V.H: Η μέθοδος για τη αύξηση των δονήσεών μας που αντιστοιχούν σε συναισθήματα (Οι πιο δημοφιλής συχνότητες)

V.H: Η μέθοδος για τη αύξηση των δονήσεών μας που αντιστοιχούν σε συναισθήματα (Οι πιο δημοφιλής συχνότητες)

👉Ο ήχος είναι μια από τις πιο αγνές μορφές ενέργειας που υπάρχουν. Ο ήχος μας εμπνέει, μας ανεβάζει, μας βοηθά να επικοινωνούμε, να εκφράζουμε τον εαυτό μας και ακόμα και να θεραπεύουμε σε βαθύ επίπεδο.

Έχετε σταματήσει ποτέ να εξετάσετε πόσο εκπληκτικό είναι ότι τα πάντα γύρω σας βασικά συντίθενται από ενέργεια που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες;

Χάρη στην επιστήμη και το BBC, γνωρίζουμε ότι όσο πιο πυκνό είναι ένα αντικείμενο, τόσο μικρότερη είναι η δόνησή του ενώ όσο πιο ελαφρύ είναι κάτι, τόσο μεγαλύτερη είναι και η δόνηση.

Η δόνηση αντιστοιχεί επίσης σε συναισθήματα. Όταν εντοπίζουμε συναισθήματα όπως ο θυμός, το μίσος, η ζήλια, η ενοχή, η παράνοια και η αυτοαποστροφή, τότε πρακτικά μειώνουμε πραγματικά τη δόνησή μας.

Από την άλλη, όταν σταματάμε να αναγνωρίζουμε αυτά τα συναισθήματα και τα βλέπουμε απλώς ως ενέργεια που κυμαίνεται μέσα μας, αρχίζουμε να βιώνουμε καταστάσεις «υψηλών κραδασμών» όπως η αγάπη, η ειρήνη, η ευγνωμοσύνη, η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθηση.

Είναι σημαντικό εδώ να θυμάστε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την αίσθηση κάθε είδους συναισθήματος, συμπεριλαμβανομένων των δυσάρεστων.

Δυστυχώς, πολλοί συγγραφείς νεαρής ηλικίας χρησιμοποιούν τον όρο “χαμηλή δόνηση” για να καταδικάσουν και επομένως να τις παρακάμψουν πνευματικά. Κατά ένα ειρωνικό τρόπο, η καταδίκη αυτών των συναισθημάτων δημιουργεί στην πράξη περισσότερο φόβο και αντίσταση μέσα στην ψυχή, η οποία εδραιώνει περαιτέρω μια κατάσταση “χαμηλής δόνησης”, όπως αναφέρει το wakeup-world.com.

Η μέθοδος για τη αύξηση των δονήσεών μας, βασίζεται στην επιστήμη της Κυματικής, σύμφωνα με την οποία κάθε υγιές όργανο εκπέμπει μια συγκεκριμένη δόνηση και η μεταβολή της σημαίνει την εμφάνιση κάποιας ασθένειας. Πίσω από τη δημιουργία των δομών του ορατού κόσμου κρύβονται οι ηχητικές δονήσεις.

Η ηχοθεραπευτική συνεδρία - Voice Healing (VH) με τον  Στ. Πλουμιστό, πραγματοποιείτε με την χρήση του ήχου - μουσικής και της φωνής του και προσφέρει τη δυνατότητα βοήθειας διαφόρων προβλημάτων χωρίς να χρησιμοποιούνται φαρμακευτικά σκευάσματα. 

Ο ήχος - μουσική και η φωνή, ανάλογα με τη χρήση που γίνεται έχουν τη δυνατότητα:
 1. Να "μαλακώσουν" η και να "εξαφανίσουν" ψυχικά τραύματα
 2. Να "διαμορφώσουν", κατά περίπτωση (θετικά) την ανθρώπινη συμπεριφορά
 3. Να μεταμορφώσουν την εσωτερική αρνητική ενέργεια
 4. Να καθοδηγήσουν θετικά την συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου
 5. Πρόσβαση στην συνειδητότητα και αλλαγή του αρνητικού τρόπου σκέψης και των παγιωμένων συστημάτων πεποιθήσεων
 6. Μεγαλώνει την αντίληψη των εμπειριών της ζωής με πιο θετικό τρόπο
 7. Προβολή της ζωής που επιθυμούμε στο μέλλον μας. Αλλάζουμε τις πιθανότητες στο δυναμικό του μέλλοντος μας
 8. Αντικατάσταση πεποιθήσεων από νέες καταγραφές που βασίζονται στην αποδοχή και στα πραγματικά θέλω μας
 9. Απελευθέρωση από φοβίες, εθισμούς και ενοχικά συμπλέγματα.
 10. Ανακούφιση από τον πόνο βαρέων νοσημάτων ή χημειοθεραπειών


Πως βοηθάει ο ήχος να σχηματίσεις θετικές εικόνες το μυαλό και να αλλάξεις τις αρνητικές σκέψεις σου

Ο ήχος έχει ισχυρή επίδραση στο ανθρώπινο μυαλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία θετικών εικόνων που μπορούν να ωφελήσουν την ψυχική μας υγεία και ευημερία. Ο ήχος είναι μια μορφή ενέργειας που μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές μας και μπορεί να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή μας, να μειώσουν το άγχος και να βελτιώσουν τη συνολική μας αίσθηση ευεξίας.

