Σκάλες προς το Πουθενά-Ανεξήγητα και Παράδοξα φαινόμενα στην κορυφή του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σκάλες προς το Πουθενά-Ανεξήγητα και Παράδοξα φαινόμενα στην κορυφή του

👉Σε όλο τον κόσμο, έχουν βρεθεί πολλά παράξενα και παράδοξα πράγματα καθώς και εκτός... τόπου αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων δομών και τεχνουργημάτων που ανακαλύφθηκαν εγκλωβισμένα σε κομμάτια άνθρακα και θα μπορούσαν να χρονολογηθούν από μερικές χιλιάδες χρόνια, έως τα βάθη της προϊστορίας.
 Πολλά από αυτά έχουν χαθεί, εξαφανιστεί ή αμφισβητηθεί για την πιθανή αλήθεια τους.

Όμως, υπάρχουν και εκείνα που δεν κρύβονται με τίποτα, υπάρχουν κάπου εκεί έξω, αλλά αν και ο περισσότερος κόσμος δεν τα γνωρίζει έχουν προκαλέσει μεγάλους προβληματισμούς ως προς τους λόγους της δημιουργίας τους αλλά και τον σκοπό της χρήσης τους. Αναφερόμαστε σε σκάλες. Διάσπαρτες σκάλες σε όλο τον κόσμο οι οποίες, όμως, δεν φαίνεται να οδηγούν κάπου, ούτε προς τα πάνω, ούτε προς τα κάτω.

Οι περισσότερες από αυτές τις απίθανες σκάλες βρίσκονται μίλια μακριά από οποιαδήποτε πόλη, χωρίς καμία προφανή λογική αιτία. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να αποτελούν μέρος ενός παλιού σπιτιού ή κτηρίου, αλλά δεν υπάρχουν ερείπια δίπλα τους. Είναι ανεξάρτητες σκάλες, ριζωμένες στη μέση του πουθενά, ενώ αρκετές – αν όχι όλες – φαίνεται να προκαλούν αλλόκοτες εμπειρίες και φαινόμενα.

Μερικές από αυτές μοιάζουν ή είναι ολοκαίνουργιες, σαν να είχαν μόλις κατασκευαστεί, χωρίς άλλου είδους εγκαταστάσεις ή θεμέλια τριγύρω, αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο εγκαταλείφθηκαν άμεσα. Άλλες σκάλες είναι χτισμένες από πέτρα, άλλες από ξύλα και κορμούς δέντρων. Σε άλλες, τα λίθινα υλικά τους έχουν μεταφερθεί από αρκετά μακρινά μέρη. Λίγες διαθέτουν περίτεχνα γλυπτά. Όσοι ανέβηκαν σε κάποιες από αυτές, μόλις πλησίαζαν στην κορυφή, ένιωθαν σαν κάποιος να τους παρακολουθεί, αλλά προς ανακούφισή τους, το συναίσθημα υποχώρησε μόλις κατέβηκαν πάλι στο έδαφος.

Αυτό το φαινόμενο άρχισε να παρατηρείται σε σκάλες που βρίσκονταν σε δάση των ανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αλλά σταδιακά παρόμοιες ιστορίες άρχισαν να διακινούνται και από άλλα μέρη του κόσμου, πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, όπως η Πορτογαλία και οι Φιλιππίνες. Όπως προκύπτει από διάφορες μαρτυρίες, το φαινόμενο με τις σκάλες που οδηγούν στο πουθενά, δεν είναι κάτι νέο. Πολλοί άνθρωποι το γνώριζαν, αλλά δεν το σχολίαζαν. Όμως, επανέρχεται σταδιακά στο προσκήνιο χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς πολλοί χρήστες ρωτάνε αν κάποιοι γνωρίζουν πως βρέθηκαν εκεί, για ποιο σκοπό, ποιοι τις έφτιαξαν, αν είναι απλώς ασυνήθιστα έργα τέχνης ή αν κατασκευάστηκαν από εκκεντρικά άτομα.

Όμως, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα κάνουν να ακούγονται οι ερωτήσεις, αφού οι πολυποίκιλες απαντήσεις μας παρασύρουν σε απίθανες ιστορίες, μύθους και θρύλους που έχουν να κάνουν, κυρίως, με ανεξήγητες εξαφανίσεις και ανεξήγητους θανάτους καθώς και άλλα παραφυσικά φαινόμενα, όπως θα δούμε στη συνέχεια. Όμως οι ντόπιοι δεν μιλούν συχνά γι’ αυτά καθώς επηρεάζουν τη δημοτικότητα των άγριων τόπων και, συνεπώς, το εισόδημα που μπορεί να προκύπτει από αυτά.

Σε κάποιες υπάρχουν πινακίδες που συμβουλεύουν τον επισκέπτη να μην ανέβει στην κορυφή. Αυτό υποτίθεται ότι είναι για την ασφάλειά του σε περίπτωση που ζαλιστεί και πέσει, καθώς οι πρώτες βοήθειες ή τα ασθενοφόρα δεν έχουν πάντα εύκολη πρόσβαση σε απομακρυσμένες δασικές περιοχές, ή εξαιρετικά πλούσιες και πυκνές ζούγκλες. Όμως, η πραγματικότητα φαίνεται να είναι τελείως διαφορετική.

Μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων που ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν εκεί κοντά ή ακόμα πως τις ανέβηκαν, κάνουν λόγο για παράξενα συναισθήματα τρόμου, ακόμα και στην θέα των σκαλιών, τόσο πολύ που αρκετοί έφυγαν τρέχοντας. Αν και δεν υπάρχει τίποτα εγγενώς παραφυσικό για αυτές τις σκάλες, κάποιοι που λένε ότι ανέβηκαν ως επάνω είδαν παράξενες μορφές που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν – και δεν υπήρχαν, γιατί δεν τις έβλεπαν όσοι είχαν μείνει στο έδαφος.

