Το χρώμα που σε ενθουσιάζει περισσότερο και σε κάνει να νιώθεις θετικά … δείχνει και τον χαρακτήρα σου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το χρώμα που σε ενθουσιάζει περισσότερο και σε κάνει να νιώθεις θετικά … δείχνει και τον χαρακτήρα σου

👉Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Mην το σκεφτείς και πολύ απάντησε όσο πιο γρήγορα... μπορείς. Πες το πρώτο χρώμα που σου έρχεται στο μυαλό και μην αναλύσεις την επιλογή σου!Αυτή η αυθόρμητη απάντηση που έδωσες αντικατοπτρίζει πλήρως τι χαρακτήρας είσαι, πως λειτουργείς και τι πιστεύουν οι άλλοι για εσένα.

Αντανακλά τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σου, τα τρωτά σημεία σου, τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις προκλήσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις τη δεδομένη στιγμή που επέλεξες το συγκεκριμένο χρώμα.

Ποια ήταν η επιλογή σου;


*Είναι ένα χρώμα που φοράς πάντα
;
Το χρώμα που σε εκφράζει σαν προσωπικότητα δεν πρέπει να είναι αυτό που φοράς όλη την ώρα. Είναι συνήθως το αγαπημένο σου χρώμα, αυτό που σε ενθουσιάζει περισσότερο και σε κάνει να νιώθεις θετικά όταν το βλέπεις. Είναι το χρώμα που αντικατοπτρίζει την αύρα σου!

*Δεν σου αρέσει κανένα χρώμα!
Τα χρώματα που δεν σου αρέσουν συνήθως αποκαλύπτουν πολλά για τον εαυτό σου, καθώς συχνά φανερώνουν τις αδυναμίες και τα τρωτά σημεία σου.
Τα χρώματα που δεν σου αρέσουν περισσότερο σχετίζονται με καταστάσεις στη ζωή σου που χρειάζονται προσοχή ή με παλιά γεγονότα που σε έχουν πληγώσει και πρέπει να επουλωθούν. Ανάτρεξε στις παιδικές σου αναμνήσεις και θυμήσου από πότε ξεκίνησες να μην σου αρέσει αυτό το χρώμα. Ίσως υπάρχει κάποια σύνδεση χρώματος με κάποιου περιστατικού.

*Έχεις αλλάξει ποτέ το αγαπημένο σου χρώμα;
Εάν έχεις αλλάξει το αγαπημένο σου χρώμα και το έχεις αντικαταστήσει με άλλο προσπάθησε να διευκρινίσεις κάτω από ποιες συνθήκες το έχεις κάνει γιατί αντικατοπτρίζει πλήρως τις καταστάσεις που θέλεις να προσελκύσεις στη ζωή σου τη δεδομένη στιγμή.

Τι φανερώνει για την προσωπικότητά σου το χρώμα που επέλεξες;

Αν το αγαπημένο σου χρώμα είναι το κόκκινο, σημαίνει ότι επιζητάς τη δράση και έχεις τη βαθύτερη ανάγκη για σωματική ικανοποίηση. Επιθυμείς να βιώνεις τη ζωή μέσα από τις πέντε σου αισθήσεις.

Αν το πορτοκαί είναι το αγαπημένο σου χρώμα, έχεις μεγάλη ανάγκη να είσαι με ανθρώπους που σε αποδέχονται όπως είσαι και σε σέβονται. Έχεις επίσης την ανάγκη για προκλήσεις στη ζωή σου.

Αν έχεις επιλέξει το κίτρινο ως το αγαπημένο σου σημαίνει ότι έχεις μια βαθιά ανάγκη να κυριαρχεί η λογική στην καθημερινή ζωή σου και να μπορείς να ελέγχεις τα πάντα.

Αν το πράσινο είναι το αγαπημένο σου, έχεις μια βαθιά ανάγκη να ανήκεις, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, και να αισθάνεσαι ασφαλής. Χρειάζεσαι αποδοχή και αναγνώριση για τα καθημερινά πράγματα που κάνεις για τους άλλους (σου αρκεί και ένα απλό “ευχαριστώ”).

Αν είσαι λάτρης του μπλε έχεις μια βαθιά ανάγκη να βρεις την εσωτερική ειρήνη και αλήθεια, να ζήσεις τη ζωή σου σύμφωνα με τα ιδανικά και τις πεποιθήσεις σου , χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις την άκαμπτη άποψη της ζωής σου για να ικανοποιήσεις τους άλλους.

Αν είναι το μοβ ή το βιολετί είναι το αγαπημένο σου χρώμα, έχεις μια βαθιά ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και να κυριαρχεί η τάξη και η τελειότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένων και της πνευματική ζωής σου. Μπορείς επίσης να έχεις μια βαθιά ανάγκη να ξεκινήσεις και να συμμετάσχεις σε ανθρωπιστικά προγράμματα, βοηθώντας τους άλλους που έχουν ανάγκη.

Αν το χρώμα της προσωπικότητας σου είναι το ροζ έχεις μια βαθιά ανάγκη να γίνεις αποδεκτή και να αγαπηθείς χωρίς όρια.

Αν είσαι λάτρης του καφέ έχεις μια βαθιά ανάγκη για ένα ασφαλές, απλό και άνετο περιβάλλον που να περικλείεται από οικογένεια και φίλους.

Αν σου αρέσει το μαύρο έχεις ανάγκη να ασκείς εξουσία και έλεγχο, προκειμένου να προστατεύσεις τις δικές σου συναισθηματικές ανασφάλειες.

Αν το λευκό είναι το χρώμα της προσωπικότητας σου, φανερώνει την βαθύτερη ανάγκη σου για να έχεις απλότητα στη δική σου ζωή και να είσαι ανεξάρτητη και αυτοδύναμη, ώστε να μην χρειάζεται να εξαρτάσαι από οποιονδήποτε άλλον.

Αν είναι το γκρι το αγαπημένο σου χρώμα, σημαίνει ότι είσαι συντηρητική και αξιόπιστη. Έχεις την τάση να συμμορφώνεις τους άλλους για να διατηρήσεις την ειρήνη.

Αν το ασήμι είναι το αγαπημένο σου, είσαι άτομο διαισθητικό και διορατικό και έχεις πνευματική καθοδήγηση.

Αν πάλι σου αρέσει το χρυσό, αυτό που εκπέμπεις σαν άτομο είναι ότι έχεις χάρισμα και οι άλλοι δίπλα σου αισθάνονται χαλαροί και σας επιζητούν σαν παρέα.


Το διάβασα στο  www.mymind.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,80,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,701,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,18,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1784,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,104,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,438,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,5,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,164,Κόσμος,9315,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,5,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,156,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1493,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5798,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2435,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,64,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,534,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Το χρώμα που σε ενθουσιάζει περισσότερο και σε κάνει να νιώθεις θετικά … δείχνει και τον χαρακτήρα σου
Το χρώμα που σε ενθουσιάζει περισσότερο και σε κάνει να νιώθεις θετικά … δείχνει και τον χαρακτήρα σου
Το χρώμα που σε ενθουσιάζει περισσότερο και σε κάνει να νιώθεις θετικά … δείχνει και τον χαρακτήρα σου
https://www.mymind.gr/wp-content/uploads/2017/10/wgfe.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_280.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_280.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content