Προστατέψου Ενεργειακά - Πως να το πετύχεις

Προστατέψου Ενεργειακά - Πως να το πετύχεις

👉Ο άνθρωπος κατέκτησε -φαινομενικά τουλάχιστον- ένα καλό, κάποιοι θα έλεγαν και υψηλό, επίπεδο διαβίωσης στον δυτικό «ευνοούμενο» πολιτισμό. «κατέκτησε» το διάστημα, «υπέταξε» την φύση, ε και; Κατάφερε να κάνει την ζωή του καλύτερη; Πέτυχε την υγεία, την ευημερία του; Δεν μπορώ να σας πω (δηλ. μπορώ, αλλά δεν είναι του παρόντος) τι στο καλό έχει «κατακτήσει» ο άνθρωπος με τον ιλουστρασιόν πολιτισμό του, γι’ αυτό άλλωστε και τα εισαγωγικά.

Αλλά είναι πέρα από ολοφάνερο, ότι ο άνθρωπος είναι σχεδόν ανίκανος να απελευθερωθεί από την επιβλαβή επιρροή των μεγάλων Ενεργειακών παράσιτων που κατευθύνουν κάποιους ανθρώπους και τους ωθούν σε αυτοκαταστροφικές πράξεις. Αυτά τα ενεργειακά παράσιτα, είναι η αιτία όλων των ασθενειών, των κακουχιών, των προβλημάτων που ταλανίζουν την ζωή των ανθρώπων, σε αυτά τα ενεργειακά παράσιτα συγκαταλέγονται οι ιπτάμενοι ή Βολαδόρες ή Εγρήγοροι και τα ανθρώπινα όντα που βρίσκονται υπό την κατοχή τους.

Το κάθε τι στο Σύμπαν είναι Ενέργεια, η οποία ενέργεια ούτε δημιουργείται, ούτε καταστρέφεται. Μόνο αλλάζει μορφή, νερό, υδρατμός, νερό, πάγος, ακολουθώντας έναν αέναο κύκλο. Το ανθρώπινο σώμα και ο νους, μαζί με τα εργαλεία τους, σκέψεις, λέξεις, συναισθήματα, δεν είναι τίποτε άλλο από ενέργεια, που πρέπει να ρέει ομαλά και αρμονικά αν θέλουμε να έχουμε σωματική, νοητική, υγεία, ευεξία, χαρά, τύχη και όλα τα συνεπακόλουθα.

«Τα Πάντα Ρεί, μηδέποτε κατά το αυτό μένειν» τα πάντα ρέουν τίποτε δεν μένει ίδιο κι όλα χάνονται, ακατάπαυστα, αυτή η συνεχής μεταβολή είναι που συνθέτει την ίδια την έννοια του κόσμου, την θεμελιώδη αρχή του, την έσχατη σημασία του, όπως αναφέρει ο Θεϊκός Ηράκλειτος.

Το σπουδαιότερο όμως είναι πως, μόνον όταν η Ενέργεια σε σώμα και νου ρέει αρμονικά, επιτυγχάνεται η σύνδεση με τον Πνευματικό ή Διπλό εαυτό. Στην Διττότητα του Χρόνου ο δρ. J.P. Garnier Malet τον αποκαλεί Διττό εαυτό, στον Καστανέντα ο Δον Χουάν το αποκαλεί Διπλό. Επιτυγχάνεται η σύνδεση με τον λεγόμενο Ανώτερο εαυτό που είναι η Φλογερή Ουσία.

