Ο αριθμός των αλόγων που βλέπετε αποκαλύπτει μια κρυφή όψη της προσωπικότητάς σας

Ο αριθμός των αλόγων που βλέπετε αποκαλύπτει μια κρυφή όψη της προσωπικότητάς σας

👉Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας; Η προσωπικότητά σας... δεν είναι μόνο επιφανειακή και ίσως να μην συνειδητοποιείτε ότι έχετε αυτά τα κρυμμένα χαρακτηριστικά.

Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας ή για τα κρυμμένα χαρακτηριστικά του υποσυνείδητού σας, μπορείτε να αποκαλύψετε λίγα πράγματα κοιτώντας την εικόνα αυτή.

Πόσα άλογα βλέπετε;

Αν είδατε μόνο ένα άλογο …
Είστε ο ορισμός ενός ατόμου «γενικής εικόνας». Διατηρείτε προοπτική σε ό, τι κάνετε. Ενώ άλλοι άνθρωποι παγιδεύονται στην προσωπική τους προοπτική, κατορθώνετε να διατηρήσετε μια αντικειμενική κοσμοθεωρία.

Είστε ο τύπος του ατόμου που μπορεί να δει τα πράγματα από κάθε οπτική γωνία και να δείτε τα πράγματα εύκολα από τις οπτικές γωνίες και άλλων ανθρώπων. Ίσως να μην δίνετε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά σίγουρα έχετε μια πιο ρεαλιστική άποψη για τον κόσμο.

Οι άνθρωποι απευθύνονται σε σας για να διαχειριστείτε τα πράγματα. Είστε ακριβώς ο τύπος του ατόμου που του δίνονται ηγετικές θέσεις επειδή μπορείτε πάντα να κρατάτε τα μάτια σας στον στόχο και να υπερβαίνετε συνεχώς τις αναμενόμενες προσδοκίες.

Κρατάτε τα πράγματα απλά, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό και τα καταφέρνετε πολύ καλά.

Αν είδατε τέσσερα έως εννέα άλογα …
Είστε εξαιρετικά εργασιομανείς και δίνετε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Αριστεύετε επαγγελματικά, ακαδημαϊκά και κοινωνικά όταν το βάλετε στόχο. Παίρνετε τα πράγματα αρκετά σοβαρά, περισσότερο από τους υπόλοιπους γύρω σας και γι ‘αυτό συνήθως επιτυγχάνετε περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο. Τα επιτεύγματά σας είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και επιμονής.

Ενώ είστε προσεκτικοί στη λεπτομέρεια, συνειδητοποιείτε επίσης ότι δεν είναι σκόπιμο να γίνετε τελειομανείς. Γνωρίζετε ότι το τέλειο είναι ο εχθρός του καλού και ότι δεν μπορείτε να ξοδέψετε όλο τον χρόνο σας προσπαθώντας να κάνετε τα πάντα τέλεια – αλλιώς κινδυνεύετε να μην πετύχετε ποτέ τίποτα.

Ο άλλος λόγος που δεν ξοδεύετε όλο τον χρόνο σας προσπαθώντας να είστε τέλειος είναι το απλό γεγονός ότι δεν έχετε την ενέργεια να το κάνετε. Έχετε την τάση να δίνετε στο έργο σας το 110% των δυνατοτήτων σας και στο τέλος της ημέρας ξέρετε ότι κάνατε το καλύτερο δυνατό – ακόμα κι αν αυτή η προσπάθεια δεν είναι ακριβώς «τέλεια».

Αν είδατε 10 ή περισσότερα άλογα …
Είστε τελειομανείς και πιστεύετε ότι τα πράγματα δεν επιτυγχάνονται ουσιαστικά, εκτός εάν γίνουν τέλεια. Πιστεύετε ότι δεν έχει νόημα να κάνετε κάτι εάν δεν πρόκειται να γίνει σωστά. Έχετε την τάση να είστε επικριτικοί απέναντι στους ανθρώπους που κάνουν ημιτελή πράγματα.

Όταν συμμετέχετε σε μια ομαδική προσπάθεια, αναλαμβάνετε αμέσως το προβάδισμα γιατί θέλετε τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο σας. Οι άνθρωποι συνήθως δεν έχουν πρόβλημα με τον αρχηγικό σας ρόλο, διότι όταν είστε υπεύθυνοι είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσετε τις προσδοκίες με κάθε δυνατό τρόπο.

Μερικές φορές μπορεί να παγιδευτείτε στην τελειομανία σας και ίσως χρειαστείτε μια ώθηση για να το ξεπεράσετε, αλλά τελικά συνειδητοποιείτε ότι αυτό απλά σημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που να μπορείτε να κάνετε.

Όταν δεν μπορείτε να καταφέρετε κάτι στο επίπεδο τελειότητας που θέλετε, πρέπει μερικές φορές να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εκτιμήσετε τη δουλειά σας. Ακόμη και όταν τα πράγματα δεν είναι τέλεια, η σκληρή δουλειά σας δεν περνά ποτέ απαρατήρητη.


Το διάβασα στο www.mymind.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1738,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,39,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,586,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,34,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,643,ΒΙΝΤΕΟ,146,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,54,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,76,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,64,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,89,Κόσμος,9150,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,59,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5730,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,990,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2323,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,34,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,473,Eco-News,2662,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο αριθμός των αλόγων που βλέπετε αποκαλύπτει μια κρυφή όψη της προσωπικότητάς σας
Ο αριθμός των αλόγων που βλέπετε αποκαλύπτει μια κρυφή όψη της προσωπικότητάς σας
Ο αριθμός των αλόγων που βλέπετε αποκαλύπτει μια κρυφή όψη της προσωπικότητάς σας
https://www.athensmagazine.gr/photos/c_600px_400px/articles/201909/o_arithmos_ton_alogon_poy_vlepete_se_aytin_tin_eikona_apokalyptei_mia_kryfi_opsi_tis_prosopikotitas_sas1__1_.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_111.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_111.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content