Η γενιά των απόλυτων δούλων - Η μάσκα το πρώτο μάθημα υποταγής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η γενιά των απόλυτων δούλων - Η μάσκα το πρώτο μάθημα υποταγής

👉Εδώ και χρόνια λέω, ότι η ελίτ που κυβερνά τον πλανήτη (Λευκή Αδελφότητα) και δίνει οδηγίες στις δήθεν κυρίαρχες κυβερνήσεις για το πως θα διοικούν τα κράτη, αποφάσισε κάπου στα μέσα του 20ου αιώνα, να πάρει στα χέρια της τα παιδιά του κόσμου.

Όχι από 7 ετών που πήγαιναν κάποτε στο δημοτικό αλλά από 4 ετών που πάνε στα προνήπια ή και ακόμη νωρίτερα από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Η αντίπαλη ελίτ βλέπετε (η Μαύρη Αδελφότητα) ήθελε τις μητέρες στο σπίτι για να μεγαλώνουν τα παιδιά και τα διδάσκουν το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Μετά τον Β΄Π.Π. όμως, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν με την γιγάντωση του φεμινιστικού κινήματος. Οι συνωμότες της Λευκής Αδελφότητας, άφησαν να διαρρεύσει προς τους συνωμοσιολόγους, ότι το φεμινιστικό κίνημα το έκαναν για δύο λόγους:
  • για να βγουν οι γυναίκες και να εργαστούν οπότε να φορολογούν και αυτές (το χρήμα δηλαδή ήταν δήθεν η κύρια αιτία)
  • για να πάρουν τα παιδιά από μικρά στα σχολεία με την ελεγχόμενη παιδεία – προπαγάνδα και να τα διαχειριστούν από τα 4 μέχρι τα 6, οπότε και διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Έτσι τον χαρακτήρα δεν θα διαμορφώνει η μάνα αλλά το κράτος υπό τις εντολές της παγκόσμιας διοικούσας ελίτ.
Από τους δύο λόγους ο πρώτος είναι απλά μία ανοησία, ενώ ο δεύτερος είναι η αλήθεια

Δείτε το παρακάτω βίντεο, ειδικά από το 9ο λεπτό και μετά όπου αναφέρεται ξεκάθαρα η ομολογία του Ροκφέλερ προς τον εκλιπόντα σκηνοθέτη Ααρών Ρούσω.


Έτσι τα παιδάκια από μικρά εκπαιδεύονται με το σιωπηλό όπλο για ήσυχους πολέμους που λέγεται εκπαίδευση, που δεν διακρίνεται σε δημόσια και ιδιωτική όπως μας λένε, γιατί είναι μόνο δημόσια. Απλά σε αυτό που ονομάζουμε ιδιωτική εκπαίδευση, οι γονείς πληρώνουν το σχολείο άμεσα ενώ στην δημόσια το πληρώνουν μέσω φόρων.

Δεν υπάρχει ιδιωτική εκπαίδευση, διότι και στα λεγόμενα δημόσια και στα ιδιωτικά σχολεία, τα παιδιά με απόλυτα κομμουνιστικό τρόπο διδάσκονται ότι ορίζει το Υπουργείο Παιδείας που παίρνει εντολές όχι από τον Πρωθυπουργό αλλά από αυτούς που δίνουν εντολές στον Πρωθυπουργό.

Ιδιωτική θα ήταν η εκπαίδευση, αν ο κάθε γονέας δεν πλήρωνε φόρους για την παιδεία στο κράτος και δαπανούσε τα χρήματά του σε ιδιωτικούς δασκάλους που θα δίδασκαν στο παιδί του ότι επέλεγε αυτός, όπως γινόταν στην αρχαία Ελλάδα.

Έτσι στην εποχή του μεγάλου κόλπου χρησιμοποίησης της ήπιας πανδημίας του κορωνοϊού, τα παιδάκια μαθαίνουν να εκτελούν εντολές.

