Καθηγήτρια στην Καλλιθέα έβλεπε... οράματα με σεξουαλικές επαφές 12χρονων

Καθηγήτρια στην Καλλιθέα έβλεπε... οράματα με σεξουαλικές επαφές 12χρονων

👉Σάλος σε γυμνάσιο της Καλλιθέας από τα καμώματα καθηγήτριας η οποία έφτασε στο σημείο να διαρρήξει μέχρι και λογαριασμό μαθήτριας της στα social media, όπως αναφέρει στην καταγγελία του προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Το περιεχόμενο της καταγγελίας που έστειλε το μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, τόσο προς την διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όσο και προς τον διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου, ο οποίος ωστόσο δεν έχει φροντίσει να παρέμβει και μάλιστα κατηγορείται για συγκάλυψη.

Ως αποτέλεσμα είναι να καταγράφονται συνεχώς τραγελαφικά περιστατικά με πρωταγωνίστρια την εν λόγω καθηγήτρια, κάποια εκ των οποίων είναι πέρα από κάθε λογική, φέρνοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, μαθητές, καθηγητές και γονείς.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιεχόμενο της καταγγελίας, το σχολικό έτος 2019-2020, οι γονείς παρέθεσαν στον διευθυντή του σχολείου μια σειρά από απαράδεκτες έως παράνομες ενέργειες για τις οποίες όμως δεν υπήρξε η παραμικρή παρέμβαση.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην καταγγελία:
Η καθηγήτρια (τα στοιχεία της είναι στη διάθεση του site) αντί για μάθημα έκανε συζητήσεις και έλεγε στα παιδιά ότι ο Spider-Man είναι του σατανά.

Είδε οράματα ότι στις τουαλέτες 12χρονα παιδιά είχαν σεξουαλικές επαφές και μάλιστα ότι κατέχει βίντεο, κάτι το οποίο ούτε συνέβη ποτέ, ούτε προσκόμισε ποτέ αυτό το βίντεο.

Έδωσε αποβολή σε μαθήτρια με την συγκατάθεση του συλλόγου, επειδή κάποιο παιδί της πρώτης τάξης της είπε, ότι δήθεν άκουσε στο διάδρομο κατά την ώρα του διαλείμματος ότι κάποια μαθήτρια τράβηξε φωτογραφία μέσα την τάξη. Ουδέποτε αποδείχτηκε αυτό το περιστατικό, κανείς δεν είδε ποτέ αυτή τη φωτογραφία, ούτε ο διευθυντής, ούτε όμως ο σύλλογος καθηγητών. Δόθηκε αποβολή επειδή το έβγαλε από το μυαλό της μία καθηγήτρια με συνεχόμενες αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.

Αφού ο διευθυντής και ο σύλλογος έλαβαν υπόψη τους τα λόγια ενός ανύπαρκτου μαθητή της πρώτης γυμνασίου γιατί δεν ενημερώσατε ποτέ τους γονείς αυτού του μαθητή ως έχετε υποχρέωση; αναφέρει στην καταγγελία του το μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων απευθυνόμενος προς τον διευθυντή του σχολείου. “Γιατί δεν επιδείχθηκε στους γονείς της μαθήτριας η φωτογραφία αυτή;” συνεχίζει.

Μάλιστα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η καθηγήτρια προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποβολή δήθεν ότι έγινε χρήση του κινητού τηλεφώνου όταν η ίδια είχε ζητήσει από τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα κινητά τους ως αριθμομηχανές.

Όμως τα καμώματα της καθηγήτριας και οι ακραίες συμπεριφορές που είχε μέσα στην τάξη εν ώρα μαθήματος δεν είχαν τέλος. Όπως αναφέρει στην καταγγελία του το μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, είπε σε μαθητή ότι είναι “μαλ...” κάνοντας την σχετική χειρονομία μέσα στην τάξη μπροστά σε όλους τους μαθητές.

Έβαζε επανειλημμένως τα κλάματα μεσα στην τάξη εν ώρα μαθήματος λέγοντας στους μαθητές ότι ο σύλλογος και ο διευθυντής την αδικούν. Επέρριπτε συνεχώς ευθύνες στους μαθητές ότι αυτοί φταίνε για την κατάσταση της, ότι έχει προβλήματα και ότι βάζει τα κλάματα εξαιτίας των ίδιων, δημιουργώντας αφόρητη ψυχολογική πίεση κι ενοχές στα παιδιά .

Το αποκορύφωμα ήταν ότι κάποια στιγμή, άγνωστο πως, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε λογαριασμό μαθήτριας στα social media.

“Απέκτησε πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά της δεδομένα και οταν η μαθήτρια τόλμησε να διαμαρτυρηθεί μέσα στην τάξη το παραδέχτηκε η ίδια λέγοντας «είμαι της πληροφορικής αυτό για μένα είναι παιχνίδι» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία. Κι όχι μόνο.

Κάνει αναφορές για την προσωπική της ζωή σε 12χρονους μαθητές είτε λέγοντας τους ότι διατηρεί δεσμό με έναν πολύ νεότερο της άνδρα είτε με γνωστό μπασκεμπολίστα κλπ. Οι μαθητές καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά δεν είναι σοβαρά, πως πρόκειται για μυθεύματα κι έτσι το μάθημα έχει χάσει πλέον την σοβαρότητα του.

"Φέτος πριν καλά, καλά ξεκινήσει η νέα χρονιά η καθηγήτρια αντικατέστησε το μάθημα της πληροφορικής με προσευχές και προσηλυτισμούς" καταλήγει στην καταγγελία του προς την διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Το διάβασα στο protothema.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1739,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,42,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,587,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,35,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,645,ΒΙΝΤΕΟ,147,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,57,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,80,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,65,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,90,Κόσμος,9156,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,60,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5732,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,991,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2329,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,36,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,475,Eco-News,2665,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Καθηγήτρια στην Καλλιθέα έβλεπε... οράματα με σεξουαλικές επαφές 12χρονων
Καθηγήτρια στην Καλλιθέα έβλεπε... οράματα με σεξουαλικές επαφές 12χρονων
Καθηγήτρια στην Καλλιθέα έβλεπε... οράματα με σεξουαλικές επαφές 12χρονων
https://www.zarpanews.gr/wp-content/uploads/2020/10/kathigitria-1280x720.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/12.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/12.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content