Χρωματικοί τύποι και έρωτας

Χρωματικοί τύποι και έρωτας

👉Το χρώμα που διαλέγουμε να φορέσουμε είναι δείκτης της διάθεσης, της ψυχολογίας... αλλά και του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε στους άλλους.Τι χρωματικός τύπος είσαι;

« Βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά..»

Για άλλη μια φορά καλά τα λένε τα τραγούδια.. Το χρώμα που διαλέγουμε να φορέσουμε είναι δείκτης της διάθεσης, της ψυχολογίας αλλά και του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε στους άλλους.. Στο άρθρο που ακολουθεί, αφού διαβάσεις πρώτα τι χρωματικός τύπος είσαι, θα μάθεις πώς μπορείς να ντυθείς για να προκαλέσεις τις ερωτικές καταστάσεις που επιθυμείς.

Αν δεχτούμε ότι οι προτιμήσεις και οι αντιπάθειές μας στα χρώματα συνδέονται με την ψυχολογία μας, εκφραζόμαστε μέσα από εκείνα που διαλέγουμε να φορέσουμε ή που θέλουμε να τα έχουμε στο περιβάλλον μας. Έτσι, συμβαίνει συχνά τα χρώματα που προτιμά ο σύντροφός σου (και εκείνο που εκφράζουν, φυσικά, σε ένα βαθύτερο επίπεδο), να είναι αυτά ακριβώς που λείπουν από σένα, από ψυχολογική πλευρά. Και ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που σε τράβηξε. Από την άλλη, το ταίρι σου μπορεί να επιλέγει χρώματα που να μην ταιριάζουν με το δικό σου γούστο, αλλά είναι καλό να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο.

Για παράδειγμα, ένας εσωστρεφής χαρακτήρας που αγαπά το βιολετί πιθανόν να γοητευτεί από έναν άνθρωπο «έξω καρδιά», που του αρέσει το κόκκινο και ακτινοβολεί ζωντάνια και πνεύμα. Αλλά από την άλλη, ένα αταίριαστο ζευγάρωμα ίσως να είναι ολέθριο για σένα, κάνοντας σε να νιώθεις ότι σε εξαντλεί και σε περιορίζει. Μια σχέση χρειάζεται ισορροπία για να πετύχει. Ωστόσο, για να τη βρεις καλό είναι γνωρίζεις πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σου.

Τα χρώματα της εποχής σου. Τι τύπος είσαι;

Δεν μιλάμε βέβαια για το αν είσαι λευκός, μαύρος ή… ινδιάνος. Η τυπολογία αυτή έχει να κάνει με τη φύση, τα δικά σου χρώματα αλλά και τις εποχές του χρόνου. Κάθε εποχή έχει τα δικά της χρώματα και τη δική της ενέργεια. Είμαστε κι εμείς μέρος αυτού του μεγάλου φυσικού ρυθμού που επαναλαμβάνεται σε αιώνιους κύκλους. Οι άνθρωποι κάθε εποχής έχουν συγκεκριμένα χρώματα στο δέρμα, τα μάτια, τα μαλλιά, και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Και επιλέγοντας τα χρώματα που ταιριάζουν με τον εποχικό μας τύπο, όχι μόνο εκφράζουμε την προσωπικότητά μας, αλλά και εξωτερικεύουμε με πιο φυσικό και ολοκληρωμένο τρόπο τα συναισθήματά μας.

Χειμερινός τύπος

Ο χειμώνας είναι μια εποχή περιορισμού, κρύου και σκοταδιού. Θυμίζει λευκό χιόνι και μεγάλες νύχτες. Οι χειμωνιάτικοι τύποι έχουν τέτοια χρώματα που τους κάνουν να δείχνουν σιγουριά και αυτοέλεγχο. Συνήθως έχουν σκούρα μάτια, μαλλιά και δέρμα, έτσι ώστε το ασπράδι των ματιών και τα δόντια τους να κάνουν αντίθεση. Πιθανόν να είναι δύσκολοι χαρακτήρες και να μην κάνουν εύκολα παρέες. Ο συναισθηματισμός τους είναι έντονος και, παρόλο που δεν επικοινωνούν ανοιχτά, η αγάπη και η αφοσίωσή τους έχουν δύναμη και βάθος.

Ανοιξιάτικος τύπος

Η άνοιξη φέρνει ανανέωση, έντονα χρώματα και την ενέργεια της καινούργιας ζωής και της νέας αρχής. Οι ανοιξιάτικοι τύποι έχουν δέρμα ροδακινί, ροδαλό ή λευκό, μαλλιά από σκουρόξανθα έως σκούρα καστανά και μάτια γαλάζια, πράσινα ή ανοιχτά καστανά. Είναι γεμάτοι ζωντάνια και έχουν πολλή αγάπη να δώσουν, αλλά ο παρορμητισμός τους, τους κάνει κάπως επιπόλαιους στις σχέσεις τους.

Καλοκαιρινός τύπος

Τα άτομα αυτά έχουν τη θέρμη του ήλιου, το γαλάζιο του ουρανού και την ενέργεια από το αχανές πράσινο και χρυσαφί των αγρών. Η επιδερμίδα τους τείνει να είναι διάφανη, ροδαλή ή μπεζ. Έχουν μαλλιά σε τόνους που κυμαίνονται από το ανοιχτό ξανθό μέχρι το ανοιχτό καστανό και μάτια σε χρώμα φουντουκί, γκριζογάλανο, γαλανό ή γκριζοκάστανο. Στην προσωπικότητά τους υπάρχει και το αγορίστικο μπλε και το κοριτσίστικο ροζ, πράγμα που τους κάνει περιπετειώδεις και ευαίσθητους. Δεν εκφράζουν εύκολα τα συναισθήματά τους και πρέπει να αποκτήσουν σιγουριά για να εκδηλώσουν την αγάπη τους στο ταίρι τους.

