Πανευρωπαϊκή έκθεση κοσμήματος στο Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πανευρωπαϊκή έκθεση κοσμήματος στο Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου

👉Στο πλαίσιο του προγράμματος Εrasmus+ ”the future is our jewel”, ξεκινά την Πέμπτη 27... Αυγούστου 2020 και θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 , περιοδεύουσα Πανευρωπαϊκή έκθεση που αποτελείται αποκλειστικά από σπουδαστικές εργασίες με θέμα ”Τον αέρα” σε σχέση με το παρόν, τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο Κόσμημα σήμερα.

Η χρονική περίοδος της έκθεσης συμπίπτει με την έναρξη των εγγραφών σε όλες τις Ειδικότητες του Δημοτικού Ι.Ι.Ε.Κ Βόλου . Το έργο Erasmus+ “Το μέλλον είναι το κόσμημά μας” (”THE FUTURE IS OUR JEWEL”), συγκεντρώνει 6 σχολές εταίρους γύρω από ένα κοινό αντικείμενο, τη δημιουργία κοσμημάτων, των οποίων η πολιτιστική κληρονομιά και η επαγγελματική ιστορία είναι διαφορετικές.

Το πρόγραμμα εργασίας, κατά τη διάρκεια των τριών ετών, σχετίζεται με τέσσερις τύπους δραστηριοτήτων για τη μεθοδολογία υλοποίησης και διαχείρισης της στρατηγικής εταιρικής σχέσης: 

1/την ΕΡΕΥΝΑ, 2/την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ, 3/ την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ, 4/τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ, 5/ τις ΕΚΘΕΣΕΙΣ, για την προβολή του έργου των σπουδαστών και των σχολών και βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες, την ισότητα, τη βιωσιμότητα, την ένωση και την ανοχή, ενώ οι εταίροι του προγράμματος συνδυάζουν τα 4 στοιχεία (Νερό, Αέρα, Φωτιά και Γη) απ’ τα οποία προέρχονται τα υλικά για την κατασκευή κοσμημάτων και το συσχετισμό τους με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον στις τρεις φάσεις του έργου.

Επί προσθέτως παρέχει κινητικότητα κατάρτισης για σπουδαστές, η αξία των οποίων σχετίζεται με τους πόρους που παρέχονται από κάθε εταίρο και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος στο οποίο ανταλλάσσονται, μοιράζονται, συζητούνται και αναπτύσσονται νέες πρακτικές και τεχνικές για την πραγματοποίηση όχι μόνο πρωτότυπων κοσμημάτων αλλά και μιας βιώσιμης επιχείρησης.

Το τμήμα Κοσμήματος του Δημοτικού ΙΙΕΚ Βόλου συμμετέχει με 15 έργα σπουδαστριών. Η έκθεση ξεκίνησε στη Βαλέντσα της Ιταλίας τον Ιανουάριο του 2020, παρουσιάστηκε στη Μαδρίτη, στο Πόρτο, και λόγω των μέτρων για την πανδημία σταμάτησε την περιοδεία της και δεν φιλοξενήθηκε στο Ι.Ι.Ε.Κ του Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ τον Ιούνιο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Για να εξασφαλιστούν μακροπρόθεσμα οφέλη για όλους, ο ιστότοπος (http://thefutureisourjewel.wordpress.com)καθώς και όλα τα αποτελέσματα, θα παραμείνουν λειτουργικά και μετά το κλείσιμο του έργου ώστε να μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι και οι εταίροι να επικοινωνούν μεταξύ τους, να ανταλλάσσουν ιδέες, να προτείνουν βελτιώσεις και να επικαιροποιούν καινοτόμες μεθόδους.

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κα Αναστασία Μορφογιάννη, ο Αντιπρόεδρος και Νόμιμος εκπρόσωπος του Δημοτικού ΙΙΕΚ Βόλου κος Απόστολος Ζαρκάδας-Βεργής και η Δημοτική αρχή Βόλου, έχουν κοινό στόχο την προώθηση και ενίσχυση αντίστοιχων Ευρωπαϊκών δράσεων, καθώς θεωρούν τη συμμετοχή στα ευρωπαϊκά Προγράμματα ως έναν από τους βασικούς στόχους του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου για την πληρέστερη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του.

Τα οφέλη μέσω των προγραμμάτων Εrasmus+ δεν σταματούν με την αποφοίτηση των σπουδαστών, αλλά συνεχίζονται και στην μετέπειτα πορεία τους στην αγορά εργασίας.

Λόγω της κατάστασης των έκτακτων μέτρων περιορισμού της διασποράς του Κορωναιού (Covid-19), δεν θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η προσέλευση του κοινού θα γίνεται στις ώρες λειτουργίας της σχολής (Ρήγα Φεραίου 1 & Χείρωνος) 9.00 με 15.00 τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως ορίζονται. Πληροφορίες παρέχονται στο κοινό καθημερινά από το τηλ:2421056446

Το διάβασα στο www.thenewspaper.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,409,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1846,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,100,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,677,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,112,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,175,ΒΟΛΟΣ,31,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,132,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,618,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,21,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,238,Κόσμος,9409,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,37,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,246,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1504,Πολιτική,6779,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5873,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2502,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,27,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,584,Eco-News,2726,GP - info,5,voice healing therapy,24,
ltr
item
Ploumistos.com: Πανευρωπαϊκή έκθεση κοσμήματος στο Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου
Πανευρωπαϊκή έκθεση κοσμήματος στο Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου
Πανευρωπαϊκή έκθεση κοσμήματος στο Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου
https://www.thenewspaper.gr/wp-content/uploads/2020/08/afisa-web.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_819.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_819.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content