Πώς πέθανες στην προηγούμενη ζωή σου με βάση το ζώδιό σου

Πώς πέθανες στην προηγούμενη ζωή σου με βάση το ζώδιό σου

👉Η αστρολογία -μεταξύ άλλων- μπορεί να σου δώσει πληροφορίες και για το ποιος ήσουν σε μια άλλη, προηγούμενη ζωή σου, αλλά... και για το πώς πέθανες! Εμείς βάλαμε κάτω τα βασικά στοιχεία του ζωδίου σου και καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα.Σίγουρα δεν μπορούν να αποδειχτούν, αλλά δε χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά για να μάθεις την πιθανή αίτια του θανάτου σου, τότε.

Κριός

Ως Κριός, είσαι θαρραλέος/α, τολμηρός/η και δυνατός/η. Επιπλέον, φλογερός/η και παθιασμένος/η. Υπάρχει μια πιθανότητα να πυροβολήθηκες στην προηγούμενη ζωή σου από κάποιον/α που γνώριζες και ήσουν ερωτευμένος/η. Ήταν, λοιπόν, έγκλημα πάθους.

Ταύρος

Ως Ταύρος, είσαι υπομονετικός/η, αξιόπιστος/η και πρακτικός/η. Αγαπάς τους ανθρώπους και οι άνθρωποι σε αγαπούν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες στα βαθιά σου γεράματα, από φυσικά αίτια, έχοντας μια καλή ζωή.

Δίδυμος

Ως Δίδυμος, είσαι χαριτωμένος/η, συμπαθής και με χιούμορ. Όπου κι αν πας, κάνεις γνωριμίες, φιλίες αλλά δημιουργείς και έχθρες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες από πτώση από ένα ψηλό κτίριο. Το θέμα είναι ότι είτε γλίστρησες ή κάποιος/α σε έσπρωξε.

Καρκίνος

Ως Καρκίνος, είσαι ευαίσθητος/η, συναισθηματικός/η και πιστός/η. Για να μην αναφέρουμε, πόσο προστατευτικός/η είσαι. Η πιθανότητα να πνίγηκες στην προηγούμενη ζωή σας, επειδή προσπάθησες να σώσεις κάποιον/α που αγαπούσες πολύ, είναι μεγάλη. Ίσως το παιδί σου.

Λέων

Ως Λέων, είσαι τολμηρός/η, θαρραλέος/α και επιθυμείς να βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής. Είσαι, επίσης, εξωστρεφής, δημιουργικός/η, αλλά μπορεί να προσβάλλεις και να υποτιμήσεις κάποιον/α. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να έθιξες την αξιοπρέπεια ενός ατόμου κι αυτό να σου έστησε καρτέρι και να σε σκότωσε.

Παρθένος

Ως Παρθένος, είσαι συνεσταλμένος/η, λογικός/η και συντηρητικός/η. Επίσης, αξιόπιστος/η και προσπαθείς να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, πιθανώς πηγαίνοντας κάπου είτε για να βοηθήσεις είτε γιατί ένιωθες υποχρεωμένος/η.

Ζυγός

Ως Ζυγός, είσαι γοητευτικός/η, κοινωνικός/η και σου αρέσει να γοητεύεις. Επίσης, προσπαθείς να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις και να διατηρείς την ειρήνη και την αρμονία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες από μια μη διαγνωσμένη ασθένεια στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή την αγνόησες ή δεν ήθελες να την αντιμετωπίσεις..

Σκορπιός

Ως Σκορπιός, είσαι παθιασμένος/η και αποφασιστικός/η. Έχεις όμως και μια σκοτεινή πλευρά που μπορεί να σε πάει από τον παράδεισο ως την κόλαση. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δολοφονήθηκες από έναν κατά συρροή δολοφόνο, όμως να το πάλεψες μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Τοξότης

Ως Τοξότης, είσαι η ψυχή της παρέας. Η ελευθερία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά σου και μισείς να σου λένε τι πρέπει να κάνεις. Δίνεις, επίσης, μεγάλο αγώνα για να διαχειριστείς κάποια έντονα συναισθήματά σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην προηγούμενη ζωή σου να πιέστηκες τόσο που να αυτοκτόνησες.

Αιγόκερως

Ως Αιγόκερως, είσαι υπεύθυνος/η, δίκαιος/η και υπομονετικός/η. Προσπαθείς να είσαι πάντα εντάξει και έχεις μεγάλο αυτοέλεγχο. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να την πατήσεις. Είναι πολύ πιθανό, στην προηγούμενη ζωή σου, να σε απήγαγε και να σε σκότωσε κάποιος/α που γνώριζες.

Υδροχόος

Ως Υδροχόος, είσαι ανεξάρτητος/η, εκκεντρικός/η και εξαιρετικά εγκεφαλικός/η. Συνήθως βλέπεις αποστασιοποιημένα μια κατάσταση, έτσι ώστε να λύσεις αποτελεσματικά ένα πρόβλημα. Επίσης, σου είναι εύκολο να μπεις μπροστά για να υπερασπίσεις τους άλλους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην προηγούμενη ζωή σου, να πέθανες σε μια πυρκαγιά, προσπαθώντας να σώσεις κι όποιον άλλο βρισκόταν μαζί σου.

Ιχθύς

Ως Ιχθύς, είσαι συμπαθής, ανιδιοτελής και ευαίσθητος/η. Επίσης, τραβάς πάνω σου ανθρώπους που είτε είναι αδύναμοι και χρειάζονται τη βοήθεια και την παρηγοριά σου είτε ηλικιωμένοι και μόνοι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες κι εσύ σε μεγάλη ηλικία, από μια κοινή ασθένεια, εγκαταλελειμμένος/η και αβοήθητος/η.

Το διάβασα στο www.gnomip.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1739,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,40,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,587,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,35,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,645,ΒΙΝΤΕΟ,147,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,54,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,78,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,64,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,89,Κόσμος,9152,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,60,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5732,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,991,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2326,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,35,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,474,Eco-News,2664,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Πώς πέθανες στην προηγούμενη ζωή σου με βάση το ζώδιό σου
Πώς πέθανες στην προηγούμενη ζωή σου με βάση το ζώδιό σου
Πώς πέθανες στην προηγούμενη ζωή σου με βάση το ζώδιό σου
https://weirdsides.com/wp-content/uploads/2020/04/12-27.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_253.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_253.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content