Τρία σημάδια ό,τι έχετε ξαναζήσει

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τρία σημάδια ό,τι έχετε ξαναζήσει

👉«Παλιά ψυχή».Όλοι έχουμε ακούσει τον όρο αυτόν για ανθρώπους που έχουν βιώσει προηγούμενες... ζωές. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να ανήκετε σε αυτή την κατηγορία;

Στα Ηθικά Ευδήμεια (Α 1215b, 25-30) ο Αριστοτέλης αναρωτιέται αν υπάρχει έστω κι ένας έξυπνος άνθρωπος που θα ήθελε να ξαναγυρίσει σ’ αυτήν εδώ τη ζωή για δεύτερη φορά. Γιατί, όπως λέει, υπάρχουν χίλια-δύο δυστυχήματα, πόνοι, ασθένειες, βάσανα και αγωνίες, τις οποίες ο άνθρωπος, αν είχε εξαρχής δυνατότητα επιλογής, αναμφίβολα θα απέφευγε. Αν στους κινδύνους και τις δοκιμασίες προσθέσει κάποιος και το χρονικό διάστημα που ζει σαν ανόητο παιδί, τότε «το μη είναι, κρείττον είναι του ζην», δηλαδή είναι προτιμότερο να μην υπάρχει από το να υπάρχει.

Μέσα σε λίγες γραμμές, ο Σταγειρίτης συνοψίζει τη μετενσάρκωση ή παλιγγενεσία (όπως αποκαλούσαν οι αρχαίοι Έλληνες τη δεύτερη γέννηση), αλλά και τους αδήριτους νόμους (κάρμα) που σπρώχνουν τον άνθρωπο σε μια νέα γέννηση ύστερα από το θάνατο του φυσικού φορέα.
Αυτός είναι ο “δεύτερος θάνατος” για τον οποίο μιλούν τα βιβλία του εσωτερισμού, όταν λένε ότι ναι μεν η ψυχή επιβιώνει μετά το θάνατο, αλλά μετά ακολουθεί ένας δεύτερος θάνατος, δηλαδή μια νέα γέννηση σε ένα νέο σώμα.

Πιο κάτω (Α 1216a, 5) ο Αριστοτέλης σημειώνει ότι στο διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο γεννήσεις, ο άνθρωπος κοιμάται, όπως τα παιδιά στους μητρικούς κόλπους, πέφτοντας σε κατάσταση ληθαργική. Και το διάστημα αυτό (από το θάνατο έως τη νέα γέννηση) διαρκεί χίλια ή περισσότερα χρόνια.

Παλιοί και νέοι άνθρωποι

Επομένως δεν είναι τυχαίο που πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι έχουν ζήσει ξανά στο παρελθόν. Και αυτοί μεν που έζησαν στα χρόνια του προηγούμενου μεγάλου πολιτιστικού κύκλου, που είναι γνωστός ως “Ατλάντειος” ή “Ατλαντικός πολιτισμός”, είναι οι έμπειρες και παλιές ψυχές που δείχνουν ένα έντονο ενδιαφέρον για την πνευματικότητα∙ εκείνοι δε που γεννήθηκαν στα χρόνια της σημερινής Άριας φυλής, είναι λιγότερο έμπειροι και δεν έχουν ιδιαίτερα ψυχικά χαρίσματα. Όταν ήθελαν να αναφερθούν σε έναν τέτοιο άνθρωπο, οι Ρωμαίοι (οι οποίοι, όπως και οι αρχαίοι Έλληνες, ανήκαν στον Ατλάντειο κύκλο), τον αποκαλούσαν novus homo, δηλαδή νέο άνθρωπο, νέα ψυχή.

Παλιά ή νέα, η ψυχή όταν ενδύεται ένα νέο σώμα δεν θυμάται τίποτε από τα περασμένα, γιατί ξεκινά από την αρχή μια νέα ζωή. Σε αυτό τον κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Σε σπάνιες περιπτώσεις και για ειδικούς λόγους, κάποιος μπορεί να “θυμηθεί” μια ή περισσότερες από τις προηγούμενες ζωές του μέσα από διαυγή και ζωντανά όνειρα που παρέχουν απτές αποδείξεις μιας προηγούμενης παρουσίας, ή μέσα από τροποποιημένες καταστάσεις συνείδησης, ξαναζώντας ορισμένες σκηνές εκείνης της παρουσίας.

