Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμόσαστε για εσάς και την υγεία σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμόσαστε για εσάς και την υγεία σας

⍆Η στάση του σώματος στον ύπνο μπορεί ν’ αποκαλύψει πολλά, τόσο για την προσωπικότητά, όσο... και την υγεία σας, σύμφωνα με τον καθηγητή Chris Idzikowski.Δεν μιλάμε για τη στάση που χρησιμοποιείτε συνειδητά όταν πηγαίνετε στο κρεβάτι, αλλά για αυτή που τελικά παίρνετε όταν κοιμηθείτε.

Υπάρχουν πολλές έρευνες σχετικά με τη σχέση του ανθρώπου με τον ύπνο. Αυτό περιλαμβάνει το τι συμβαίνει μεταξύ του νου και του σώματός τους όταν κοιμάται.Ωστόσο, ο καθηγητής Chris Idzikowski έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στη μελέτη του ύπνου. Συγκεκριμένα, μελετά τη σχέση μεταξύ της στάσης του ύπνου και της προσωπικότητάς σας.

Ο Idzikowski ανέλυσε έξι συνήθεις στάσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι πεπεισμένος ότι συνδέονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι άνθρωποι δίνουν προσοχή στη γλώσσα του σώματος όταν είναι ξύπνιοι. Υπάρχει κάτι άλλο για να μελετήσουμε: αυτό που λέμε με τις στάσεις το υποθέτουμε ασυνείδητα.

Στάση του σώματος στον ύπνο: 
Η εμβρυϊκή στάσηΣύμφωνα με τις ανακαλύψεις του Idzikowski, το 41% ​​των ανθρώπων κοιμούνται σε αυτή τη στάση. Η εμβρυϊκή στάση είναι επίσης η ίδια στάση που έχουμε στη μήτρα της μητέρας μας. Περισσότερες από τις μισές γυναίκες κοιμούνται στη στάση του εμβρύου.

Με τον ύπνο στις πλευρές τους με διπλωμένα τα χέρια και τα πόδια τους, οι άνθρωποι που κοιμούνται προσπαθούν ασυνείδητα να αισθάνονται προστατευμένοι.

Η πραγματικότητα είναι ότι μπορούν να δείξουν συνειδητά στον κόσμο ότι είναι ισχυροί και έχουν αυτοπεποίθηση. Αλλά στην πραγματικότητα είναι ευαίσθητοι, ευάλωτοι άνθρωποι.

Έτσι, η υποτιθέμενη δύναμη του χαρακτήρα που δείχνουν είναι απλά ένα είδος ασπίδας που χρησιμοποιούν για να προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Στάση του σώματος στον ύπνο: 
Στάση “κορμός

Το 15% των ανθρώπων κοιμάται σαν «κορμός του δέντρου». Πρόκειται για πλάγια στάση με τα πόδια σας τεντωμένα και τα χέρια κατεβασμένα προς τα κάτω.

Αυτή η στάση του ύπνου φαίνεται να αντιστοιχεί σε πολύ ανοικτούς και κοινωνικούς ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι τείνουν επίσης να είναι ηγέτες. Ωστόσο, μπορούν επίσης να είναι κάπως αφελείς.

Στάση του σώματος στον ύπνο: Στάση του ικέτηΤο 13 τοις εκατό των ανθρώπων κοιμάται έτσι. Αυτό σημαίνει ότι έχουν τα χέρια τους απλωμένα μπροστά τους, σχηματίζοντας μια ορθή γωνία στο σώμα τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως, οι άνθρωποι αυτοί είναι κλειστές προσωπικότητες. Έχουν μια ορισμένη πονηριά και καχυποψία.Είναι άνθρωποι με πιο κρίσιμη και ύποπτη άποψη των πραγμάτων.

Στάση του σώματος στον ύπνο: Στρατιωτική στάσηΤο όνομα αυτής της στάσης είναι “ο στρατιώτης”, επειδή ο άνθρωπος κοιμάται στην πλάτη του με το σώμα του απλωμένο και τα χέρια του κάτω, δίπλα στα πλευρά.

Όλα δείχνουν ότι οι άνθρωποι που είναι ντροπαλοί και εσωστρεφείς παίρνουν αυτή τη θέση.

Οι “στρατιώτες” είναι πολύ επιφυλακτικοί και συνήθως αποφεύγουν τις θυελλώδεις καταστάσεις. Είναι επίσης οι άνθρωποι της ρουτίνας και των κανόνων. Είναι επίσης πολύ δυναμικοί.

Στάση του σώματος στον ύπνο: Η στάση της “ελεύθερης πτώσης”Αυτοί αποτελούν το 7% των ανθρώπων. Είναι η στάση όταν ο άνθρωπος κοιμάται στο κρεβάτι του, αγκαλιάζει ένα μαξιλάρι με τα χέρια του και στρέφει το κεφάλι του προς τη μία πλευρά.

Όσοι κοιμούνται σε αυτή τη στάση είναι αγχωμένοι, νευρικοί άνθρωποι με πολλή ενέργεια. Επίσης, ο τύπος προσωπικότητάς τους τείνει να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αποδοχή κριτικής.

Στάση του σώματος στον ύπνο: Η στάση αστερίας

Ένα ποσοστό των 5% των ανθρώπων κοιμούνται στην πλάτη τους και έχουν τα χέρια απλωμένα πάνω από το κεφάλι τους. Επίσης, συνήθως λυγίζουν τα πόδια τους.

Η στάση του ύπνου “αστερίας” αντιστοιχεί σε αλτρουιστές. Αυτοί είναι άνθρωποι που είναι ανοιχτοί να ακούν και να βοηθούν τον διπλανό τους.

Είναι άτομα που μπορούν να κάνουν φίλους γρήγορα. Επίσης, είναι εκείνα τα άτομα που αποφεύγουν να είναι στο κέντρο της προσοχής. Και προτιμούν να βρίσκονται στο παρασκήνιο των συγκεντρώσεων και των ομάδων.

Έχετε αναγνωρίσει κάποια από αυτές τις στάσεις; Μην αισθανθείτε εξαπατημένοι αν δεν βρήκατε τη δική σας.Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι όλοι έχουν τις ιδιοσυγκρασίες τους όταν πρόκειται για ύπνο. Μερικές φορές, οι άνθρωποι δεν έχουν την ίδια στάση.

Για παράδειγμα, όσοι κοιμούνται με ένα πόδι ανυψωμένο τείνουν να έχουν μια σαφώς απρόβλεπτη προσωπικότητα.

Σύμφωνα με την εξήγηση του Idzikowski, μόνο το 5% των ανθρώπων χρησιμοποιεί διαφορετική στάση κάθε νύχτα.

Το διάβασα στο www.truelife.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1789,ΑΠΟΨΕΙΣ,13,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,635,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,77,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,700,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,15,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1783,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,103,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,431,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,100,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,5,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,162,Κόσμος,9308,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,3,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,150,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1491,Πολιτική,6766,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5796,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,54,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1034,Τοπικά,11667,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2434,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,62,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,531,Eco-News,2700,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμόσαστε για εσάς και την υγεία σας
Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμόσαστε για εσάς και την υγεία σας
Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμόσαστε για εσάς και την υγεία σας
https://www.bovary.gr/sites/default/files/styles/horizontal/public/archive-files/field/image/sleep-1070_0.jpg?itok=nx3eeC4F
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_10.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_10.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content