Το δέντρο που θα επιλέξετε αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το δέντρο που θα επιλέξετε αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σας

👉Το τεστ είναι απλό. Πες μου πιο δέντρο προτιμάς και θα σου πω, τι τύπος είσαι. Μην κάθεσαι να... το αναλύσεις. Ρίξε μια ματιά σε κάθε ένα σκίτσο και άφησε χωρίς δεύτερη σκέψη, τον εαυτό σου να αποφασίσει σε ποιο ρίχνει… ψήφο εμπιστοσύνης. Έλα να δούμε τι λέει η επιλογή σου για τον χαρακτήρα σου.

1. Γενναιόδωρος και τέρας ηθικής! 

Η αυτοβελτίωση είναι ο σκοπός της ζωής σου και οι φιλοδοξίες σου ατελείωτες. Βάζεις τον πήχυ ψηλά και εργάζεσαι με προσήλωση να τον ξεπεράσεις. Οι άνθρωποι γύρω σου, σου βγάζουν το όνομα ότι είσαι δύσκολος στην επικοινωνία, δύσκολος στις απαιτήσεις, εγωιστής και εργασιομανής! Πόσο έξω πέφτουν! Εσύ ξέρεις καλά, ότι εργάζεσε σκληρά, αλλά από εγωισμο δεν έχεις ούτε ελάχιστο. Εργάζεσαι, γιατί θέλεις να κάνεις τον κόσμο καλύτερο. Γιατί αγαπάς όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον μέχρι να… σου κάνουν κακό. Αλλά ακόμα και σ” αυτή την περίπτωση, πάλι τους αγαπάς όλους! Ελάχιστοι άνθρωποι τελικά εκτιμούν αυτό που κάνεις, τόσο όσο σου αξίζει!

2. Ειλικρινής και γεμάτος κέφι. 

Υπεύθυνος άνθρωπος. Σου αρέσει να φροντίζεις τους γύρω σου. Επενδύεις στην σκληρή δουλειά και αποδέχεσαι την μια ευθύνη μετά την άλλη, χωρίς να σε τσακίζει το βάρος τους. Ξεχωρίζεις για την φωτεινή σου προσωπικότητα, την γρήγορη σκέψη σου και τον πνευματώδη χαρακτήρα σου. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να σε εμπιστεύονται εύκολα. Έχεις πάντα μια ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγηθείς και να κρατήσεις πάνω σου την προσοχή όλων.


3. Είσαι και έξυπνος και καλός άνθρωπος και μεγάλος στοχαστής! 

Οι σκέψεις και οι ιδέες σου, είναι η μεγάλη σου περιουσία. Σου αρέσει να απομονώνεσαι και να χάνεσαι σ΄αυτές. Εσωστρεφής άνθρωπος, επιζητάς τη συντροφιά μόνο, όσων αγαπούν την γνώση και τη μάθηση. Μ' αυτούς περνάς ώρες συζητώντας θέματα ηθικής. Προσπαθείς να κάνεις το σωστό, ακόμα και όταν η πλειοψηφία της κοινωνίας διαφωνεί μαζί σου.

4. Είσαι μοναδικός. One of a kind! 

Οξυδερκής, διαισθητικός και λιγουλάκι ιδιόμορφος! Δύσκολα θα βρείς κάποιον να σου μοιάζει. Συχνά σε παρεξηγούν και αυτό σε πληγώνει. Αλλά χρειάζεσαι τον προσωπικό σου χώρο! Για να αναπτύξεις την δημιουργικότητά σου, επιζητάς τον σεβασμό, των γύρω σου.Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους, που βλέπουν καθαρά, την φωτεινή και την σκοτεινή πλευρά της ζωής! Πολύ συναισθηματικός τύπος…


5. Γεμάτος αυτοπεποίθηση και πάντα επικεφαλής! 

