Ποιες είναι οι τεχνικές Mind Control που «φυλακίζουν» το μυαλό σου;

Ποιες είναι οι τεχνικές Mind Control που «φυλακίζουν» το μυαλό σου;

👉Όσο περισσότερο κάποιος ερευνά το Mind Control και την χρήση του στον κόσμο, τόσο περισσότερο... θα κατανοεί πως ίσως υπάρχει εκεί έξω ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που επιχειρεί να μετατρέψει την ανθρωπότητα σε μη σκεπτόμενα όντα.

 Όσο ο άνθρωπος αναζητά την παντοδυναμία απέναντι στις μάζες, ενισχύει την έρευνα για τον έλεγχο του ανθρώπινου νου, και ως αποτέλεσμα το Mind Control έχει λάβει τεράστιες φυσικές και επιστημονικές διαστάσεις, που τείνουν να γίνουν μόνιμη κατάσταση.

Το Σύγχρονο Mind Control είναι ψυχολογικό αλλά και τεχνολογικό. Οι έρευνες αποκαλύπτουν πως αν αποκαλυφθούν αυτές οι τεχνικές ελέγχου του Νου, τα συμπτώματα εξασθενούν ή εξαφανίζονται. Αυτό ισχύει τουλάχιστον για το mind control στην διαφήμιση και την Προπαγάνδα. Οι πιο δύσκολες περιπτώσεις Mind Control αφορούν τις φυσικές εισβολές στο Νου του Ανθρώπου. Για να μπορέσεις λοιπόν να προφυλαχτείς από το κακό, θα πρέπει πρωτίστως να μπορείς να το αναγνωρίζεις, οπότε ας δούμε 5 χαρακτηριστικές τεχνικές Mind Control που «φυλακίζουν» το μυαλό σου:

1: Εκπαιδευτικο Συστημα

Ίσως η προφανέστερη αλλά η πιο ύπουλη τεχνική Mind Control. Ο Έλεγχος του νου μέσα από το Εκπαιδευτικό σύστημα ήταν ανέκαθεν η φαντασίωση των Ηγετών, έτσι ώστε να καταφέρουν να «μορφώσουν» με φυσικό τρόπο ευεπηρέαστους ανθρώπους. Αυτή η τεχνική υπήρξε κεντρικός άξονας των Κομμουνιστικών και Φασιστικών κοινωνιών του κόσμου. Ένας από τους ανθρώπους που επιχείρησε να ξεσκεπάσει με την έρευνά του την τεχνική αυτή ήταν η Charlotte Iserbyt, που έγραψε το βιβλίο The Deliberate Dumbing Down of America, αποκαλύπτοντας τεχνικές Mind Control βαθιά ριζωμένες σε κάθε Εκπαιδευτικό σύστημα της Υφηλίου!

2: Διαφημιση και Προπαγανδα

Ο Edward Bernays θεωρήθηκε ο Ιδρυτής του Καταναλωτικού Πολιτισμού, που σχεδιάστηκε κυρίως για να στοχεύει στην εικόνα του ατόμου (ή και στην έλλειψή της), με σκοπό να μετατρέψει ένα «θέλω» σε μία αχρείαστη ανάγκη. Αυτή η ιδέα χρησιμοποιήθηκε πρωτίστως σε προϊόντα όπως τα τσιγάρα π.χ! Όμως ο Bernays σημείωσε στο βιβλίο του Propaganda που έγραψε το 1928 πως » Η Προπαγάνδα είναι το εκτελεστικό χέρι μίας αόρατης δύναμης». Έτσι η αυξανόμενη εδραίωση των Μέσων μαζικής ενημέρωσης επέτρεψε σε ολόκληρο το Εταιρικό κατεστημένο να συγχωνευτεί με τις κυβερνήσεις, που τοποθετούν την δική τους Προπαγάνδα σε : 
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ταινίες, τηλεόραση και ειδήσεις. Μέσα από αυτά τα κανάλια πληροφόρησης περνούν τα μηνύματα που φέρουν το πέπλο της αλήθειας επειδή μας βομβαρδίζουν ταυτόχρονα από παντού. Με αυτό τον τρόπο εδραιώνεται ένα ψεύτικο νέο ως αληθινό, δίνοντας ουσία στην ύπαρξη της Προπαγάνδας.

