Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου: Ηλεκτρονικό εισιτήριο και έξυπνες στάσεις

Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου: Ηλεκτρονικό εισιτήριο και έξυπνες στάσεις

👉«Ανεβάζουν ταχύτητα» οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου μπαίνοντας ακόμα πιο δυναμικά στον δρόμο της ψηφιακής εποχής! Μετά το δωρεάν wifi εντός των οχημάτων, έρχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι έξυπνες στάσεις! 

Πρόκειται για έργα ψηφιακού μετασχηματισμού των αστικών συγκοινωνιών, που εγκρίθηκαν πρόσφατα από την κυβέρνηση και θα «τρέξουν» από την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε., η οποία αποτελεί το βασικό εκτελεστικό βραχίονα υλοποίησης της ευρύτερης ψηφιακής στρατηγικής του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Τόσο το ηλεκτρονικό εισιτήριο όσο και οι έξυπνες στάσεις (τηλεματική, θύρες φόρτισης, λειτουργία με φωτοβολταϊκά κ.α.) εντάσσονται στην δράση «Ενίσχυση επιχειρήσεων του τομέα αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών για την υιοθέτηση συστημάτων και την παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης πληροφόρησης του επιβατικού κοινού και ηλεκτρονικού εισιτηρίου», την οποία τρέχει η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στα 24.249.680 ευρώ με δημόσια δαπάνη 14.512.608 ευρώ και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020. 

Τα οφέλη που προκύπτουν από την εφαρμογή των επενδυτικών σχεδίων αναμένεται να επιφέρουν άμεσα θετικά αποτελέσματα στην καθημερινή λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών καθώς:
– Δημιουργούνται ολοκληρωμένα συστήματα έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων, όπου το κάθε σύστημα θα εκδίδει ηλεκτρονικά εισιτήρια, θα υποστηρίζει σύγχρονες τεχνολογίες και ασφαλή πρότυπα για εφαρμογή ηλεκτρονικού εισιτηρίου, αλλά και πληρωμή με μετρητά ή πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες. Ουσιαστικά οι επιβάτες θα μπορούν να εκδώσουν το εισιτήριο τους από το κινητό τους ή τον υπολογιστή τους και να κάνουν ανέπαφες πληρωμές, με τη χρήση των νέων πιστωτικών καρτών τεχνολογίας EMV.

– Εγκαθίσταται λογισμικό για τον ορθό σχεδιασμό των δρομολογίων, σχετικά με την επιβατική κίνηση και την ανταπόκριση των οχημάτων στις ώρες αιχμής, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των επιβατών.

– Αναβαθμίζεται το περιεχόμενο της πληροφορίας προς τους επιβάτες. Το δημοσιευμένο στο Διαδίκτυο υλικό περιλαμβάνει πίνακες δρομολογίων, δρομολόγια και στάσεις, σε ψηφιακούς χάρτες.
– Οι «έξυπνες στάσεις» θα πληροφορούν το κοινό για τον πραγματικό χρόνο άφιξης του επόμενου λεωφορείου.

«Είναι αναγκαίο και τα ΚΤΕΛ να μπούνε δυναμικά στην ψηφιακή εποχή. Πρόκειται για έργα που θα μας επιτρέψουν να εξυπηρετούμε ακόμα πιο ποιοτικά και ολοκληρωμένα το επιβατικό κοινό μέσω της χρήσης της τεχνολογίας», σημειώνει ο πρόεδρος των αστικών συγκοινωνιών Βόλου κ. Νίκος Ευαγγελινός και προσθέτει πως «ειδικά για το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι κάτι που το θέλαμε εδώ και καιρό. Πλέον ο επιβάτης θα μπορεί να εκδώσει από όπου και να είναι το εισιτήριο του μέσω του κινητού, του tablet ή του υπολογιστή του και να το πληρώσει με την κάρτα του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Συνολικά μέσω του προγράμματος θα βελτιώσουμε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας ενώ θα υπάρχει και μεγάλη ακρίβεια ως προς την ώρα άφιξης των λεωφορείων σε κάθε στάση».

‘Εξυπνες στάσεις

Σε ότι αφορά τις νέες – έξυπνες στάσεις αφορά σε συνολικά 42 στάσεις των αστικών συγκοινωνιών Βόλου που βρίσκονται σε κεντρικές περιοχές του Βόλου και έχουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και το έργο θα υλοποιηθεί μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» που εκπονεί ο Δήμος Βόλου.

Στις νέες – έξυπνες στάσεις εκτός από νέα στέγαστρα, καθίσματα σταθερά ή ανακλινόμενα, καλαθάκια αχρήστων, θα υπάρχει φωτισμός μέσω φωτοβολταικών ακόμη και υπηρεσίες wi – fi για τους επιβάτες που αναμένουν το λεωφορείο αλλά και υπηρεσίες τηλεματικής για την ακριβής ενημέρωση των επιβατών για τις ώρες άφιξης των λεωφορείων.
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,570,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9093,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,30,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2281,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,445,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου: Ηλεκτρονικό εισιτήριο και έξυπνες στάσεις
Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου: Ηλεκτρονικό εισιτήριο και έξυπνες στάσεις
Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου: Ηλεκτρονικό εισιτήριο και έξυπνες στάσεις
https://makthesls-sf.cdn.edgeport.net/portal-img/post-large/51/ejypnes-staseis.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_753.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_753.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content