ΣΟΚ για το Ίντερνετ των Πραγμάτων στην Ελλάδα! - Τα ΠΑΝΤΑ θα συνδεθούν με τσιπ - ψηφιακά (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΟΚ για το Ίντερνετ των Πραγμάτων στην Ελλάδα! - Τα ΠΑΝΤΑ θα συνδεθούν με τσιπ - ψηφιακά (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Την ίδρυση του Συνεργατικού Σχηματισμού Καινοτομίας «Πλειάδες» για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Pleiades IoT Innovation Cluster) ανακοίνωσε η Uni Systems, σε συνέχεια ένταξής του στο πρόγραμμα επιχορήγησης της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σκοπός του «Pleiades IoT Innovation Cluster» είναι η ανάπτυξη και προώθηση τεχνολογικής καινοτομίας στην περιοχή του Internet of Things μέσω της συντονισμένης συνεργασίας μεταξύ των μελών του.

Η Uni Systems είναι ο φορέας αρωγός του Cluster που αποτελείται από ερευνητικά κέντρα, πανεπιστημιακά ιδρύματα, μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρείες με συγκεκριμένη τεχνογνωσία καθώς και νεοφυείς επιχειρήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, το κάθε μέλος έχει τον δικό του, σημαίνοντα ρόλο στο οικοσύστημα, υποστηρίζοντάς το μέσω εύρους εκτεταμένων συνεργειών.


Τα διασυνδεδεμένα μέλη του ενεργούν ως μέρη του ευρύτερου συνόλου και ολοκληρώνουν έργα σε εθνικές και περιφερειακές περιοχές Έρευνας και Καινοτομίας προκειμένου να αναπτύξουν προγράμματα μέσω πρωτοβουλιών που εντάσσονται στο Πρόγραμμα-πλαίσιο Horizon 2020, σε προγράμματα των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων, σε άλλες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες καθώς και στην ευρύτερη αγορά. 

Το «Pleiades IoT Innovation Cluster» αποτελείται επί του παρόντος από περισσότερα από τριάντα (30) μέλη, ενώ συνεχώς επεκτείνεται. Τα μέλη του επικεντρώνονται στον συνδυασμό, στη δοκιμή καινοτόμων λύσεων και στην υιοθέτηση νέων μεθόδων και βέλτιστων πρακτικών που ενισχύουν τις επιχειρησιακές λειτουργίες στα Έξυπνα οικοσυστήματα.

Μέσω αυτών των συνεργειών, η Uni Systems ενθαρρύνει τη συνεργασία και τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μερών από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και την τοπική αυτοδιοίκηση. Με σκοπό τη γεφύρωση των αναγκών του παρόντος με αυτές του άμεσου μέλλοντος και τη δημιουργία ενός βιώσιμου πλαισίου ανάπτυξης με κινητήριο δύναμη την καινοτομία, η Uni Systems προχώρησε στην εν λόγω πρωτοβουλία για να υποστηρίξει συγκεκριμένες βιομηχανικές στρατηγικές σε διαφορετικά γεωγραφικά σημεία. Στην κορυφή των προτεραιοτήτων, βρίσκονται λύσεις για τις Έξυπνες Πόλεις, τη Βιομηχανία 4.0, την Έξυπνη Ενέργεια, τα Ψηφιακά Δίδυμα, τη Ρομποτική/Drones, τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, την Πράσινη Νέα Συμφωνία, και την Εφοδιαστική Αλυσίδα και Ιχνηλασιμότητα.

Η Uni Systems επενδύει στη στρατηγική και τον σχεδιασμό του Cluster, ενώ το επόμενο στάδιο επιχορήγησης θα περιλαμβάνει περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ ως βασικό κεφάλαιο για τα μέλη του. Το «Pleiades IoT Innovation Cluster», από την αρχή της συγκρότησής του πριν από ένα χρόνο και πλέον, έχει υποβάλει σημαντικό αριθμό έργων προς υλοποίηση.Σε συνέχεια της επιχορήγησης από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Γιάννης Λουμάκης, διευθύνων σύμβουλος της Uni Systems δήλωσε: «H Uni Systems, ως διακεκριμένος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην Ευρώπη, αναγνώρισε νωρίς τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της αγοράς. Αντίστοιχα cluster συγκροτούνται σε όλο τον κόσμο με σκοπό την ενίσχυση ουσιαστικών συνεργειών και καινοτομίας και οι δημόσιοι πόροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης γι’ αυτά αγγίζουν το ποσό των 2,32 δισ. ευρώ. Μέσω του «Pleiades IoT Innovation Cluster» θα υλοποιηθεί σημαντικός αριθμός έργων στην Ελλάδα και την Ευρώπη που θα γεφυρώνουν τις φυσικές με τις ψηφιακές δυνατότητες σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς, ενώ θα ενισχύουν περαιτέρω τη δυναμική βιώσιμης ανάπτυξης των μελών του. Όλα τα μέλη του Cluster έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τη γνώση και να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους, δημιουργώντας παράλληλα επεκτάσιμα και ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Καθημερινά, εξετάζουμε νέες συνεργασίες και είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε καινοτόμες λύσεις για το μέλλον».

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1870,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,665,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,293,Κόσμος,9434,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2527,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: ΣΟΚ για το Ίντερνετ των Πραγμάτων στην Ελλάδα! - Τα ΠΑΝΤΑ θα συνδεθούν με τσιπ - ψηφιακά (ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΟΚ για το Ίντερνετ των Πραγμάτων στην Ελλάδα! - Τα ΠΑΝΤΑ θα συνδεθούν με τσιπ - ψηφιακά (ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΟΚ για το Ίντερνετ των Πραγμάτων στην Ελλάδα! - Τα ΠΑΝΤΑ θα συνδεθούν με τσιπ - ψηφιακά (ΒΙΝΤΕΟ)
https://websoft.co/wp-content/uploads/2019/10/iot-3404892.jpg
https://i.ytimg.com/vi/vpzR6mh8Tv8/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_16.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_16.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content