Στ Πλουμιστός: Πώς να δείτε ενεργειακές οντότητες γύρω σας και πως προφυλαχθείτε από επιθέσεις τους

Στ Πλουμιστός: Πώς να δείτε ενεργειακές οντότητες γύρω σας και πως προφυλαχθείτε από επιθέσεις τους

👉Στη σύγχρονη κοινωνία οι φυσικές επιθέσεις αποτελούν κακούργημα και διώκονται ποινικά. Αντίθετα οι ενεργειακές επιθέσεις δεν ανιχνεύονται και δεν αναγνωρίζονται, ειδικά όταν το θύμα δεν είναι πνευματικά ανεπτυγμένο. Εάν το θύμα δεν έχει αντίληψη των ενεργειών, δεν θα καταλάβει ότι δέχεται ενεργειακή επίθεση. Μπορεί να νιώσει έναν ξαφνικό πονοκέφαλο, ένα σωματικό πόνο, να αισθανθεί ξαφνικά κουρασμένο ή να του προκληθούν αρνητικά συναισθήματα. Όλα αυτά χωρίς να έχουν κάποια λογική εξήγηση.

Ενεργειακές οντότητες υπάρχουν παντού. Είναι γύρω μας όλη την ώρα. Μπορεί να υπάρχουν δίπλα μας ακόμη και αυτή την στιγμή! Αποκαλύπτουμε τις τρεις βασικές συμβουλές για το πώς να δείτε ενεργειακές οντότητες ή αλλιώς τα πνεύματα γύρω σας. 

Δεν μπορούμε να τα αισθανόμαστε πάντα - συχνά δεν θέλουν να παρατηρηθούν - αλλά όταν γίνεται, είναι μέσω μιας πνευματικής ικανότητας που ονομάζεται εμπειρία.

Όλοι έχουμε αυτήν την ικανότητα, ωστόσο, για οι περισσότεροι άνθρωποι δε την χρησιμοποιούν.
Με την εξάσκηση και τις σωστές συμβουλές, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία σας και να μάθετε πώς να βλέπετε τα πνεύματα γύρω σας.

Όταν μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αυτήν την ικανότητα, είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να «αισθανθείτε» παρά να «δείτε».

Με το πέρασμα του χρόνου θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε τις οπτικές συχνότητες που τα πνεύματα μπορούν να επιλέξουν να αποδώσουν, αλλά ο πρώτος τρόπος που οι περισσότεροι άνθρωποι συναντούν πνεύματα είναι συνήθως μέσω των άλλων αισθήσεων.




Ο σεβασμός αυτών των αισθήσεων απαιτεί ανατροφοδότηση, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε τι πρέπει να προσέχετε όταν προσπαθείτε να αισθανθείτε πνεύματα. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά κοινά σημάδια των πνευμάτων γύρω σας που μπορείτε να προσέξετε.

Είναι δυνατόν να δούμε τα πνεύματα όταν είμαστε ξύπνιοι και όταν κοιμόμαστε, αυτές οι συμβουλές εστιάζονται στο να τα βλέπουμε όταν είστε πλήρως συνειδητοί και έχετε επαφή με το περιβάλλον σας.
Χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη δύναμη της εμπειρίας σας και τελικά να προχωρήσετε στην εμφάνιση της πραγματικής και πλήρους μορφής των πνευμάτων στο περιβάλλον σας.

Πώς να δείτε τα πνεύματα γύρω σας 
Αυτές οι συμβουλές έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ καλά από άλλους πριν από εσάς, οπότε αν θέλετε να μάθετε πώς να ξεκλειδώνετε τα μυστικά του πνευματικού κόσμου, τότε πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

Πυκνότητα αέρα
Ένας τρόπος για να αισθανθείτε την παρουσία πνευμάτων είναι να δώσετε προσοχή στην πυκνότητα του αέρα. Είμαστε συνηθισμένοι σε μια σταθερή πυκνότητα αέρα και είναι συνήθως πολύ αισθητό όταν αυτό αλλάζει.

Μπορεί να παρατηρήσετε ένα κύμα πυκνού αέρα που διασχίζει το δωμάτιο. Αυτό είναι πολύ αισθητό και μπορεί συχνά να οδηγήσει σε δύσπνοια καθώς οι πνεύμονές σας δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν την αλλαγή.

