Μήπως ανήκετε στο 1% του Πληθυσμού που είναι γενετικά Ανώτερης Συχνότητας

Μήπως ανήκετε στο 1% του Πληθυσμού που είναι γενετικά Ανώτερης Συχνότητας

👉Έχετε αισθανθεί ποτέ ότι ήσασταν ή ότι είστε ακόμα κάπως διαφορετικός από όλους τους άλλους γύρω σας; Προσπαθείτε σκληρά να βελτιώσετε τον εαυτό σας ώστε να γίνετε όπως οι άλλοι; Μήπως, ανεξάρτητα από τις προσπάθειές σας, απλά δεν μπορείτε να φτάσετε στο επίπεδό τους; Αν συμβαίνει αυτό, τότε, είναι πολύ πιθανό να ανήκετε στο γενετικό 1% του πληθυσμού που ζει σε υψηλότερη συχνότητα.

Εκείνοι που θεωρούνται ότι έχουν μεγαλύτερη συχνότητα μπορεί να είναι πιο διαισθητικοί, πιο ευαίσθητοι και πιο προσαρμοσμένοι στην ψυχή τους παρά στο φυσικό τους σώμα. Μπορεί να υπάρχουν ημέρες όπου μπορεί να αισθάνονται ότι ζουν μόνο μέσα στο μυαλό τους, παρά στο σώμα τους, όμως υπάρχουν πολλά προνόμια να βρίσκεστε σε υψηλότερη συχνότητα.

1. Έχετε μεγαλύτερη αντίληψη των αισθήσεών σας. Όχι μόνο είστε πιο έξυπνοι, αλλά μπορείτε επίσης να είστε σε θέση να ενεργοποιήσετε τις υψηλότερες αισθήσεις σας όπως την διόραση ή και την ικανότητα να εστιάζετε, να «ακούτε» κάτι που δεν ακούγεται, που κανείς άλλος δεν μπορεί να νιώσει.

2. Όταν ζείτε σε υψηλότερη συχνότητα, έχετε πρόσβαση στη σοφία και τις πληροφορίες που οι περισσότεροι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση, επειδή χρησιμοποιούν μόνο τις ορθολογικές πτυχές του μυαλού τους.

3. Ο διαλογισμός, οι εμπειρίες του σώματος και τα φωτεινά όνειρα έρχονται πιο φυσικά σε σας.

4. Αλήθεια, έτυχε να παρατηρήσετε ποτέ ότι έχετε μια γενική κατανόηση πολλών πραγμάτων, όπως τα διαισθητικά θέματα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια; Αυτό είναι ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό που μπορεί να έχετε χάρη στην υψηλότερη συχνότητα στην οποία βρίσκεστε.

5. Πολλοί φαίνεται να παρηγορούνται εύκολα από εσάς ενώ είναι φανερή η αλλαγή στη συμπεριφορά τους όταν βρίσκονται γύρω σας, σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο.

6. Οι αρνητικοί άνθρωποι συνήθως ξεμπροστιάζονται με την παρουσία σας και γι’ αυτό φεύγουν και απομακρύνονται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εμφάνισή σας, προκειμένου να μην εκτεθούν στους υπόλοιπους αλλά και επειδή δεν μπορούν να χειριστούν τη θετικότητα και την αγάπη που εκπέμπετε.

7. Είστε σε θέση να παρατηρήσετε μοτίβα και συγχρονικότητες που οι άλλοι δεν μπορούν.

8. Ενώ όλοι άλλοι δεν μπορούν να παρατηρήσουν τι συμβαίνει μέσα στο σώμα τους, εσείς επειδή είστε σε πολύ καλύτερη θέση αυτογνωσίας μπορείτε να κατανοείτε τι συμβαίνει μέσα σας, τις μετακινήσεις του νου, του σώματος αλλά και της ψυχής σας.

9. Δεν παίρνετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά.

10. Δεν έχει σημασία πόσο απογοητευμένοι ή λυπημένοι μπορεί να είστε. Μπορείτε να βάλετε ένα χαμόγελο και από ψεύτικο να καταφέρετε να το κάνετε αληθινό – ακόμα και να το μεταδώσετε.

11. Είστε ενθουσιώδης. Είστε μεταδοτικοί. Μπορείτε να «φορτίσετε» τους άλλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας.

12. Οι άνθρωποι βρίσκουν πολύ πιο εύκολο να ανοίξουν τους εαυτούς τους και τις καρδιές τους σε σας και να μοιραστούν μαζί σας πράγματα που δεν θα έκαναν με κανέναν άλλο και με κανένα τρόπο.

Εάν η πλειοψηφία των προαναφερθέντων χαρακτηριστικών σας αφορά, τότε πιθανότατα να τρέχετε σε πολύ υψηλότερες συχνότητες.

Φυσικά, πιθανότατα γνωρίζετε ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε εσάς.

Και ενώ μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν εκτιμάστε για αυτό που κάνετε ή είστε ως άτομο υψηλότερης συχνότητας, μην ανησυχείτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σε θέση να αισθανθούν την υψηλότερη συχνότητά σας και παρά το γεγονός ότι δεν το δείχνουν, το εκτιμούν.

Το διάβασα στο awarenessact.com


Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,572,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,622,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,35,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,39,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,44,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9097,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,34,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5709,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2285,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,451,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Μήπως ανήκετε στο 1% του Πληθυσμού που είναι γενετικά Ανώτερης Συχνότητας
Μήπως ανήκετε στο 1% του Πληθυσμού που είναι γενετικά Ανώτερης Συχνότητας
Μήπως ανήκετε στο 1% του Πληθυσμού που είναι γενετικά Ανώτερης Συχνότητας
https://cidapereira01.files.wordpress.com/2016/08/volution_de_lhomme.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/1_12.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/1_12.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content