4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την Ενεργειακή Θεραπεία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την Ενεργειακή Θεραπεία

👉Η ολιστική πρακτική της ενεργειακής επούλωσης στοχεύει στην ενεργοποίηση των λεπτών... ενεργειακών συστημάτων που υπάρχουν ήδη στο σώμα μας για την αφαίρεση τυχόν μπλοκ. Δουλεύοντας προς την αφαίρεση των ενεργητικών μπλοκ που υπάρχουν μέσα μας, μπορούμε να επωφεληθούμε από την εγγενή ικανότητα που διαθέτουν τα σώματά μας να θεραπεύονται. 

Η ενεργειακή επούλωση δηλώνει ότι οποιαδήποτε ανισορροπία στο σώμα μπορεί να προκαλέσει απόφραξη ή μπλοκάρισμα στη ροή ενέργειας και μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια. 

Ωστόσο, με την τόνωση αυτής της θεραπείας φυσικής ενέργειας, μπορούμε να αφαιρέσουμε την αρνητικότητα, να εξισορροπήσουμε τα ενεργειακά κέντρα και να διευκολύνουμε την επιστροφή στην καλή υγεία. Ενώ πολλοί άνθρωποι συχνά είναι σκεπτικοί για την ενεργειακή επούλωση και το πώς λειτουργεί, έχει γίνει μια ολοένα και πιο δημοφιλής πρακτική τα τελευταία χρόνια και οι ενεργειακές θεραπείες εμφανίζονται όλο και περισσότερο στις θεραπευτικές τεχνικές για τη θεραπεία ασθενειών και συμπτωμάτων.

Η ενεργειακή θεραπεία δεν είναι μια νέα πρακτική και υπάρχει από τις αρχές του 20ού αιώνα. 

Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής με τη μορφή του Ρέικι, η οποία είναι ιαπωνική παράδοση που βασίζεται στις διδασκαλίες της ενεργειακής θεραπείας. Πολλοί διαφορετικοί πολιτισμοί από όλο τον κόσμο έχουν περάσει αρκετό χρόνο μελετώντας την ενέργεια του σώματος και τα αρχαία ινδουιστικά κείμενα εξηγούν σε μεγάλο βαθμό πώς τα επτά τσάκρα είναι ενεργειακές μεταδόσεις στο υπόλοιπο σώμα μας. Παρομοίως, οι Κινέζοι επαγγελματίες έχουν βασίσει τον βελονισμό στους υπερυψωμένους δρόμους της ενέργειας για να καθοδηγήσουν τις πρακτικές τους.

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Τα σημάδια ότι είσαι Ενεργειακός άνθρωπος - Τι πρέπει να γνωρίζεις και τι να κάνεις''


Βασίζεται σε Επιστημονικές Αρχές 

Πολλά από τα οποία μιλάει και διδάσκει η επούλωση ενέργειας βασίζεται σε επιστημονικές αρχές και συγκεκριμένα στην επιστημονική αρχή των μορίων. Για παράδειγμα, όλα στον κόσμο αποτελούνται από μόρια. Ακόμα και τα στερεά αντικείμενα όπως το κρεβάτι στο οποίο κοιμόμαστε και το τραπέζι στο οποίο καθόμαστε είναι συνεχώς δονούμενες οντότητες και το σώμα μας δεν διαφέρει. Επομένως, όταν λέμε ότι κάποιος έχει μια καλή ατμόσφαιρα , αυτό σημαίνει ότι έχει μια δονούμενη ενέργεια. 

Έτσι, οι αρχές θεραπείας ενέργειας δηλώνουν ότι οι χαρούμενοι άνθρωποι δονούνται σε υψηλότερη συχνότητα από εκείνους που είναι αρνητικοί. Ωστόσο, δεν είναι μόνο άτομα που έχουν δόνηση ή ενέργεια, καθώς και μέρη μπορούν να τα έχουν επίσης. 

Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από την Ενεργειακή Θεραπεία

Ενώ η επούλωση ενέργειας θεωρείται ολιστική και πνευματική πρακτική, δεν χρειάζεται να είστε πνευματικοί για να επωφεληθείτε από αυτήν. Ωστόσο, η πνευματική επούλωση μπορεί να αποφέρει οφέλη και είναι σημαντικό ότι εάν έχετε ανοιχτό μυαλό για τη λειτουργία της ενεργειακής επούλωσης, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να λάβετε ένα μέγιστο από αυτά τα οφέλη. Η ενεργειακή επούλωση μπορεί να είναι εξαιρετική για να σας κάνει να νιώσετε πιο ισορροπημένοι και χαλαροί όταν στραγγίζετε σωματικά,από  στρες ή άγχος.

Μπορείτε να εξασκηθείτε στην Ενεργειακή Θεραπεία στην άνεση του σπιτιού σας. 

Η ενεργειακή θεραπεία είναι μια πολύ πνευματική και προσωπική παράδοση που είναι μοναδική για κάθε άτομο, οπότε δεν είναι κάτι που μπορείτε να εμπλακείτε μόνο με έναν θεραπευτή ή πνευματιστή. Ακριβώς όπως σηκώνεστε από το κρεβάτι το πρωί και βουρτσίζετε τα δόντια σας, η ενεργειακή επούλωση μπορεί να είναι κάτι που δεσμεύεστε για κάθε μέρα. Η ενεργειακή επούλωση μπορεί επίσης να περιλαμβάνει  μπάνιο σε ροζ άλατα Ιμαλαΐων όταν αισθάνεστε άγχος ή άγχος, καθώς αυτό μπορεί να ελαφρύνει την ενέργειά σας και να σας βοηθήσει να καθαρίσετε την αρνητική αύρα σας.

Η πρακτική της ενεργειακής επούλωσης έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετό καιρό, και ακόμη και με τους απλούστερους τρόπους και από την άνεση του σπιτιού σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις διδασκαλίες που προσφέρει η ενεργειακή θεραπεία.Το διάβασα στο curiousmindmagazine.com


ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1870,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,40,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,665,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,293,Κόσμος,9434,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2527,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την Ενεργειακή Θεραπεία
4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την Ενεργειακή Θεραπεία
4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την Ενεργειακή Θεραπεία
https://jesusunboxed.files.wordpress.com/2018/05/ascension.jpg
https://i.ytimg.com/vi/iHRflOCaOHA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/4_15.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/4_15.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content