Αυτό πιθανόν να γίνεται για να συνειδητοποιήσουν λάθη και παραλείψεις εκείνης της ενσάρκωσης, ώστε να μην τα επαναλάβουν και να πάνε παρακάτω. Αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς, αν αισθάνεται κάποιος ότι έχει ξαναζήσει στο παρελθόν –αυτό φαίνεται κι από την αγάπη του για μια ορισμένη ιστορική περίοδο– είναι πιθανό να βρίσκεται ξανά στη ζωή βάσει ενός σχεδίου.
Ίσως ξαναγεννήθηκε για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να εξελιχθούν, για να εκπληρώσει το κάρμα του ή για να αναπτυχθεί ως ψυχή. Όποια και αν είναι η αιτία, βρίσκεται εδώ διανύοντας μια πορεία.

Διαβάστε λοιπόν τα τρία σημάδια που μπορεί να σας αποκαλύψουν αν έχετε μετενσαρκωθεί σε αυτή τη ζωή:

Οι τρεις ενδείξεις ή σημάδια που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε αν έχετε ζήσει ξανά σε αυτόν εδώ τον πλανήτη.


1. Η ζωή σας είναι γεμάτη μαθήματα

Εξ απαλών ονύχων, η ζωή σας ήταν γεμάτη από μαθήματα. Είτε έχετε περάσει από έντονες συναισθηματικές καταστάσεις είτε είστε πολύ στοχαστικοί από τη φύση σας και παίρνετε διδάγματα από οποιαδήποτε κατάσταση κι αν υπάρχει στη ζωή σας.

Από νεαρή ηλικία, είχατε συνεχώς εμπειρίες, πολλές φορές με τη μορφή δοκιμασιών, οι οποίες σας προκαλούσαν να αναλογιστείτε αυτά που συνέβαιναν γύρω σας και να εξελιχτείτε.
Άλλοι άνθρωποι φαίνεται να ζουν τη ζωή τους σαν να πετάνε με αυτόματο πιλότο, αλλά εσείς έχετε δοκιμαστεί τουλάχιστον μία ή δύο φορές στη ζωή σας. Και γι’ αυτό έχετε αποκτήσει αρκετή σοφία και μπορείτε να προσφέρετε βοήθεια και πνευματική στήριξη σε άλλους ανθρώπους. 

Διότι πολλοί άνθρωποι, λόγω ανειλημμένων οικογενειακών και μη υποχρεώσεων, απορροφούνται τόσο πολύ από την καθημερινότητα, ώστε όταν τελειώνουν με αυτές και βρίσκονται μόνοι, ανακαλύπτουν ότι έχουν χάσει το δρόμο τους. Σε αυτούς τους ανθρώπους στέκεστε αρωγοί και τους βοηθάτε να συνδεθούν ξανά με τον χαμένο τους εαυτό.

Έχοντας δοκιμαστεί αρκετά, έχετε αρχίσει να βλέπετε τις δυσκολίες σαν ευκαιρίες για να εξελιχτείτε και έτσι τις αντιμετωπίζετε πλέον τελείως διαφορετικά και ψύχραιμα. Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε μετενσαρκωθεί προκειμένου να εξελιχτείτε ως ψυχή και να βοηθήσετε και άλλους. Ήδη έχετε αρχίσει και βλέπετε ότι οι προκλήσεις που συναντάτε αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου.

Έτσι, η ζωή σας έχει περισσότερους προβληματισμούς και ευκαιρίες πνευματικής ανάπτυξης από ένα άλλο, πιο “ευτυχισμένο” άτομο, γιατί ήρθατε εδώ με τη νοοτροπία να αντιμετωπίσετε τη ζωή σαν ένα σχολείο, αρχικά σαν μαθητής αργότερα σαν φορέας φωτός.
Δεν έχετε έρθει για να οικοδομήσετε μια ζεστή φωλιά για τον εαυτό σας και στη συνέχεια να πεθάνετε. Ήρθατε εδώ με την αποστολή να εξελιχτείτε.

2. Δεν ξεγελιέστε εύκολα

Δεν είστε αφελείς. Έχετε ξαναζήσει στη Γη και γι’ αυτό μπορείτε να αποκρυπτογραφείτε τις ψυχολογικές καταστάσεις των άλλων. Δεν είστε τόσο επιρρεπείς στην πλύση εγκεφάλου όσο άλλοι άνθρωποι και αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύεστε να παίρνετε στα σοβαρά τις “ειδήσεις” που ακούτε.

