Ποιά ζώδια αγαπούν πέρα από αμφισβητήσεις;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ποιά ζώδια αγαπούν πέρα από αμφισβητήσεις;

👉Η αγάπη, όταν είναι αληθινή, προϋποθέτει εμπιστοσύνη. Προϋποθέτει την πίστη στη... δύναμη των αισθημάτων, των δικών σου και του αγαπημένου προσώπου, την απουσία της αμφιβολίας, ακόμα κι αν η λογική έχει αντίθετη άποψη. 

Η αγάπη απαιτεί την ικανότητα να παραμερίζει κανείς τον πληγωμένο του εγωισμό (τον χειρότερο σύμβουλο σε όλα μας τα ζητήματα) και να μη χάνει τη βεβαιότητά του για την αξία αυτής της σχέσης. 

Τη στιγμή που θα αναρωτηθούμε «Μα τελικά τον/την αγαπώ;», τη στιγμή που θα βάλουμε το μυαλό μας να κρίνει, παραμερίζοντας την κουρτίνα του συναισθήματος που θεωρούμε ότι θολώνει την κρίση μας, απλώς δεν μιλάμε πια για έρωτα, αλλά για αξιολόγηση της σχέσης. Κάτι που ασφαλώς και χρειάζεται, αν θέλουμε να χτίσουμε μια κατάσταση με διάρκεια και σταθερότητα. Απλώς, είναι καλό να αναγνωρίζουμε και τα δικά μας κριτήρια πέρα από τις μεγαλόστομες ερωτικές διακηρύξεις.

Η έλλειψη της αμφισβήτησης δεν σημαίνει εθελοτυφλία. Σημαίνει ότι η αγάπη έχει τόση δύναμη, που επιμένει «παρόλα αυτά» (όποια και να είναι τα…«αυτά»: απογοητεύσεις, κούραση, παραστρατήματα…). Είναι μια δύναμη, που δεν τη βρίσκουν όλοι εύκολα. Μια δύναμη που πολλές φορές χάνεται μαζί με το αρχικό πάθος, ιδίως όταν εκείνο δεν μπόρεσε να μετουσιωθεί σε αληθινή αγάπη.

