Η Πνευματική σημασία της Νέας Σελήνης και πώς να χρησιμοποιήσετε τη Δύναμή της

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Πνευματική σημασία της Νέας Σελήνης και πώς να χρησιμοποιήσετε τη Δύναμή της

👉Η νέα σελήνη αντιπροσωπεύει την έναρξη ενός καινούργιου σεληνιακού κύκλου που συμβαίνει περίπου κάθε 29 ημέρες. Όταν υπάρχει η νέα σελήνη, η Γη, το Φεγγάρι και ο Ήλιος είναι τοποθετημένοι σε μια σειρά. Δεν μπορείτε να δείτε την νέα σελήνη στον ουρανό επειδή αυτό το διάστημα, το Φεγγάρι κάθεται ανάμεσα στη Γη και στον Ήλιο, με τον ήλιο να λάμπει στην μεριά του φεγγαριού που δεν μπορούμε να δούμε.

Οπότε γιατί αυτή η φάση του φεγγαριού είναι σημαντική για εσάς και για την ζωή σας; Το φεγγάρι είναι τόσο ισχυρό, είναι υπεύθυνο για την κίνηση των ωκεανών, για τις παλίρροιες, για την ανάπτυξη των φυτών και εμείς ως άνθρωποι επηρεαζόμαστε από αυτή την ισχυρή ενέργεια.

Η νέα σελήνη αντιπροσωπεύει την έναρξη ενός καινούργιου σεληνιακού κύκλου που συμβαίνει περίπου κάθε 29 ημέρες.

Μια νέα σελήνη συμβολίζει νέες αρχές!

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της νέας σελήνης για να πετύχετε τους στόχους σας και να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης, πάρτε χρόνο να κατοπτρίσετε τους παλιούς σας στόχους και να θέσετε καινούργιους. Αυτή η μαγική στιγμή είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της Νέας Σελήνης

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης είναι ισχυρή. Η ενεργοποίηση αυτής της ενέργειας μπορεί να σας υποστηρίξει στα όνειρα και στις επιθυμίες σας. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια της νέας σελήνης για να εκπληρώσουμε τα οράματα και τις επιθυμίες μας δημιουργώντας μια τελετουργία.

Το τελετουργικό θα πρέπει να γίνει όταν θα είστε ήρεμοι. Ανάψτε ένα κερί ή λίγο λιβάνι. Ακούστε την καρδιά σας και γράψτε σε ένα χαρτί τι πραγματικά επιθυμείτε. Μην ζητήσετε πάρα πολλά, κρατήστε την λίστα σας απλή και μικρή με όχι περισσότερη από 10 στόχους ή ευχές. Να είστε ξεκάθαροι με τις προθέσεις σας.

Η διατύπωση των ευχών ή των στόχων είναι σημαντική. Πρέπει να προσπαθήσετε να συλλάβετε τα αισθήματα που προκαλεί η ευχή σας. Θυμηθείτε ότι πρέπει να αισθάνεστε την ευχή σωστή, αν όχι τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη φορά και να κάνετε αυτή την ευχή όταν θα την νιώθετε εντάξει.

Οι ευχές σας δεν θα πρέπει να επικεντρώνονται σε άλλους ανθρώπους, δεν μπορείτε να τους αλλάξετε αλλά μπορείτε να ευχηθείτε αλλαγές στην δική σας συμπεριφορά οι οποίες θα επηρεάσουν θετικά και θα ενθαρρύνουν την αλλαγή σε κάποιον άλλον.

Προσπαθήστε και γράψτε τις ευχές σας όταν η Νέα Σελήνη είναι δυνατή, μέσα σε 9 ώρες από τη στιγμή που θα εμφανιστεί. Με το να τα γράψετε κάνετε ένα συμβόλαιο με τον εαυτό σας!

Εδώ είναι κάποιοι απλοί τρόποι για να δημιουργήσετε ένα τελετουργικό Νέας Σελήνης για τον εαυτό σας:

– Καθαρίστε την ενέργεια σας και συγκεντρωθείτε.
Κάντε ένα μπάνιο με άλατα ή καθαρίστε την ενέργεια σας με φύλλα φασκόμηλου, με φτερό ή με φλόγα.

-Γειωθείτε.
Συνδεθείτε με τα στοιχεία του αέρα, του νερού, της φωτιάς και της γης.

-Θέστε τις προθέσεις σας.
Δηλώστε στην Νέα Σελήνη ποιο είναι το όραμα σας- δηλώστε το τολμηρά και με κουράγιο. Προτείνω να το γράψετε και να το πείτε δυνατά- με το να το πείτε συμβολίζετε τις προθέσεις σας και εκδηλώνετε τους στόχους σας.

-Εκφράστε ευγνωμοσύνη.
Από την καρδιά και από την ψυχή σας πιστέψτε πως σας παραχωρείται η διαδικασία και εκφράστε ευγνωμοσύνη.

-Ενεργήστε.
Μετά την τελετουργία ή την τελετή. Κάντε βήματα προς τον στόχο σας καθημερινά. Θα εκπλαγείτε από αυτά που αποκαλύπτονται ανάμεσα στην τωρινή και στην επόμενη Νέα Σελήνη- ένα διάστημα εκδήλωσης.

Το διάβασα στο conspiracyfeeds
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1869,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,664,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,292,Κόσμος,9433,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2526,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Πνευματική σημασία της Νέας Σελήνης και πώς να χρησιμοποιήσετε τη Δύναμή της
Η Πνευματική σημασία της Νέας Σελήνης και πώς να χρησιμοποιήσετε τη Δύναμή της
Η Πνευματική σημασία της Νέας Σελήνης και πώς να χρησιμοποιήσετε τη Δύναμή της
https://patkiout.gr/wp-content/uploads/2020/08/%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B7-1280x720.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_258.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_258.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content