Ποιά σπείρα σας αντιπροσωπεύει και τί αποκαλύπτει για σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ποιά σπείρα σας αντιπροσωπεύει και τί αποκαλύπτει για σας

👉Οι παραπάνω εικόνες αντιπροσωπεύουν εννέα βασικούς τύπους προσωπικότητας. Δες... τις προσεκτικά, επίλεξε αυτή που σου αρέσει περισσότερο και διάβασε ποια στοιχεία παρουσιάζεις.

1. Εσωστρεφής, ευαίσθητος και στοχαστικός. 

Έχεις την τάση να αποφεύγεις ανθρώπους εκτός του περιβάλλοντός σου. Επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου, πιο συχνά και με μεγαλύτερη ευκολία από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι. Δεν σου αρέσουν τα επιφανειακά πράγματα και προτιμάς να παραμένεις απομονωμένος παρά να υποστείς τις επιπτώσεις ενός μη εποικοδομητικού διαλόγου. Με όσους θεωρείς πραγματικούς φίλους, διατηρείς σχέσεις έντονες και βαθιές που σου εξασφαλίζουν ηρεμία και πνευματική αρμονία, βασικά στοιχεία για να νιώθεις καλά. Η μοναξιά σε δυναμώνει και σε κάνει να παράγεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.

2. Ανεξάρτητος, αντισυμβατικός και ξέγνοιαστος. 

Απαιτείς την ελευθερία σου και ζωή χωρίς συμβιβασμούς. Προσπαθείς να πάρεις τη μοίρα στα χέρια σου. Έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο στη δουλειά και στον ελεύθερο χρόνο σου. Μερικές φορές η ανάγκη σου για ανεξαρτησία σε κάνει να λειτουργείς με τρόπους που οι άλλοι δεν περιμένουν από σένα. Ο τρόπος ζωής σου είναι πολύ ιδιαίτερος. Ποτέ δεν μιμείσαι τυφλά το συμβατικό. Αντίθετα, προσπαθείς να ζεις σύμφωνα με τις δικές σου ιδέες και πεποιθήσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πας ενάντια στο ρεύμα.

3. Δυναμικός, ζωηρός και εξωστρεφής. 

Έχεις την τάση να παίρνεις ρίσκα. Αναλαμβάνεις σημαντικές δεσμεύσεις και ποικίλες και ενδιαφέρουσες εργασίες. Αντίθετα, οι συνηθισμένες και βαρετές δραστηριότητες δεν είναι συμβατές με σένα. Θες να έχεις ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στα γεγονότα και σε κρίσιμες καταστάσεις, και τότε η αποφασιστικότητα και η δημιουργικότητά σου γίνονται ακόμα εντονότερες.

4. Αντικειμενικός, ισορροπημένος και αρμονικός. 

Εκτιμάς την αξία της αγάπης. Μπορείς να απολαύσεις έναν απλό τρόπο ζωής, χωρίς πολυπλοκότητες. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν γιατί έχεις πόδια που πατάνε σταθερά στη γη, στοιχείο που τους κάνει συχνά να εξαρτώνται από εσένα. Προσφέρεις σιγουριά στους στενότερους φίλους σου. Τα δυνατά σου σημεία θεωρούνται η ανθρωπιά και η ζεστασιά. Απορρίπτεις το ασήμαντο και το υπερβολικό. Έχεις την τάση να είσαι δύσπιστος απέναντι στις μόδες. Επιλέγεις πρακτικά και διακριτικά κομψά ρούχα.

5. Επαγγελματίας, ρεαλιστής και υποστηριχτικός.
 

Έχεις τον πλήρη έλεγχο της ζωής σου και πιστεύεις λιγότερο στην τύχη παρά στις ενέργειές σου. Λύνεις προβλήματα με απλό και πρακτικό τρόπο. Αντιμετωπίζεις με ρεαλιστικό τρόπο τα καθημερινά ζητήματα και, χωρίς αμφιβολία, ξέρεις πώς να τα χειριστείς. Μεγάλο μέρος της δουλειάς σου σχετίζεται με τις ευθύνες που σου αναθέτουν γιατί νιώθουν ότι μπορούν να σε εμπιστεύονται. Η δύναμη της θέλησης αποπνέει στους άλλους ενθάρρυνση, ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Δεν αισθάνεσαι απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι να υλοποιηθούν οι ιδέες σου.