3. Προνοητικος Προγραμματισμος

Αρκετοί είναι εκείνοι που αρνούνται πως ο Προνοητικός Προγραμματισμός υπάρχει στην πραγματικότητα. Ο Προνοητικός Προγραμματισμός προέρχεται από το Ελιτιστικό Χόλυγουντ, όπου η μεγάλη οθόνη μπορεί να παρέχει μία μεγάλη εικόνα για το που βαδίζει η ανθρωπότητα. Αν ρίξουμε μία ματιά στα βιβλία και τις ταινίες που θεωρούσαμε πως είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά πλέον είναι πραγματικότητα, θα κατανοήσουμε πως ο Προνοητικός προγραμματισμός ίσως όχι μόνο υπάρχει, αλλά βοηθά σημαντικά εκείνους που θέλουν να ελέγξουν την συλλογική σκέψη της ανθρωπότητας.

4. Αθλητισμος, Πολιτικη, Θρησκεια

Ίσως κάποιοι προσβάλλονται όταν η Θρησκεία μπαίνει στις τεχνικές Mind Control, ομως το κεντρικό θέμα του ελέγχου του Νου ενσωματώνεται σχεδόν σε κάθε εδραιωμένη θρησκεία, όπως ακριβώς στον Αθλητισμό. Η Τεχνική εδώ δεν είναι πολύπλοκη, όμως είναι αρκετά αποτελεσματική. Διαίρει και Βασίλευε: Αύξησε την τάση των ανθρώπων για συνεργασία ώστε να μπορούν να επιβιώσουν, και δίδαξέ τους να σχηματίζουν ομάδες για να επικρατούν και να κερδίζουν. Ο Αθλητισμός ανέκαθεν έπαιζε ένα τεράστιο ρόλο στον αποσυντονισμό που διοχετεύει το κοινό σε ένα ασήμαντο γεγονός, ενώ στο παρασκήνιο λαμβάνονται τεράστιες αποφάσεις για το μέλλον αλλά και την ουσιαστική ελευθερία της ανθρωπότητας.

5: Τηλεοραση, Υπολογιστες και «τρεμοπαιξιμο»

Η Τηλεόραση, μέσω του Τηλεκοντρόλ αλλά και της οθόνης που «τρεμοπαίζει» σε συγκεκριμένες συχνότητες μετατρέπεται σε Ψυχο-Κοινωνικό όπλο, κυριολεκτικά ρίχνοντάς σε στη λήθη, αφού σε κάνει να θέλεις να κοιμηθείς.

Τα τεστ στο «τρεμοπαίξιμο» των τηλεοράσεων δείχνουν πως τα εγκεφαλικά κύματα Alpha διαφοροποιούνται, προκαλώντας ένα είδος «ύπνωσης», και το χειρότερο είναι πως δεν είναι αναγνωρίσιμα έπειτα από τις τελευταίες ανακαλύψεις πως τα κύματα αυτά μπορούν να «τρεμοπαίξουν» πιο γρήγορα από όσο μπορεί να διακρίνει το μάτι μας.

Αυτή η ταχύτητα είναι μικρότερη στους υπολογιστές, όμως μέσα από συγκεκριμένα video games, κοινωνικά δίκτυα, αλλά και μία βασική δομή που υπερφορτώνει τον εγκέφαλο με πληροφορία, επιφέρει την ίδια κατάσταση. Μία μελέτη σε video games αποκάλυψε πως οι πολλές ώρες παιξίματος προκαλούν μικρότερη ροή του αίματος στον εγκέφαλο, επιφέροντας την έλλειψη του συναισθηματικού ελέγχου…


Το διάβασα στο www.diadrastika.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Ποιες είναι οι τεχνικές Mind Control που «φυλακίζουν» το μυαλό σου;
Ποιες είναι οι τεχνικές Mind Control που «φυλακίζουν» το μυαλό σου;
Ποιες είναι οι τεχνικές Mind Control που «φυλακίζουν» το μυαλό σου;
https://muslimskeptic.com/wpcom-113638781/wp-content/uploads/2017/06/mind.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/mind-control.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/mind-control.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content