Βάλτε μάσκα μέσα στην τάξη, όπου κάθεστε στα θρανία και δεν αγγίζετε το ένα το άλλο και βγάλτε τη μάσκα στα διαλλείματα και μετά το σχόλασμα, όπου είστε αγκαλιά και πλακώνεστε στο παιχνίδι και έρχεστε σε απόλυτη σωματική επαφή.

Δεν χρειάζεται να είσαι λοιμοξιολόγος για να καταλάβεις πόσο ηλίθιο είναι αυτό το μέτρο και πόσο στημένοι δυστυχώς είναι αυτοί που τα λένε (ίσως να καθίσουν και στο σκαμνί μια μέρα, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα, αν και το βλέπω δύσκολο).

Με το μέτρο αυτό λοιπόν, μαθαίνουν τα παιδάκια να υπακούν την πολιτεία και όχι τους γονείς και εκπαιδεύονται στο να εκτελούν παράλογες εντολές, όσο παρανοϊκές και αν είναι.

ΔΗΛΑΔΗ

Αν φοράνε τα παιδάκια τη μάσκα εν ώρα μαθήματος για να προστατεύονται, γιατί δεν την φοράνε όταν αγκαλιάζονται φιλιούνται και πλακώνονται στο διάλλειμα

ΕΠΙΣΗΣ

Αν ο ιός μεταδίδεται με σταγονίδια εκτοξευόμενα από το στόμα, η αιτιολογία ότι μέσα στην αίθουσα είναι επικίνδυνο το περιβάλλον λόγω “κλειστού χώρου” και έξω από την αίθουσα είναι ακίνδυνο λόγω “ανοιχτού χώρου”, όπως μου είπε γνωστός μου Υπουργός ότι του είπαν οι “ειδικοί λοιμοξιολόγοι, εγώ σαν ειδικός επιστήμων, αφού είμαι Φυσικός, έχω να πω στους ειδικούς λοιμιοξιολόγους να σκίσουν τα πτυχία τους και να πάνε να προσληφθούν σε σουβλατζίδικο, αν τους προσλάβουν κι εκεί.

ΔΙΟΤΙ

Απλούστατα, τα εκτοξευόμενα από το στόμα σταγονίδια, είναι σωματίδια με ικανή μάζα και επομένως βάρος και φεύγοντας από το στόμα με δεδομένη ταχύτητα, εκτελούν παραβολική τροχιά πέφτοντας στο έδαφος. Έτσι η κινητική συμπεριφορά των σωματιδίων κύριοι γιατροί (υποτίθεται δώσατε εξετάσεις στο μάθημα της στοιχειώδους και βασικής Φυσικής για να περάσετε στην Ιατρική σχολή), είναι ακριβώς ίδια κατά μέσο όρο και μέσα και έξω από τις αίθουσες στο διάλλειμα.

ΟΘΕΝ

Η μάσκα στα παιδάκια και στους υπόλοιπους έτσι στο άσχετο και με τσαμπουκά και αυτόφορα και συλλήψεις είναι ένα προχωρημένο μάθημα τυφλής υποταγής στις εντολές του κράτους αφέντη.

Βλέπετε φίλες και φίλοι και οι μάσκες χρειάζονται στις κατάλληλες περιπτώσεις και τα εμβόλια όπως είναι αυτονόητο και τα φάρμακα, αλλά όταν χρησιμοποιούνται σαν μέθοδοι και μέτρα επιβολής της υποταγής σε μία τυφλή εντολή, είναι σαν να καλούν τους πάντες να ξεσηκωθούν και να αντιδράσουν ενάντια στα προεόρτια της επερχόμενης παγκόσμια δικτατορίας.

Σήμερα η μάσκα, αύριο το χάραγμα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1870,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,40,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,665,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,293,Κόσμος,9434,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2527,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: Η γενιά των απόλυτων δούλων - Η μάσκα το πρώτο μάθημα υποταγής
Η γενιά των απόλυτων δούλων - Η μάσκα το πρώτο μάθημα υποταγής
Η γενιά των απόλυτων δούλων - Η μάσκα το πρώτο μάθημα υποταγής
https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2020/08/31/1200px-Coronavirus_children_mask.jpg
https://i.ytimg.com/vi/bsaXFHQNeS8/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_873.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_873.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content