6. Ήσυχος, συνεπής και ήρεμος. 

Περιφρονείς τις τυπικότητες, χωρίς να προκαλείς προβλήματα στους άλλους. Μπορείς να κάνεις εύκολα φίλους, αλλά εκτιμάς την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ανεξαρτησίας. Κατά καιρούς, απομακρύνεσαι από τους άλλους, για να σκεφτείς το νόημα της ζωής και να διασκεδάσεις κάνοντας πράγματα που αγαπάς. Έχεις ανάγκη για ένα χώρο για σένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είσαι μοναχικός. Συνηθίζεις να είσαι σε αρμονία με τον εαυτό σου και τον κόσμο. Απολαμβάνεις τη ζωή και όσα εκείνη έχει να προσφέρει.

7. Ανέμελος, διασκεδαστικός και χαρούμενος.

Αγαπάς μια ελεύθερη και αυθόρμητη ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις στο μέγιστο, σύμφωνα με το ρητό: YOLO ή «Ζεις μόνο μια φορά». Δείχνεις ενδιαφέρον και είσαι ανοιχτός σε οτιδήποτε νέο. Οι αλλαγές τροφοδοτούν το πνεύμα σου. Τίποτα δεν είναι χειρότερο για σένα από το να αισθανθείς ότι σου στερούν την ελευθερία. Ζεις με τη λογική ότι το περιβάλλον σου είναι κάτι ευέλικτο και δυναμικό, πάντα σε θέση να σου προσφέρει μια έκπληξη.

8. Ρομαντικός, ονειροπόλος και συναισθηματικός. 

Η ευαισθησία είναι το βασικό χαρακτηριστικό σου. Απορρίπτεις όποιον αξιολογεί τις καταστάσεις μόνο από μια ψυχρή και ορθολογική οπτική γωνία. Για σένα είναι πολύ σημαντικά τα συναισθήματα. Εκτιμάς όσους έχουν φιλοδοξίες στη ζωή. Δεν δέχεσαι κανένα περιορισμό στον πλούτο των ερεθισμάτων και των συναισθημάτων σου.

9. Αναλυτικός, καλόγουστος και καλλιεργημένος. 

Η ευαισθησία σου συνδέεται με την υψηλή ποιότητα. Κατά συνέπεια, θες να περιβάλλεσαι από μικρούς θησαυρούς που βρίσκεις σε σημεία άγνωστα στους πολλούς. Ως εκ τούτου, ο πολιτισμός διαδραματίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σου. Έχεις κομψό και μοναδικό στυλ, που δεν εξαρτάται από τις αλλαγές της μόδας. Το ιδανικό, πάνω στο οποίο βασίζεις τη ζωή σου, είναι η ευχαρίστηση που συνδέεται με την καλλιέργεια. Εκτιμάς ένα συγκεκριμένο επίπεδο γνώσεων στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι.


Το διάβασα στο www.mymind.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,397,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1807,ΑΠΟΨΕΙΣ,22,Άρθρα,810,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,91,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,651,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,94,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,711,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,23,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1793,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,113,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,518,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,21,ΕΡΕΥΝΕΣ,29,ΖΩΗ,111,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,11,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,19,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,176,Κόσμος,9348,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,10,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,32,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,180,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1499,Πολιτική,6773,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5812,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1043,Τοπικά,11673,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,74,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,555,Eco-News,2707,GP - info,5,voice healing therapy,20,
ltr
item
Ploumistos.com: Ποιά σπείρα σας αντιπροσωπεύει και τί αποκαλύπτει για σας
Ποιά σπείρα σας αντιπροσωπεύει και τί αποκαλύπτει για σας
Ποιά σπείρα σας αντιπροσωπεύει και τί αποκαλύπτει για σας
https://2.bp.blogspot.com/-E5B1tzi5TtM/VUgzxHSKt4I/AAAAAAAA2yc/lr0dt6NVqjg/w400-h398/χ33.png
https://2.bp.blogspot.com/-E5B1tzi5TtM/VUgzxHSKt4I/AAAAAAAA2yc/lr0dt6NVqjg/s72-w400-c-h398/χ33.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_70.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_70.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content