Ολα τα όντα του κατώτερου και ανώτερου αστρικού τρέφονται από αυτήν την Ενέργεια στερώντας μας την δυνατότητα να πετύχουμε αυτήν την σύνδεση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν αναφέρω καν τα όντα του υλικού κόσμου, που τρέφουμε με την ενέργεια μας. Πώς να καταφέρεις μετά να έχεις μια στοιχειωδώς καλή ζωή και υγεία, όταν είσαι ξεζουμισμένος ενεργειακά και σωματικά;

Η ενέργεια του ανθρώπινου σώματος – νου συνδέονται στενά, αλληλεπιδρούν και δεν υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο. Τα ενεργειακά κανάλια πάνω στα οποία εργάζεται η ανατολική ιατρική, είναι δευτερεύοντα σε σχέση με το κύριο Ενεργειακό ρεύμα, το οποίο διαπερνά το ανθρώπινο Σώμα και το συνδέει με τον Νου. Νους και Σώμα είναι ένα, η διττότητα εστιάζεται στην σύνδεση Νου – Σώματος με τον Διπλό εαυτό.

Μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό το κύριο ενεργειακό ρεύμα με τον κορμό ενός δέντρου, από τον οποίο βγαίνουν τα κλαδιά, τα δευτερεύοντα ενεργειακά ρεύματα. Αν ο κορμός είναι σπασμένος, άρρωστος, η στραβός, προσπαθούμε να τον ισιώσουμε τραβώντας τα κλαδιά, αλλά αυτό είναι προσωρινό ημίμετρο, κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με τον κορμό. Αν καταφέρουμε να διορθώσουμε το κύριο ρεύμα, -τον κορμό- αυτόματα ρυθμίζεται η ομαλή και αρμονική ροή της ενέργειας, στα δευτερεύοντα ενεργειακά κανάλια. Μόνο τότε μπορούμε να έχουμε καλή υγεία, ευεξία, ευτυχία, διάθεση για ζωή, δημιουργικότητα και καλή τύχη, σωματική και νοητική.

Μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων, είναι προγραμματισμένη να αγνοεί, τους νόμους της ζωής, τους νόμους της ύπαρξης μιας περίπλοκης ενεργειακής οντότητας που αποκαλείται άνθρωπος και γι’ αυτό ακολουθούν λανθασμένη προσέγγιση σε θέματα της ζωής τους. Δηλητηριάζουν τον οργανισμό τους με άχρηστα φάρμακα – φαρμάκια και υποβάλουν το σώμα τους σε περίπλοκες και πανάκριβες ιατρικές θεραπείες. Δεν τους επιτρέπεται να γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα που εισπράττουν με αυτή την λανθασμένη προσέγγιση, είναι σαν να τραβούν τα φυλλαράκια από τα κλαδιά για να ισιώσουν τον κορμό του δέντρου.

Κεντρικές Λωρίδες Ενεργειακών Απορροιών
Κεντρικά Ενεργειακά Ρεύματα (Ανοδικό και Καθοδικό)


Θεμέλιο της υγείας, της ευεξίας και της ευτυχισμένης ζωής είναι η ομαλή και αρμονική ροή της ζωοδότρας OR ενέργειας, ελαχιστοποιώντας την θανατηφόρα DOR. Οι άνθρωποι που κατάφεραν να καταλάβουν πως είναι Ενεργειακά κανάλια και να καθαριστούν από την DOR δεν χρειάζονται γιατρούς, ούτε φαρμάκια, ούτε θεραπευτές, γιατί γνωρίζουν πλέον ότι η ικανότητα θεραπείας, υγείας και δύναμης βρίσκεται στην ικανότητα διαχείρισης των Δύο αυτών Κεντρικών Ενεργειακών Καναλιών.

Τα δύο αυτά Κύρια Ενεργειακά Ρεύματα, ρέουν προς αντίθετες κατευθύνσεις. Το ένα ενεργειακό ρεύμα έρχεται από την Γη, και λέγεται Ανερχόμενο ενεργειακό ρεύμα. Το άλλο από το Σύμπαν, το Κατεχόμενο ενεργειακό ρεύμα. Αυτά τα δύο ρεύματα δημιουργούν το ενεργειακό κουκούλι του ανθρώπου, αυτά του δίνουν ζωή και είναι υπεύθυνα για την υγεία του. Περιγράφονται πολύ διεξοδικά στα βιβλία του Καστανέντα από τον δάσκαλο του τον Δον Χουάν. Οταν του περιέγραψε και του έδειξε, πως κινούνται αυτά τα δύο Κύρια Ενεργειακά Ρεύματα, ο Καστανέντα φοβήθηκε κι άρχισε να κυκλοφορεί με καπέλο «για να μην χάνει ενέργεια» είπε στον Δον Χουάν, που έβαλε τα γέλια.



