Ποιό είναι το ''soul mate'' σας; Ανακαλύψτε το άλλο σας μισό

Ποιό είναι το ''soul mate'' σας; Ανακαλύψτε το άλλο σας μισό

👉Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως στο πρόσωπο του αγαπημένου ή της αγαπημένης τους, έχουν...βρει την αδελφή ψυχή τους. Πώς όμως είναι σε θέση να το γνωρίζουν; 

Εδώ καλά-καλά, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι αυτό που αποκαλούμε «αδελφή ψυχή». Αυτό εύλογα μας κάνει να αναρωτιόμαστε, εάν και η δική μας σχέση βασίζεται σε μία βαθύτερη πνευματική σύνδεση ή αν θα σταθούμε αρκετά τυχεροί στο μέλλον, ώστε να βρούμε και εμείς τη δική μας αδελφή ψυχή.

Η αλήθεια είναι πως σε έναν πλανήτη, που κατοικείται από δισεκατομμύρια ανθρώπους, οι πιθανότητες να πετύχουμε και μάλιστα να συνάψουμε σχέση με τον έναν ή τη μία που θα μας ολοκληρώσει δεν είναι απόλυτα με το μέρος μας.

Ποια είναι, λοιπόν, η αδελφή ψυχή μας;

Μοιάζει πραγματικά μεταφυσικό, όμως ένα βλέμμα είναι αρκετό για να καταλάβουμε εάν ο άλλος είναι η αδελφή ψυχή μας. Ωστόσο, αυτό προϋποθέτει πως είμαστε αρκετά «ανοιχτοί» και ώριμοι συναισθηματικά, ώστε να νιώσουμε τη δύναμη αυτής της εσωτερικής σύνδεσης, η οποία ξεπερνά τη φυσική διάσταση της πραγματικότητας. Σύμφωνα με μύθους και θεωρίες, οι αδελφές ψυχές είναι άνθρωποι που έχουν συναντηθεί σε κάποια προηγούμενη ζωή και ίσως συναντηθούν ξανά και σε κάποια επόμενη. Εκεί οφείλεται και η παράξενη αίσθηση που μας κυριεύει, όταν συναντάμε πρώτη φορά τη δική μας αδελφή ψυχή και μας κάνει να αισθανόμαστε τόσο οικεία, λες και τον/την ξέρουμε χρόνια!

Πώς θα τη διακρίνουμε;
Έχει μεγάλη σημασία να ξεκαθαρίσουμε πως η αδελφή ψυχή, δεν είναι απαραίτητα ο ερωτικός σύντροφος ή η σύντροφός μας, αλλά μπορεί να είναι η μητέρα και ο πατέρας μας, ένας καλός φίλος, ακόμη και ένας τελείως άγνωστος, περαστικός από τη ζωή μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως η σχέση και η σύνδεση που δημιουργείται μεταξύ μας, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη.

 Το ενδιαφέρον και η έλξη είναι αρκετά έντονα και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός να είναι κάτι παραπάνω από… εκρηκτικός! Επιπλέον, η παρουσία της αδελφής ψυχής στη ζωή μας, δεν είναι απαραίτητο πως θα είναι μόνιμη και σταθερή, αλλά είναι βέβαιο πως κάθε φορά που θα τη χρειαζόμαστε, θα είναι εκεί, σαν να αποτελεί έναν από μηχανή θεό ή μέρος ενός θεϊκού σχεδίου.

Ποιος ο ρόλος της στη ζωή μας;

Ο ρόλος που αναλαμβάνει μία αδελφή ψυχή στη ζωή μας, εξαρτάται από το καρμικό φορτίο που κουβαλάει. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε, είναι πως το δικό της φορτίο είναι εκείνο που καθορίζει τη δική μας ζωή και μας κατευθύνει καλύτερα στο πνευματικό μας ταξίδι. Μερικές φορές μας προκαλεί έντονα συναισθήματα τα οποία μας αναγκάζουν να αντιμετωπίζουμε θέματα που μας αγχώνουν, μας φοβίζουν, μας καταπιέζουν και δεν έχουμε ξεπεράσει. Ναι, αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επώδυνη και δυσάρεστη, όμως μέσα από αυτές τις συγκρούσεις στο τέλος θα μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από τα δεσμά που μας κρατάνε εγκλωβισμένους σε καταστάσεις που δεν μας βοηθούν να πάμε παρακάτω στη ζωή μας.

Τέλος, για εσένα που έχεις την εντύπωση ότι στα μάτια του αγαπημένου σου, αντανακλώνται όσα έχουν ειπωθεί στο παραπάνω κείμενο, να ξέρεις πως ο μοναδικός τρόπος για να το εξακριβώσεις, είναι αποκτώντας την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης. Μέσα από αυτό το εγχειρίδιο, θα λάβεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς για τη δύναμη της σχέσης σου, τα σημεία επαφής με τον σύντροφό σου, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να διαχειριστείς τις αντιθέσεις σας, ώστε να μείνετε αγαπημένοι για πάντα!


Το διάβασα στο www.astrology.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,570,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9093,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,30,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2281,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,445,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Ποιό είναι το ''soul mate'' σας; Ανακαλύψτε το άλλο σας μισό
Ποιό είναι το ''soul mate'' σας; Ανακαλύψτε το άλλο σας μισό
Ποιό είναι το ''soul mate'' σας; Ανακαλύψτε το άλλο σας μισό
https://gos.bbend.net/media/news/2020/07/21/645703/main/5f16bc6ad869e.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/soul-mate.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/soul-mate.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content