CIA: Ζούμε σε μία ολογραφική πραγματικότητα, αποκαλύπτει αποχαρακτηρισμένο έγγραφο

CIA: Ζούμε σε μία ολογραφική πραγματικότητα, αποκαλύπτει αποχαρακτηρισμένο έγγραφο

👉Ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA που μέχρι πρότινος ήταν απόρρητο, φαίνεται να αποκαλύπτει και να αποδεικνύει ότι, μάλλον, ζούμε σε μια προσομοίωση εικονικής πραγματικότητας. Πρόκειται για ένα έγγραφο από το 1983 το οποίο, πλέον, είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο της CIA – προς το παρόν.

Ο στόχος της έκθεσης αυτής ήταν να αναλύσει και να αξιολογήσει τη διαδικασία Gateway ή αλλιώς την Εμπειρία Πύλης για την εγκυρότητά της. Η Εμπειρία Gateway (Gateway Experience) είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη εξερευνήσεων και την εφαρμογή διευρυμένων καταστάσεων συνειδητοποίησης. Ορισμένες από τις μεθόδους χρησιμοποιούνται για την επίτευξη αυτών των καταστάσεων ή την απομακρυσμένη προβολή διαλογισμού καθώς και εμπειρίες εκτός σώματος. Ίσως είναι ενδιαφέρον ότι κάποια σημεία της θυμίζουν το Star Gate: Η κωδική ονομασία σε Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης όπου κάποιος μπορεί να περιγράψει μια περιοχή χιλιόμετρα μακριά από εκεί που βρίσκεται, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Η Εμπειρία Gateway ιδρύθηκε από το Monroe Institute του οποίου ο ιδρυτής Bob Monroe ήταν πρωτοπόρος στην έρευνα συνείδησης δημοσιεύοντας τρία δημοφιλή βιβλία σχετικά με το θέμα. Η μελέτη περιγράφει την εμπειρία της Πύλης ως ένα εκπαιδευτικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να φέρει ενισχυμένη επικεντρωμένη δύναμη και συνοχή, στο πλάτος και τη συχνότητα της εξόδου εγκεφαλικού κύματος μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ημισφαιρίου, έτσι ώστε να μεταβάλλεται η συνείδηση ​​που κινείται έξω από τη φυσική σφαίρα ώσπου, τελικά, να “ξεφύγουν” ακόμη και από τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου.

Επειδή το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο, με αρκετούς επιστημονικούς όρους, θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε την ουσία του μέσα από τέσσερα παραδείγματα, από το πιο σύνθετο στο πιο απλό. Μερικά, αναφέρονται και στο έγγραφο της CIA. Το έγγραφο χρησιμοποιεί την έννοια ενός ολογράμματος για να περιγράψει τη φυσική μας πραγματικότητα.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα μπολ γεμάτο με νερό. Ρίχνετε δύο βότσαλα στο μπολ με το νερό. Αν αστραπιαία παγώσουμε και κόψουμε το πάνω μέρος του νερού, τότε η επιφάνεια του νερού θα περιέχει όλα τα δεδομένα ή πληροφορίες για τα πάντα μέσα στο μπολ. Στη συνέχεια, εκθέτοντας τον πάγο, την κομμένη επιφάνεια, σε μια ισχυρή συνεκτική πηγή φωτός, όπως ένα λέιζερ, όλες οι τρισδιάστατες πληροφορίες θα μπορούσαν να επεκταθούν πέρα από τον πάγο.

Εάν ρίξετε τον πάγο στο πάτωμα, θα σπάσει σε πολλά διαφορετικά κομμάτια, τότε κάθε μεμονωμένο κομμάτι εξακολουθεί να περιέχει τα δεδομένα του συνόλου, αποδεικνύοντας τη διασύνδεση όλων. H έκθεση στη συνέχεια περιγράφει τη Συνείδηση του Μatrix που δηλώνει ότι το σύμπαν αποτελείται από ενεργειακά πεδία αλληλεπίδρασης, μερικά σε κατάσταση ηρεμίας και μερικά σε κατάσταση κίνησης. Η έκθεση επικαλείται μια υψηλότερη δύναμη, μιλώντας για μια Απόλυτη Αρχή του εδώ που περιγράφει το απόλυτο Κάτι, ξεχωριστό και πέρα ​​από τη συνείδησή μας. Η συνείδησή μας είναι επομένως μια διαφοροποιημένη πτυχή της συνείδησης της Αρχής που βρίσκεται μέσα στο απόλυτο και στη συνέχεια συνεχίζει να υπάρχει πέρα ​​από τα όρια του χωροχρόνου, χωρίς αρχή και τέλος.

