Σκοτεινές Οντότητες που “Κλέβουν” την Ενέργεια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σκοτεινές Οντότητες που “Κλέβουν” την Ενέργεια

👉Γνωρίζετε πως η ενεργειακή προσκόλληση είναι μία πολύ κοινή μορφή ενεργειακής ασθένειας... που αγγίζει πάρα πολύ κόσμο; Η Ενεργειακή Προσκόλληση από Σκοτεινές Οντότητες που “Κλέβουν” την Ενέργεια, από πνευματικές οντότητες είναι η ενσωμάτωση μη-φυσικών ενεργειακών όντων που προσκολλιούνται στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο (Αύρα). 

Αυτές οι ενεργειακές οντότητες μπορεί να είναι ανθρώπινες ψυχές που απεβίωσαν και δεν πέρασαν την όχθη προς το επέκεινα.

Ακριβώς επειδή δεν μεταβιβάστηκαν στον κόσμο τους «κόλλησαν» στην γη είτε ως ολόκληρες ψυχές είτε ως κομμάτια της ψυχής. Αυτές οι κολλημένες ανθρώπινες ψυχές ή και τμήματα των ψυχών προσκολλιούνται στην ανθρώπινη αύρα για να συνεχίσουν να ζουν στη Γη, για να επιβιώνουν μέσα από την εξωγενή ενέργεια και να διατηρήσουν κάποιου τύπου έλεγχο και εξουσία πάνω στους ανθρώπους.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν προσκολλημένο ένα τέτοιο ενεργειακό βαμπίρ δεν το γνωρίζουν ποτέ και ζουν ολόκληρες τις ζωές τους με τις οντότητες κολλημένες πάνω τους.

Ένας ακόμη τύπος προσκολλήσεως ονομάζεται ¨Προσκόλληση Σκοτεινών Δυνάμεων¨. Αυτού του είδους η προσκόλληση πραγματοποιείται από μη ανθρώπινες σκοτεινές ενεργειακές οντότητες βασισμένες στην αρνητικότητα και τον φόβο που έχουν ως σκοπό την πρόκληση ενεργειακής απώλειας, της κατάθλιψης και την εν γένει κλοπή της ενεργειακής δύναμης των ανθρώπων. 

Οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν πολύ ισχυρότερη και αρνητικότερη μορφή από αυτή των ανθρώπινων πνευμάτων και προκαλούν μεγαλύτερη ενεργειακή απώλεια και σοβαρότερα ζητήματα στους ανθρώπους που έχουν επιλέξει για να προσκολλήσουν. Και αυτά τα όντα βασίζονται στην συναισθηματική ψυχική και ενεργειακή πλευρά του ανθρώπου.

Αυτή η αόρατη ενεργειακή-δυναμική μάχη πραγματοποιείται από την αρχή της ύπαρξης του ανθρώπου αν και δεν είναι ευρέως γνωστή και παρεξηγείται λόγω της έλλειψης αξιόπιστων πληροφοριών που θα επιβεβαιώσουν την ύπαρξη μιας τέτοιας μάχης της μη-φυσικής ενέργειας.

Αυτές οι σκοτεινές ενεργειακές οντότητες «κολλάνε» πάνω στον άνθρωπο μέσα από «κοψίματα» και «τρύπες» στον ενεργειακό πεδίο του ατόμου (αύρα). Η αύρα είναι μία αόρατη στρώση που απορρέει από το ενεργειακό σώμα κάθε ανθρώπου. Τα κοψίματα και οι τρύπες αναπτύσσονται από αδύναμα συναισθήματα και την απώλεια της προσωπικής δύναμης για οποιονδήποτε λόγο.

Αυτή η προσωπική δύναμη μπορεί να χαθεί είτε με τεχνητούς τρόπους όπως η χρήση ουσιών ή αλκοόλ, μέσα από τον φόβο και τις γενικότερες φοβίες που ταλανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο. Αδύναμα συναισθήματα όπως ο φόβος, η οργή, ο θυμός και άλλα συναισθήματα που ονομάζονται φοβικά δημιουργούν αδύναμα και χαμηλότερα σε επίπεδο ενεργειακά ανοίγματα τα οποία επιτρέπουν την είσοδο τέτοιων οντοτήτων που εκμεταλλεύονται το άνοιγμα και ρουφούν την ενέργειά μας.

Ενδιαφέρον έχει η Σαμανική προσέγγιση για την Ενεργειακή ύπαρξη του ανθρώπου μέσα από την Σαμανική θεώρηση της ψυχής , σύμφωνα με την οποία η ανθρώπινη ψυχή είναι εξ’ ολοκλήρου ενέργεια που σχηματίζεται από μία προσωπική δύναμη που μπορεί να χαθεί, να κλαπεί και να διαχωριστεί μέσα από κάποιο τραύμα. Όποτε υποφέρουμε από κάποιο φυσικό ή συναισθηματικό τραύμα ένα απειροελάχιστο μέρος της ψυχής αποχωρίζεται το σώμα σε μία απόπειρα να επιβιώσει από την τραυματική εμπειρία.

