Voice Healing Therapy: Η μέθοδος για τη αύξηση των δονήσεών μας

Voice Healing Therapy: Η μέθοδος για τη αύξηση των δονήσεών μας

👉Ο ήχος είναι μια από τις πιο αγνές μορφές ενέργειας που υπάρχουν. Ο ήχος μας εμπνέει, μας ανεβάζει, μας βοηθά να επικοινωνούμε, να εκφράζουμε τον εαυτό μας και ακόμα και να θεραπεύουμε σε βαθύ επίπεδο.

Έχετε σταματήσει ποτέ να εξετάσετε πόσο εκπληκτικό είναι ότι τα πάντα γύρω σας βασικά συντίθενται από ενέργεια που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες;

Χάρη στην επιστήμη και το BBC, γνωρίζουμε ότι όσο πιο πυκνό είναι ένα αντικείμενο, τόσο μικρότερη είναι η δόνησή του ενώ όσο πιο ελαφρύ είναι κάτι, τόσο μεγαλύτερη είναι και η δόνηση.

Η δόνηση αντιστοιχεί επίσης σε συναισθήματα. Όταν εντοπίζουμε συναισθήματα όπως ο θυμός, το μίσος, η ζήλια, η ενοχή, η παράνοια και η αυτοαποστροφή, τότε πρακτικά μειώνουμε πραγματικά τη δόνησή μας.

Από την άλλη, όταν σταματάμε να αναγνωρίζουμε αυτά τα συναισθήματα και τα βλέπουμε απλώς ως ενέργεια που κυμαίνεται μέσα μας, αρχίζουμε να βιώνουμε καταστάσεις «υψηλών κραδασμών» όπως η αγάπη, η ειρήνη, η ευγνωμοσύνη, η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθηση.

Είναι σημαντικό εδώ να θυμάστε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την αίσθηση κάθε είδους συναισθήματος, συμπεριλαμβανομένων των δυσάρεστων.

Δυστυχώς, πολλοί συγγραφείς νεαρής ηλικίας χρησιμοποιούν τον όρο “χαμηλή δόνηση” για να καταδικάσουν και επομένως να τις παρακάμψουν πνευματικά. Κατά ένα ειρωνικό τρόπο, η καταδίκη αυτών των συναισθημάτων δημιουργεί στην πράξη περισσότερο φόβο και αντίσταση μέσα στην ψυχή, η οποία εδραιώνει περαιτέρω μια κατάσταση “χαμηλής δόνησης”, όπως αναφέρει το wakeup-world.com.

Η μέθοδος για τη αύξηση των δονήσεών μας, βασίζεται στην επιστήμη της Κυματικής, σύμφωνα με την οποία κάθε υγιές όργανο εκπέμπει μια συγκεκριμένη δόνηση και η μεταβολή της σημαίνει την εμφάνιση κάποιας ασθένειας. Πίσω από τη δημιουργία των δομών του ορατού κόσμου κρύβονται οι ηχητικές δονήσεις.

Η ηχοθεραπευτική συνεδρία - Voice Healing Therapy (VHT) με τον  Στ. Πλουμιστό, πραγματοποιείτε με την χρήση του ήχου - μουσικής και της φωνής του και προσφέρει τη δυνατότητα βοήθειας διαφόρων προβλημάτων χωρίς να χρησιμοποιούνται φαρμακευτικά σκευάσματα. 

Ο ήχος - μουσική και η φωνή, ανάλογα με τη χρήση που γίνεται έχουν τη δυνατότητα:
 1. Να "μαλακώσουν" η και να "εξαφανίσουν" ψυχικά τραύματα
 2. Να "διαμορφώσουν", κατά περίπτωση (θετικά) την ανθρώπινη συμπεριφορά
 3. Να μεταμορφώσουν την εσωτερική αρνητική ενέργεια
 4. Να καθοδηγήσουν θετικά την συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου
 5. Πρόσβαση στην συνειδητότητα και αλλαγή του αρνητικού τρόπου σκέψης και των παγιωμένων συστημάτων πεποιθήσεων
 6. Μεγαλώνει την αντίληψη των εμπειριών της ζωής με πιο θετικό τρόπο
 7. Προβολή της ζωής που επιθυμούμε στο μέλλον μας. Αλλάζουμε τις πιθανότητες στο δυναμικό του μέλλοντος μας
 8. Αντικατάσταση πεποιθήσεων από νέες καταγραφές που βασίζονται στην αποδοχή και στα πραγματικά θέλω μας
 9. Απελευθέρωση από φοβίες, εθισμούς και ενοχικά συμπλέγματα.
 10. Ανακούφιση από τον πόνο βαρέων νοσημάτων ή χημειοθεραπειών
Δείτε ποιες είναι οι πιο δημοφιλής συχνότητες και τι προσφέρουν:
 • UT – 396 Hz – μετατρέπει τη θλίψη σε χαρά και την ενοχή σε συγχώρεση
 • RE – 417 Hz – καθαρίζει την αρνητικότητα και απομακρύνει τα υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα
 • MI – 528 Hz – διεγείρει την αγάπη, αποκαθιστά την ισορροπία, επισκευάζει το DNA
 • FA – 639 Hz – ενισχύει τις σχέσεις, την οικογένεια και την ενότητα της κοινότητας
 • SOL – 741 Hz – καθαρίζει φυσικά το σώμα από όλους τους τύπους τοξινών
 • LA – 852 Hz – ξυπνάει τη διαίσθηση και σας βοηθά να επιστρέψετε στην πνευματική ισορροπία
Περισσότερες πληροφορίες για το  Voice Healing Therapy (VHT) ΕΔΩ

Ακούστε ενδεικτικές μουσικές (χωρίς την φωνή του Στ. Πλουμιστού)

1. UT – 396 Hz
2. RE-417 Hz

3. ΜΙ – 528 Hz

4. FA – 639 Hz

5. SOL – 741 Hz

6. LA – 852 Hz

Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,621,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,34,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,42,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9095,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,33,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5707,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,450,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Voice Healing Therapy: Η μέθοδος για τη αύξηση των δονήσεών μας
Voice Healing Therapy: Η μέθοδος για τη αύξηση των δονήσεών μας
Voice Healing Therapy: Η μέθοδος για τη αύξηση των δονήσεών μας
https://www.thenewtimesreport.org/wp-content/uploads/2018/01/Solfeggio-Frequencies-1200x675.jpg
https://i.ytimg.com/vi/Nxd9HeJdsUM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/voice-healing-therapy.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/voice-healing-therapy.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content