Μότο ζωής; «I” ll do it my way» Εξαιρετικά αυτάρκης, ξέρεις πως να παραμένεις ισχυρός τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τους δικούς σου ανθρώπους! Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις αλλά και δεν διστάζεις να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Το μόνο που απαιτείς από τους άλλους, είναι η ειλικρίνεια. Δέχεσαι την αλήθεια, όσο κι αν πονάει.

6. Ευγενικός και ευαίσθητος άνθρωπος, αναπτύσσεις εύκολα σχέσεις, με τον κόσμο γύρω σου. 

Έχεις πολλούς φίλους και χαίρεσαι να τους βοηθάς. Είναι κι αυτή η αύρα σου -θερμή και φωτεινή- που κάνει όποιον βρίσκεται δίπλα σου, να νοιώθει καλά. Η αυτοβελτίωση, καθημερινή σου έννοια! Στόχος σου; Να είσαι ακόμη πιο ενδιαφέρον, διορατικός και μοναδικός. Περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο, θέλεις να αγαπάς. Έχεις ανάγκη την αγάπη. Είσαι έτοιμος να αγαπήσεις, ακόμα και αυτούς, που δεν θα σε αγαπήσουν ποτέ.

7. Ευαίσθητος άνθρωπος, ευχαριστημένος και με κατανόηση. 

Γεννημένος να ακούς τους άλλους και να τους δέχεσαι χωρίς να κριτικάρεις. Πιστεύεις ότι ο καθένας, γεννήθηκε για ένα μοναδικό ταξίδι ζωής. Είσαι ανοικτός σε νέους ανθρώπους και εμπειρίες. Το άγχος για σένα, είναι άγνωστη λέξη, καθώς σπάνια ανησυχείς. Καταφέρνετε πάντα να περνάτε καλά και να μην χάνετε τον δρόμο σας.

8. Γοητευτικός και δρατήριος, ξέρεις πάντα να κάνεις τους άλλους να γελούν. 

Ζεις σε αρμονία με το σύμπαν, είσαι αυθόρμητος και ενθουσιώδης. Ποτέ δεν θα πεις όχι για μια ακόμα περιπέτεια. Δεν σταματάς να εκπλήσσεις τους γύρω σου, αλλά αυτό ακριβώς είσαι! Αυθεντικός. Έτσι είσαι εσύ! Έχεις πολλά ενδιαφέροντα, όμως πάντα θα υπάρχει κάτι καινούριο να σου τραβήξει την προσοχή και να θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από αυτό!


9. Αισιόδοξος και τυχερός. 

Πιστεύεις ότι η ζωή είναι ένα δώρο. Και προσπαθείς να την ζήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Περήφανος για τα επιτεύγματά σου και πάντα έτοιμος να προσφέρεις στους ανθρώπους που αγαπάς. Έχεις μια υγιή προσέγγιση της ζωής. Το ποτήρι για σένα, είναι πάντα, μισογεμάτο. Κάθε στιγμή, είναι μια ευκαιρία να συγχωρέσεις, να μάθεις και να ωριμάσεις, καθώς πιστεύεις πως η ζωή, είναι πολύ μικρή, για να τη ζήσεις μίζερα!


Το διάβασα στο www.mymind.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας και ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,423,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1921,ΑΠΟΨΕΙΣ,41,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,105,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,690,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,122,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,745,ΒΙΝΤΕΟ,182,ΒΟΛΟΣ,52,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1810,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,145,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,733,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,63,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,24,ΕΡΕΥΝΕΣ,44,ΖΩΗ,141,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,35,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,38,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,335,Κόσμος,9460,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,45,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,315,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1513,Πολιτική,6782,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5917,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,58,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1087,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2556,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,87,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,608,Eco-News,2748,GP - info,5,voice healing therapy,35,
ltr
item
Ploumistos.com: Το δέντρο που θα επιλέξετε αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σας
Το δέντρο που θα επιλέξετε αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σας
Το δέντρο που θα επιλέξετε αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σας
https://www.lettoquotidiano.it/wp-content/uploads/2019/10/test-alberi1OK.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_387.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_387.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content