Ποιοι τελικά είναι εκείνοι που επιμένουν στον έρωτά τους και παραμερίζουν την αμφιβολία; Ποια ζώδια μπορούν και λένε «σ’ αγαπώ, παρόλα αυτά»;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός παθαίνει πότε πότε κρίσεις αμφισβήτησης για τη σχέση του, ιδιαίτερα όταν έχει παρέλθει η αρχική ανάφλεξη του πάθους. Αφενός είναι από τα κτητικά ζώδια και μπορεί εύκολα να αισθανθεί ότι απειλείται και αφετέρου, δυσκολεύεται να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση, αν δεν έχει το κίνητρο του ενθουσιασμού. Και οι δικοί του ενθουσιασμοί συνήθως είναι έντονοι, αλλά βραχύβιοι. Παρόλα αυτά ο Κριός δείχνει αφοσίωση στη σχέση του και την υπερασπίζεται μαχητικά από οποιονδήποτε εξωτερικό κίνδυνο, άλλο αν μπορεί σε άλλη φάση να της κάνει σαμποτάζ… από μόνος του. Είναι απλό: αν κάποιος δικαιούται να χαλάσει τη σχέση λόγω αμφιβολιών, αυτός θα είναι αποκλειστικά ο ίδιος και κανένας άλλος.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος δίνει μεγάλο χρονικό περιθώριο στον εαυτό του, μέχρι να κατασταλάξει για το είδος και τη βαρύτητα της σχέσης του. Στο μεταξύ, μπορεί να τη βάζει διαρκώς στο μικροσκόπιο της αμφισβήτησης, έστω κι αν εξωτερικά αφήνει την εντύπωση πως είναι ήσυχος και ικανοποιημένος στο πλευρό του συντρόφου του. Όταν όμως τελικά αποφασίσει ότι μπορεί να βασιστεί στην εν λόγω σχέση, να πιστέψει σε εκείνη, δεν αφήνει πια χώρο για αμφιβολίες. Τόσο που μπορεί να καταλήξει στο αντίθετο άκρο, δηλαδή να αποφεύγει να την αμφισβητήσει, ενώ πιθανόν θα έπρεπε. Είναι ίσως και μια άρνησή του να υποστεί την απογοήτευση από το γεγονός ότι έκανε λάθος εκτίμηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος ζει μέσα σε μια διαρκή αμφισβήτηση, ακόμα και του ίδιου του εαυτού του. Πώς λοιπόν θα μπορούσε να μη ρίξει ο ίδιος πρώτος τον σπόρο της αμφιβολίας σε μια σχέση; Και μάλιστα χωρίς καν να περιμένει να τον δικαιώσουν τα γεγονότα… Όμως, οι αμφιβολίες του είναι περαστικές σαν τα σύννεφα στον ουρανό. Άντε, το πολύ-πολύ να δώσουν καμιά μπόρα. Μετά έρχεται η ξαστεριά και ο ίδιος είναι και πάλι εντάξει μέσα στη σχέση του, σίγουρος για την αξία, τη διάρκεια και την αντοχή της, μέχρι την επόμενη «κρίση» του. Συνήθως ακόμα και το έτερόν του ήμισυ συνηθίζει την κατάσταση και δεν δίνει πια σημασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Καρκίνο συχνά συμβαίνει κάτι παράδοξο στον έρωτα: όσο πιο πολύ ερωτεύεται, τόσο περισσότερο η πολύτιμη σχέση του καταλήγει να ζορίζεται. Κι αυτό επειδή οι ανασφάλειές του είναι ευθέως ανάλογες με την αγάπη του. Ξυπνά μέσα του ο φόβος της απώλειας, που καμιά φορά τον κάνει να λειτουργεί με αντιδραστικό τρόπο, ωθώντας τον να αναζητεί διαρκώς τα τρωτά στη σχέση του, να της βρίσκει ψεγάδια και να χάνει όλη τη σιγουριά του για τη στερεότητά της. Αρχίζει λοιπόν να αμφισβητεί τα συναισθήματα του συντρόφου του με κάθε ευκαιρία και να φέρνει την καταστροφή στη φαντασία του και, μερικές φορές, και στην πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων έχει αυτοπεποίθηση που… σπάει κόκαλα και συνήθως ξεκινά τις σχέσεις του στη βάση του ότι αποκλείεται εκείνου να του πάει κάτι στραβά, εκτός αν το έχει προκαλέσει ή επιθυμήσει ο ίδιος. Εφόσον λοιπόν είναι καλά με το ταίρι του και βιώνει με απόλαυση αυτή τη σχέση, δεν βρίσκει τον λόγο να αμφισβητήσει ούτε τη στερεότητά της ούτε τα εκφρασμένα συναισθήματα αγάπης του άλλου. Επίσης, δεν παρασύρεται εύκολα από ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελούσε πρωτίστως ένα πλήγμα για τη δική του αυτοεκτίμηση. Η ευτυχής κατάληξη όλων αυτών είναι ότι μια ικανοποιητική για τον Λέοντα σχέση έχει πολλές πιθανότητες μακροημέρευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος θέλει πάντα να ξέρει πού στέκεται και πού βαδίζει, ως εκ τούτου ο αναλυτικός μηχανισμός στον εγκέφαλό του δεν σταματά να δουλεύει στιγμή. Το κακό είναι ότι η πολλή ανάλυση καμιά φορά οδηγεί… στη διάλυση, καθώς μετά αρχίζουν οι αμφιβολίες, οι αμφισβητήσεις και οι υπερ-εκλογικεύσεις. Ό,τι χειρότερο δηλαδή για το λεπτεπίλεπτο πεδίο του έρωτα. Δεν εμπιστεύεται εύκολα τα μεγάλα λόγια (προτιμά τα μεγάλα έργα), ούτε τις υποσχέσεις, τις διαβεβαιώσεις, αλλά ούτε και την ευνοϊκή του τύχη, ότι -και καλά- του έφερε τον ιδανικό έρωτα. Έτσι, ακόμα κι αν συμβεί το τελευταίο, είναι ικανός από την πολλή… τελειομανία να χαλάσει ακόμα και το τέλειο, λόγω αμφιβολιών.

