Τι προσπαθούν να σας πουν τα όνειρά σας για τη σχέση σας

Τι προσπαθούν να σας πουν τα όνειρά σας για τη σχέση σας

👉Σύμφωνα με ερευνητές στο Κέντρο Έρευνας Νευροεπιστήμης της Λυών τελευταία έχει σημειωθεί... αύξηση 35% στα παράξενα όνειρα και 15% αύξηση στα αρνητικά όνειρα. 

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν αυτά τα όνειρα ασυνήθιστα αληθινά. Δεδομένου ότι η ζωή μας έχει διαταραχθεί, πολλά από αυτά τα όνειρα αφορούν σχέσεις. Τα όνειρα είναι η πύλη προς τις ασυνείδητες επιθυμίες και συναισθήματα μας, έτσι δεν θα συσχετίζονται πάντα με την καθημερινή πραγματικότητα. Για παράδειγμα, ορισμένα άτομα μπορεί να έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους στα όνειρά τους αλλά όχι στην πραγματική ζωή. Άλλοι μπορεί να έχουν αγχωτικά όνειρα για τον σύντροφό τους χωρίς να γνωρίζουν τους λόγους.

Αυτά τα όνειρα που βασίζονται στη σχέση προσπαθούν να μας πουν κάτι βαθύτερο; Ή είναι απλώς πανδημικό άγχος που εκδηλώνεται ενώ κοιμόμαστε;

Ποια είναι τα όνειρά σας που προσπαθούν να σας πουν για τη σχέση σας; Τα όνειρα μπορούν να έχουν πολλές έννοιες, επομένως δεν υπάρχει σαφής απάντηση. Η συσσωρευμένη ανήσυχη ενέργεια μπορεί να προκαλέσει βαθύτερα άσκοπα όνειρα άγχους, ενώ άλλα όνειρα μπορούν να στέλνουν μηνύματα σχετικά με το τι πραγματικά έχει σημασία και τι πρέπει να αλλάξει. Τα όνειρα που επαναλαμβάνονται ή τραβούν την προσοχή σας περισσότερο από άλλα πιθανώς ανήκουν στην τελευταία ομάδα. Δώστε προσοχή, γιατί αυτά τα όνειρα προέρχονται συνήθως από το βαθύτερο υποσυνείδητό μας. Αν και τα όνειρα ποικίλλουν λεπτομερώς υπάρχουν ορισμένα κοινά θέματα. Εδώ είναι τρία όνειρα κοινών σχέσεων, μαζί με αυτό που ίσως προσπαθούν να σας πουν:

1. Hot Dreams(Καυτά Όνειρα)
Ένα από τα πιο κοινά όνειρα που εστιάζει στη σχέση είναι τα καυτά όνειρα, αλλά τι είναι αυτά;

Για να κατανοήσετε καλύτερα, αναρωτηθείτε:
Είστε εσείς και ο σύντροφός σας σε καλή σχέση μεταξύ σας αυτή τη στιγμή; Έχετε αγγίξει ο ένας τον άλλον λόγω του άγχους τελευταία; Είναι σημαντικό να διακρίνουμε αυτές τις δύο εμπειρίες. Τα όνειρα μπορούν να αντανακλούν συσσωρευμένες και ανεξέλεγκτες επιθυμίες, ειδικά αν δεν είχατε τόσο ρομαντικές σχέσεις όσο θα θέλατε.

Εάν εσείς και ο σύντροφός σας αισθάνεστε άγχος για μια κατάσταση και δεν έχετε βρει χρόνο να συναντηθείτε, σημειώστε μια ημερομηνία μαζί στο ημερολόγιο. Συμφωνείστε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα στο σπίτι που θα σας κάνει να έχετε τη διάθεση.Ωστόσο, τέτοια όνειρα δεν αφορούν μόνο το σεξ. Αυτά τα όνειρα μπορούν επίσης να προέλθουν από την επιθυμία για συναισθηματική σύνδεση. Σε τελική ανάλυση, η καλή χημεία προέρχεται από τη σύνδεση. 

Πότε ήταν η τελευταία φορά που εσείς και ο σύντροφός σας επικοινωνήσατε για να συνδεθείτε πραγματικά ή πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε σεξουαλική επαφή όπως αγκαλιές,φιλιά και απαλό μασάζ; Εάν έχει περάσει λίγο, αφιερώστε λίγο χρόνο για να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας στο τέλος της ημέρας σας πριν πάτε για ύπνο. Μοιραστείτε κάτι που σας άρεσε για την ημέρα σας ή κάτι που έκανε ο σύντροφός σας που σας άρεσε. Να είστε συγκεκριμένοι και γνήσιοι. Αυτή η απλή πράξη μπορεί να αρχίσει να ξαναχτίζει μια συναισθηματική οικειότητα που έχει καταστραφεί από ορισμένες καταστάσεις. 

