηση συνδέεται με την ευφυΐα
https://www.eticamente.net/wp-content/uploads/2018/12/intuizione.jpg
https://i.ytimg.com/vi/KA3BuexOBLE/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_516.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_516.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content