Για να είμαι ακριβής, τα δύο αυτά Ενεργειακά Ρεύματα (το Ανοδικό και το Καθοδικό) δεν περνούν μέσα στο φυσικό σώμα του ανθρώπου αλλά περνούν μέσα στην λεπτή ενεργειακή δομή η οποία περιβάλει το σώμα σαν κουκούλι. Γι’ αυτό το υλικό ανθρώπινο σώμα η ανατομία του δηλ. δεν δείχνει τίποτα για τα ενεργειακά ρεύματα. Στο σώμα βλέπουμε μόνο τις εκδηλώσεις ή της ομαλής ροής της ή της ανώμαλης ροής. Δηλ. την υγεία ή την ασθένεια. Είναι αδύνατον να διαπιστώσουμε με την περιορισμένη όραση μας τα ενεργειακά κανάλια όπως είναι αδύνατον να δούμε τον αέρα, αλλά μονάχα τις εκδηλώσεις του. Αν όμως αρχίσουμε να «βλέπουμε» με την «άλλη όραση» με τα «άλλα μάτια» τότε φαίνονται ολοκάθαρα και τα δύο Κεντρικά Ενεργειακά Ρεύματα και τα εκατοντάδες μικρότερα που αποκαλούνται στην Ανατολή ως τσάκρα, αλλά και το κουκούλι του ανθρώπου.

Το γήινο ενεργειακό ρεύμα που περνά από κάτω προς τα πάνω (Ανερχόμενο) διέρχεται περίπου δύο δάχτυλα μπροστά από την σπονδυλική στήλη στους άντρες και τέσσερα στις γυναίκες.

Το άλλο ρεύμα που έρχεται από το Σύμπαν προς τα κάτω, (Κατερχόμενο) περνά σχεδόν επάνω στην σπονδυλική στήλη και στα δύο φύλα.

Το Ανερχόμενο ενεργειακό ρεύμα, είναι το ρεύμα της ενέργειας της Γης, της ενέργειας του φυσικού κόσμου, το ρεύμα που στέλνει η Γη στο Σύμπαν, εμπλουτισμένο με τα συναισθήματα μας. Παρέχει ενέργεια κυρίως για την υλοποίηση των ακατέργαστων δυναμικών αλληλεπιδράσεων του ανθρώπου με το περιβαλλοντικό χωροχρονικό γίγνεσθαι. Διαπερνά το κέντρο του ενεργειακού κουκουλιού και φεύγει στο Σύμπαν.

Το Κατερχόμενο ενεργειακό ρεύμα, είναι το ρεύμα του Σύμπαντος, κατέρχεται και προμηθεύει με συμπαντικές πληροφορίες που εξασφαλίζουν την υποστήριξη του νοητικού ή διπλού εαυτού, εμπλουτισμένο με τις σκέψεις μας.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πλέον ότι ο άνθρωπος μπορεί και δέχεται πληροφορίες από το Σύμπαν, αυτό γίνεται μέσω του Κατερχόμενου συμπαντικού ενεργειακού ρεύματος. Το Κατερχόμενο ενεργειακό ρεύμα περνά επίσης από το κέντρο του κουκουλιού της ενεργειακής οντότητας του ανθρώπου και χωρίς να ανακατεύεται με το ανερχόμενο ρεύμα, φεύγει μέσα στην Γη.