Κάποιος άλλος ισχυρίστηκε ότι όλα ήταν μια χαρά, ώσπου έφτασε στην κορυφή. Τότε, όλοι οι ήχοι του δάσους σταμάτησαν ξαφνικά. Έτρεξε πίσω και στάθηκε λίγο μακριά από την σκάλα. Τότε παρατήρησε ότι ο Ήλιος φάνηκε να είχε κινηθεί περισσότερο στον ουρανό. Κοίταξε την ώρα και με έκπληξη διαπίστωσε ότι είχαν περάσει σχεδόν τρεις ώρες, για κάτι που νόμιζε πως ήταν μόνο λίγα λεπτά. Το ίδιο συνέβη και σε ένα πεζοπόρο, ο οποίος επιπλέον ανέφερε ότι μόλις έφτασε στην κορυφή άρχισε να βλέπει πράγματα στα δέντρα, καθώς και έναν άνθρωπο ή τουλάχιστον μια ανθρωποειδή φιγούρα η οποία είχε μαύρα μάτια με έντονη ματιά. Σχεδόν πήδηξε κάτω από τις σκάλες από την τρομάρα του και δήλωσε ότι φαίνεται να είχε περάσει πολύς χρόνος, παρόλο που στην κορυφή των σκαλοπατιών του φάνηκε πως έμεινε για περίπου δύο λεπτά.

Κάποιοι άλλοι, είτε ανέβηκαν είτε όχι, στην κορυφή τους, μετά αποπροσανατολίστηκαν και δεν ήξεραν πως να γυρίσουν πίσω από εκεί που ήρθαν. Άλλοι νόμιζαν ότι είδαν κάποιο οίκημα στην διαδρομή τους, αλλά δεν μπόρεσαν να το ξαναβρούν στην επιστροφή τους, ή όταν επιχείρησαν να ξαναπάνε στις σκάλες.

Αρκετοί προσπάθησαν να εξηγήσουν την φαινομενικά αδικαιολόγητη παρουσία αυτών των βαθμίδων, καθώς και το φαινόμενο που προκαλεί ανεξήγητες εμπειρίες. Κάποιες απόψεις δικαιολογούν τις σκάλες ως απομεινάρια πρόχειρων οικισμών που ίσως κατασκευάστηκαν βιαστικά για να παρέχουν καταλύματα σε όσους εργάζονταν σε γειτονικά ορυχεία. Όμως, κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί παρέμειναν οι σκάλες χωρίς άλλα ίχνη των υποτιθέμενων οικισμών. Κάπως έτσι περνάμε στις εναλλακτικές εξηγήσεις που είναι πολύ λιγότερο συμβατικές, αλλά, μπορεί να πλησιάζουν περισσότερο την πραγματικότητα.

Ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι οι σκάλες κατασκευάστηκαν για να χρησιμεύσουν ως άμβωνες, κατά τη χρήση μαγικών τελετών. Η παράδοση της χρήσης ανυψωμένων δομών κατά τη διάρκεια τελετών χρονολογείται εδώ και αιώνες, αν όχι χιλιετίες. Χρησίμευαν, δηλαδή ως ανυψωμένο σημείο εστίασης για έναν ιερέα ή έναν σαμάνο, προκειμένου να κηρύξει ή να κάνει αυτό που ήταν να κάνει.

Ωστόσο, τα ποικίλα και διαφορετικά φαινόμενα που προκαλούν, σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες, δεν έχουν εξηγηθεί. Λίγοι ερευνητές που έφτασαν εκεί με ειδικά όργανα, ισχυρίζονται ότι αυτά άρχισαν να τρελαίνονται και έδειχναν παράξενες ενδείξεις που, όμως, δεν μπορούσαν να θεωρηθούν αξιόπιστες.

Φανταστικές εικασίες όπως για ανώμαλα μαγνητικά πεδία, εξωγήινους, ΑΤΙΑ, διαστατικές Πύλες και πολλά άλλα, δεν μπορούν να εξηγήσουν επακριβώς τα παράξενα φαινόμενα, το συναισθηματικό μούδιασμα και όλα όσα περιγράφηκαν πιο πάνω και όσα πιθανόν να παραλείψαμε. Ωστόσο, η παραφυσική ή υπερφυσική συμπεριφορά που προκαλούν οι σκάλες φαίνεται να αποτελούν ένα μυστηριώδες γεγονός. Μπορείτε να δείτε μερικές από τις σκάλες αυτές στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και να μάθετε περισσότερα. 

Το διάβασα στο www.diadrastika.com
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,407,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1836,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,98,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,174,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1807,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,128,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,610,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,234,Κόσμος,9407,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,35,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,237,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5871,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2497,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,25,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,581,Eco-News,2723,GP - info,5,voice healing therapy,23,
ltr
item
Ploumistos.com: Σκάλες προς το Πουθενά-Ανεξήγητα και Παράδοξα φαινόμενα στην κορυφή του
Σκάλες προς το Πουθενά-Ανεξήγητα και Παράδοξα φαινόμενα στην κορυφή του
Σκάλες προς το Πουθενά-Ανεξήγητα και Παράδοξα φαινόμενα στην κορυφή του
https://i.ytimg.com/vi/ApJ8ug-YYUk/maxresdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/ApJ8ug-YYUk/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_417.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_417.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content