2. Όνειρα σύγκρουσης και έντασης
Τα όνειρα στα οποία συζητάτε εσείς και ο σύντροφός σας ή αισθάνεστε ένταση συνήθως εξηγούνται από δύο κοινά θέματα. Για να τα καταλάβετε, προσέξτε τις απογοητεύσεις, τους φόβους και τα συναισθήματα που εκφράζονται στο όνειρο. Είναι πιθανό αυτά τα συναισθήματα να βγαίνουν κάτω από την επιφάνεια ενώ είστε ξύπνιοι. Οι ανησυχίες για την εργασία, τη φροντίδα των παιδιών και άλλες καθημερινές εργασίες μπορούν να καλύψουν αυτά τα υποκείμενα συναισθήματα ή απλά να σας αποτρέψουν από το να είστε σε θέση να μιλήσετε για αυτά και να τα κρατήσετε μέσα σας. 

Αυτά τα μη αναγνωρισμένα συναισθήματα μπορεί να εμφανίζονται σε ένα όνειρο, καθώς τα λεπτά σημάδια παραβλέπονται κατά την αφύπνιση.Εάν ναι, αφιερώστε χρόνο για να αναλύσετε τα συναισθήματά σας, σημειώνοντας αυτά που μπορεί να προκύψουν από προσωπικές ανάγκες, καθώς και αυτές που δεν ικανοποιούνται από τον σύντροφό σας.Η αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων από νωρίς μπορεί να αποτρέψει μακροπρόθεσμες συγκρούσεις.

3. Όνειρα όπου δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το άλλο άτομο.
Το τελευταίο όνειρο της κοινής σχέσης είναι λίγο πιο αφηρημένο, αλλά μπορεί να σηματοδοτήσει έλλειψη σύνδεσης με τον σύντροφό σας. Είχατε πρόσφατα ένα όνειρο όπου προσπαθούσατε να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας στο τηλέφωνο και δεν θα μπορούσατε; Μερικές φορές σε αυτά τα όνειρα οι άνθρωποι καλούν τους αριθμούς αλλά δεν μπορούν να το κάνουν σωστά. Άλλοι θα μπορούν να τηλεφωνήσουν, αλλά ο σύντροφός τους δεν θα μπορεί να τους ακούσει. 

Αυτό το όνειρο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι αισθάνεστε υποτιμημένοι, υποτιμημένοι ή λίγο αγνοημένοι στη σχέση σας. Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να προέρχονται από την πάλη με την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ή από εσάς ή τον σύντροφό σας χάνοντας καθε επαφή στο τέλος μιας εργάσιμης ημέρας. Εάν κάποιο από αυτά τα συναισθήματα σας φαίνεται αληθινό, σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα τελετουργικό μετά τη δουλειά με τον σύντροφό σας. Τα τελετουργικά συμβάλλουν στην ευθυγράμμιση των προθέσεων μας με τη δράση. Η από κοινού συμμετοχή σε ένα τελετουργικό μπορεί να σας επιτρέψει να βγείτε από τον τρόπο εργασίας και να είστε πραγματικά παρόντες μεταξύ σας. Θα μπορούσε να είναι ένας σύντομος διαλογισμός, να ανάψετε ή να σβήσετε ένα κερί μαζί, ή ακόμη και να αλλάξετε ρούχα ταυτόχρονα. Τα όνειρα της σχέσης σας είναι ένα σημάδι ότι νοιάζεστε για τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας. 

Όταν λαμβάνετε αυτά τα όνειρα με αίσθηση περιέργειας και όχι κρίσης, μπορούν να γίνουν ισχυρές πηγές μετασχηματισμού, θεραπείας και αλλαγής.

Το διάβασα στο www.espritsciencemetaphysiques.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Τι προσπαθούν να σας πουν τα όνειρά σας για τη σχέση σας
Τι προσπαθούν να σας πουν τα όνειρά σας για τη σχέση σας
Τι προσπαθούν να σας πουν τα όνειρά σας για τη σχέση σας
https://oneirokritis.org/sites/default/files/styles/812x500/public/oneirokritis-klama-dakrya-1280.jpg?itok=4HzHcHEI
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_37.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_37.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content