Αμβρόσιος- Το εμβόλιο θα συνοδεύεται με το τσιπάκι και τον αριθμό 666 του Αντίχριστου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αμβρόσιος- Το εμβόλιο θα συνοδεύεται με το τσιπάκι και τον αριθμό 666 του Αντίχριστου

👉Ο κοροναϊός υπάρχει και είναι «κατασκεύασμα σκοτεινών Δυνάμεων», οι οποίες στοχεύουν... στην τρομοκράτηση της κοινωνίας προκειμένου να σπεύσει για το εμβόλιο, «που θα συνοδεύεται και από το τσιπάκι με τον αριθμό 666, δηλ.τον αριθμό του Αντιχρίστου!», σύμφωνα με τον μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο (φωτογραφία Eurokinissi).

Κατά της μάσκας

Ο ίδιος έγραψε μακροσκελές άρθρο για τον κοροναϊό στο προσωπικό ιστολόγιό του με το οποίο στρέφεται και κατά της χρήσης μάσκας.Οπως γράφει ο πρώην μητροπολίτης:

«Το πρόβλημα του Κορωνοϊού κάθε μέρα γίνεται όλο και πιό σοβαρό! Βεβαίως ο Κορωνοϊός ή Κορονοϊός ή και Κοροναϊός υπάρχει!
Δεν είναι προϊόν φαντασίας! Υπάρχει, αλλά βεβαίως είναι κατασκεύασμα σκοτεινών Δυνάμεων! Το έχουμε γράψει πολλές φορές!Απόδειξη, ότι είναι «κατασκεύασμα» αποτελεί το γεγονός, ότι ο συγγραφεύς Dean Koontz κατά το έτος 1981 δημοσίευσε τό βιβλίο του «The Eyes of Darkness», όπου περιέχονται και τα εξής σημαντικά:

«Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαθοθεί εις ολόκληρον τόν Πλανήτην, κάνοντας επίθεσιν εις τους πνεύμονας και εις τους βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες»!!!

Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι η ύπαρξη ή όχι του ιού, αλλά το γεγονός, ότι οι σκοτεινές Δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως χρησιμοποιούν τον Κορωνοϊό, με σκοπό να εμφυτεύσουν στις καρδιές μας ένα αίσθημα πανικού!

Να κυριαρχήσει ο φόβος! Να τρομοκρατηθεί η Κοινωνία, ώστε αργότερα να σπεύσει για να λάβει το ΕΜΒΟΛΙΟ, που θα συνοδεύεται και από το τσιπάκι με τον αριθμό 666, δηλ.τον αριθμό του Αντιχρίστου!Εκτελεστικά όργανα στο Πρόγραμμα αυτό, δυστυχώς, είναι οι κατά τόπους Κυβερνήσεις, οι οποίες υπακούουν τυφλά στις εντολές των παραγόντων των σκοτεινών Δυνάμεων!

Έτσι, λοιπόν, οι σχετικές Κυβερνητικές Ανακοινώσεις ως προς τον αριθμό των θυμάτων καθημερινώς ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑ- ΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Τα θύματα δεν είναι τόσο πολλά! Ομιλούν για «κρούσματα» και όχι για «θύματα»!

Κρούσματα είναι οι άνθρωποι, που θα νοιώσουν κάποια ενόχληση, π.χ. από τον ιό της γρίππης, αλλά θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα προφυλάξεως, και τελικά ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ! Δηλ. αναδεικνύονται ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ!
Θύματα, αντιθέτως, είναι όσοι τελικά θα κρεββατωθούν, δηλ. θα νικηθούν από το μικρόβιο!
Οι Κυβερνητικές Ανακοινώσεις, λοιπόν, σκοπίμως εξαπατούν τον κόσμο, καθ’ όσον ομιλούν συνεχώς περί «κρουσμάτων» και όχι περί «θυμάτων»!

Έπειτα χαρακτηρίιζουν τον Κορωνοϊό ώς «πανδημίαν», ενώ στη πραγματικότητα πρόκειται περί επιδημίας!Σε λίγο, δηλ. κατά τη διάρκεια του χειμώνος, θα έχουμε για μια ακόμη φορά την «επιδημία» της γρίππης και όχι την «πανδημία» της γρίππης!

