Οι δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν γη μακριά από τις ακτές. Ξέρουν κάτι παραπάνω που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι;

Οι δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν γη μακριά από τις ακτές. Ξέρουν κάτι παραπάνω που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι;

👉Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η εύθραυστη ζωή στον πλανήτη μας φαίνεται να απειλείται από... πολλά και διάφορα μέτωπα, όπως είναι για παράδειγμα η ρύπανση, καθώς και πολλά άλλα πράγματα που προκαλεί ασταμάτητα ο ίδιος ο άνθρωπος – και ακόμα επιτρέπουν οι κυβερνήσεις.

Ωστόσο, υφίστανται ακόμα διάφορες απειλές, οι οποίες φαίνεται να είναι έξω και πέρα από τον έλεγχο της ανθρωπότητας, όπως για παράδειγμα η πιθανότητα μιας σοβαρής πολικής μετατόπισης, η πτώση ενός αστεροειδούς, μία γενική πλημμύρα ή ένας νέος κατακλυσμός, καθώς και πολλές άλλες κοσμικές απειλές που, ενδεχομένως, θα μπορούσαν να αποδειχτούν μοιραίες.

Αν και η ανθρωπότητα προφανώς δεν να είναι ακόμα σε θέση να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους καταστροφές, φαίνεται πως υπάρχουν λίγοι άνθρωποι, οι οποίοι διαθέτουν το προνόμιο να φτιάξουν σχέδια διαφυγής τους, είτε μιας ενισχυμένης προφύλαξής τους. Αυτό γίνεται φανερό πως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Ένα άρθρο από το Forbes, το οποίο ακολουθεί τους δισεκατομμυριούχους ανά τον κόσμο, δείχνει πως υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι αγοράζουν γεωργικές εκτάσεις στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο. Το γεγονός αυτό, δεν θα ήταν περίεργο, αν οι τοποθεσίες που προτιμούν, δεν ήταν πολύ μακριά από τις ακτές, μακριά από τις θάλασσες, μακριά από τους ωκεανούς.

Φαίνεται σαν η προτίμησή τους αυτή να δείχνει την τάση πως υπάρχει μία πρόθεση για μια προετοιμασία ώστε να μπορούν ξεφύγουν σε περίπτωση αύξησης της στάθμης της θάλασσας.

Τέτοιες περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η Μοντάνα, το Νέο Μεξικό, το Ουαϊόμινγκ και το Τέξας, όπου δημοφιλείς δισεκατομμυριούχοι, αγοράζουν εκατομμύρια στρέμματα γης, με πολλούς από αυτούς να έχουν τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη έτοιμα να αναχωρήσουν, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο ανώτερος συνεργάτης του Forbes, ο Jim Dobson ρωτά ευθέως:

«Με όλη αυτή τη γνώση της μελλοντικής χαρτογράφησης, γνωρίζουν οι οικονομικοί ηγέτες του κόσμου κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς;»

Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ερώτηση, η απάντηση της οποίας ενδεχομένως να έχει δύο σκέλη.Το ένα σκέλος θα μπορούσε να βασίζεται σε επιστημονικές πληροφορίες που δίνουν πιθανότητες σε κάποια επικείμενη καταστροφή, αλλά παραμένουν εμπιστευτικές μεταξύ της ελίτ και το δεύτερο θα μπορούσε να είναι κάποιες προφητείες.

Το Forbes σημειώνει δύο σύγχρονους προφήτες, τον φουτουριστή Gordon-Michael Scallion και τον ψυχικό Edgar Cayce, γνωστός και ως «Ο Κοιμώμενος Προφήτης» που πέθανε το 1945. Και οι δύο προέβλεψαν ότι μια επερχόμενη αλλαγή στους πόλους θα οδηγούσε σε καταστροφές. Μάλιστα, ο πρώτος ανέπτυξε μελλοντικούς χάρτες του πλανήτη, δείχνοντας τις ακραίες αλλαγές στις ηπείρους καθώς μια Μεγάλη Πλημμύρα θα αφήνει τα σημάδια της επάνω στη Γη.

Πέρα, όμως από τις προφητείες οι άνθρωποι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για πιθανές καταστροφές, όπως μια πιθανή πολική μετατόπιση ή αναστροφή. Μια έκθεση από το Science Alert σημειώνει ότι ο μαγνητικός βορράς της Γης μετατοπίζεται με σχετικά γρήγορο ρυθμό: 30 μίλια το χρόνο.

«Είναι μια μικρή αλλαγή για τους περισσότερους από εμάς – αισθητή μόνο σε άτομα που προσπαθούν να πλοηγηθούν με μεγάλη ακρίβεια κοντά στην Αρκτική. Ωστόσο, η ασταμάτητη μετατόπιση του βόρειου μαγνητικού πόλου υποδηλώνει ότι κάτι περίεργο – και πιθανώς ισχυρό – συμβαίνει βαθιά μέσα στη Γη. Μόνο ιχνηλατώντας το, λέει ο γεωφυσικός Phil Livermore του Πανεπιστημίου Leeds, θα μπορούν οι επιστήμονες να καταλάβουν τις συμβαίνει», αναφέρει σε ένα σημείο του το άρθρο.

Και, φυσικά, δεν είναι μόνο οι πόλοι, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν διάφορα.

Άραγε, οι δισσεκατομμυριούχοι αγοράζουν τεράστια στρέμματα γης μακριά από τις ακτές, βάσει προφητειών, εμπιστευτικών πληροφοριών, ή βάσει επιστημονικών δεδομένων και ενδείξεων; Ξέρουν κάτι παραπάνω;

Μπορεί και να μην ξέρουν τίποτα. Λεφτά έχουν και σίγουρα δεν θα τα τσιγκουνευτούν προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Εξάλλου η αγορά γης, ήταν, είναι και θα είναι πάντα μία επιτυχημένη επένδυση.


Το διάβασα στο www.diadrastika.com
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9094,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,31,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,448,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν γη μακριά από τις ακτές. Ξέρουν κάτι παραπάνω που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι;
Οι δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν γη μακριά από τις ακτές. Ξέρουν κάτι παραπάνω που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι;
Οι δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν γη μακριά από τις ακτές. Ξέρουν κάτι παραπάνω που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι;
https://cdn.sofokleousin.gr/sites/default/files/styles/large/public/2019-03/sophia-antipolis.jpg?itok=UHdnDfsy
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_895.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_895.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content