Χάρη στην αλληλεπίδραση αυτό του ενεργειακού κορμού – ανοδικού και καθοδικού- δημιουργείται το ενεργειακό κουκούλι του ανθρώπου. Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι έτσι κατασκευασμένος ώστε να συλλαμβάνει την ενέργεια της Γης και του Σύμπαντος, να τις επεξεργάζεται, να τις προσαρμόζει στις ανάγκες του και να δημιουργεί το περιβάλλον του.

Ο άνθρωπος είναι ενεργειακός οργανισμός, που συνδέεται στενά με το περιβάλλον και γι αυτό ανταποκρίνεται με ακρίβεια σε όλες τις έξωθεν ενεργειακές επιδράσεις. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος των ασθενειών και των ψυχολογικών δυσλειτουργιών. 

Η παθογόνος επίδραση του περιβάλλοντος υλικού κόσμου, τα διαφορετικά αλλότρια DNA που ανάμεσα τους συνυπάρχουμε και αλληλεπιδρούμε, «λερώνουν» και μπλοκάρουν αυτά τα κεντρικά ενεργειακά ρεύματα, εμποδίζοντας τα να δρουν φυσιολογικά και η καταστροφή τους επιδρά στον κεντρικό ενεργειακό κορμό καταστρέφοντας ολόκληρο το ενεργειακό κουκούλι.

Για να πετύχεις βαθιά χαλάρωση, δηλαδή να δυναμώσεις ενεργειακά πρέπει να μάθεις να μπαίνεις σε κατάσταση Αλφα.

Είναι τα κύματα που πετυχαίνουν την απόλυτη ΣΥΝΔΕΣΗ με την Δ Υ Ν Α Μ Η.

Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (ΗΕΓ) αποκαλύπτει 5 βασικά κύματα: τα κύματα Α (8-12 Hz) / τα κύματα Β (13-30 Hz) / τα κύματα Γ (περίπου 30-70 Hz) / τα κύματα Θ (4-7 Hz) / τα κύματα Δ (1-4 Hz)

Η ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου καταγράφεται πλέον και με πιο σύγχρονα μέσα, όπως μαγνητικούς τομογράφους που δίνουν τη δυνατότητα ακριβούς εντοπισμού του σημείου του εγκεφάλου που παρουσιάζει την ηλεκτρική δραστηριότητα και το πώς αυτή μεταναστεύει από περιοχή σε περιοχή. Για παράδειγμα μπορούν να γίνονται εμφανείς οι περιοχές που δραστηριοποιούνται κατά την διάρκεια του ύπνου, οι οποίες εντοπίζονται σε μικρότερο όγκο σε σχέση με την λειτουργία ενός εγκεφάλου σε εγρήγορση (ξύπνιου).



Οι τέσσερις βασικοί ρυθμοί είναι: 
Τα πρώτα χρόνια της ζωής το ΗΕΓ αποτελείται κυρίως από χαμηλές συχνότητες. Κατά την ηρεμία του ατόμου με τα μάτια κλειστά, το ΗΕΓ που καταγράφεται από την οπίσθια περιοχή του εγκεφάλου, δίνει κύματα Α, ενώ οι συχνότητες που καταγράφονται από το πρόσθιο τμήμα αντιστοιχούν σε κύματα Β. Κατά την εγρήγορση όμως κύματα Β με χαμηλότερη τάση και υψηλότερη συχνότητα, αντικαθιστούν τα κύματα Α. Τα κύματα Θ παρατηρούνται στα αρχικά στάδια του ύπνου, ενώ τα κύματα Δ εμφανίζονται σε στάδια βαθύτερου ύπνου.