Έλληνες, ξυπνάτε! Και ο Κορωνοϊός είναια μια ακόμη αρρώστεια, μια επιδημία! Ας μη μας εξαπατούν! Καθημερινώς πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί, οι οποίοι πεθαίνουν π.χ από Καρκίνο, παρά από τον Κορωνοϊό!

Θα το επαναλάβουμε: Οι Κυβερνώντες, καθώς επίσης και όλα τα τυφλά όργανά τους ΜΜΕ κλπ., στην καθημερινή ειδησεογραφία αλλοιώνουν τα στοιχεία και παρουσιάζουν μια πλασματική, μια ψεύτικη εικόνα, διότι οφείλουν να υπακούσουν τυφλά στα ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, δηλ. στα Όργανα της Παγκοσμιοποιήσεως!

Ας έλθουμε τώρα ειδικότερα στο θέρμα της μάσκας. Πολύς λόγος γίνεται πλέον για την χρήση της μάσκας!

Αλλά τα Μ.Μ.Ε., τα εξαγορασμένα και με το δωράκι συνολικού ύψους 20.000.000 €, δεν μας είπαν κάτι για την άτυχη εκείνη γυναίκα, η οποία καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό της, φορώντας τη μάσκα, παρέδωσε το πνεύμα της ενώ ήταν στο τιμόνι!

Έχασε, λοιπόν, τη ζωή της αυτή και το παιδάκι της, καθώς το αυτοκίνητό της έμεινε ακυβέρνητο! ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟΣ, λοιπόν, ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ!

Τι άραγε να είχε συμβεί; Φορώντας την μάσκα, εφαρμόζοντας δηλ. τις εντολές της Κυβερνήσεως, μειώθηκε το οξυγόνο στον οργανισμό της και έτσι έπαθε ανακοπή της καρδιάς της ενώ οδηγούσε!

Ακούσατε μήπως από τα Μ.Μ.Ε. κανένα σχόλιο για τον άδικο χαμό αυτής της γυναίκας; ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΑ! Γιατί άραγε;

Διότι τα ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛ’ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, οι οποίοι σκοπόν έχουν ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ θα έλεγα, στις καρδιές των Ελλήνων! Ετσι, λοιπόν, για τον θάνατο της άτυχης εκείνης γυναίκας-οδηγού δεν είδαμε καμμιά επίσημη ανακοίνωση και κανένα σχόλιο!

Κατά τα άλλα στη Χώρα μας έχουμε ……Προεδρευομένη Δημοκρατία!

Το γεγονός επιβεβαιώνεται από την Απόφαση του Υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος παραπέμπει στον Εισαγγελέα κάθε πρόσωπο, το οποίο τολμά να εναντιωθεί στη χρήση της μάσκας! ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Στον Έλληνα πολίτη απαγορεύεται η ελεύθερη έκφραση της γνώμης του!

Καί όμως το Σύνταγμα στο άρθρο 14 παράγρ. 1 ορίζει: «Έκαστος δύναται να εκφράζη και να διαδίδη προφορικώς, εγγράφως και διά του τύπου τους στοχασμούς του…..»

‘Ολα αυτά, λοιπόν, τα παράδοξα, τα παράνομα, συγχρόνως δε και αντισυνταγματικά, συμβαίνουν στις ημέρες μας!».


Το  διάβασα στο www.in.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,416,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1865,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,102,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,681,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,730,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,38,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,137,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,650,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,126,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,24,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,285,Κόσμος,9430,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,271,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5888,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1070,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2519,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,591,Eco-News,2734,GP - info,5,voice healing therapy,27,
ltr
item
Ploumistos.com: Αμβρόσιος- Το εμβόλιο θα συνοδεύεται με το τσιπάκι και τον αριθμό 666 του Αντίχριστου
Αμβρόσιος- Το εμβόλιο θα συνοδεύεται με το τσιπάκι και τον αριθμό 666 του Αντίχριστου
Αμβρόσιος- Το εμβόλιο θα συνοδεύεται με το τσιπάκι και τον αριθμό 666 του Αντίχριστου
https://s.kathimerini.gr/resources/2019-01/gre6092714_5433948-thumb-large.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/666.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/666.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content