Είμαστε Φτιαγμένοι κατά το ήμισυ από Αστερόσκονη από άλλο Γαλαξία !!

Είμαστε Φτιαγμένοι κατά το ήμισυ από Αστερόσκονη από άλλο Γαλαξία !!

👉Σύμφωνα με νέες έρευνες το ήμισυ της ύλης του Γαλαξία μας – συμπεριλαμβανομένων των... ατόμων που μας αποτελούν – ενδεχομένως να προέρχονται από κάποιο σημείο εκτός του δικού μας Γαλαξία, σε μεγαλύτερο βαθμό απ΄ό,τι πίστευαν μέχρι τώρα οι επιστήμονες. 

Αυτό βασίζεται σε προσομοιώσεις υπερυπολογιστών που ταυτοποίησαν ένα νέο φαινόμενο, με το όνομα «διαγαλαξιακή μεταφορά», το οποίο ενδεχομένως να μας βοηθήσει να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά της εξέλιξης των γαλαξιών.

Τα αποτελέσματα ερευνών των αστροφυσικών του Πανεπιστημίου Northwestern έδειξαν ότι οι εκρήξεις του supernova θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν τεράστιες ποσότητες αερίων πέρα από τους δικούς τους γαλαξίες κι ως αποτέλεσμα, ομάδες ατόμων θα μπορούσαν να μεταφερθούν από τον έναν γαλαξία στον άλλο με τη βοήθεια ισχυρών ανέμων.

«Βάσει της ύλης, από την οποία αποτελούμαστε, η οποία ενδεχομένως να έχει προέλθει από άλλους γαλαξίες, θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι είμαστε ταξιδιώτες του διαστήματος ή εξωγαλαξιακοί μετανάστες» αναφέρει ο επικεφαλής της έρευνας Daniel Anglés-Alcázar.

«Είναι πολύ πιθανόν μεγάλο μέρος της ύλης του Γαλαξία μας, του Milky Way, να υπήρχε ήδη σε άλλους γαλαξίες πριν εκδιωχτεί με τη βοήθεια ισχυρών ανέμων και να ταξίδεψε κατά μήκος του διαγαλαξιακού διαστήματος για να βρει έναν καινούργιο τόπο φιλοξενίας, στον δικό μας γαλαξία τον Milky Way».

Οι ερευνητές προέβησαν σε προσομοιώσεις για να στηρίξουν τις προαναφερόμενες θεωρίες∙ οι μετρήσεις κατέδειξαν ροή κίνησης των ανέμων μεταξύ των γαλαξιών.

Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι διαγαλαξιακοί άνεμοι είχαν πολύ μεγάλη ταχύτητα – ενδεχομένως αρκετά εκατοντάδες χιλιόμετρα ή μίλια την ώρα – οι τεράστιες αποστάσεις ήταν ενδεικτικές του γεγονότος ότι αυτή η κοινοχρησία του ατόμου ενδεχομένως να είχε λάβει χώρα πριν από δισεκατομμύρια.

Η χρήση του συστήματος προσομοίωσης FIRE (Feedback In Realistic Environments) βοήθησε την ομάδα να κατασκευάσει ρεαλιστικά 3D μοντέλα γαλαξιών, οι οποίοι ξεκινούν από τη στιγμή του Bing Bang και φτάνουν έως τις ημέρες μας.

Κατόπιν, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν προχωρημένους αλγόριθμους οι οποίοι αξιοποιούνται όσον αφορά δεδομένα που αφορούν τον χώρο προέλευσης της ύλης των γαλαξιών. Φαίνεται πως τεράστιοι όγκοι αερίων έρρεαν από μικρότερους γαλαξίες σε μεγαλύτερους, όπως ο δικός μας ο Milky Way.

Ενώ μεγαλύτεροι γαλαξίες διέθεταν μεγαλύτερη ποσότητα ύλης, υπήρχε περίπτωση τα άτομα να μην είχαν δίοδο αποφυγής, γεγονός που ερμηνεύει την αιτία που η ροή συνήθως πρηγείται σε μεγαλύτερους γαλαξίες.

Οι επιστήμονες είχαν ήδη επίγνωση του γεγονότος ότι η ύλη μπορούσε να μετακινηθεί μεταξύ των γαλαξιών, ωστόσο δεν ήξεραν σε τι βαθμό ήταν αυτό εφικτό. Τελικά, τα άτομα σε έναν μεγάλο γαλαξία, όπως τα άτομα Που μας περιβάλλουν, ενδεχομένως να προέρχονται από μια απόσταση πέραν του ενός εκατομμυρίου ετών φωτός, σύμφωνα με νέες έρευνες.

«Αυτή η μελέτη αλλάζει τον τρόπο κατανόησης που είχαμε μέχρι τώρα σχετικά με το πώς δημιουργούνται οι γαλαξίες από το Big Bang,» αναφέρει ο Claude-André Faucher-Giguère.

Οι γαλαξίες είναι συλλέκτες συστοιχιών αστέρων και περιστρέφονται γύρω από μία κοινή μάζα, συνήθως μία υπερμεγέθη μαύρη τρύπα Ωστόσο μετά το Big Bang σχεδόν 14 δισεκατομμήυρια χρόνια δεν υπήρχαν ούτε αστέρια, ούτε γαλαξίες – μόνο μία ομοιόμορφη αέρια μάζα.

Μικροσκοπικές παραλλαγές στη ροή του αερίου και η έλξη της βαρύτητας σταδιακά διαμόρφωσαν τα αστέρια και τους γαλαξίες στο Συμπάν που γνωρίζουμε σήμερα, αλλά τα νέα ευρήματα μας δίνουν νέα στοιχεία για την κατανόηση της δημιουργίας του γαλαξία.

«Η καταγωγή μας είναι λιγότερο επιτόπια απ΄ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα»
, αναφέρει ο Faucher-Giguère. «Αυτή η μελέτη μας δίνει μία αίσθηση του τρόπου που τα πράγματα που μας περιβάλλουν συνδέονται με άλλα μακρινά αντικείμενα του σύμπαντος».

Το διάβασα στο share24.gr

Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9094,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,31,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,448,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Είμαστε Φτιαγμένοι κατά το ήμισυ από Αστερόσκονη από άλλο Γαλαξία !!
Είμαστε Φτιαγμένοι κατά το ήμισυ από Αστερόσκονη από άλλο Γαλαξία !!
Είμαστε Φτιαγμένοι κατά το ήμισυ από Αστερόσκονη από άλλο Γαλαξία !!
https://stixovoli.com/wp-content/uploads/2015/06/eimaste-oloi-ftiagmenoi-asteroskoni.jpg
https://i.ytimg.com/vi/sBVuT-FhKzQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_82.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_82.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content