Έχεις τύχη στον έρωτα και στο χρήμα; Η Αφροδίτη στον αστρολογικό σου χάρτη έχει την απάντηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Έχεις τύχη στον έρωτα και στο χρήμα; Η Αφροδίτη στον αστρολογικό σου χάρτη έχει την απάντηση.

⍆Η πολυπόθητη τύχη στον έρωτα και στο χρήμα, δεν είναι ένας στόχος εφικτός για όλους… Κάποιοι παιδεύονται και περιμένουν καιρό για να απολαύσουν μία όμορφη ερωτική σχέση, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν εύκολα και γρήγορα γνωριμίες, αλλά και ζουν πολλούς έρωτες στη ζωή τους! 

Τα οικονομικά για κάποιους είναι πάντα στενεμένα και περιοριστικά, ενώ άλλοι άνθρωποι δέχονται συχνά ευκαιρίες, που τους βοηθούν να γεμίζει το πορτοφόλι τους…

Πώς μπορούμε να δούμε αστρολογικά αν έχουμε εύνοια και τύχη στον έρωτα και στο χρήμα; Η Αφροδίτη στο ωροσκόπιο μας, αλλά και οι όψεις που σχηματίζει με τους υπόλοιπους πλανήτες, μας δίνει όλες τις απαντήσεις! 

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που στην αστρολογία συμβολίζει το χρήμα, τον έρωτα, τα παιδιά, την απόλαυση, τα ταλέντα, την διασκέδαση, με λίγα λόγια κάθε τι που μας βοηθά να νιώθουμε πληρότητα. 

Η θέση της στο ωροσκόπιό μας καθώς και οι όψεις που πραγματοποιεί με τους υπόλοιπους προσωπικούς πλανήτες του αστρολογικού μας χάρτη, μας δίνουν το «μήνυμα» κατά πόσο μπορούμε να έχουμε την ελπίδα ότι στη ζωή μας θα έχουμε τύχη στον έρωτα και στα οικονομικά!

