Τι μας συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Που πηγαίνει η ψυχή μας;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τι μας συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Που πηγαίνει η ψυχή μας;

👉Αν μεγαλώσατε σε μια θρησκευόμενη οικογένεια, τότε σίγουρα οι απαντήσεις σας...αφορούν τον παράδεισο και την κόλαση. Ευτυχώς, αυτή η δυαδικότητα ΔΕΝ υφίσταται…

Πέρα από το γεγονός ότι οι δύο αυτές (αιώνιες) επιλογές δεν είναι λογικές σε κανένα φιλοσοφικό σύστημα, αρκετές επιστημονικές έρευνες σε ανθρώπους που είχαν μεταθανάτιες εμπειρίες, υποστηρίζουν πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα παρουσιάζουν όλα τα θρησκευτικά συστήματα ανά τον κόσμο.

Ο δρ. Michael Newton είναι υπνοθεραπευτής, βοηθάει δηλαδή ανθρώπους – μέσω της ύπνωσης – να ανακαλέσουν τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος και να τις αντιμετωπίσουν, με σκοπό τη θεραπεία μέσω της ανάμνησης. Ύστερα από 40 χρόνια πρακτικής άσκησης στον τομέα, ανακάλυψε πως μπορούσε να «οδηγήσει» τους ασθενείς του τόσο πίσω στο χρόνο, που ανακαλούσαν γεγονότα από άλλες ζωές!

Τα παρακάτω βιώματα έχουν παρθεί από το βιβλίο του «Journey of Souls and Destiny of Souls«. Το πιο αξιοσημείωτο είναι πως όλες αυτές οι εμπειρίες, που αφορούν πραγματικά περιστατικά, αναφέρουν πως βίωσαν το ίδιο πράγμα…

Στιγμιαία αναδρομή σημαντικών γεγονότων

Είναι από τις πιο συνηθισμένες εμπειρίες, όπου ετοιμοθάνατοι αναφέρουν πως όλη τους η ζωή (ή έστω τα πιο σημαντικά γεγονότα της) περνούν αστραπιαία μπροστά από τα μάτια τους.

Βλέπουμε το σώμα μας

Έχει αναφερθεί σε αρκετές μεταθανάτιες εμπειρίες, ότι οι ασθενείς μπορούσαν να δουν καθαρά το βιολογικό τους σώμα τη στιγμή που η συνείδησή τους απελευθερωνόταν από τα δεσμά του. Μπορούσαν επίσης να περιγράψουν με απίστευτη λεπτομέρεια το χώρο και τις συνομιλίες των ανθρώπων που βρίσκονταν γύρω από το νεκρό σώμα τους!

Το φως

Μια επίσης συνηθισμένη αναφορά, είναι το κλασσικό φως στο βάθος του «τούνελ». Πρόκειται για ένα απόμακρο – αρχικά – φως, το οποίο σταδιακά πλησιάζει σα να μας τραβάει κοντά του, ενώ συνοδεύεται σχεδόν πάντα από αισθήματα ευφορίας και γαλήνης.Εμφάνιση νεκρών συγγενών

Αφότου εισέλθουμε στα πνευματικά πεδία (μέσα από την πύλη του φωτός που αναφέραμε παραπάνω), μας υποδέχονται αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα για να μας καθησυχάσουν και να μας καθοδηγήσουν. Ανάμεσά τους μπορεί να βρίσκονται και κάποιοι «άγνωστοι», πρόκειται όμως για ψυχές με τις οποίες είχαμε συγγένεια ή αγαπούσαμε βαθύτατα σε προηγούμενες ζωές μας.

Ο φύλακας άγγελος

Είτε θέλετε να τον αποκαλείτε φύλακα-άγγελο είτε πνεύμα-οδηγό, θα τον συναντήσετε στα πνευματικά πεδία, πράγμα το οποίο σηματοδοτεί ότι η «ξενάγηση» τελείωσε. Ήρθε η ώρα του απολογισμού τη ζωής που ο καθένας μας επέλεξε να ζήσει σε αυτή την ενσάρκωση.


Ανασκόπηση

Είναι μια διαδικασία στην οποία μας συντροφεύει το πνεύμα-οδηγός μας, όπου αναλύουμε όλα όσα έχουν συμβεί στην τελευταία μας ενσάρκωση. Σύμφωνα με τις αναφορές των ασθενών, είναι σα να βλέπουν τη ζωή τους σε ταινία ή βιβλίο. Σίγουρα κάποια γεγονότα θα μας κάνουν να ντραπούμε, δεν ήρθε όμως ακόμη η ώρα της κρίσης. Είναι η στιγμή της ανασκόπησης, όπου ο καθένας ανακαλύπτει τι μπορεί να βελτιώσει στα της ψυχής του δρώμενα. Ανάλογα με το αποτέλεσμα αυτής της ανασκόπησης, ίσως συμφωνήσετε με το πνεύμα-οδηγό σας να ενσαρκωθείτε ξανά, προκειμένου να βελτιωθείτε.

Είναι δύσκολος ο δρόμος της επιστροφής

Είναι τόσο απόλυτη η γαλήνη και η ηρεμία στα πνευματικά πεδία, με αποτέλεσμα ο δρόμος της επιστροφής, δηλαδή της καινούρια ενσάρκωσης, να μοιάζει δυσβάσταχτος. Υπάρχει όμως δουλειά που πρέπει να ολοκληρωθεί: το κάλεσμά σας μπορεί να σας επιτρέψει να καθοδηγήσετε άλλες ψυχές ή να είναι δική σας απόφαση προκειμένου να εξελιχθείτε.

Όπως και να “χει, το σημαντικό είναι το εξής: 
υπάρχει αγάπη και πρόνοια. Ο θάνατος δεν υφίσταται, μόνο η μετάβαση. Θα ξαναβρεθούμε με τους αγαπημένους μας και θα βιώσουμε μαγικά πράγματα, όλα όμως είναι αποτέλεσμα των επιλογών μας. Η ευθύνη δεν είναι κάτι που πρέπει να παίρνουμε ελαφρά τη καρδία. Το τι θα συναντήσουμε όταν το ταξίδι μας εδώ τελειώσει και πως θα αρχίσει το επόμενο, είναι καθαρά στο χέρι μας.

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,416,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1865,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,102,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,681,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,730,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,38,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,137,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,650,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,126,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,24,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,285,Κόσμος,9430,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,271,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5888,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1070,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2519,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,591,Eco-News,2734,GP - info,5,voice healing therapy,27,
ltr
item
Ploumistos.com: Τι μας συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Που πηγαίνει η ψυχή μας;
Τι μας συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Που πηγαίνει η ψυχή μας;
Τι μας συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Που πηγαίνει η ψυχή μας;
https://nb.bbend.net/media/news/2017/08/27/816642/main/after-death.jpg
https://i.ytimg.com/vi/OO_POc33BnQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_42.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_42.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content