Αν ο κόσμος που ζούμε και μπορούμε να αντιληφθούμε ήταν σε ένα καρυδότσουφλο, τότε έξω από αυτό αλλά και στα όριά του, είναι η Απόλυτη Αρχή. Μη φυσικά πράγματα μπορούν να συμβούν στην φυσική μας πραγματικότητα μέσα στο καρυδότσουφλο, λόγω του ότι εκεί έξω υπάρχουν επιπλέον καταστάσεις και πληροφορίες που μπορούν να ενσωματωθούν μέσα στο καρύδι, π.χ. όταν αυτό πέσει από την καρυδιά και για όσο πέφτει μέχρι να αγγίζει το έδαφος.

Ένα άλλα παράδειγμα είναι εκείνο όπου όλες οι πληροφορίες που συνθέτουν την τρισδιάστατη πραγματικότητά μας, μαζί και ο χρόνος, μπορούν να περιέχονται σε μια δισδιάστατη επιφάνεια στα όριά της, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν βλέπουμε μια τρισδιάστατη ταινία σε έναν κινηματογράφο. Βλέπουμε βάθος, πλάτος και ύψος, αλλά στην πραγματικότητα όλα προέρχονται από μια επίπεδη οθόνη δύο μόνο διαστάσεων. Η διαφορά στο τρισδιάστατο σύμπαν μας είναι ότι εμείς μπορούμε να αγγίξουμε τα αντικείμενα και ότι η προβολή είναι πραγματική, από την πλευρά μας. Σε μία 3D ταινία, δεν μπορούμε.

Ένα τελευταίο παράδειγμα είναι πως είμαστε όλοι παίκτες σε μια προσομοίωση εικονικής πραγματικότητας, παρόμοια με ένα βιντεοπαιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, όπου οι παίκτες του παιχνιδιού δεν κατοικούν μέσα στο παιχνίδι αλλά στην πραγματικότητα ζουν έξω από αυτό.

Κι αν πράγματι όλα είναι χοντρικά όπως τα περιγράφει η έκθεση της CIA, τότε ποια είναι η Απόλυτη Αρχή. Κι αν πράγματι υπάρχει, τι μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτήν; Άραγε, μπορεί να ζούμε σε ένα Matrix που συντηρείται από εξωγήινους;

Αλήθεια, είναι αρκετά περίπλοκο το ζήτημα, όμως ελπίζω να καταφέραμε να σας μεταφέρουμε μία ιδέα. Το αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP96-00788R001700210016-5.pdf

Μετά το πολύ ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε, επίσης, ενδιαφέροντες συνδέσμους, στα αγγλικά, από αρκετά επίσημα αρχεία.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Declassified Document ADMITS We Live In a Virtual-Reality Simulation – Proving Tom Campbell’s Model

The Gateway Experience | Butler University

Λίστα σχετικών θεμάτων:
  • Simulation Secrets on Amazon: https://www.amazon.com/Simulation-Secrets-Dont-Be-Afraid-ebook/dp/B07DXP4QNC/ref=as_li_ss_tl
  • Study reveals substantial evidence of holographic universe: https://phys.org/news/2017-01-reveals-substantial-evidence-holographic-universe.html
  • Gateway Experience: https://www.monroeinstitute.org/catalog/122
  • Bob Monroe’s Books: https://www.amazon.com/Robert-A.-Monroe/e/B000AQ8V5A/ref=as_li_ss_tl
  • University of Virginia Perceptual Studies: https://med.virginia.edu/perceptual-studies/
  • Princeton’s Research into Consciousness: https://web.archive.org/web/20171122092834/http://www.princeton.edu/~pear/
  • Tom Campbell’s YouTube channel: https://www.youtube.com/user/twcjr44
  • Tom Campbell’s “My Big Toe” trilogy: https://www.amazon.com/My-Big-TOE-Complete-Trilogy/dp/0972509461/ref=as_li_ss_tl
  • Seth Lloyd’s Paper “The universe as quantum computer”: https://arxiv.org/abs/1312.4455
  • Seth Lloyd Interview: https://www.youtube.com/watch?v=Qh8QfKVcvFA
Το διάβασα στο diadrastika.com
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1717,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,30,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,565,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,24,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,615,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,29,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,35,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,64,Κόσμος,9091,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,11,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,27,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5701,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2273,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,443,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: CIA: Ζούμε σε μία ολογραφική πραγματικότητα, αποκαλύπτει αποχαρακτηρισμένο έγγραφο
CIA: Ζούμε σε μία ολογραφική πραγματικότητα, αποκαλύπτει αποχαρακτηρισμένο έγγραφο
CIA: Ζούμε σε μία ολογραφική πραγματικότητα, αποκαλύπτει αποχαρακτηρισμένο έγγραφο
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSipm1Bzp6RNc-OatKG2gIcl-ulaMdkQi4Pjg&usqp=CAU
https://i.ytimg.com/vi/EyTdmxZRcYg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/cia.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/cia.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content