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και η τύχη σε έρωτα και χρήμα
Δες στον αστρολογικό χάρτη σου τις όψεις που πραγματοποιεί η Αφροδίτη του ωροσκοπίου σου με τους υπόλοιπους προσωπικούς πλανήτες και μάθε αν έχεις τύχη στον έρωτα και στο χρήμα.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο / εξάγωνο με τον Ήλιο: Η αλήθεια είναι ότι μαγεύεις τα πλήθη… Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ήλιο σε βοηθούν να προβάλεις με πολύ θετικό τρόπο τον εαυτό σου, γεγονός που σε βοηθά να αναδεικνύεις την όμορφη πλευρά της προσωπικότητάς σου! Στον έρωτα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πλανέψεις με ευκολία το άτομο που θα βάλεις ερωτικό στόχο, ενώ η γοητεία σου σε κάνει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος! Στα οικονομικά, μπορείς μέσα από τα ταλέντα σου, αλλά και τον τρόπο προβολής των προσωπικών σου ικανοτήτων, να αποκτήσεις κέρδη.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο / εξάγωνο με την Σελήνη: Η θετική όψη της Αφροδίτης με την Σελήνη μπορεί να μην είναι η πιο τυχερή όψη για έρωτα και χρήμα, όμως η ύπαρξή της στο ωροσκόπιό σου, σου χαρίζει την πληρότητα και την ικανοποίηση από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου! Στον έρωτα, θα βιώσεις όμορφα και ρομαντικά συναισθήματα και θα κατανοήσεις τι είναι τελικά η αγάπη! Θα δοθείς, αλλά και θα πάρεις συναισθήματα από καρδιάς και θα νιώσεις κάλυψη από αυτό τον τομέα της ζωής σου! Στα οικονομικά, θα υπάρξουν κέρδη ή και ευκαιρίες από την μητέρα, η οποία με τις κατευθύνσεις και την προσφορά της θα σου ανοίξει δρόμους για να αναπτύξεις τα οικονομικά σου!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο / εξάγωνο με τον Ερμή: Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ερμή σου χαρίζει την κατάλληλη «καπατσοσύνη» για να μπορείς να διαχειριστείς προς όφελός σου τόσο τα ερωτικά όσο και τα οικονομικά σου! Στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, θα υπάρχουν πάντα ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες μέσα από ταξίδια, σεμινάρια, εργασία, χώρους επικοινωνίας και δικτύωσης! Στα οικονομικά σου, θα μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες κατάλληλα, μέσω της ανάπτυξης των ταλέντων σου. Τύχη στο χρήμα μπορεί να προέλθει μέσω της συγγραφής, της εκπαίδευσης, του διαδικτύου, ή οποιουδήποτε επαγγέλματος που σχετίζεται με τα ταξίδια και την επικοινωνία.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο / εξάγωνο με τον Άρη: Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη είναι απόλυτα ευεργετική για τις ερωτικές σου υποθέσεις, δευτερευόντως για τα οικονομικά σου! Στον τομέα των αισθηματικών, έχεις ρέντα… Ερωτική ικανοποίηση, ευκαιρίες για ανεμπόδιστες ερωτικές σχέσεις και για πλήρη ικανοποίηση, είναι τα «δώρα» που σου χαρίζει απλόχερα η Αφροδίτη σου! Στα οικονομικά σου, γνωρίζεις καλά ότι αν δεν κυνηγήσεις και δεν διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου, τίποτα δεν θα σου έρθει στο πιάτο! Το σίγουρο είναι ότι μπορείς να έλξεις κοντά σου το χρήμα με μεγαλύτερη ευκολία από άλλους ανθρώπους.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο εξάγωνο με τον Δία: Με την Αφροδίτη και τον Δία να βρίσκονται σε αρμονική όψη, μπορείς με βεβαιότητα να προσμένεις ότι η τύχη στα ερωτικά και στα οικονομικά είναι με το μέρος σου! Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, φροντίζει πάντα σε αυτή τη ζωή να σου ανοίγει τις πύλες που θα σε οδηγήσουν σε μία μεγάλη επιτυχία! Στα ερωτικά σου, υπάρχει τύχη αλλά και προοπτική γάμου που θα είναι απόλυτα αρμονικός. Στα οικονομικά σου, σπάνια θα μένεις με άδειο πορτοφόλι, ενώ παράλληλα έχεις τύχη και σε τυχερά παιχνίδια, κληρονομιές, ή γενικά χρήματα που δεν προέρχονται από τη δουλειά σου!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / εξάγωνο με τον Κρόνο: Η τύχη μπορεί να αργεί, αλλά ποτέ δεν σε ξεχνά… Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι ένα δείγμα υλικής και συναισθηματικής ανταμοιβής! Στον έρωτα, η τύχη σου θα λάμψει με άτομο που μπορεί να σου εμπνέει την ασφάλεια και την σιγουριά και το οποίο μπορεί να είναι μεγαλύτερο σε ηλικία από εσένα! Η «τύχη» θα σε βοηθήσει να έχεις σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή! Στα οικονομικά σου, θα έχεις οφέλη είτε από πατέρα, είτε από σύζυγο!
Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο / εξάγωνο με τον Ουρανό:
Η τύχη σου χτυπά ξαφνικά την πόρτα, εκεί που δεν το περιμένεις… Ποτέ δεν σε εγκαταλείπει, απεναντίας υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή σου, που σου αποδεικνύει την παρουσία της. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό φανερώνει ότι η τύχη είναι απρόβλεπτη και ιδιαίτερα γενναιόδωρη μαζί σου. Στον τομέα των ερωτικών, ζεις έντονες και δυνατές σχέσεις, που μένουν αξέχαστες! Ο ξαφνικός γάμος είναι μέσα στα σχέδια που έχει καταστρώσει για σένα το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Στα οικονομικά σου, παρόλο που θα υπάρχουν σημαντικά σκαμπανεβάσματα και θα μάθεις να ζεις με τα λίγα, θα υπάρξει η στιγμή που θα μπορέσεις να ζεις και με τα πολλά! Απρόσμενα κέρδη και οικονομικά οφέλη είναι σίγουρα το δώρο που σου χαρίζει το σύμπαν!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Οι προσδοκίες που έχεις για την πορεία των αισθηματικών και των οικονομικών σου θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα! Αυτό το όμορφο σενάριο, το οποίο έχεις φτιάξει στο μυαλουδάκι σου, αργά ή γρήγορα θα γίνει πραγματικότητα! Η αρμονία της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει ότι το ρομάντζο, η τρυφερότητα και η ανιδιοτελής αγάπη θα υπάρξουν στη ζωή σου! Όσο για τα οικονομικά σου; Ο άσσος στο μανίκι σου είναι τα ταλέντα σου... Χρήματα μπορούν να προέλθουν μέσω της ενασχόλησής σου με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Τύχη στα οικονομικά έχεις από τα γεννοφάσκια σου… Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μεγάλωσες σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που είχε μία οικονομική άνεση, ενώ εσύ στην συνέχεια θα μπορέσεις να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο τα εισοδήματά σου! Όσο για τα ερωτικά σου; Ζεις τον απόλυτο έρωτα, την απόλυτη σχέση και καταλαβαίνεις από νωρίς ότι οι σχέσεις για σένα είναι γεμάτες βάθος και ουσία!

Το διάβασα στο myastro.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,79,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,701,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,17,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1784,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,104,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,435,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,101,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,5,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,163,Κόσμος,9314,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,4,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,156,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1491,Πολιτική,6767,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5797,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,54,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11669,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2435,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,63,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,533,Eco-News,2701,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Έχεις τύχη στον έρωτα και στο χρήμα; Η Αφροδίτη στον αστρολογικό σου χάρτη έχει την απάντηση.
Έχεις τύχη στον έρωτα και στο χρήμα; Η Αφροδίτη στον αστρολογικό σου χάρτη έχει την απάντηση.
Έχεις τύχη στον έρωτα και στο χρήμα; Η Αφροδίτη στον αστρολογικό σου χάρτη έχει την απάντηση.
https://mag.sigmalive.com/sites/default/files/styles/article_cover_w867/public/dtyrtyr5ty.jpg?itok=7aUsboLq
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_556.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_556.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content