Μπορεί επίσης να προκαλέσει χαμηλό στατικό ή ήχο. Αυτό συμβαίνει επειδή το τύμπανο αποκρίνεται σε λεπτές αλλαγές. Η πυκνότητα του αέρα γύρω σας το μετατρέπει σε ήχο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν αυτό το φαινόμενο που συνοδεύεται από την εμφάνιση παραμορφωμένου αέρα - το είδος του κυματιστού, ασαφούς αέρα που βλέπετε να ανεβαίνει από την επιφάνεια του δρόμου σε μια πολύ ζεστή ημέρα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διακρίνετε ένα σχήμα, αν και μπορεί να χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να ξεχωρίσετε τα άκρα.


Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των φώτων. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το φως παραμορφώνεται καθώς περνά μέσα από τον πυκνό αέρα, αλλά με έντονο φως, οι παραμορφώσεις πνίγονται από μη παραμορφωμένο φως. Η εξασθένιση των φώτων σάς βοηθά να δείτε πιο καθαρά τα άκρα του σχήματος και επομένως να δείτε το πνεύμα.

Είναι συχνά πιο εύκολο να αναζητήσετε κίνηση από ό, τι  το πραγματικό σχήμα, οπότε χαμηλώστε τα φώτα και περιμένετε να δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε οποιαδήποτε κίνηση στον αέρα γύρω από το δωμάτιο.

Περιορισμοί
Όταν προσπαθούμε να δούμε τα πνεύματα απευθείας, αντιμετωπίζουμε συχνά τους περιορισμούς του ανθρώπινου ματιού. Ευτυχώς, είμαστε όλοι ευλογημένοι με το ενεργειακό κέντρο της σκέψης - ένστικτο ή αλλιώς Τρίτο Μάτι. Αυτό είναι ένα από τα λεπτά κέντρα ενέργειας του σώματος και μας βοηθά να αντιληφθούμε τις μεταφυσικές πτυχές του κόσμου γύρω μας.

Το ενεργειακό κέντρο της σκέψης - τρίτο μάτι είναι η προέλευση της πνευματικής μας αντίληψης μεσω του ενστίκτου - διαίσθησης. Κάθε φορά που βιώνουμε «συναισθήματα -ένστικτα», είναι το ενεργειακό κέντρο της σκέψης η βασική αιτία. Αυτό το κομμάτι από εμάς είναι επίσης ένα ισχυρό εργαλείο για να δούμε πνεύματα. Το όραμά του εκτείνεται προς όλες τις κατευθύνσεις και οι εικόνες που σας παρουσιάζονται εμφανίζονται με τον ίδιο τρόπο που εμφανίζονται συχνά οι αναμνήσεις.

Μερικοί άνθρωποι που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα ενεργειακά  κέντρα θα το αποκαλούσαν «το μάτι του νου». Μιλούν για το ίδιο πράγμα. Είναι συχνά πολύ πιο ευαίσθητο να βλέπεις πνεύματα με αυτόν τον τρόπο παρά με τα φυσικά σου μάτια.

Μπορεί να εμφανίζονται ως λάμψη φωτός ή φευγαλέα εικόνα. Συχνά θα εμφανίζονται σαν αναμνήσεις ή εικόνες φαντασίας, αλλά μπορείτε να καταλάβετε αμέσως τη διαφορά. Συνοδεύεται από μια ορμή ενέργειας που απλώνεται μέσα σας, που προέρχεται από το «το μάτι του νου» - το οποίο βρίσκεται στη μέση των φρυδιών σας.

Αυτή η βιασύνη της ενέργειας είναι μια αιχμή που προκαλείται από μια λάμψη αναγνώρισης. Σε τελική ανάλυση, είμαστε όλοι πνεύματα όταν το καταλαβαίνουμε. Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε εσάς και το πνεύμα που προσπαθείτε να δείτε είναι ότι το πνεύμα σας είναι ακόμη συνδεδεμένο με ένα φυσικό σώμα. Οι ενεργειακές οντότητες γύρω σας, τα πνεύματα δηλαδή μπορούν να δουν το ένα το άλλο.

