Ο Ρόμπι Ουίλιαμς ισχυρίζεται ότι ένα Α.Τ.Ι.Α αιωρήθηκε από πάνω του σε κοντινή απόσταση

Ο Ρόμπι Ουίλιαμς ισχυρίζεται ότι ένα Α.Τ.Ι.Α αιωρήθηκε από πάνω του σε κοντινή απόσταση

👉Πρώτα ήταν ο John Lennon που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είδε και περιέγραψε ένα UFO.... Τώρα, ήταν η σειρά του Robbie Williams να κάνει κάτι παρόμοιο.

Για περίπου σαράντα χρόνια, η τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes Australia, εκπέμπει στους Αυστραλούς τις μεγαλύτερες ιστορίες του κόσμου. Ιστορίες που, αρκετές από αυτές μπορεί να άλλαξαν τα δεδομένα που είχαμε για τον κόσμο μας, ακόμα και για την ίδια την ζωή μας..

Δημοσιογράφοι όπως η Liz Hayes, Allison Langdon, Tara Brown, Charles Wooley, Liam Bartlett και Tom Steinfort κοιτάζουν πέρα ​​από τα πρωτοσέλιδα και αναζητούν μια διαφορετική εκδοχή, γιατί συνήθως πάντα υπάρχει μια μεγαλύτερη ιστορία σε μία μικρή είδηση.

Έτσι, λοιπόν, στην τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes Australia, τον Φεβρουάριο του 2018, ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Robbie Williams συμμετείχε και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό, σε πολύ σοβαρό τόνο, την εμπειρία που είχε σχετικά με μια “συνάντησή” του με ένα ΑΤΙΑ.

Όπως ανέφερε, πριν μερικά χρόνια βρισκόταν σε ένα αγρόκτημα και το UFO είχε πλησιάσει τόσο κόντά από πάνω του που, αν εκείνη την στιγμή είχε στα χέρια του ένα μπαλάκι του τένις, θα μπορούσε να χτυπήσει το σκάφος. Αυτό, όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε σημαίνει το ιπτάμενο όχημα είναι πάρα πολύ κοντά, πετούσε ή αιωρούνταν σε πάρα πολύ χαμηλό ύψος.

Ο Robbie, σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης που αναφέρεται στο ΑΤΙΑ, φαίνεται να έχει πολύ θετικό συναίσθημα σχετικά με αυτό είδε. Δεν τρόμαξε, δεν αισθάνθηκε άβολα. Η συγκεκριμένη εμπειρία ήταν πολύ γαλήνια και φυσιολογική. Θα έλεγε κανείς πως μιλούσε για κάτι καθημερινό, για κάτι συνηθισμένο. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να πιστεύει και τόσο πολύ στα UFOs όσο στο μυστήριο γύρω από αυτά.

Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι πως ο δημοσιογράφος, αν και προσπαθούσε να παραμείνει σοβαρός, δεν τα κατάφερε και τόσο πολύ. Σαν να προσπάθησε να υποβαθμίσει κάπως το περιστατικό αντί να εμβαθύνει και να κάνει ερωτήσεις που θα είχαν περισσότερο ενδιαφέρον, όπως για παράδειγγμα το σχήμα του ΑΤΙΑ, αν είχε παράθυρα, καθώς και άλλες πολλές, έστω απλοϊκές ερωτήσεις.

Παρόλα αυτά, ο δημοσιογράφος Liam Bartlett, στάθηκε αρκετά στο σημείο όπου ο Robbie Williams τον διαβεβαιώνει ότι δεν υπήρχε ουσία, ότι δηλαδή ο ίδιος δεν είχε κάνει χρήση κάποιας ουσίας, ήταν νηφάλιος οπότε δεν φαντάστηκε αυτό που αναφέρει ότι είδε, το είδε πραγματικά, όπως ισχυρίζεται.

Φυσικά, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Robbie είχε κάνει ή όχι χρήση κάποιων παραισθησιογόνων, αλκοόλ ή άλλων ουσιών, όμως πιστεύουμε ότι ο Bartlett θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερες ερωτήσεις.

Σίγουρα, δεν είναι λίγο, αλλά ίσως ούτε και τυχαίο, να βλέπεις ένα UFO να αιωρείται 30-50 μέτρα πάνω από το κεφάλι σου και να μην σε πιάνει πανικός, να μην τρέχεις να το βάλεις στα πόδια, αλλά να στέκεσαι και να το κοιτάς χαλαρά, σαν να βλέπεις έναν φίλο σου, έναν γνωστό σου.

Άραγε, μήπως ο Robbie είχα κάποια παλαιότερη επαφή που δεν θυμόταν ή μήπως κάτι μέσα του, υποστήριζε αυτό που ισχυρίζεται ότι έβλεπε; Ίσως, να μάθουμε σε κάποια επόμενη συνέντευξη που θα δώσει. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε αυτήν που έδωσε για το 60 Minutes Australia:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
 

Το διάβασα στο diadrastika.com
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1739,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,42,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,587,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,35,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,645,ΒΙΝΤΕΟ,147,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,57,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,80,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,65,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,90,Κόσμος,9156,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,60,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5732,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,991,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2329,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,36,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,475,Eco-News,2665,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Ρόμπι Ουίλιαμς ισχυρίζεται ότι ένα Α.Τ.Ι.Α αιωρήθηκε από πάνω του σε κοντινή απόσταση
Ο Ρόμπι Ουίλιαμς ισχυρίζεται ότι ένα Α.Τ.Ι.Α αιωρήθηκε από πάνω του σε κοντινή απόσταση
Ο Ρόμπι Ουίλιαμς ισχυρίζεται ότι ένα Α.Τ.Ι.Α αιωρήθηκε από πάνω του σε κοντινή απόσταση
https://i.ytimg.com/vi/UgqRKuitHeY/maxresdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/UgqRKuitHeY/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_756.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_756.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content