Τα εγκεφαλικά κύματα ΑΛΦΑ έχουν μια ικανότητα να γεφυρώνουν το συνειδητό με το υποσυνείδητο ή υπερσυνείδητο μυαλό μας, καθώς επίσης και μία ζωηρά φαντασιακή και χαλαρωμένη, αποσπασμένη επίγνωση. Οταν χαλαρώνουμε εντελώς, μετατοπιζόμαστε στα Αλφα κύματα, τα οποία είναι μεταξύ 8 και 12 cps. Τα εγκεφαλικά κύματα Αλφα είναι πιο αργά στην συχνότητα από τα Βήτα, αλλά έχουν μεγαλύτερο εύρος. Κάποιος που κάνει ένα διάλειμμα για να ονειρευτεί, ή για να συγκεντρωθεί ή για να κάνει μία παύση από μια δραστηριότητα είναι υπό το κράτος των εγκεφαλικών κυμάτων Αλφα.

Οταν επικεντρωνόμαστε με προσήλωση σε μια μόνο σκέψη, συγκίνηση, ή δραστηριότητα (π.χ. αναπνοή) έχουμε λιγότερα ερεθίσματα να επεξεργασθούμε και έτσι ο εγκέφαλος μας μπορεί να μεταπηδήσει στα Αλφα κύματα. Με την εγκεφαλική συνείδηση των κυμάτων ΑΛΦΑ δεν δεσμευόμαστε από τον χρόνο και τον χώρο όπως όταν είμαστε στα εγκεφαλικά κύματα ΒΗΤΑ. Αυτό απελευθερώνει τη γραμμική, λογική και οργανωτική αριστερή πλευρά του εγκεφάλου μας και μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση επίσης στο δημιουργικότερο και διαισθητικό δεξιό μέρος του εγκέφαλου μας.

Το δεξί μέρος του εγκεφάλου μας σκέφτεται με εικόνες και ήχους που δεν δεσμεύονται από την ανθρώπινη γλώσσα. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι δραστηριότητές μας είναι συνήθως δημιουργικής φύσης, όπως ο χορός, το γράψιμο, το να δεις ένα καλό παιχνίδι ή το άκουσμα ευχάριστης μουσικής. Τώρα υπάρχουν λιγότερες αποσπάσεις της προσοχής και είναι ευκολότερο να ακουστεί η εσωτερική φωνή του Διπλού.

Είναι σε αυτήν την εγκεφαλική κατάσταση Αλφα, όπου έχουμε τις εμπνευσμένες μας στιγμές «α-χα». Πολλοί εκτελεστές, καλλιτέχνες, επιστήμονες, και αθλητές συνειδητά ή ασυνείδητα τίθενται σε αυτήν την Αλφα εγκεφαλική κατάσταση για να επιτύχουν την έμπνευση και την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Τα εγκεφαλικά κύματα ΑΛΦΑ συμβάλλουν στην δημιουργική επίλυση ενός προβλήματος, την επιταχυνόμενη εκμάθηση, την ανύψωση της διάθεσης και την μείωση της πίεσης και του άγχους. Οι διαισθητικές ιδέες, οι δημιουργικές ενέργειες, η έμπνευση, το κίνητρο, και οι ονειροπολήσεις χαρακτηρίζουν τα Αλφα κύματα. Αυτά τα κύματα είναι ταυτόχρονα τόσο σε μία χαλαρωμένη κατάσταση, όσο και σε εγρήγορση. Επομένως, παρέχουν μια γέφυρα μεταξύ των συνειδητών και των ασυνειδήτων και υπερσυνειδητών μυαλών μας. Είναι επομένως αναγκαίο και απαραίτητο να μάθεις να μπαίνεις εύκολα σε κατάσταση κυμάτων Αλφα, για να μπορείς να δημιουργείς την ζωή σου κατά πως θέλεις.

Απόσπασμα από το βιβλίο της «Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ»
Το διάβασα στο terrapapers.com

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Προστατέψου Ενεργειακά - Πως να το πετύχεις
Προστατέψου Ενεργειακά - Πως να το πετύχεις
Προστατέψου Ενεργειακά - Πως να το πετύχεις
https://i.redd.it/14d6301wjk041.jpg
https://i.ytimg.com/vi/cSQN1a93Oww/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_889.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_889.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content