Έχουμε συνηθίσει να ζούμε με καθαρά φυσικό τρόπο που ξεχνάμε πώς να χρησιμοποιούμε τις πνευματικές μας αισθήσεις. Το «το μάτι του νου», λόγω έλλειψης χρήσης, πέφτει σε ένα είδος ύπνου. Ο δεσμός μεταξύ αυτού και του συνειδητού μυαλού σας εξασθενεί και εξασθενεί. Όσο πιο προσκολλημένοι είστε στις υλικές πτυχές της ζωής, τόσο ασθενέστερες γίνονται οι πνευματικές σας αισθήσεις. Ενώ ζείτε υλιστικά, τα πνεύματα γύρω σας θα παραμείνουν άγνωστα και αόρατα.

Είμαστε ως διπλά όντα - μεταξύ του φυσικού και του μη φυσικού. Μόνο μέσω της συνειδητής προσπάθειας μπορούμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία και να παραμένουμε ανοιχτοί τόσο στις υλικές όσο και στις πνευματικές πτυχές της πραγματικότητας.

Περιφερειακή όραση
Η τρίτη συμβουλή σχετίζεται με την προηγούμενη, αλλά αξίζει ως ένα ισχυρό εργαλείο για να δείτε τις ενεργειακές οντότητες γύρω σας. Αφορά την περιφερειακή όραση.

Οι οντότητες θα εμφανίζονται συχνά ως λάμψεις φωτός στη γωνία του ματιού σας. Μπορούν να εμφανιστούν σε πολλά χρώματα, το καθένα αντιπροσωπεύει τη μοναδική ενέργεια της οντότητας που έχετε δει. Αυτό μοιάζει συχνά παρόμοιο με το πώς βλέπετε το φως να αντανακλά έναν καθρέφτη ή ένα σώμα νερού.

Ο λόγος που αυτό εμφανίζεται στην περιφερειακή σας όραση είναι αρκετά ενδιαφέρων και σχετίζεται άμεσα με το ρόλο που παίζει το «το μάτι του νου» στην αντίληψή σας. Το φυσικό μάτι έχει περιορισμένο «κώνο» ορατότητας. Βλέπει τα πράγματα μπροστά σας πολύ καλά, αλλά στις γωνίες του οράματός σας, τα πράγματα γίνονται θολά και ασαφή.

Σπάνια το παρατηρούμε αυτό επειδή ο εγκέφαλος «ολοκληρώνει» την εικόνα. Ωστόσο, επειδή το φυσικό μάτι αφήνει αυτό το μέρος της όρασής σας στο μη φυσικό μέρος σας (το μυαλό, σε αυτήν την περίπτωση), χρησιμοποιείται ευκολότερα από το «το μάτι του νου» σας.

Εάν ελπίζετε να ανοίξετε ξανά το «το μάτι του νου», η εξάσκηση της χρήσης της περιφερειακής όρασης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Δοκιμάστε να επικεντρωθείτε στην περιφερειακή όρασή σας και προσπαθήστε να δείτε τα πνεύματα γύρω σας από τη γωνία του ματιού σας. Περιμένετε τις λάμψεις του φωτός και προσπαθήστε να αντισταθείτε στην επιθυμία να γυρίσετε για να τις κοιτάξετε όταν εμφανίζονται.

Εστιάστε ιδιαίτερα στην επάνω δεξιά γωνία του οράματός σας. Εδώ είναι που οι περισσότερες οντότητες προτιμούν να εμφανίζονται σε εμάς - αν και κάθε πνεύμα είναι διαφορετικό, οπότε μπορεί να εμφανιστούν μερικά πιο παιχνιδιάρικα που εμφανίζονται κάτω αριστερά για να σας εκπλήξουν.

Και τελικά, καθώς η σύνδεσή σας με το «το μάτι του νου» σας βελτιώνεται και ανακτάτε τις ικανότητες που είχατε στην αρχή της ζωής σας θα μπορείτε να δείτε την πλήρη μορφή των πνευμάτων που υπάρχουν γύρω σας.

Δεν είναι η ευκολότερη άσκηση στον κόσμο να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το «το μάτι του νου» σας με αυτόν τον τρόπο. Κατ 'αρχάς, μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσετε στην περιφερειακή όρασή σας χωρίς να κινήσετε τα μάτια σας. Με την πάροδο του χρόνου και με την εξάσκηση, θα το βελτιώσετε.

