Ένταση στο Αιγαίο : Οκτώ στόλοι σε απόσταση βολής από το Oruc Reis

Ένταση στο Αιγαίο : Οκτώ στόλοι σε απόσταση βολής από το Oruc Reis

👉Στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, ανοικτά της Κρήτης, στον 28ο μεσημβρινό, εκεί όπου... η Τουρκία με παράνομη NAVTEX δέσμευσε θαλάσσια περιοχή, πλέουν αυτή τη στιγμή πολεμικά πλοία από οκτώ συνολικά χώρες.

Με τρομακτική δύναμη πυρός, εξοπλισμένα με πυραύλους επιφανείας – επιφανείας και με πυραύλους επιφανείας – αέρος, ενισχυμένα με ειδικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, που μπορούν να «τυφλώσουν» πλοία και ελικόπτερα, με τορπίλες και με ετοιμοπόλεμους πεζοναύτες στα πληρώματά τους.

Ολα αυτά τα πολεμικά σκάφη βρίσκονται σε μια μικρή θαλάσσια περιοχή, το ένα απέναντι στο άλλο, παρακολουθώντας τις κινήσεις του ενός στόλου ή του άλλου και με τα στρατιωτικά τάνκερς να πηγαινοέρχονται εφοδιάζοντας με πετρέλαιο τις μηχανές τους.

Είναι πολλές οι ημέρες που βρίσκονται όλα αυτά τα σκάφη στην περιοχή αυτή. Κάθε μέρα που περνά, αντί να μειώνεται η ένταση, αυξάνεται ο αριθμός των πολεμικών σκαφών, με την προσθήκη και νέων από τρίτες χώρες που διαπίστωσαν πως υπάρχει ένταση στη συγκεκριμένη περιοχή της Μεσογείου και ήρθαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και να καταγράψουν τις κινήσεις. Θυμίζει λίγο εποχή Ψυχρού Πολέμου, αφού ίσως για πρώτη φορά από την κρίση του Oruc Reis εμφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή και κατασκοπευτικό (ηλεκτρονικού πολέμου) ρωσικό σκάφος. Θα πρέπει ωστόσο να υπολογιστούν και ρωσικά πολεμικά πλοία που πιθανόν να βρίσκονται στη Συρία καθώς και τα ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια.

Η Τουρκία έβγαλε όλο τον στόλο της στην περιοχή, δήθεν για να προστατεύσει το ερευνητικό Oruc Reis, το οποίο και χθες βρέθηκε 50 ναυτικά μίλια εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, με νοτιοδυτική πορεία (2-4-0) και με ταχύτητα 40 κόμβους. Συνολικά 40 πολεμικά πλοία έχει στην περιοχή αυτή η Τουρκία και περίπου άλλα τόσα έχει και η Ελλάδα παρακολουθώντας τις κινήσεις του τουρκικού στόλου.

Μετέχουν όλοι οι τύποι πολεμικών πλοίων που διαθέτει η χώρα μας. Από φρεγάτες και αντιτορπιλικά μέχρι πλοία υποστηρίξεως, πυραυλάκατοι και υποβρύχια. Ωστόσο η περιοχή είναι μικρή και οι κίνδυνοι για κάποιο ατύχημα μεγάλη. Αλλωστε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός προειδοποίησε για κίνδυνο ατυχήματος στο τελευταίο διάγγελμά του. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε το «θερμό επεισόδιο» που σημειώθηκε ανάμεσα στις φρεγάτες «Λήμνος» και «Κεμάλ Ρέις», που δεν πήρε διαστάσεις λόγω της ψυχραιμίας, του επαγγελματισμού και της ναυτοσύνης που έδειξε ο κυβερνήτης της «Λήμνου» αντιπλοίαρχος Σαλιάρης. Αλλά δεν είναι τα μοναδικά πλοία στην ευρύτερη περιοχή.
Είναι και τα γερμανικά πολεμικά πλοία, όπως η φρεγάτα, τύπου ΜΕΚΟ, «Hamburg», η οποία μετέχει στην επιχείρηση «Ειρήνη» για το εμπάργκο όπλων στη Λιβύη, καθώς και το πλοίο γενικής υποστήριξης «Berlin», το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίου μετέχοντας στη νατοϊκή δύναμη στο Αιγαίο ελέγχοντας τις προσφυγικές ροές.
Πιο νότια βρίσκονται πλοία του αιγυπτιακού στόλου, προστατεύοντας την αιγυπτιακή ΑΟΖ και τα κοιτάσματα αερίου που έχουν ανακαλυφθεί εκεί.

Ανοικτά της Κύπρου βρίσκονται δύο γαλλικά πολεμικά, που προσφάτως ήταν ανοικτά της Κρήτης και μετείχαν σε ασκήσεις με τις ελληνικές φρεγάτες: Η φρεγάτα «Λαφαγέτ» (με τους πυραύλους Scalp – μεγάλης εμβέλειας) και το ελικοπτεροφόρο «Tonnere» (με υπερσύγχρονα ελικόπτερα, αλλά και με πεζοναύτες) που μόλις παρέδωσε ανθρωπιστική βοήθεια στον πολύπαθο Λίβανο και περιπολεί στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μόνιμη ναυτική παρουσία έχει στην περιοχή και το Ισραήλ, που τελευταίως έχει πραγματοποιήσει κοινές ναυτικές ασκήσεις με το Πολεμικό Ναυτικό και συγκεκριμένα στο πεδίο βολών «Καράβια» στο Μυρτώο Πέλαγος. Το ισραηλινό ναυτικό παρακολουθεί σχολαστικά τα όσα συμβαίνουν στην ΑΟΖ Κύπρου

Τα αμερικανικά «θηρία»

Εδώ και μερικά 24ωρα οι ΗΠΑ στέλνουν θηριώδη πολεμικά πλοία στη Σούδα. Ηδη βρίσκεται στην Κρήτη το ελικοπτεροφόρο (πλοίο – πλωτή βάση) USS Hersel «Woody» Williams. Εδεσε στο κρηπίδωμα Κ-14 (εκεί όπου συνήθως δένουν τα πυρηνοκίνητα αεροπλανοφόρα και υποβρύχια) και θα παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι μελλοντικά θα δώσει δουλειά στα ελληνικά ναυπηγεία. Μόλις χθες έκανε την εμφάνισή του στη Σούδα και ένα άλλο θηριώδες αμερικανικό πολεμικό. Πρόκειται για το καταμαράν USNS Carson City, το οποίο πέρυσι είχε ξαναέλθει στο Αιγαίο και έδεσε μάλιστα σε Σύρο, Ρόδο και άλλα νησιά.


Το διάβασα στο www.in.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,569,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,30,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,38,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9093,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2280,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,19,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,445,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Ένταση στο Αιγαίο : Οκτώ στόλοι σε απόσταση βολής από το Oruc Reis
Ένταση στο Αιγαίο : Οκτώ στόλοι σε απόσταση βολής από το Oruc Reis
Ένταση στο Αιγαίο : Οκτώ στόλοι σε απόσταση βολής από το Oruc Reis
https://www.tanea.gr/wp-content/uploads/2020/08/DSFDSGDSGFS-2.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/oruc-reis_21.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/oruc-reis_21.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content