Ένας τρόπος με τον οποίο ο ήχος μπορεί να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες είναι μέσω της μουσικής. Η μουσική έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες για να βελτιώσει τη διάθεση και να προωθήσει τη χαλάρωση. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ακρόαση μουσικής μαζί με με φωνή και ειδικές φράσεις, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα άγχους και να αυξήσει τα συναισθήματα ευτυχίας και ευεξίας. Όταν ακούμε voice healing, ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει ντοπαμίνη, έναν νευροδιαβιβαστή που σχετίζεται με την ευχαρίστηση και την ανταμοιβή. Αυτό δημιουργεί μια θετική συσχέτιση μεταξύ του voice healing και της διάθεσής μας, καθιστώντας μας ευκολότερο να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας όταν θα ακούσουμε ξανά την ηχητική συνεδρία που έχουμε επιλέξει.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο το voice healing μπορεί να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες είναι μέσω των ηχητικών συνεδριών με ήχους της φύσης. Ο ήχος των πουλιών που κελαηδούν, τα κύματα που πέφτουν ή η βροχή μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης και να μας βοηθήσει να συνδεθούμε με τον φυσικό κόσμο. Οι ήχοι της φύσης στο voice healing μπορούν επίσης να προκαλέσουν θετικές αναμνήσεις και συνειρμούς, όπως ήρεμες διακοπές ή μια ευχάριστη υπαίθρια εμπειρία. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας που μπορούν να μειώσουν το στρες και το άγχος και να βελτιώσουν τη συνολική αίσθηση ευεξίας.

Ο ήχος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πρακτικές διαλογισμού και ενσυνειδητότητας για να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες. Πολλές ηχητικές συνεδρίες του voice healing περιλαμβάνουν εστίαση στην αναπνοή ή σε μια φράση - πεποίθηση. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε το μυαλό μας και να σχηματίσουμε θετικές εικόνες που προάγουν τη χαλάρωση και την εσωτερική γαλήνη.

Το voice healing έχει ισχυρή επίδραση στο μυαλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχηματίσει θετικές εικόνες που ωφελούν την ψυχική μας υγεία και ευημερία.

Το voice healing μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε το άγχος, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας και να προάγουμε την αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Ενσωματώνοντας το στην καθημερινή μας ζωή, μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε τον εαυτό μας, να ανεβάσουμε τη δύναμή μας και να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία και ευεξία.

Δείτε ποιες είναι οι πιο δημοφιλής συχνότητες και τι προσφέρουν:
 • UT – 396 Hz – μετατρέπει τη θλίψη σε χαρά και την ενοχή σε συγχώρεση
 • RE – 417 Hz – καθαρίζει την αρνητικότητα και απομακρύνει τα υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα
 • MI – 528 Hz – διεγείρει την αγάπη, αποκαθιστά την ισορροπία, επισκευάζει το DNA
 • FA – 639 Hz – ενισχύει τις σχέσεις, την οικογένεια και την ενότητα της κοινότητας
 • SOL – 741 Hz – καθαρίζει φυσικά το σώμα από όλους τους τύπους τοξινών
 • LA – 852 Hz – ξυπνάει τη διαίσθηση και σας βοηθά να επιστρέψετε στην πνευματική ισορροπία
Στο Voice Healing γίνετε ένας μελετημένος συνδυασμός των επιλεγμένων μουσικών με την φωνή του Στ. Πλουμιστού και συνάμα με το κείμενο που ακούτε, όλο το σύνολο αυτό δημιουργεί θεραπευτικές δονήσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το Voice Healing (VH) ΕΔΩ

Ακούστε ενδεικτικές μουσικές (χωρίς την φωνή του Στ. Πλουμιστού)

1. UT – 396 Hz
2. RE-417 Hz
3. ΜΙ – 528 Hz
4. FA – 639 Hz
5. SOL – 741 Hz
6. LA – 852 Hz

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1072,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1241,ΒΙΝΤΕΟ,809,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: V.H: Η μέθοδος για τη αύξηση των δονήσεών μας που αντιστοιχούν σε συναισθήματα (Οι πιο δημοφιλής συχνότητες)
V.H: Η μέθοδος για τη αύξηση των δονήσεών μας που αντιστοιχούν σε συναισθήματα (Οι πιο δημοφιλής συχνότητες)
V.H: Η μέθοδος για τη αύξηση των δονήσεών μας που αντιστοιχούν σε συναισθήματα (Οι πιο δημοφιλής συχνότητες)
https://www.thenewtimesreport.org/wp-content/uploads/2018/01/Solfeggio-Frequencies-1200x675.jpg
https://i.ytimg.com/vi/7ZtsYQ5cJ_M/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/voice-healing-therapy.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/voice-healing-therapy.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content