Επιθέσεις Οντοτήτων
Οι ενεργειακές επιθέσεις μπορεί να γίνουν και από οντότητες. Οι επιθέσεις οντοτήτων μπορεί να συμβούν στον οποιονδήποτε, αν και όσοι δεν είναι ανεπτυγμένοι πνευματικά ελκύουν επιθέσεις γιατί αποτελούν εύκολους στόχους. Δεν γνωρίζουν πώς να προστατευτούν και δεν μπορούν να αντιληφθούν τις επιθέσεις, για αυτό και οι κατώτερες οντότητες τους προτιμούν ως εύκολη λεία.

Οι κατώτερες οντότητες δεν έχουν σημαντική ευφυΐα και έχουν ζωώδη συμπεριφορά, δηλαδή προσελκύονται στους ανθρώπους μόνο για λόγους τροφής. Η τροφή στα ανώτερα επίπεδα είναι η ενέργεια, οπότε οι κατώτερες οντότητες προσελκύονται για να πάρουν ενέργεια.

Οι απλές οντότητες συνήθως τρέφονται με την ενέργεια του περιβάλλοντός μας, δηλαδή την ενέργεια που απορρέει από το σώμα μας. Οι οντότητες αυτές δεν μας βλάπτουν άμεσα, αλλά μολύνουν τον χώρο μας. Σκορπίζουν βλαβερές ενέργειες και αλλάζουν την ενεργειακή κατάσταση του χώρου μας, επηρεάζοντάς μας έμμεσα. Για αυτόν τον λόγο χρειάζονται οι ενεργειακοί καθαρισμοί του χώρου μας.

Κάποιες άλλες οντότητες λειτουργούν σαν τα κουνούπια ή τις βδέλλες, δηλαδή συνδέονται πάνω μας και παραμένουν αντλώντας ενέργεια. Οι ποσότητες που αντλούν δεν είναι σημαντικές για να δημιουργήσουν πρόβλημα, αλλά είναι αρκετές για να μας επηρεάσουν ενεργειακά. Στα σημεία στα οποία συνδέονται οι οντότητες αυτές, καταστρέφουν τα στρώματα της αύρας και τα στρώματα του ενεργειακού σώματος.

Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και αν απομακρυνθούν δημιουργούν μια ενεργειακή πληγή που διαρρέει ενέργεια. Η πληγή αυτή μπορεί να ελκύσει άλλες οντότητες να τραφούν. Επιπλέον στο σημείο όπου συνδέονται και αντλούν ενέργεια, δημιουργώντας έλλειψη ενέργειας και το σημείο εκείνο ασθενεί. Εάν παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει και ενοχλήσεις ή πόνο στο φυσικό σώμα.

Υπάρχουν οντότητες που είναι λίγο πιο ευφυείς και όταν συνδέονται πάνω μας, για να διευκολύνουν το έργο τους, μας επηρεάζουν ενεργειακά για να μην αντισταθούμε. Μπορεί να μας προκαλέσουν οκνηρία ή ξαφνική χαλάρωση και με αυτόν τον τρόπο ρίχνουν τις άμυνές μας. Οι οντότητες αυτές θα πρέπει να απομακρύνονται άμεσα, καθώς όσο περισσότερο παραμένουν προσκολλημένες πάνω μας τόσο χειροτερεύει η ενεργειακή μας κατάσταση αδυνατώντας να αμυνθούμε.

Οι πιο ανεπτυγμένες και πιο ευφυείς οντότητες σπάνια επιτίθενται στους ανθρώπους. Οι επιθέσεις τους είναι οι πιο επικίνδυνες γιατί δεν στοχεύουν απλά στο να τραφούν, αλλά στο να μεθοδεύσουν οποιουσδήποτε σκοπούς έχουν. Τα σχέδιά τους είναι απρόβλεπτα γιατί είναι μακροχρόνια και είναι πολύπλοκα να τα αντιληφθούμε καθώς δεν εδρεύουν στον φυσικό κόσμο.

