Η φυλή των ανθρώπων με κέρατα στο κεφάλι

Η φυλή των ανθρώπων με κέρατα στο κεφάλι

👉Όταν αναφερόμαστε στην λέξη “κέρατο” το μυαλό μας πηγαίνει στην απιστία μεταξύ ζευγαριών. Όμως, εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ίσως, να έχετε προσέξει σε μουσεία, ή σε φωτογραφίες ότι κάποια αγάλματα παρουσιάζονται με κέρατα στο κεφάλι. Ο Μιχαήλ Άγγελος, για παράδειγμα, φιλοτέχνησε τον Μωυσή με κέρατα στο κεφάλι του, για να δείξει τον δεσμό του με τον αίμα των βασιλιάδων της προκατακλυσμιαίας εποχής.Ο Μωυσής, λέγεται, ότι κατέβηκε από το βουνό με κέρατα στην αρχή της αστρολογικής εποχής του Ραμ, δηλώνοντας: «Είμαι ο κριός του Θεού!» Σύμπτωση; Τα κέρατα, κατά την εποχή του Μωυσή, ήταν σύμβολο εξουσίας και δύναμης.

Έχει υποστηριχτεί ότι απόγονοι είτε των προκατακλυσμιαίων Ατλάντων είτε των Λεμουρίων έφεραν αυτό το σύμβολο, το οποίο αποδίδεται συνήθως στους “Φωτεινούς”. Οι “Φωτεινοί” απεικονίζονται με κέρατα στα κεφάλια τους. Λέγεται ότι ήταν ένα σύμβολο σοφίας, ηγεσίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σαμάνοι, οι ιερείς και οι βασιλιάδες υιοθέτησαν επίσης το σκέπασμα του κεφαλιού με κέρατα, ή αιχμηρά “καπέλα”, ειδικά με τη μορφή του στέμματος.

Πολλοί θεοί, όπως ο Δίας, συμπεριλαμβανομένου του Γιαχβέ, ακόμα και ο Μέγας Αλέξανδρος, έχουν απεικονιστεί με κέρατα στο κεφάλι. Άραγε, είναι αυτές οι απεικονίσεις, απλοί συμβολισμοί; Μήπως υπήρξε κάποια φυλή ανθρώπων – ή άλλων όντων που ήρθαν ή συνυπήρχαν με τους ανθρώπους;Σύμφωνα με το τεύχος του Pursuit, 6: 69-70, Ιούλιος 1973 και Mysteries of the Unexplained , σ. 39 1992, ανθρώπινα κρανία με κέρατα ανακαλύφθηκαν στο ταφικό ανάχωμα Sayre, στο Bradford County της Pennsylvania, την δεκαετία του 1880. Το κέρατο ήταν πέντε εκατοστά περίπου πάνω από τα φρύδια, ενώ οι σκελετοί είχαν περίπου 2,1 μέτρα ύψος, με όλη την υπόλοιπη ανατομία να είναι φυσιολογική.

Εκτιμήθηκε ότι τα σώματα εκείνα είχαν ταφεί γύρω στο 1200 μ.Χ. Τα οστά στάλθηκαν στο Αμερικανικό Ερευνητικό Μουσείο στη Φιλαδέλφεια, όπου αργότερα υποστηρίχθηκε ότι έχουν κλαπεί και δεν ξαναβρέθηκαν από τότε. Μεγαλόσωμοι άνθρωποι, με κέρατα στο κεφάλι βρέθηκαν, επίσης, νότια της Elmira και του Wellsville, στη Νέα Υόρκη.

Αλλά το περίεργο αυτό παρελθόν φαίνεται πως με κάποιο τρόπο φτάνει έως τις μέρες μας, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων – αν και σπάνιες – που φέρουν ένα τουλάχιστον ένα κέρατο στο κεφάλι τους. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικές είναι η περιπτώσεις της υπεραιωνόβιας Zhang Ruifang από την Κίνα η οποία από το 2009 άρχισε να παρατηρεί πως αναπτυσσόταν ένα κέρατο στην αριστερή πλευρά του μετώπου της.Επίσης, μία από τις πιο θεαματικές περιπτώσεις ανθρώπινου κέρατος είχε μια 69χρονη γυναίκα που το κέρατο που αναπτύχθηκε έφτασε τα 17 εκατοστά αλλά, τελικά, αφαιρέθηκε με χειρουργική επέμβαση. Δεν είναι περισσότερα πράγματα γνωστά για αυτή τη γυναίκα.


Τι μπορεί να συμβαίνει, λοιπόν; Μήπως κάποτε υπήρχε μία φυλή, με κέρατα στο κεφάλι που είχαν την εξουσία και κάποιοι την “δανείστηκαν” με ανάλογες αμφιέσεις -είτε είχαν το ανάλογο κύρος και τη δύναμη, είτε όχι;

Κι αν πράγματι υπήρχαν, ήταν άνθρωποι ή κάτι άλλο; Μπορεί αυτές οι περιπτώσεις στην σύγχρονη εποχή μας, ανθρώπων με κέρατα στο κεφάλι, να είναι προϊόν κληρονομικότητας από ένα πολύ μακρινό και άγνωστο παρελθόν;

Το διάβασα στο diadrastika.com 
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1739,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,41,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,587,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,35,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,645,ΒΙΝΤΕΟ,147,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,56,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,80,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,65,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,89,Κόσμος,9154,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,60,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5732,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,991,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2328,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,36,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,475,Eco-News,2665,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Η φυλή των ανθρώπων με κέρατα στο κεφάλι
Η φυλή των ανθρώπων με κέρατα στο κεφάλι
Η φυλή των ανθρώπων με κέρατα στο κεφάλι
https://www.diadrastika.com/wp-content/uploads/2019/03/horn-men2-min.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_339.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_339.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content