Τα ζώα βλέπουν κάτι που δεν μπορούμε να δούμε

Τα ζώα βλέπουν κάτι που δεν μπορούμε να δούμε

👉Μέχρι στιγμής, οι ''ψαγμένοι'' ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μπορεί να υποψιάζονται ότι τα σκυλιά... και οι γάτες φαίνεται να έχουν κάποιο είδος έκτης αίσθησης, οπότε κυνηγούν πράγματα που μερικές φορές είναι αόρατα ή φοβούνται κάτι, φαινομενικά χωρίς λόγο. 


Οι Βρετανοί επιστήμονες πιστεύουν τώρα ότι έχουν βρει μια εξήγηση για την παράξενη συμπεριφορά.

Βλέπουν  κάτι που δεν βλέπουμε

Οι ερευνητές λένε ότι τα σκυλιά και οι γάτες μπορεί να βλέπουν υπεριώδες φως, που σημαίνει ότι μπορούν να δουν πράγματα που δεν βλέπουμε . Είναι αλήθεια ότι δεν είναι ακόμη σαφές στους ερευνητές γιατί τα ζώα χρειάζονται αυτήν την ασυνήθιστη ικανότητα.Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι τα ζώα είναι καλύτερα σε θέση να προσανατολιστούν τη νύχτα. Αυτό υποστηρίζεται από το γεγονός ότι έχει ανακαλυφθεί ειδικό όραμα όχι μόνο σε σκύλους και γάτες, αλλά και σε μια μεγάλη ποικιλία θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένων των σκαντζόχοιρων και των κουναβιών. Παρεμπιπτόντως, αυτές οι πληροφορίες δεν ήταν άγνωστες στους επιστήμονες στο παρελθόν, η καινοτομία είναι ότι έχει πλέον αποκαλυφθεί ότι ορισμένα κατοικίδια ζώα είναι επίσης ικανά για υπεριώδη όραση, γράφει το DailyMail.

Ο Ρον Ντάγκλας, βιολόγος στο City University του Λονδίνου, είπε ότι κανείς δεν είχε σκεφτεί μέχρι τώρα ότι αυτά τα ζώα μπορούσαν να δουν ακτίνες UV, αλλά ήταν πραγματικά ικανά για αυτό.

Ακόμα και τα ψάρια βλέπουν ότι εμείς δεν βλέπουμε

Διαφορετικά φασματικά χρώματα του φωτός μπορούν να γίνουν αντιληπτά από το ανθρώπινο μάτι από κόκκινο σε βιολετί, ωστόσο, πολλά ζώα, συμπεριλαμβανομένων των μελισσών, των ψαριών και των ερπετών, μπορούν επίσης να δουν χρώματα που βρίσκονται εκτός αυτής της περιοχής, δηλαδή αόρατα για το ανθρώπινο μάτι.

Πολλά θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένων των νυχτερίδων, των ταράνδων και ορισμένων τρωκτικών, έχουν ήδη αποδειχθεί ότι βλέπουν υπεριώδες φως, αν και οι ερευνητές δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί ορισμένα ζώα έχουν αυτήν την ιδιότητα και άλλα όχι.

Για να μάθουν τι ζώα είναι ικανά να ανιχνεύσουν σε ένα δεδομένο μήκος κύματος, οι ερευνητές έλαβαν πολλά διαφορετικά μάτια ζώων από σφαγεία, κτηνιατρικές χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά ακόμη και ζωολογικούς κήπους μετά από κάθε εξαφάνιση κάθε ζώου. Μελετήθηκε πόσο φως περνά μέσα από τα μάτια κάθε ζώου στον αμφιβληστροειδή.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα μάτια ορισμένων ζώων, όπως σκύλοι, γάτες, σκαντζόχοιροι, κουνάβια , μεταδίδουν επίσης όλες τις υπεριώδεις ακτίνες, οπότε πιστεύουν ότι τα ζώα είναι καλύτερα σε θέση να δουν ακόμη και στο σκοτάδι.

Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι αυτή η ικανότητα είναι χρήσιμη για τις μέλισσες, επειδή μπορούν να εντοπίσουν αποτελεσματικότερα λουλούδια διαφορετικών χρωμάτων. Ωστόσο, οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη πει γιατί αυτή η ικανότητα είναι χρήσιμη για σκύλο ή γάτα, για παράδειγμα.

Γιατί εμείς δεν βλέπουμε;

Ίσως το πιο συναρπαστικό ερώτημα είναι αν ορισμένα ζώα το κάνουν, γιατί δεν μπορούμε να ανιχνεύσουμε το υπεριώδες φως; Μερικοί επιστήμονες λένε ότι αυτό είναι για να προστατεύσει τον αμφιβληστροειδή μας από βλάβες, αλλά αυτή η θεωρία φαίνεται να αντικρούεται από το γεγονός ότι υπάρχουν ζώα των οποίων τα μάτια μεταδίδουν υπεριώδες φως στον αμφιβληστροειδή και παρόλο που ζουν τόσο πολύ ή περισσότερο από τους ανθρώπους, δεν το κάνουν. τα μάτια τους έχουν υποστεί βλάβη και η όρασή τους παραμένει πιο έντονη από ό, τι τα δικά μας.Το διάβασα στο egeszsegter.hu
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1738,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,39,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,586,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,34,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,643,ΒΙΝΤΕΟ,146,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,54,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,76,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,64,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,89,Κόσμος,9150,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,59,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5730,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,990,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2323,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,34,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,473,Eco-News,2662,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Τα ζώα βλέπουν κάτι που δεν μπορούμε να δούμε
Τα ζώα βλέπουν κάτι που δεν μπορούμε να δούμε
Τα ζώα βλέπουν κάτι που δεν μπορούμε να δούμε
https://www.livingwithdogs.gr/images/thumbnails/mod_minifrontpage/246_592.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_667.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_667.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content