Οι επιθέσεις από ευφυείς βλαβερές οντότητες προκαλούνται κυρίως από ασέβεια ή πρόκληση. Οι οντότητες αυτές είναι ανώτερες από τον άνθρωπο και πολλές φορές τα λεγόμενά μας, οι ασεβείς κινήσεις μας ή οι προκλήσεις μας μπορεί να προκαλέσουν τις οντότητες αυτές. Μπορεί να μας επιτεθούν για να μας τιμωρήσουν, ώστε να μάθουμε να σεβόμαστε. Με τον ίδιο τρόπο που ένας αξιωματικός θα τιμωρήσει τους στρατιώτες που δεν συμπεριφέρονται σωστά.

Επιθέσεις από οντότητες μπορεί να προκληθούν όταν παραβιάζουμε έναν προστατευόμενο χώρο. Κάποιοι χώροι στον κόσμο μας προστατεύονται από οντότητες, όπως δάση, σπηλιές, οικοδομήματα, αλλά και ολόκληρες περιοχές. Κάποιος χωρίς να το γνωρίζει, μπορεί να παραβιάσει τέτοιες περιοχές και να βρεθεί θύμα επίθεσης. Σε αυτές τις οντότητες θα πρέπει πάντα να δηλώνουμε τον σεβασμό μας και εάν θέλουμε να διασχίσουμε τους προστατευόμενους αυτούς χώρους να ζητάμε νοητά την άδεια δηλώνοντας τους σκοπούς μας.

Οι πιο ευφυείς οντότητες εκτός από τις ενεργειακές επιθέσεις, μπορεί να μας επηρεάσουν τη βούλησή μας. Οι επιρροές βούλησης κατατάσσονται ως μορφή επίθεσης καθώς μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή ενός ανθρώπου, συχνά προς το χειρότερο. Είναι αρκετά δύσκολο να ανιχνευθούν καθώς η επιρροή των οντοτήτων βασίζεται στη σύγχυση του ψυχισμού μας και στην συναισθηματική αναστάτωση.

Αυτές οι βλαβερές οντότητες είναι ευφυείς και αρκετά ικανές για να μας επιτεθούν με αυτόν τον τρόπο. Μας επιτίθενται με σκοπό να μας προξενήσουν κακό ή να επηρεάσουν τον κόσμο γενικότερα. Ο στόχος τους είναι συνήθως τα άτομα που δεν έχουν την απαραίτητη γνώση για να προστατευτούν.

Οι επιρροές αυτών των οντοτήτων είναι τόσο επικίνδυνες που μπορεί να μας οδηγήσουν σε τόσο μεγάλη απώλεια ελεύθερης βούλησης και να καταλήξουν σε ολική παράδοση της θέλησής μας.

Το παράδοξο είναι ότι αυτό συμβαίνει σταδιακά και σε όλα τα βήματα, οι επιλογές μας περιορίζονται. Κάθε φορά όμως λειτουργούμε με την ελεύθερη βούλησή μας και μόνοι μας φτάνουμε στην κατάσταση να παραδώσουμε την κυριαρχία σε μια κακόβουλη οντότητα, με τον ίδιο τρόπο που παραδίδουμε τον έλεγχο σε έναν υπνωτιστή. Οι επιλογές μας σταδιακά μειώνονται, η ψυχική μας κατάσταση χειροτερεύει μειώνοντας την αντίληψή μας και κάνοντας πιο δύσκολη την αντίδρασή μας. Στο τέλος η ανικανότητά μας να βρούμε διέξοδο, μας οδηγεί σε ολική παράδοση. Όλα αυτά πάντα με τις αποφάσεις της ελεύθερης βούλησής μας.

Ο μόνος τρόπος για να προστατευτούμε από τις επιρροές αυτές είναι με γνώση και καθοδήγηση από "μεταφυσικούς" αφυπνιστές, οι καθοδηγητές που ασχολούνται με την προσωπική ενέργεια. Μπορούμε ακόμα να βάλουμε δικλείδες ασφαλείας στο μυαλό μας ώστε να μη παραδώσουμε ποτέ την κυριαρχία σε κανέναν άλλο. Αυτή είναι μια τεχνική που κάνουν οι περισσότεροι υπνωτιστές στον εαυτό τους, φοβούμενοι τις ενέργειες άλλων υπνωτιστών. Βάζουν δικλείδες ασφαλείας ώστε ακόμα και κάτω από κατάσταση υπνωτισμού να μην μπορεί κάποιος να εξάγει πληροφορίες ή να επιβάλλει τη θέλησή του.

