Άλλαξε τώρα την ζωή σου, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης σου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Άλλαξε τώρα την ζωή σου, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης σου

👉Η Νοοτροπία της Ανάπτυξης έναντι της Αμετάβλητης Νοοτροπίας
Τι υποδηλώνουν οι δύο... αυτές έννοιες;Οι έννοιες αυτές έχουν να κάνουν με το πως βλέπουμε την ζωή γύρω μας, ποιες είναι οι πεποιθήσεις μας και πως το συνειδητό και το υποσυνείδητο επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης, καθώς και τις πράξεις μας.

Με λίγα λόγια επηρεάζουν το τι πιστεύουμε για τον εαυτό μας και είτε μας αφήνουν στάσιμους είτε μας βοηθούν να εξελιχθούμε.

Πως οι πεποιθήσεις μας μπορούν να επηρεάσουν την ζωή μας;

Μία έρευνα 20 χρόνων έρχεται να καταρρίψει όσα πιστεύαμε έως τώρα. Η ερευνήτρια Dweck από το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, αποδεικνύει, πως η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο νοοτροπιών, μπορεί να μας κάνει χαρούμενους ή δυστυχισμένους. Η έρευνα έδειξε πως οι άνθρωποι πιστεύουμε πως τα χαρακτηριστικά μας, όπως η προσωπικότητα, η νοημοσύνη και τα ταλέντα μας είναι σταθερά και δεν αλλάζουν και εφόσον γεννηθήκαμε με αυτά έτσι θα συνεχίσουμε και στην υπόλοιπη ζωή μας.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να γεννιούνται μέσα μας ψυχαναγκασμοί για την ικανότητα του εαυτού μας και να προσπαθούμε συνεχώς να επιβεβαιώσουμε στους φίλους, στην σχέση, στην δουλειά και στην οικογένεια μας, πόσο έξυπνοι είμαστε και πόσο φοβερή προσωπικότητα έχουμε.

Και τότε είναι που αρχίζουν τα ερωτήματα. Είμαι έξυπνος; ή αφελής; θα με αποδεχτούν; ή θα με απορρίψουν;

Ακόμα πολλές φορές παρατηρούμε πως αφήνουμε τα χρόνια να περνάνε και εμείς μένουμε στο μέτριο, ενώ μπορούμε να έχουμε το ιδανικό. Συνεχώς προσπαθούμε να βρούμε πράγματα και καταστάσεις λιγότερα από εμάς. Για παράδειγμα, ψάχνουμε φίλους που θα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτεροι από εκείνους.

Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Νοοτροπία της Ανάπτυξης ως όπλο για την εξέλιξη μας;

Όπως αναφέρει η κυρία Dweck, πολύ συχνά όταν πιστεύουμε κάτι πολύ έντονα για τον εαυτό μας, δεν προσπαθούμε για την αλλαγή του και έτσι δεν αναπτύσσουμε νέες δεξιότητες και δεν εξελισσόμαστε. Για παράδειγμα λέμε δεν είμαι καλός στην μαγειρική και έτσι πείθουμε τον εαυτό μας και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να προσπαθήσουμε για αυτό. Εάν όμως βασιζόμασταν στην Νοοτροπίας της Ανάπτυξης, θα είμασταν πρόθυμοι να προσπαθήσουμε, ακόμα και εάν ξέραμε ότι μπορεί στην αρχή να αποτύχουμε. Η Νοοτροπία της Ανάπτυξης δεν στέκεται σε αυτό που δεν είμαστε καλοί, αλλά στέκεται στο πως θα προσπαθήσουμε να εξελίσσουμε την ελλιπή δεξιότητα μας, με σκοπό να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ακόμα οι άνθρωποί που βασίζονται στην Νοοτροπία της Ανάπτυξης μαθαίνουν από τα λάθη τους και δεν τα προσπερνούν, διότι τα θεωρούν προκλήσεις για να γίνουν καλύτεροι. Επίσης μαθαίνουν να εμπνέονται από τους ήδη επιτυχημένους και δεν τους αποφεύγουν, διότι μέσα από τις πράξεις τους θα εξελιχθούν και οι ίδιοι.

Η αποτυχία μπορεί να είναι μια επίπονη εμπειρία, αλλά δεν σε καθορίζει σαν άνθρωπο, γιατί αυτό που ξεχωρίζει τους σπουδαίους ανθρώπους είναι το να μπορούν να μετατρέψουν την αποτυχία σε μακροπρόθεσμη επιτυχία. Και το μυστικό συστατικό είναι η επιμονή της επίτευξης του στόχου.

Έρευνες έχουν δείξει, πως κατά την διάρκεια μια δύσκολης προσπάθειας η εγκεφαλική μας δράση αυξάνεται και όσο προσπαθούμε να επιτύχουμε τον σκοπό μας, τόσο γινόμαστε και πιο έξυπνοι.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της Αμετάβλητης Νοοτροπίας και της Νοοτροπίας της Ανάπτυξης;


Μεταφόρτωση: Μεταφορτώθηκαν 1089986 από 1089986 byte.

Το διάβασα στο boro.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1870,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,40,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,665,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,293,Κόσμος,9434,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2527,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: Άλλαξε τώρα την ζωή σου, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης σου
Άλλαξε τώρα την ζωή σου, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης σου
Άλλαξε τώρα την ζωή σου, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης σου
https://www.myselvi.gr/wp-content/uploads/2016/03/pegasus_LARGE_t_209761_105619321.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-rUqTTSzkLtI/X2HSrcXaHnI/AAAAAAAAoR8/xo9kM2DhU08BNHfQCz0GUThGoIhJuuXEQCNcBGAsYHQ/s72-c/image.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_968.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_968.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content