ΖΥΓΟΣ
Για ένα ζώδιο που είναι συνώνυμο της αμφιβολίας, όπως ο Ζυγός, το πεδίο του έρωτα προσφέρει αναρίθμητες δυνατότητες για να ταλανιστεί από αυτό το ψυχοφθόρο συναίσθημα. Θέλοντας να πετύχει την τελειότητα ενός επίγειου παραδείσου στη σχέση του, τη βάζει συνέχεια πάνω… στη ζυγαριά και την αναμετρά σε κάθε δυνατή περίσταση. Ο ίδιος είναι επιρρεπής στις εξωτερικές επιδράσεις και μπορεί εύκολα να κλονιστεί από χίλιους δυο λόγους. Σημαντικά ή ασήμαντα γεγονότα, απόψεις τρίτων, ατυχείς συμπτώσεις και δικές του ανασφάλειες, συμμαχούν ώστε να μην βρίσκει εύκολα την πολυπόθητη γαλήνη. Αλλά επειδή κατά βάθος είναι μια ευγενική ψυχή, δίνει στον άλλο άφθονα ελαφρυντικά και προχωρά στη σχέση του, παραβλέποντας τους κλυδωνισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η τυπική συμπεριφορά του Σκορπιού στην ερωτική σχέση, με τη ζήλια και την κτητικότητα που εκδηλώνει, θα μπορούσε να φανεί σαν εκδήλωση ανασφάλειας, αν επρόκειτο για κάποιο άλλο ζώδιο. Όχι όμως για τον Σκορπιό. Πιθανόν να δείχνει ότι αμφισβητεί διαρκώς τη σταθερότητα της σχέσης του και την εγκυρότητα της αγάπης, που του εκφράζει ο σύντροφός του. Κατά βάθος όμως δεν το πιστεύει. Η ικανότητά του να αντιλαμβάνεται τι έχει μέσα του ο καθένας, σε συνδυασμό με τη συνήθως δυναμική προσωπικότητά του, δεν αφήνει περιθώρια για αληθινές αμφιβολίες. Ξέρει καλά με ποιον είναι και τι έχουν μαζί. Απλώς παίζει, συνειδητά ή ασυνείδητα, το δικό του παιχνίδι εξουσίας μέσα στη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης συνήθως προτιμά να απολαμβάνει τον έρωτα (για όσο του κρατήσει) παρά να μπλέκεται σε ενδοσκοπήσεις ή να σταθμίζει το βάρος και την ποιότητα των καταστάσεων. Δεν αμφισβητεί την όποια σχέση του, απλώς γιατί δεν μπαίνει στον κόπο, μια που έχει τόσα άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει μέσα σε αυτή. Παρόλο που δεν περνιέται για οπαδός του «πίστευε και μη ερεύνα», ο ερωτικός του ενθουσιασμός βοηθά να υπερισχύσει η ευδαιμονική πλευρά μέσα στη σχέση και η αισιόδοξη φύση του δεν αφήνει να παρεισφρήσει το σαράκι της αμφιβολίας. Απλώς μπορεί ένα ωραίο πρωί να ξυπνήσει και να την απορρίψει ολοκληρωτικά, για ένα σωρό απροσδόκητες ή και ανυπόστατες αιτίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καθώς ο Αιγόκερως θεωρεί μέγιστο πλήγμα το να εξαπατηθεί ή να κάνει μια αποτυχημένη συναισθηματική επένδυση, συμπεριφέρεται με αρκετή καχυποψία (και) στον έρωτα. Δεν θα παραδώσει άνευ όρων την καρδιά του στα χέρια του άλλου, αν δεν πειστεί με όλους τους δυνατούς τρόπους για την αξία αυτής της σχέσης. Μπορεί να αφήνει προς τα έξω, ιδίως στους τρίτους, μια εντύπωση ακλόνητης σταθερότητας, αλλά είναι διαρκώς σε εγρήγορση, ώστε να επισημάνει τα αδύνατα σημεία του έρωτά του και να τον περάσει από χίλια κόσκινα αμφισβήτησης. