Ο πραγματικός σκοπός της μετατροπής της Εκκλησίας της Αγίας του Θεού Σοφίας σε τζαμί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο πραγματικός σκοπός της μετατροπής της Εκκλησίας της Αγίας του Θεού Σοφίας σε τζαμί

⍆Ο ψευδοαχαλίφης Ερντογάν έσπασε την υπερχιλιετή Συνθήκη του χαλίφη... Omar Ibn Al-Khattab με χριστιανούς που τους έθετε σε καθεστώς προστασίας. Μετατρέπει την Αγια- Σοφιά σε τζαμί όπως ο χαλίφης των Omeyyades μετέτρεψε σε Μεγάλο τζαμί των Omeyyades στη Δαμασκό τη βασιλική 4ου αι μ.Χ του Αγ. Ιωάννη του Βαπτιστή.H μετατροπή της Εκκλησίας της Αγίας του Θεού Σοφίας σε τζαμί είναι μια παράδοση του εξτρεμιστή χαλίφη των Omeyyades του Ben Abdelmalek, που μετέτρεψε τη παλαιοχριστιανική βασιλική 4ου αι μ.Χ του Αγ. Ιωάννη του Βαπτιστή στη Δαμασκό (‘όπου βρίσκεται ως σήμερα η Τίμια Αποτμηθείσα Κεφαλή του ) στο τζαμί των Omeyyades αφού πρόσθεσαν 3 μιναρέδες για να δείξει πως πρόκειται για ένα ισλαμικό επεκτατισμό και κύριος του παγκόσμιου ισλάμ. 

Ο El Othmani Erdogan κάνει ακριβώς το ίδιο.Ο σκοπός είναι προφανής..αποτελεί κάλεσμα στους ισλαμιστές τρομοκράτες από όλον τον κόσμο να ενταχθούν στις τάξεις του στρατού του εννοείται ως παραστρατιωτικές πολιτοφυλακές για να πολεμήσουν για τον ιερό σκοπό σε κάθε ξένη γη…

Ο χαλίφης Omar Ibn Al-Khattab αρνήθηκε να προσευχηθεί σε μια εκκλησία από το φόβο ότι οι μουσουλμάνοι μετά από αυτόν δεν θα την τροποποιήσουν σε ναό.Σήμερα οι νεοθωμανοί οι αυτοανακηρυχθέντες χαλίφηδες οφείλουν να σεβαστούν τους τόπους χριστιανικής λατρείας αλλά ωστόσο κάνουν το σύμβολο του χριστιανισμού τζαμί με προεδρικό διάταγμα και συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Σουλτάνος διέκοψε τη χιλιετή συνθήκη*(Συνθήκη του Umar) που έκλεισε ο Omar Ibn Al-Khattab και οι χριστιανοί ( στην προκειμένη περίπτωση αυτοί της Συρίας)…Η συνθήκη/συμφωνία ορίζει : “ότι οι (χριστιανικές μειονότητες) έχουν πλήρη ασφάλεια/διασφάλιση αναφορικά με τη ζωή τους τις εκκλησίες τους τη πίστη τους και ολα τα προσκυνήματα που διαθέτουν στο εσωτερικό ή εκτός πόλης δηλ. το KAMAME (ναός της Αναστάσεως), ναός Γεννήσεως Βηθλεέμ, (να είναι προστατευμένοι σύμφωνα με το λόγο του ”προφήτη”). Ομοίως, οι υπόλοιποι Χριστιανοί που ζουν εδώ…” Tareekh – Ibn Khaldoun λόγιος του ισλάμ (2/225).

Ο Ερντογάν εκτός από σουλτάνος γίνεται πλέον και άτυπος χαλίφης. Επιδιώκει να μετατρέψει την Αγία Σοφία και την Κωνσταντινούπολη σε κέντρο του Ισλάμ.Θέλει να γίνει ο πολιτικός ηγέτης του παγκόσμιου ισλάμ..Άλλωστε η αναφορά του στο τζαμί αλ Ακσά (τον χρυσό θόλο) ότι η μετατροπή της Αγια – Σοφιάς σε τζαμί ”αποτελεί προάγγελο της απελευθέρωσης και του αλ Ακσά” (στην Ιερουσαλήμ) είναι ενδεικτική. Επιχειρεί να συσπειρώσει και να ηγηθεί….

*H Συνθήκη του Umar εκδόθηκε το 717 μ.Χ από τον Χαλίφη omeyyade Umar ben Abd al Aziz (682-720), γνωστό ως Umar II. Είναι μια συνθήκη μεταξύ αυτού του χαλίφη και των μη μουσουλμάνων των ”λαών της Βίβλου”, τοποθετημένων υπό το καθεστώς της dhimma (κι αποκαλούμενων dhimmis).Αποδίδεται ή συνθήκη και στον β χαλίφη τον Omar bin al-Khattâb.

Ο επεκτατισμός του Ερντογάν δεν περιλαμβάνει μόνο τη Λιβύη, αλλά τη Β Αφρική τη Μ Ανατολή και τα Βαλκάνια περνώντας από το Αιγαίο: Σομαλία, Ιράκ, Συρία και άλλες αραβικές χώρες, όπου κάθε βήμα που κάνει και κάθε λέξη και αριθμός που χρησιμοποιεί δείχνουν τη Μεγάλη Ιδέα του να αποκαταστήσει, ανασυστήσει την οθωμανική αυτοκρατορία..

Στο διάγγελμά του ο Σουλτάνος τόνισε : “Πιστοποιώ ότι ξανανοίγει το τζαμί Ayasofya στη λατρεία διατηρώντας ολοκληρωτικά το statut του της κοινής πολιτισμικής κληρονομιάς της Ανθρωπότητας.” “Σεβόμαστε τις διεθνείς αντιδράσεις σε κάθε περίπτωση όμως η χρήση του τζαμιού Ayasofya εμπίπτει στα κυρίαρχα δικαιώματα της Τουρκίας.”

“Η προσευχή στο τζαμί Ayasofya θα γίνει για α΄φορά με την προσευχή της Παρασκευής 24 Ιούλη.” “Μη όντας πλέον μουσείο η επί χρήμασι είσοδος στο τζαμί Ayasofya θα καταργηθεί.”

Το διάβασα στο nikosxeiladakis.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,79,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,701,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,17,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1784,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,104,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,435,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,101,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,5,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,163,Κόσμος,9314,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,4,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,156,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1491,Πολιτική,6767,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5797,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,54,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11669,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2435,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,63,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,533,Eco-News,2701,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο πραγματικός σκοπός της μετατροπής της Εκκλησίας της Αγίας του Θεού Σοφίας σε τζαμί
Ο πραγματικός σκοπός της μετατροπής της Εκκλησίας της Αγίας του Θεού Σοφίας σε τζαμί
Ο πραγματικός σκοπός της μετατροπής της Εκκλησίας της Αγίας του Θεού Σοφίας σε τζαμί
https://dimpenews.files.wordpress.com/2020/07/108288218_304077187627795_4278589427103382296_o.jpg?w=1017
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_430.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_430.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content