Αυτός είναι και ένας από τους τρόπους που μπορούμε να προστατευτούμε και από τις επιρροές των βλαβερών οντοτήτων. Η γνώση, η ισχυρή θέληση και οι ξεκάθαροι στόχοι είναι η καλύτερη πρόληψη για να μην επηρεαστούμε από οποιονδήποτε, άνθρωπο ή οντότητα. Επίσης όταν γνωρίζουμε καλά τον εαυτό μας, μπορούμε αναγνωρίσουμε τις επιρροές που δεχόμαστε και να προφυλαχθούμε από αυτές.


Κυρίευση
Κυρίευση είναι μια μορφή επίθεσης και είναι η κατάσταση στην οποία ένας άνθρωπος χάνει τον έλεγχο του εαυτού του. Μια βλαβερή οντότητα επιδιώκει να τον καταβάλλει και να κυριεύσει το σώμα του. Όπως αναφέραμε, ο χαρακτήρας ή η προσωπικότητα ενός ανθρώπου αποτελείται από τα κατώτερα σώματα, δηλαδή το φυσικό, το αστρικό και το ιδεατό. Κατά την κυρίευση μια βλαβερή οντότητα αποκτά έλεγχο σε ένα ή περισσότερα από τα σώματα αυτά.

Ανάλογα με το άτομο, η βλαβερή οντότητα μπορεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις στη ζωή για να αποκτήσει πρόσβαση στα σώματα και να τα κυριεύσει. Μπορεί να κυριεύσει το φυσικό σώμα και συγκεκριμένα το αιθερικό κομμάτι του φυσικού σώματος, αλλά συνήθως η κυρίευση γίνεται στα ανώτερα σώματα.

Η κυρίευση στο αιθερικό σώμα είναι αρκετά δύσκολη καθώς το σώμα αυτό διαχωρίζεται δύσκολα από το φυσικό. Υπάρχει όμως η περίπτωση των μέντιουμ που έχουν την ικανότητα να διαχωρίζουν τα δύο αυτά σώματα. Η κυρίευση αυτή μπορεί να συμβεί για μερικά λεπτά καθώς το φυσικό σώμα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς το αιθερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εμφανής αλλαγή της συμπεριφοράς του ατόμου γίνεται όταν η κυρίευση προκαλείται στο αστρικό ή συναισθηματικό σώμα. Στο αστρικό σώμα το θύμα επηρεάζεται συναισθηματικά και δημιουργούνται επιθυμίες που δεν είχε πριν.

Για παράδειγμα το θύμα μπορεί να αντιδρά με έντονο συναισθηματικό τρόπο όταν συναντά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το θύμα με τη κυρίευση μπορεί να αποκτήσει έντονα συναισθήματα μίσους και απέχθειας που να προβεί σε πράξεις, προσπαθώντας να βλάψει το πρόσωπο αυτό. Συνήθως αυτές οι κυριεύσεις είναι προσωρινές, αλλά εάν συμβούν σημαίνει ότι το άτομο είναι ευάλωτο και μπορεί να ξανασυμβούν οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Πιο έντονη είναι η αλλαγή της συμπεριφοράς όταν η κυρίευση γίνεται στο ιδεατό σώμα. Στο επίπεδο αυτό επηρεάζονται οι σκέψεις του ανθρώπου και αλλάζει η όλη συμπεριφορά και ο τρόπος σκέψης του. Το θύμα μπορεί να αλλάξει συνήθειες, τρόπο ομιλίας και γενικότερα να αποκτήσει τις γνώσεις και τη συμπεριφορά της οντότητας που προκαλεί τη κυρίευση. Αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο είδος κυρίευσης καθώς το θύμα χάνει την ταυτότητά του και μπορεί να πράξει με τρόπους που δεν μπορεί να ελέγξει.