Φθινοπωρινός τύπος

Το φθινόπωρο είναι η εποχή όπου τα φύλλα γίνονται πορτοκαλί, κόκκινα και χρυσά και πέφτουν στη γη στον αιώνιο κύκλο της ζωής και του θανάτου. Οι φθινοπωρινοί τύποι έχουν παρόμοιους χρωματισμούς, με κόκκινα, χαλκόχρωμα ή κοκκινόξανθα μαλλιά, χρυσαφί έως ροδαλό δέρμα και χρυσά, καστανά ή πράσινα μάτια. Ως προς το ταμπεραμέντο τους, είναι θερμοί, εκδηλωτικοί και γενναιόδωροι. Ωστόσο, στον έρωτα γίνονται κυκλοθυμικοί και απρόβλεπτοι, ενώ αντιπαθούν τη ρουτίνα στη σχέση, που προκύπτει από τη συνήθεια και την εξοικείωση.

Αλλά και πέρα από τα χρώματα της εποχής σου, ασφαλώς και μπορείς να ντύνεσαι όπως σε εκφράζει κάθε φορά..Ως προς τον έρωτα τώρα, παρακάτω θα βρεις μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες, ώστε να στέλνεις κάθε φορά το σωστό μήνυμα.

Το χρωματικό φάσμα της αγάπης

Φυσικά, αν πρόκειται να συναντήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα κοιτάξεις να φορέσεις κάτι που να κρίνεις κατάλληλο για την περίσταση και που να αισθάνεσαι ότι σου πηγαίνει. Όμως πέρα από αυτό, το χρώμα του ρούχου που θα βάλεις μπορεί να επηρεάσει το «κλίμα» ανάμεσά σας. Να λοιπόν με τι κριτήριο να διαλέγεις τα χρώματα που θα φοράς, αν θέλεις να φέρεις και να κρατήσεις την αγάπη στη ζωή σου:

Κόκκινο
Φόρεσε κόκκινα όταν θέλεις να αισθάνεσαι αισθησιασμό και ζωντάνια και όταν θέλεις να φέρεις στη ζωή σου έναν έρωτα με έντονη σεξουαλικότητα.

Ροζ
Το ανοιχτό ροζ ενισχύει την τρυφερότητα και τη στοργή μέσα στη σχέση. Το έντονο ροζ στέλνει μηνύματα σαγήνης και πάθους.

Πορτοκαλί
Ντύσου στα πορτοκαλιά όταν θέλεις να εκπέμπεις χαρά της ζωής ή αισθάνεσαι όμορφα μέσα σε μια σχέση που ήδη υπάρχει.

Κίτρινο
Το κίτρινο είναι το χρώμα της προσωπικής έκφρασης. Φόρεσέ το όταν θέλεις να εκφράσεις σε κάποιο πρόσωπο τα συναισθήματά σου, αλλά νιώθεις να σου… δένεται η γλώσσα.

Πράσινο
Επειδή είναι χρώμα εξισορρόπησης, φόρεσέ το αν αισθάνεσαι ότι ο έρωτας σου γίνεται εμμονή, ώστε να μην έχεις τόση προσκόλληση. Επίσης, αν το ταίρι σου σου δείχνει ότι χρειάζεται περισσότερο δικό του ζωτικό χώρο.

Γαλάζιο

Ντύσου με γαλάζιο για να ενισχύσεις τη γαλήνια πλευρά της αγάπης, ιδιαίτερα αν αισθάνεσαι ότι χρειάζεται μια ήρεμη επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σαν ανάπαυλα στις παθιασμένες συζητήσεις.

Μοβ
Αν έχεις άγχος για την έκβαση μιας σχέσης, φόρεσε μοβ. Βοηθά να επικεντρωθείς στις πιο πνευματικές πλευρές της σχέσης και διώχνει την ένταση.

Λευκό
Ντύσου με λευκά αν σε έχουν κουράσει οι απαιτήσεις του συντρόφου σου και χρειάζεσαι μια περίοδο ηρεμίας και ησυχίας. Το λευκό είναι και χρώμα της μοναχικότητας, γι’ αυτό μην το φοράς ποτέ όταν πονάς για μια σχέση που χάλασε.

Μαύρο

Αυτό το χρώμα σε κάνει να αποσύρεσαι στον εαυτό σου, έτσι απόφυγέ το αν χρειάζεται να συμμετέχεις σε μια κατάσταση. Ιδίως αν έχεις δημιουργήσει μια νέα σχέση, όπου χρειάζεται επικοινωνία για να αναπτυχτεί, μη φοράς ποτέ μαύρο ή τουλάχιστον «σπάσε» το με κάτι κίτρινο ή ροζ.


Το διάβασα στο www.astrologos.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Χρωματικοί τύποι και έρωτας
Χρωματικοί τύποι και έρωτας
Χρωματικοί τύποι και έρωτας
https://www.verywellmind.com/thmb/CeC2pHBYQ_zgSzymaM0ONCjLmRA=/3437x2578/smart/filters:no_upscale()/514351083-56a796105f9b58b7d0ebefc9.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_618.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_618.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content