Με Σαμανικούς Θεραπευτικούς όρους αυτή η απώλεια της ενέργειας αποκαλείται «Απώλεια Ψυχής»

Το 99% των ανθρώπων θα έχουν κατά την διάρκεια της ζωής τους ένα είδος απώλειας ψυχής εκτός αν επιτύχουν να ζήσουν πλήρως ευτυχισμένες ζωές για όσο αυτές διαρκούν. Όσο περισσότερες τραυματικές εμπειρίες έχει το άτομο τόσο περισσότερα κομμάτια ψυχής θα απωλέσει και τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα κοψίματα και οι τρύπες στο ενεργειακό πεδίο. Αυτό κάνει τρωτό το ενεργειακό επίπεδο και επιφέρει μεγαλύτερες πιθανότητες κατάληψης από τέτοιες οντότητες.

Οι Σαμάνοι Θεραπευτές (Ενεργειακοί Θεραπευτές) εκτελούσαν μία αρχαία Θεραπευτική Μέθοδο που ονομάζεται « Ανάκτηση Ψυχής» (Soul Retrieval) που αποκαθιστούσε τα χαμένα και αποκομμένα κομμάτια της ψυχής και επιδιόρθωνε κάθε κόψιμο και άνοιγμα του ενεργειακού πεδίου. Είναι αυτή η θεραπευτική μέθοδος συνδυασμένη με έναν ενεργειακό καθαρισμό που αποκαθιστά την προσωπική δύναμη, την ενέργεια, την καθαρότητα του Νου και την πνευματική υγεία.

Οι συχνότερες περιπτώσεις τέτοιας απώλειας ψυχής είναι οι παρακάτω: 

Παρατεταμένος πόνος, Φυσικη-Σεξουαλική-Συναισθηματική κακοποίηση κατά την παιδική ή την ενήλικη κατάσταση του ανθρώπου, Καταπίεση από άλλο άτομο ή μερίδα ατόμων (οποιαδήποτε καταπίεση - από συντροφική καταπίεση ως την καταπίεση μίας θρησκευτικής σέκτας). 

Επιτρέποντας στην ψυχή να κλαπεί από άλλον ή άλλους, η χρήση των ουσιών και γενικώς οι εθισμοί, ο κατευνασμός της ελεύθερης βούλησης, και πλείστα όσα παραδείγματα ανθρώπινων τραυμάτων μπορούν να επιφέρουν την μείωση της δύναμης του ενεργειακού πεδίου και αυτόματα να το κάνει διαθέσιμο σε ενεργειακές επιθέσεις από οντότητες.

Οι άνθρωποι που έχουν προσκολλημένες τέτοιες οντότητες μπορεί να έχουν λανθασμένα διαγνωσθεί με ψυχιατρικής φύσης ή άλλης συναισθηματικής ή ψυχολογικής φύσης προβλήματα. Όμως ακόμη και οι άνθρωποι με σταθερές και επιτυχημένες (συναισθηματικά) ζωές μπορούν να πέσουν θύματα ενεργειακής κλοπής και προσκόλλησης από σκοτεινές οντότητες. 

Ακόμη και άνθρωποι που θεωρούνται Πνευματικά εξελιγμένοι όπως Ενεργειακοί Θεραπευτές, Διάμεσα (Psychics) Πνευματικοί Οδηγοί, Ιερείς κ ούτω καθ’ εξής μπορούν να υποστούν την ίδια διαδικασία. 

Δεν έχει σημασία ποια είναι η θρησκευτική πεποίθηση του εκάστοτε ατόμου, ή ο τύπος της προσωπικότητας που διαθέτει, ή ο δείκτης νοημοσύνης του.

Αν το άτομο έχει τραυματισμένο ενεργειακό πεδίο τότε αυτόματα είναι επίφοβο για τέτοιες σκοτεινές εκδηλώσεις. Αν το Δονητικό ενεργειακό επίπεδο είναι χαμηλό, τότε υπάρχει κίνδυνος για κάποια σκοτεινή προσκόλληση.

Το διάβασα στο erevoktonos.blogspot.com
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,409,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1846,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,100,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,677,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,113,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,727,ΒΙΝΤΕΟ,176,ΒΟΛΟΣ,31,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,133,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,619,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,21,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,240,Κόσμος,9411,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,38,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,247,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1505,Πολιτική,6779,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5873,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1059,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2503,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,28,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,584,Eco-News,2726,GP - info,5,voice healing therapy,24,
ltr
item
Ploumistos.com: Σκοτεινές Οντότητες που “Κλέβουν” την Ενέργεια
Σκοτεινές Οντότητες που “Κλέβουν” την Ενέργεια
Σκοτεινές Οντότητες που “Κλέβουν” την Ενέργεια
https://multiplebackgrounds.weebly.com/uploads/2/4/5/1/24518094/1705082_orig.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_337.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_337.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content