10 κανόνες για να αλλάξεις τη ζωή σου

10 κανόνες για να αλλάξεις τη ζωή σου

👉Οι άνθρωποι λένε πως όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες στη ζωή στη συνέχεια γίνεσαι πιο... δυνατός. Μέσα από τις προκλήσεις και τα εμπόδια της ζωής χτίζεις το χαρακτήρα που χρειάζεται ώστε να πετύχεις τους στόχους σου και να πραγματοποιήσεις τα πιο τρελά σου όνειρα.Αν γενικά είσαι ένα άτομο το οποίο περνάει δύσκολα και παλεύεις ώστε να τα καταφέρεις αυτοί οι κανόνες που ακολουθούν θα είναι πυξίδα στην περιπέτεια σου.

1.Πάντα να χαμογελάς.
Όποιος καταφέρνει να γελάει ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις είναι νικητής λέει ένα ρητό. Μη χάνεις το χαμόγελο σου. Διατήρησε την αισιοδοξία σου ακόμα και στα πιο δύσκολα.

2. Κλάψε άμα το νιώθεις. Μην κρατάς τα δάκρυα σου. Όσο αντιστέκεσαι τόσο συσσωρεύονται τα συναισθήματα αυτά. Άσε τα να φύγουν όπως τα μαύρα σύννεφα αφήνουν τη βροχή για να βγει ο ήλιος.

3. Ντύσου με ρούχα που νιώθεις άνετα. Πάντα να φοράς ρούχα που σε εκφράζουν και νιώθεις άνετος όταν τα φοράς. Τα ρούχα που νιώθεις πως σε αναδεικνύουν, ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου και σε κάνουν να νιώθεις πιο δυναμικός άνθρωπος στις καταστάσεις της καθημερινότητας.

4.Αντιμετώπισε τους φόβους σου.
Κάθε μέρα να κάνεις κάτι που σε τρομάζει. Έτσι και το κάνεις άμεσα γίνεσαι πιο δυνατός. Έτσι κάθε μέρα θα δυναμώνεις και θα νιώθεις ατρόμητος με τον καιρό.

5.Άσε τα ψέμματα.
Μία από τις πιο κακές συνήθειες των ανθρώπων είναι να λένε ψέμματα. Σταμάτα να λές ψέμματα στους άλλους αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Αντίθετα αναζήτησε την αλήθεια και άσε την να λάμψει.


Σας προτείνουμε να δείτε: Μάθε για την δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Απελευθέρωσε την


6. Κάνε διάλειμμα αλλά μην τα παρατάς. 
Δεν είναι κακό να κάνεις διάλειμμα όταν νιώθεις πως τίποτα δε σου βγαίνει. Σε τέτοιες περιπτώσεις πάρε το χρόνο σου κάνε το διάλειμμα σου και όταν νιώσεις έτοιμος συνεχίζεις. Ποτέ όμως μη το βάζεις κάτω και μην τα παρατάς.

7. Απομάκρυνε τους τοξικούς ανθρώπους από κοντά σου. 
Διώξε μακρυά όλους αυτούς που σε κάνουν να νιώθεις άσχημα ή που αισθάνεσαι πως κάτι πάει λάθος όταν είσαι κοντά τους. Αν δεν μπορείς να τους αποφύγεις τουλάχιστον περιόρισε τις επαφές μαζί τους και ποτέ μην παίρνεις κάτι προσωπικά από ότι σου λένε ή κάνουν. Αυτό είναι το κόλπο για να χτίσεις μια ασπίδα απέναντι τους.

8.Βγες έξω απο τη ζώνη άνεσης σου. 
Όπως είπαμε και πριν πάντα να κάνεις κάτι που σε τρομάζει. Όχι αυτό που νιώθεις άνετα. Δεν υπάρχει ανάπτυξη εκεί. Η ανάπτυξη βρίσκεται εκεί που ξεκινάει η ψυχικά και σωματική δυσκολία.

9. Ανάλαβε την προσωπική ευθύνη. 
Για ότι καλό ή και κακό συμβαίνει στη ζωή σου να αναλαμβάνεις την ευθύνη εσύ. Ακόμα και στο κακό μη ρίχνεις το φταίξιμο αλλού ακόμα και έτσι να είναι, Δεν έχει σημασία ποιος φταίει. Σημασία έχει να αναλάβεις την ευθύνη και να δράσεις ώστε τα πράγματα να γίνουν καλύτερα.

10. Δράσε. Το τελευταίο είναι με κεφαλαία γιατί είναι ίσως και το πιο σημαντικό. Αντί να κάθεσαι στον καναπέ και να συμφωνείς με όλα αυτά που γράφει το άρθρο αυτό σήκω πάνω και ξεκίνα τη δράση. Προσπάθησε να εφαρμόσεις όλα αυτά που διάβασες έξω στο πικρό γλυκό χάος της ζωής. Ξεκίνα από σήμερα. Ξεκίνα από το τώρα..



Το διάβασα στο www.mymind.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: 10 κανόνες για να αλλάξεις τη ζωή σου
10 κανόνες για να αλλάξεις τη ζωή σου
10 κανόνες για να αλλάξεις τη ζωή σου
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2018/04/9-simadia-poy-dilonoyn-oti-i-zoi-sas-prokeitai-na-allaxei-oloklirotika.jpg
https://i.ytimg.com/vi/4WPPI_ZgCHc/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/10_18.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/10_18.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content