7 πράγματα που μπορούν να σας προκαλέσουν Πνευματική Αφύπνιση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

7 πράγματα που μπορούν να σας προκαλέσουν Πνευματική Αφύπνιση

👉Το βίωμα της πνευματικής αφύπνισης μέσω της καθοδήγησης και της αγάπης...
που οι θετικοί άνθρωποι απολαμβάνουν είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να αυξήσετε την ευημερία σας. 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μια πνευματική σύνδεση μπορεί να σας βοηθήσει να παρατείνετε την ζωή σας καθώς και να βελτιώσει την ποιότητά της.

Αν έχετε μια γενική αίσθηση του «κάτι πιο σπουδαίο από τον εαυτό μου» ή ακολουθείτε μια οργανωμένη θρησκευτική πρακτική, η πνευματική σύνδεση φέρνει σαφήνεια του σκοπού, ειρήνη του πνεύματος και τη δύναμη σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο να συνεχίσουν.

Ακολουθούν 7 πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν μια πνευματική αφύπνιση

1. Επιλέγοντας να πιστέψουμε σε μια θετική, πρωταρχική θειότητα


Μια έρευνα για τον θρησκευτικό αγώνα και την θνησιμότητα σε άρρωστους ηλικιωμένους ασθενείς, έδειξε ότι η θετική πνευματικότητα έκανε τη διαφορά στο να ζήσουν οι άνθρωποι περισσότερο. Αναγνωρίστηκαν αυτές οι θετικές θρησκευτικές συμπεριφορές μέσω των οποίων οι άνθρωποι μπορούν να βοηθηθούν ώστε να ζήσουν περισσότερο.
  • Η αναζήτηση πνευματικής υποστήριξης ή σύνδεσης
  • Η συνεργασία με τον Θεό στην επίλυση προβλημάτων
Η θρησκευτική συγχώρεση

Οι καλοπροαίρετες θρησκευτικές εκτιμήσεις της αρρώστιάς τους (των ασθενών)

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι θετικές πνευματικές πρακτικές όχι μόνο αυξάνουν την βιωσιμότητα, αλλά και ότι οι αρνητικές θρησκευτικές πρακτικές που αντιμάχονται την πνευματικότητα, συσχετίζονταν με ένα υψηλότερο ρίσκο θνησιμότητας.

Οι αρνητικές θρησκευτικές σκέψεις που οι ερευνητές μελέτησαν περιλάμβαναν:
  • Την πίστη σε ένα Θεό τιμωρό
  • Την διαμάχη με φίλους και οικογένεια για θρησκευτικές πεποιθήσεις
  • Το φόβο των δαιμόνων, των διαβολικών πνευμάτων ή των καταρών
  • Πνευματική δυσαρέσκεια
  • Αμφιβολία για τις δυνάμεις του Θεού
2. Το να συγχωρούμε εύκολα

Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος που έγιναν σε εσάς. Σας έκλεψαν λεφτά; Γίνατε το θυσιαστήριο άλλων; Είχατε έναν αλήτη δεύτερο γονιό; Οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε σας προκάλεσε αναποδιές στο παρελθόν, σας έδωσε ένα εκπληκτικό μάθημα ζωής.

Οτιδήποτε σας έκανε αυτό που είστε, είναι κομμάτι του παρελθόντος σας και είχε σημαντική συμβολή στο να βρεθείτε στην κατάσταση που είστε τώρα. Αγαπήστε τα πάντα σχετικά με το παρελθόν σας, ακόμα και τον πόνο.

3. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να θρηνεί όποτε το χρειάζεστε

Ο πόνος της απώλειας και ο πόνος που έχετε βιώσει είναι ένας συναισθηματικός τρόπος να δυναμώσετε την πνευματική σας σύνδεση. Το να επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώσει λύπη σημαίνει ότι αποδέχεστε εκείνο το κακό που συνέβη σε εσάς και εκτονώνετε τον πόνο σας μέσω των δακρύων.

Όταν θρηνούμε και υποφέρουμε από κατάθλιψη, εστιάζουμε στο παρελθόν. Απελευθέρωση της στενοχώριας είναι μια διαδικασία που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με ό,τι έγινε στο παρελθόν, να θρηνήσετε και να συνεχίσετε να ζείτε τη ζωή σας στο παρόν για ακόμα μία φορά.