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται κιόλας ότι τις όποιες του αμφιβολίες θα τις εκδηλώσει άμεσα στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Τις αφήνει να μαζευτούν… για ώρα ανάγκης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με ή χωρίς αμφιβολίες, ο Υδροχόος είναι από τα ζώδια που κρατούν μια συναισθηματική «πισινή» σε όλες τους τις σχέσεις. Προτιμά να μην ποντάρει και πολύ στον έρωτα τη γενικότερη ευτυχία του. Επειδή όμως του αρέσουν οι ξεκάθαρες καταστάσεις και επειδή έχει ανάγκη να πιστεύει στην κατά βάθος καλή φύση των ανθρώπων και των πραγμάτων, επιλέγει να βλέπει τη σχέση του μέσα από το αισιόδοξο πρίσμα. Κι ακόμα περισσότερο, αν ο άνθρωπος που έχει πλάι του δεν του δίνει έρεισμα για να τον θέτει σε αμφισβήτηση. Έτσι προτιμά, αντί να σπαταλά στις ψυχοφθόρες αμφιβολίες τα ψυχολογικά του αποθέματα, να τα χρησιμοποιεί σε πιο αποδοτικές ενασχολήσεις, ερωτικές και μη.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς έχει από τη φύση του την ικανότητα να ζει τον έρωτα σε όλες του τις παραμυθένιες διαστάσεις και, ως γνωστόν, στα παραμύθια όλα είναι μόνο «καλά» ή «κακά». Στην πρώτη περίπτωση, την πιθανότερη για το εν λόγω ζώδιο, για ένα διάστημα… ανεξακρίβωτης διάρκειας, λέξεις όπως «αμφιβολία» και «αμφισβήτηση» απλώς έχουν σβηστεί από το λεξικό. Ό,τι και αν του δείχνουν οι άλλοι, τα γεγονότα, η πεζή πραγματικότητα, ο Ιχθύς έχει τα μάτια και τα αυτιά κλειστά και εμμένει στην αρχική ποιότητα που έχει προσδώσει στην αγάπη του. Έτσι, μπορεί να εκδηλώσει μια απρόσμενη σταθερότητα μέσα στη σχέση, ακόμα κι αν ως ζώδιο φημίζεται για τα σκαμπανεβάσματα των διαθέσεων και των συναισθημάτων του.

Το διάβασα στο www.xorisorianews.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας και ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,423,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1921,ΑΠΟΨΕΙΣ,41,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,104,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,688,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,122,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,745,ΒΙΝΤΕΟ,182,ΒΟΛΟΣ,52,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1810,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,144,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,733,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,63,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,24,ΕΡΕΥΝΕΣ,44,ΖΩΗ,141,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,35,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,38,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,335,Κόσμος,9460,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,45,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,315,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1513,Πολιτική,6782,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5917,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,58,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1087,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2556,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,87,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,607,Eco-News,2748,GP - info,5,voice healing therapy,33,
ltr
item
Ploumistos.com: Ποιά ζώδια αγαπούν πέρα από αμφισβητήσεις;
Ποιά ζώδια αγαπούν πέρα από αμφισβητήσεις;
Ποιά ζώδια αγαπούν πέρα από αμφισβητήσεις;
https://thenewdivinehumanity.com/wp-content/uploads/2016/09/twinflames.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_28.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_28.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content