Οποιοδήποτε είδος κυρίευσης είναι απώλεια στον έλεγχο του σώματος. Τα σώματα που απαρτίζουν τον κατώτερο εαυτό μας ελέγχονται από τον ανώτερο πραγματικό εαυτό. Στη περίπτωση της κυρίευσης ο ανώτερος εαυτός παραμένει σε συνείδηση, δηλαδή καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, αλλά δεν έχει τον έλεγχο των σωμάτων για να αντιδράσει. Το θύμα λαμβάνει τη θέση θεατή, ενώ η οντότητα ελέγχει το οποιοδήποτε σώμα του.

Παρότι η κυρίευση δημιουργεί απώλεια της ταυτότητας του ανθρώπου και δίνει έλεγχο σε μια εξωτερική οντότητα, πάντα επιτρέπεται από τον ίδιο. Δηλαδή ο ίδιος είναι που παραδίδεται και επιτρέπει στην οποιαδήποτε οντότητα να τον κυριεύσει. Καθένας μας έχει το προνόμιο της ελεύθερης βούλησης και καμία οντότητα ή άνθρωπος δεν μπορεί να το παραβιάσει αυτό. Στη περίπτωση της κυρίευσης το ίδιο το άτομο είναι που παραδίδει τον έλεγχο. Μπορεί να οδηγηθεί στη κυρίευση είτε μέσα από μεθοδευμένες καταστάσεις, είτε να το επιτρέψει οικειοθελώς.

Ο άνθρωπος μπορεί να δεχτεί επίθεση από ευφυείς οντότητες, οι οποίες μπορούν να μεθοδεύσουν καταστάσεις στη ζωή του. Οι καταστάσεις φέρνουν το άτομο σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να επηρεαστεί πιο εύκολα. Σε αυτό το σημείο είναι απογοητευμένο και κουρασμένο και συχνά χάνει τη δύναμη της θέλησής του.

Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι μεθοδευμένη και σε αυτό το σημείο να δεχτεί επίθεση από μια οντότητα. Ο άνθρωπος απογοητευμένος από τη ζωή και φαινομενικά χωρίς να πιστεύει ότι έχει κάτι να χάσει, παραδίδει τον έλεγχο στην βλαβερή οντότητα.

Το θύμα από αυτό το σημείο και μετά συνεχίζει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσε και πριν, αλλά κάνει επιλογές που δεν είναι ωφέλιμες για αυτό. Το θύμα μπορεί να βλάπτει τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, παρότι γνωρίζει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η βλαβερή οντότητα προσπαθεί να καταστρέψει εντελώς το θύμα και το ωθεί να κάνει πράξεις που θα μετανιώσει, στρέφοντας με αυτόν τον τρόπο το θύμα αντίθετα με τον ίδιο του τον εαυτό. Οι καταστάσεις αυτές μπορεί να εξελιχθούν τόσο πολύ που το θύμα της κυρίευσης να φτάσει στο σημείο να σκοτώσει έναν άλλο άνθρωπο ή να οδηγηθεί στην αυτοκτονία.

Οι κυριεύσεις συνήθως προκαλούνται από τα βλαβερά πνεύματα. Δηλαδή ανθρώπους που έχουν ζήσει βλαβερές ζωές και συνεχίζουν μετά το θάνατο να προκαλούν προβλήματα.

Για παράδειγμα ένα πνεύμα που όταν ζούσε ήταν αλκοολικό συνεχίζει και μετά το θάνατο να έχει το πάθος για το ποτό. Μη μπορώντας να αποκτήσει αυτήν την ικανοποίηση μετά το θάνατο, προσπαθεί να κυριεύσει ανθρώπους και να τους οδηγήσει στο ποτό. Ο σκοπός του είναι να τους κυριεύσει όταν πίνουν και να μπορέσει να ξανανιώσει την αίσθηση του αλκοόλ.

Σε αντίστοιχες καταστάσεις τα βλαβερά πνεύματα μπορεί να έχουν ζήσει ζωές μέσα στη λαγνεία, την ανειλικρίνεια, τον υλισμό, τον σαδισμό και γενικότερα οποιοδήποτε βλαβερό πάθος. Επειδή όταν ήταν ζωντανοί, αυτό το βλαβερό πάθος ήταν η πηγή ευχαρίστησής τους, προσπαθούν και μετά το θάνατο να ξαναποκτήσουν αυτήν την αίσθηση. Τα βλαβερά πνεύματα εντοπίζονται σε μέρη όπου θα βρουν ευάλωτα θύματα για να κυριεύσουν.