Ο πόνος της απώλειας είναι ένας τρόπος να συνδεθείτε πνευματικά διότι αυτό είναι επίσης ένα κομμάτι της ζωής που ζούμε ως πνευματικά όντα. Ο κίνδυνος που ελλοχεύει στον πόνο οδηγεί σε μια αρνητική σπείρα πόνου και κατάθλιψης από την οποία είναι δύσκολο να ξεφύγουμε. Πενθήστε με μια κοινότητα για να σας βοηθήσει να αποφύγετε την στασιμότητα στο πένθος.4. Επαναδιαβεβαιώστε τις κύριες πεποιθήσεις και αξίες σας

Συγκεντρωθείτε μια στιγμή στο τι είναι σωστό και καλό και αληθινό για εσάς, σύμφωνα με το ένστικτό σας. Αυτά είναι τα σημαντικά πράγματα για εσάς. Αναλάβετε δράση για να υποστηρίξετε την ειλικρίνεια, το σεβασμό και την φροντίδα προς τους συντρόφους σας, άντρες και γυναίκες. Βρείτε ένα πνευματικό δέσιμο με την κοινότητά σας υπηρετώντας άλλους ή αγκαλιάζοντας αυτούς τριγύρω σας που έχουν παρόμοιες πνευματικές πεποιθήσεις.

Η δημιουργία μιας πνευματικής κοινότητας, ο σχηματισμός πνευματικών δεσμών ή η έννοια της «ψυχής» όπως τη χρησιμοποιεί ως λέξη η μαύρη κοινότητα, είναι ένας τρόπος σύνδεσης με τους άλλους μέσω της μουσικής, του γέλιου, του φαγητού, της γλώσσας, ακόμα και του εμπορίου για να συναντήσει τις ανάγκες της ομάδας καθώς επίσης και εκείνες των ατόμων ξεχωριστά. Η πνευματική κουλτούρα είναι ένας τρόπος να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον μέσω της κοινής πίστης και των κοινών αξιών.

Μία έρευνα στο Journal of Community Psychology προσδιόρισε την πνευματική σύνδεση ως εξής: η αίσθηση της κοινότητας είναι ένα αίσθημα του ανήκειν που έχουν τα μέλη, ένα αίσθημα ότι τα μέλη έχουν σημασία ο ένας για τον άλλον και για την ομάδα, και μια κοινή πίστη ότι οι ανάγκες των μελών θα συναντηθούν μέσω της αφοσίωσης στο κοινό γίγνεσθαι.

5. Το να είναι κάποιος γενναιόδωρος με την προσφορά

Τα περισσότερα θρησκευτικά συστήματα ανά τον κόσμο μοιράζονται την κοινή πεποίθηση ότι η γενναιοδωρία στους άλλους είναι ένα πνευματικό δώρο που μπορείτε να δώσετε το οποίο επίσης βοηθάει στην ενδυνάμωση της πνευματικής σας σύνδεσης.

Το να συνδεόμαστε με τους άλλους, το να μαθαίνουμε τις ανάγκες τους και το να τους βοηθάμε όπου μπορούμε είναι ένας τρόπος υποστήριξης της κοινότητας τριγύρω μας. Μία θετική συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους είναι ένας τρόπος να δυναμώσετε την πνευματική σας πλευρά.

6. Η γενναιόδωρη αποδοχή

Το Beliefnet.com λέει: Η πίστη σας είναι ένα δώρο χάρης και πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να την δεχτείτε ή όχι. Αλλά όταν μάθετε να παραδίδεστε και επιτρέψετε στον εαυτό σας να ανοιχτεί, τότε η πίστη θα πολλαπλασιαστεί και θα εκδηλωθεί περισσότερο στη ζωή σας, όχι λιγότερο. Αποδεχτείτε καλύτερα, παρά να απορρίψετε από το δώρο της χάρης.

7. Η απόλυτη προσήλωση στη στιγμή

Το παρόν πραγματικά είναι ένα δώρο και είναι ο ευκολότερος και πιο δύσκολος δρόμος να δυναμώσετε την πνευματική σας σύνδεση. Το να είμαστε στο παρόν είναι δύσκολο εξαιτίας της συνήθειας να εστιάζουμε σε αυτό που έπεται. Αυτό που αφορά το παρόν είναι πολύ πιο διαφωτιστικό πνευματικά.

Το διάβασα στο aigialeiaclub.gr

Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,409,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1846,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,100,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,677,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,112,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,175,ΒΟΛΟΣ,31,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,132,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,618,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,21,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,238,Κόσμος,9409,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,37,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,246,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1504,Πολιτική,6779,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5873,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2502,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,27,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,584,Eco-News,2726,GP - info,5,voice healing therapy,24,
ltr
item
Ploumistos.com: 7 πράγματα που μπορούν να σας προκαλέσουν Πνευματική Αφύπνιση
7 πράγματα που μπορούν να σας προκαλέσουν Πνευματική Αφύπνιση
7 πράγματα που μπορούν να σας προκαλέσουν Πνευματική Αφύπνιση
https://astroteam.oroskopos.gr/wp-content/uploads/2018/05/backlit-clouds-dawn-415380.jpg
https://i.ytimg.com/vi/x0eMRl1FTN8/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/7_2.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/7_2.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content