Μπορείτε να καταλάβετε αν κάποιος κοροϊδεύει και δεν είναι αυτό που δείχνει και μπορείτε να “διαβάζετε” τα υποσυνείδητα μηνύματα μιας κατάστασης. Αυτά δηλαδή που λέγονται ή εννοούνται “κάτω από το τραπέζι”.Μπορείτε να “δείτε” μέσα από τους ανθρώπους και να καταλάβετε τις πραγματικές προθέσεις και επιθυμίες τους, κάτι που δυσκολεύει τους άλλους να σας “παραμυθιάσουν”. Δεν έχει ο καθένας αυτό το μοναδικό χάρισμα να βλέπει πίσω από τα φαινόμενα και αυτό ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι έχετε έναν διαφορετικό γενετικό κώδικα από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Από νεαρή ηλικία, ήσασταν σε θέση να καταλαβαίνετε τους άλλους σε μεγάλο βαθμό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε ζήσει αρκετές ζωές στο παρελθόν και είστε εξοικειωμένοι με τα διαφορετικά ψυχολογικά παιχνίδια που συνηθίζουν να παίζουν οι άνθρωποι. Έτσι, μπορείτε να αναγνωρίσετε τα σημάδια τους, όταν τα συναντάτε, ξεχωρίζοντας την ήρα απ’ το στάρι, αλλά και βλέποντας με μια ματιά το μέλλον τους, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι ίδιοι.

3. Έχετε τη λαχτάρα της “επιστροφής στο σπίτι”

Μπορεί να μην ξέρετε πού βρίσκεται το «σπίτι» σας αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρετε ότι δεν βρίσκεται εδώ. Ξέρετε κάπου βαθιά μέσα στην ψυχή σας, ότι ο πλανήτης Γη δεν είναι ο τελικός προορισμός σας.
Επειδή ξέρετε ότι η Γη δεν είναι πραγματικά το σπίτι σας, νιώθετε μόνος και ξένος. Τίποτε δεν σας αντιπροσωπεύει και κατά καιρούς σας πιάνει μελαγχολία και μια μεγάλη νοσταλγία για όλα αυτά που ζήσατε στο παρελθόν.

Πού βρίσκεται το σπίτι σας; Μπορούμε να το ονομάσουμε ουρανό, κόσμο των πνευμάτων ή μια άλλη Γη, αλλά ανεξάρτητα από το όνομα που θα του δώσουμε, ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι ο αληθινός τόπος σας, ο τόπος καταγωγής σας, βρίσκεται σε μια σφαίρα πέρα από τον υλικό κόσμο.

Μπορεί να βλέπουμε όλοι τη Γη σαν το σπίτι μας, αλλά για εσάς που έχετε πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια από και προς τον μυστικό κόσμο των πνευμάτων, ξέρετε πού πραγματικά ανήκετε.
Μπορεί να μην είστε σε θέση να το εξηγήσετε ξεκάθαρα και ίσως το μυαλό σας να μην μπορεί ακριβώς να το καταλάβει, αλλά η ψυχή σας λαχταρά την οικεία ατμόσφαιρα του σπιτιού που σας λείπει.

Μπορεί να οφείλετε πολλά σ’ αυτούς που σας μεγάλωσαν, αλλά νιώθετε ότι αυτοί δεν είναι οι γονείς σας. Έχετε έρθει από μακριά, ένας μοναχικός ταξιδιώτης του σύμπαντος, από ένα μέρος όπου εκεί βρίσκονται οι αληθινοί γονείς σας, τα μέλη της οικογένειάς σας και οι φίλοι σας. Ήσασταν μαζί τους προτού έρθετε εδώ και σας περιμένουν να επιστρέψετε, μετά την ολοκλήρωση της αποστολής σας σε αυτή τη ζωή.

Το διάβασα στο www.olabisi.gr

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1870,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,40,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,665,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,293,Κόσμος,9434,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2527,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: Τρία σημάδια ό,τι έχετε ξαναζήσει
Τρία σημάδια ό,τι έχετε ξαναζήσει
Τρία σημάδια ό,τι έχετε ξαναζήσει
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2017/05/ta-simadia-pou-dichnoun-oti-echis-zisi-polles-zoes.jpg
https://i.ytimg.com/vi/sBVuT-FhKzQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_649.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_649.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content