Η μόνη προστασία από τη κυρίευση είναι η ισχυρή αίσθηση του εαυτού. Ο άνθρωπος θα πρέπει να αγαπά τον ίδιο του τον εαυτό και να μπορεί να αναγνωρίζει τι τον ωφελεί και τι όχι. Επίσης θα πρέπει να έχει πίστη στον εαυτό του και να μην παραδίδεται ποτέ στις καταστάσεις που τον καταβάλλουν. Τη στιγμή που θα παραδοθεί είναι που γίνεται ευάλωτος σε οποιαδήποτε κυρίευση. Η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου δεν μπορεί να παραβιασθεί, εκτός και αν το επιτρέψει ο ίδιος.

Εκτός από τη περίπτωση της κυρίευσης από βλαβερές οντότητες όπου το άτομο δέχεται μια μορφή επίθεσης, υπάρχει και η περίπτωση όπου δέχεται συνειδητά και οικειοθελώς την κυρίευση από καλοπροαίρετες οντότητες.

Αυτό το είδος της τελετουργικής κυρίευσης συναντάται συνήθως σε διάφορες θρησκείες ανά τον κόσμο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη θρησκεία Βουντού όπου καλοπροαίρετες θεότητες προσκαλούνται στο σώμα του ιερέα. Μετά τη κυρίευση η οντότητα μέσα από το σώμα του ιερέα, ευλογεί και δίνει ευχές στους πιστούς. Η κυρίευση αυτού του είδους αποτελεί τιμή για τον ιερέα και τους πιστούς. Κυρίευση αυτού του είδους συναντάται επίσης σε διάφορες θρησκείες και παραδόσεις στην Αφρική, την Ινδονησία και τον ανατολικό Σαμανισμό.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1067,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1229,ΒΙΝΤΕΟ,796,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1526,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6344,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ Πλουμιστός: Πώς να δείτε ενεργειακές οντότητες γύρω σας και πως προφυλαχθείτε από επιθέσεις τους
Στ Πλουμιστός: Πώς να δείτε ενεργειακές οντότητες γύρω σας και πως προφυλαχθείτε από επιθέσεις τους
Στ Πλουμιστός: Πώς να δείτε ενεργειακές οντότητες γύρω σας και πως προφυλαχθείτε από επιθέσεις τους
https://1.bp.blogspot.com/-61YizVKxyNo/X11EDr6KZkI/AAAAAAAAoRA/Y6y2ueVNaIkhSsM76y6OM347ECwd-a7LwCNcBGAsYHQ/w400-h266/%25CE%25A3%25CF%2584%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582%2B%2B%25CE%25A0%25CF%258E%25CF%2582%2B%25CE%25BD%25CE%25B1%2B%25CE%25B4%25CE%25B5%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25B5%2B%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25AD%25CF%2582%2B%25CE%25BF%25CE%25BD%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2582%2B%25CE%25B3%25CF%258D%25CF%2581%25CF%2589%2B%25CF%2583%25CE%25B1%25CF%2582%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CF%2580%25CF%2589%25CF%2582%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2586%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25B1%25CF%2587%25CE%25B8%25CE%25B5%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25B5%2B%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C%2B%25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25B8%25CE%25AD%25CF%2583%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2582.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-61YizVKxyNo/X11EDr6KZkI/AAAAAAAAoRA/Y6y2ueVNaIkhSsM76y6OM347ECwd-a7LwCNcBGAsYHQ/s72-w400-c-h266/%25CE%25A3%25CF%2584%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582%2B%2B%25CE%25A0%25CF%258E%25CF%2582%2B%25CE%25BD%25CE%25B1%2B%25CE%25B4%25CE%25B5%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25B5%2B%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25AD%25CF%2582%2B%25CE%25BF%25CE%25BD%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2582%2B%25CE%25B3%25CF%258D%25CF%2581%25CF%2589%2B%25CF%2583%25CE%25B1%25CF%2582%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CF%2580%25CF%2589%25CF%2582%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2586%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25B1%25CF%2587%25CE%25B8%25CE%25B5%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25B5%2B%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C%2B%25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25B8%25CE%25AD%25CF%2583%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2582.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_911.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_911.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content