Βέβηλοι έπλυναν τα παπούτσια τους στην πηγή της ζωής σε ορθόδοξο παρεκκλήσι (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Βέβηλοι έπλυναν τα παπούτσια τους στην πηγή της ζωής σε ορθόδοξο παρεκκλήσι (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Στο παρεκκλήσι προς τιμήν της εικόνας της Μητέρας του Θεού στο κέντρο του Καλίνινγκραντ στην Ρωσία, νεαροί άνδρες έπλυναν τα παπούτσια τους στην πηγή της ζωής, μαγνητοσκόπησαν την βέβηλη δράση τους και δημοσίευσαν το βίντεο στο Διαδίκτυο. Όπως αναμενόταν η οργή ξεχείλισε. Αρχικά ειπώθηκε πως οι δράστες ήταν Τσετσένοι.

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, όμως, δήλωσε ότι οι άντρες που έπλυναν τα παπούτσια τους δεν είναι Τσετσένοι. Σύμφωνα με τον Καντίροφ, αυτό το γεγονός δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορους κανέναν από τους πιστούς". Αυτό που συνέβη δεν είναι απλώς κυνισμός, αλλά πλήρης έλλειψη ηθικής μεταξύ των συμμετεχόντων στο συμβάν", δήλωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας. Πρόσθεσε ότι τα μέσα ενημέρωσης και η μπλογκόσφαιρα έδωσαν σε αυτήν την εκδήλωση μια εθνική γεύση και αποκαλώντας τους άντρες Τσετσένους.

"Στο τέλος, όπως αποκάλυψε ο έλεγχος που ξεκίνησε από εμένα, τα παιδιά αυτά δεν είναι καθόλου Τσετσένοι. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία", σημείωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας.

Οι βρύσες στην πηγή του παρεκκλησιού στο Καλίνινγκραντ έκλεισαν μετά το περιστατικό, όπως ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της επισκοπής του Καλίνινγκραντ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Τη Δευτέρα, ένας από τους νέους, που ταυτοποιήθηκε ως Rasul, ηχογράφησε ένα βίντεο συγγνώμης προς τον πιστό λαό του Καλίνινγκραντ, το οποίο δημοσίευσε στο κοινωνικό δίκτυο Vkontakte. Η Επισκοπή ελπίζει ότι και άλλοι άνδρες θα ζητήσουν συγνώμη."Ενώ οι βρύσες στην πηγή στο παρεκκλήσι παραμένουν κλειστές, θα ανοίξουν μόνο για τις εορτές της εκκλησίας", δήλωσε η επισκοπή.

Μετά το περιστατικό ο επικεφαλής του κέντρου Μουσουλμάνων ζητησε συγγνώμη. Ο επικεφαλής του πνευματικού και πολιτιστικού κέντρου των Μουσουλμάνων στην περιοχή του Καλίνινγκραντ, Akhmedzhan Kadimagomedov, ζήτησε συγγνώμη για την πράξη των ντόπιων του Νταγκεστάν, οι οποίοι έπλυναν τα παπούτσια τους στο παρεκκλήσι του Καλίνινγκραντ.

"Ζητούμε συγνώμη, ώστε αυτό να μην ξανασυμβεί στο μέλλον. Υπάρχει ένα βίντεο ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι Τσετσένοι. Ανακαλύψαμε ότι είναι όλοι ντόπιοι της δημοκρατίας του Νταγκεστάν", δήλωσε σε ένα βίντεο μήνυμα στο YouTube .

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος του Συμβουλίου των Εθνικών-Πολιτιστικών Κοινοτήτων της Περιφέρειας του Καλίνινγκραντ, Shukurbek Mirzadzhanov, ο οποίος συμμετείχε επίσης στην καταγραφή της αντίδρασης, δήλωσε ότι αυτή η «πολύ αμερόληπτη στιγμή» συνέβη λόγω άγνοιας. "Και από αυτή την άποψη, εκ μέρους όλων των εθνικών-πολιτιστικών μουσουλμανικών αυτονομιών, ζητώ συγγνώμη και παροτρύνω όλους να επιδείξουν σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Αυτή η κατάσταση θα αναλυθεί λεπτομερώς", δήλωσε ο Μιρζαντζάνοφ.

Θρησκευτικός λόγιος μίλησε για το περιστατικό

Οι νέοι που έπλυναν τα παπούτσια τους σε μια ιερή πηγή στο παρεκκλήσι του Καλίνινγκραντ θα μπορούσαν να το κάνουν είτε απλά λόγω κινήτρων χουλιγκανισμού, είτε με σκοπό να υποκινήσουν το σεχταριστικό μίσος, και η τιμωρία τους μπορεί να είναι εγκληματική, λέει ο θρησκευτικός μελετητής Roman Silantyev, διευθυντής του κέντρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Παγκόσμιου Ρωσικού Λαϊκού Ιδρύματος.

"Αυτό είναι είτε"νέο αίμα ", είτε προέρχονται από τις κοινότητες των Ουαχαμπιστών. Στην πρώτη περίπτωση, αν θα ζητήσουν συγγνώμη δημοσίως και θα λάβουν τις κατάλληλες προειδοποιήσεις, ενδέχεται να περιοριστούν σε πρόστιμο και στη δεύτερη περίπτωση, θα λογοδοτήσουν. Εάν αποδειχθεί ότι αυτό έγινε σκόπιμα, με σκοπό την υποκίνηση μίσους είναι ένα θέμα ", είπε ο Σίλαντιεφ.

Η κύρωση του άρθρου "Δημόσιες ενέργειες που εκφράζουν προφανή σεβασμό για την κοινωνία και διαπράχθηκαν για να προσβάλουν τα θρησκευτικά συναισθήματα των πιστών" του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας προβλέπει ποινή φυλάκισης έως ενός έτους.

Σύμφωνα με τον ειδικό, θα είναι εύκολο να καταλάβουμε από πού προέρχονται οι επιτιθέμενοι και "ποιος τους μεγάλωσε έτσι".

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν ότι ήταν ντόπιοι του Νταγκεστάν, σημείωσε ότι επισκέπτεται συχνά την περιοχή και «οι φυσιολογικοί μουσουλμάνοι δεν συμπεριφέρονται έτσι εκεί». Ο ειδικός δεν απέκλεισε ότι οι νέοι θα μπορούσαν να μάθουν μια τέτοια συμπεριφορά στην κοινότητα στην οποία ανήκουν στο Καλίνινγκραντ. "Ίσως αυτό οφείλεται σε αυτό που διδάσκονται στις κοινότητες", πρόσθεσε ο Silantyev. 


Το διάβασα στο pentapostagma.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1870,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,40,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,665,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,293,Κόσμος,9434,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2527,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: Βέβηλοι έπλυναν τα παπούτσια τους στην πηγή της ζωής σε ορθόδοξο παρεκκλήσι (ΒΙΝΤΕΟ)
Βέβηλοι έπλυναν τα παπούτσια τους στην πηγή της ζωής σε ορθόδοξο παρεκκλήσι (ΒΙΝΤΕΟ)
Βέβηλοι έπλυναν τα παπούτσια τους στην πηγή της ζωής σε ορθόδοξο παρεκκλήσι (ΒΙΝΤΕΟ)
https://i.ytimg.com/vi/pinVgGuReEA/hqdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/pinVgGuReEA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_130.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_130.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content