Επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης: Παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση δύο τραυματίες

Επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης: Παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση δύο τραυματίες

⍆Νέα ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση υγείας των τριών εφοριακών που δέχτηκαν επίθεση... με τσεκούρι στην Κοζάνη εξέδωσε το Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου».

Σχετικά με τους τρεις τραυματίες που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», η εξέλιξη της κατάσταση τους έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική. Η γενική της κατάσταση είναι σταθερή και διαφεύγει τον κίνδυνο. Είναι υπό στενή ιατρική παρακολούθηση

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) με μηχανική υποστήριξη. Παρουσιάζει σταδιακά μικρές βελτιώσεις. Η κατάσταση της είναι σοβαρή και η εξέλιξη της θα κριθεί μετά από νευροχειρουργική και γναθοχειρουργική εκτίμηση κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με μηχανική υποστήριξη. Έχει υποβληθεί σε σοβαρές νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη λόγω βαρύτατων βλαβών στον εγκέφαλο. Εμφανίζει μικρά σημεία βελτίωσης. Οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς των τραυματιών από την επίθεση με τσεκούρι που σημειώθηκε στην εφορία της Κοζάνης, μετά το ανατριχιαστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης έχει καταγράψει καρέ – καρέ κάθε κίνηση του δράστη με το τσεκούρι, κάθε χτύπημα που κατάφερε στα άτυχα θύματα.



Συγκεκριμένα, ο δράστης διακρίνεται καθαρά να μπαίνει στην εφορία με ιδιαίτερη ψυχραιμία και κάνει μια αναγνωριστική βόλτα στον χώρο.

Στη συνέχεια, εισέρχεται σε ένα γραφείο και επιτίθεται βάναυσα με τρία χτυπήματα στον 56χρονο άνδρα, που δίνει μάχη για τη ζωή του αυτές τις ώρες.

Αμέσως μετά σχεδόν τσάκισε την πρώτη από τις δύο γυναίκες που βρέθηκε μπροστά του.

Ακολουθεί κυνηγητό μέσα στους διαδρόμους της ΔΟΥ Κοζάνης, με τους υπαλλήλους να τρέχουν για τη ζωή τους.

Η τρίτη υπάλληλος δεν προλαβαίνει να ξεφύγει και ο 45χρονος δράστης την πετυχαίνει με το τσεκούρι στην πλάτη και συνεχίζει να την χτυπάει. Η όλη επίθεση συμβαίνει μέσα σε ένα περίπου λεπτό. 



Η σωτήρια επέμβαση του διευθυντή της ΔΟΥ
Ο 45χρονος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του χάρη στην επέμβαση του διευθυντή της ΔΟΥ, Ιωάννη Ποδιώτη που με αυτοθυσία βούτηξε και τον σταμάτησε.

Δίνει πραγματική μάχη μαζί του και τον ακινητοποιεί με τη βοήθεια δύο ακόμη ανθρώπων, μιας γυναίκας και ενός άνδρα.

Ο διευθυντής της Εφορίας, ο οποίος αφόπλισε τον 45χρονο, περιέγραψε στο Open τις σκηνές που, όπως ανέφερε, ήταν βγαλμένες από ταινία τρόμου: «Τον είδα να χτυπά με το τσεκούρι μία κοπέλα. Του όρμησα, τον έριξα κάτω, παλέψαμε για λίγα δευτερόλεπτα, καταφέραμε να του πάρουμε το τσεκούρι και να τον ακινητοποιήσουμε. Φώναξα στη Μαρία να απομακρυνθεί. Το σκηνικό ήταν ανατριχιαστικό, παντού αίματα, φωνές από τον κόσμο και πανικός. Ήταν σαν θρίλερ».

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς – Κατέβηκε το βίντεο
Με το σκληρό περιεχόμενο του βίντεο στο οποίο έχουν καταγραφεί σκηνές που μοιάζουν με ταινία θρίλερ να έχει σοκάρει τους συγγενείς των τραυματιών και την τοπική κοινωνία, ο ηρωϊκός διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης Ιωάννης Ποδιώτης προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το βίντεο να κατέβει.

Ο κ. Ποδιώτης ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ ζητώντας να μην προβάλλεται το υλικό αυτό. Δεδομένου, δε, ότι αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας, αναμένεται να διερευνηθεί πώς διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης: Παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση δύο τραυματίες
Επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης: Παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση δύο τραυματίες
Επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης: Παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση δύο τραυματίες
https://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/scale_n_crop_812x457/public/article/2020-07/epithesi_tsekouri.jpg?itok=JMJivF5W
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_419.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_419.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content